Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
jaja -.-"

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

autoszimulator
a beérkezett fájlokat se lehet a programból megnyitni, mer minek ugye, ÉS ha valakinek szintén újabbik msn-je van, akkor ha behúzom az ablakba a küldeni kívánt képet, akkor valami képmegosztóba teszi bele, és kiteszi akkorába, mint a fél képernyõ -.-

.: mobilize.hu :.

akyyy
de szar ez az új msn:S

nincs rajta küldés gomb se. oszt néha megkergül billnetyüzet, nem érzékel az enter, és nemtudom egérrel elküldeni az üzenetemet: \

geri777
Hellosztok nekem a a bajom hogy felraktam A wlm 9 et még régebben feltelepóült minden hiba nélkül de amikor bejeletkezek az jött ki hogy 8000ffff error code . le akkartam törölni de a programok hozzáadásánál nincsen csak a program file ba

onnan meg én hülye kitöröltem

most mit csináljak másik msn nem tudok felrakni mert azt irja ki hogy töröljem le elõtte

Segítsetek plzzz

a válaszokat elõre is köszönöm !

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Láttam a bannert de pár napja láttam ezt a linket,de akkor ezekk szerint nem itt!
De nem az érdekel ki tiltott le,hanem amikor ráklikkeltem jelzett a Firefox kiterjesztés hogy "phishing oldal" és kellene a link,hogy teszteljek böngészõket,hogy felismerik-e a támadást!

C2D E8200 3.6GHz Giga. EP-35DS3R CM Hyper TX2 2x1GB GEIL ULTRA 900Mhz CL4 Samsung HD200HJ 200GB Samsung S303d Gainward 9600GT 512 DDR3 HKC USP 550W

akyyy
gondolom haverját akarja vele megviccelni, aztán késõbb megint jönnek ide, hogy hát de van olyan ódalDIKKEMÁ!

SimaSuna
mer õ aki megmutatja h igenis van?mert nincs?!
de neki akkoris kell

SimaSuna
olvasd már el a bannert...könyörgöm..

ettõl nagyobb betükkel írjam ki?
Volt itt valahol egy link ahol meglehet nézni,ki tiltott le az a link érdekelne.
Tudom hogy adathalász oldal,de kellene!
Elõre is köszi!

C2D E8200 3.6GHz Giga. EP-35DS3R CM Hyper TX2 2x1GB GEIL ULTRA 900Mhz CL4 Samsung HD200HJ 200GB Samsung S303d Gainward 9600GT 512 DDR3 HKC USP 550W

Doomista
nagyba mutatja az a baj,nem lehet valahogy kicsinyiteni ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
igen megvan! ezer köszi !

autoszimulator
gyárilag van, jobb felsõ sarokban, a kis ikonok közt az egyik erre való, de sajna nekem má nem az a wlm van, talán akinek fennvan, az tudni fogja pontosan mit kell keresni

Doomista
van valami cuccos wlm 8.5re hogy az összes online partner neve mellet bal oldalt ne csak az állapotát mutassa,hanem az avatarját is? egyik skin tud ilyet,de az a skin ratyi.köc

övén

Sziasztok.

Az lenne a kérdésem,hogy ha az egyik partneremtõl kapok egy linket,hogy nézzem meg,(tuti vírus) akkor kinek a gépén van az a vírus?Az enyémen vagy az övén?köszi
Sziasztok!

Miért van az, hogy a messengerben magától változnak a betûméretek?
És olyankor csak a ki és belépés segít egy darabig

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

fery02
Sziasztok, az érdekelne, hogyan állíthatnám azt be, hogy ha írogatok partnereknek, akkor az ablakokhoz ne legyen a tálcán semmi sem, hanem az asztalra , mondjuk a jobb sarkába pakolhassam õket. De csak azok legyenek kint az asztalon, akikkel éppen írogatok.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Ezt én is, és a partnereim is látják.
lamase
sziasztok, valamelyik nap nézegettem a hotmailt és rátaláltam egy olyan oldalra ahol a partnereimrõl események vannak, új személyes üzenet, kép stb ezt hogy lehet elõhozni?

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

autoszimulator
csak nálad ilyen, vagy partnereknél is? nekem is van, ami nálam szar, partner meg látja, de fordítva is van. Telepített betûkészletektõl függ leginkább. Lehet, ha most megkeresed a karaktertáblázatban, ott sem lesz ez a karakter.

