Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
.: mobilize.hu :.
nincs rajta küldés gomb se. oszt néha megkergül billnetyüzet, nem érzékel az enter, és nemtudom egérrel elküldeni az üzenetemet: \
onnan meg én hülye kitöröltem
most mit csináljak másik msn nem tudok felrakni mert azt irja ki hogy töröljem le elõtte
Segítsetek plzzz
a válaszokat elõre is köszönöm !
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
De nem az érdekel ki tiltott le,hanem amikor ráklikkeltem jelzett a Firefox kiterjesztés hogy "phishing oldal" és kellene a link,hogy teszteljek böngészõket,hogy felismerik-e a támadást!
C2D E8200 3.6GHz Giga. EP-35DS3R CM Hyper TX2 2x1GB GEIL ULTRA 900Mhz CL4 Samsung HD200HJ 200GB Samsung S303d Gainward 9600GT 512 DDR3 HKC USP 550W
Tudom hogy adathalász oldal,de kellene!
Elõre is köszi!
C2D E8200 3.6GHz Giga. EP-35DS3R CM Hyper TX2 2x1GB GEIL ULTRA 900Mhz CL4 Samsung HD200HJ 200GB Samsung S303d Gainward 9600GT 512 DDR3 HKC USP 550W
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Az lenne a kérdésem,hogy ha az egyik partneremtõl kapok egy linket,hogy nézzem meg,(tuti vírus) akkor kinek a gépén van az a vírus?Az enyémen vagy az övén?köszi
Miért van az, hogy a messengerben magától változnak a betûméretek?
És olyankor csak a ki és belépés segít egy darabig
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
A nickemben speciális karakterek szerepeltek, amiket a windows
karaktertáblájábõl választottam ki. Aztán egyszer újratelepítettem a windowst. Most a "Gépelje be a mások
számára megjelenítendõ üzenetet" résznél az ékezetes karaktereket egy idõ után mindig
módosítja valami krix-krax-ra. Pl: avГЎsvan ---> avásvan lenne.
Mitõl lehet ez? Tudtok valami megoldást erre?
Köszönöm!
még mindig jobb a miranda,mint a GAIM !
akkor nem látom h milyen színû a neve, és nem tudok errõl beszélni, h milyen szép színes meg ilyenek. a színes név a legfontosabb. ezért használok windowst.
hát akkor beszéljünk a vadászkutyák tenyészetérõl
sokkal gyorsabb, jobb...formázhatóbb...
nincs reklám..nincs MSN vírus...
én is most mirandát használok ! 😄
hát akkor ez egy rakás szar! nem ér semmit, az egész egy fos!
na mind1 köszönöm a segítséged!!😉
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
ráadásul ellentmondás. az RC az NEM próba verzó, hanem kiadásra jelölt változat, ami akár megegyezhet a végleges változattal is.
http://www.msgplus.net/download/
ahol írja, h Users of Windows Live Messenger 2009 Beta: download a compatible beta version of Messenger Plus! Live here. De ez csak 4.79-es... 😞.. honnan tudnám megszeretni a 4.80-at?
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
:
A következõ fiók nem szüntethetõ meg: [email protected].
A fiók megszüntetéséhez elõbb meg kell oldania egy vagy több problémát a következõk közül:
* Egy vagy több díjköteles elõfizetett szolgáltatás vagy egy Microsoft Points-fiók kapcsolódik fiókjához. A fiók megszüntetéséhez elõször mondja le az összes ilyen szolgáltatást, és szüntesse meg Microsoft Points-fiókját. Segítség ezzel kapcsolatban
* Egy Microsoft e-mail fiók (Windows Live Hotmail) kapcsolódik fiókjához, ezért most azonnal nem szüntetheti meg Windows Live-fiókját. A Windows Live-fiók megszüntetéséhez elõször meg kell szüntetnie Microsoft e-mail fiókját. Megfelelõ hosszúságú tétlen idõszak után a rendszer automatikusan megszünteti majd Windows Live-fiókját. Szüntesse meg Microsoft e-mail fiókját
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.