Ezzel csak a nevemet tudom megváltoztatni, viszont a kiírásnál ugyanúgy megmaradnak a fura karakterek. Ez lenne a gondom.
írdd be a neved /name -el egy konvörzésönbe

Sziasztok!
A nickemben speciális karakterek szerepeltek, amiket a windows
karaktertáblájábõl választottam ki. Aztán egyszer újratelepítettem a windowst. Most a "Gépelje be a mások
számára megjelenítendõ üzenetet" résznél az ékezetes karaktereket egy idõ után mindig
módosítja valami krix-krax-ra. Pl: avГЎsvan ---> avásvan lenne.
Mitõl lehet ez? Tudtok valami megoldást erre?

Köszönöm!
SimaSuna
óó tesó...

😊
Doomista
hát figyeljetek már ide kisbogaraim !
még mindig jobb a miranda,mint a GAIM !

autoszimulator
Egyetértek.

ha nincs színes név akkor az egy trágya.
akkor nem látom h milyen színû a neve, és nem tudok errõl beszélni, h milyen szép színes meg ilyenek. a színes név a legfontosabb. ezért használok windowst.

Doomista
trilliant probáltátok már ? az sem egy rossz program 😛

akyyy
miért, nem a témához tartozik?

hát akkor beszéljünk a vadászkutyák tenyészetérõl

SimaSuna
partner átnevezése...beírod és csá...

sokkal testreszabhatóbb mint az MSN...

de ne offoljunk 😊
akyyy
de nem szines a név😄 most is töks zar ilyne kódokat látni😞

SimaSuna
kit érdekel a szines név...

sokkal gyorsabb, jobb...formázhatóbb...
nincs reklám..nincs MSN vírus...
Doomista
😄!

én is most mirandát használok ! 😄

színes nevek nincs?
hát akkor ez egy rakás szar! nem ér semmit, az egész egy fos!

SimaSuna
színes nevek..nincs

egyéni hangok...nemtudok róla..
FZoleee
Színes nevek megjelenítése, egyéni hangok stb 😊
Pipör
hát nem
na mind1 köszönöm a segítséged!!😉

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Tigristank
Akkor nem tudom. Az alsó tényállások közül valamelyik nem áll fent? 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

akyyy
pont ez az, még az készül-.-

SimaSuna
gondolj a gyengébbik nem-re...

akik rá vannak kattanva 😊

5c0rp330n
sokak örömére? aligha.
ráadásul ellentmondás. az RC az NEM próba verzó, hanem kiadásra jelölt változat, ami akár megegyezhet a végleges változattal is.

SimaSuna
Jõvõ héten (dec. 8. és 14. között), valószínûleg sokak örömére, megjelenik az új Messenger, a Windows Live Messenger 9.0 RC. Kicsit bõvebb leírást, videót a programról, illetve az új Msn-es ikonokat megtalálod a Hírek menüben. A program továbbra is csak próba verzióként fog futni, a végleges verzió csak 2009 februárjára várható.
[HUN]FaTaL
Honnan lehet lekapni az msn plus 4.8at?

http://goo.gl/gd6Zi5

Adi
Innen szedtem le:
http://www.msgplus.net/download/
ahol írja, h Users of Windows Live Messenger 2009 Beta: download a compatible beta version of Messenger Plus! Live here. De ez csak 4.79-es... 😞.. honnan tudnám megszeretni a 4.80-at?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Pipör
addig eljutottam és utána ezt írja ki :S
:
A következõ fiók nem szüntethetõ meg: [email protected].

A fiók megszüntetéséhez elõbb meg kell oldania egy vagy több problémát a következõk közül:

* Egy vagy több díjköteles elõfizetett szolgáltatás vagy egy Microsoft Points-fiók kapcsolódik fiókjához. A fiók megszüntetéséhez elõször mondja le az összes ilyen szolgáltatást, és szüntesse meg Microsoft Points-fiókját. Segítség ezzel kapcsolatban
* Egy Microsoft e-mail fiók (Windows Live Hotmail) kapcsolódik fiókjához, ezért most azonnal nem szüntetheti meg Windows Live-fiókját. A Windows Live-fiók megszüntetéséhez elõször meg kell szüntetnie Microsoft e-mail fiókját. Megfelelõ hosszúságú tétlen idõszak után a rendszer automatikusan megszünteti majd Windows Live-fiókját. Szüntesse meg Microsoft e-mail fiókját

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Tigristank
Itt belépsz, és kiválasztod a Fiók megszüntetése opciót.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

SimaSuna
mire gondolsz konkrétan?
FZoleee
A mirandához van valami plugin, ami tudja azt, amit az MSN Plus? Mert ha nem, akkor nem töltöm le 😊