13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#7911 winreinstall :D -
#7910 másik felhasználói fiók!:D -
#7909 nah akkor most összegzem:
Az msn tegnap kb este 9 óta nem működik mert azt irja hogy:
"A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el" HIBAKÓD: 8100030d
HIBAJELENTÉS: Proxykiszolgáló hiba
-Ellátogattam a http://msnerror.blog.hu/-ra végigcsináltam MINDEN EGYES lépést amit irtak a 8100030d-es hibakóddal kapcsolatba.
-Újratettem kb 3 szor az MSN-t de ugy hogy minden uninstall után a gépet újrainditottam és letöröltem a megmaradt mappákat a Program Files-ből.
-A virusirtóm és a spyware írtómat most futtatom negyedjére, semmi hibát nem talált (NOD32, Spyware Doctor)
De a problémám továbbra is fennál, más gépen vagy az eBuddy-n tökéletesen működik. Most mi következik?!
-
#7908 :DD sry:|
tegnap picit ivásvolt:Déshazaértem:D tulkorán:D -
#7907 OFF
Egy videós msn beszélgetést mivel tudnék megörökíteni?
Van valami windows progi amivel letudnám menteni?
A Fraps enm felelt meg a célnak... -
#7906 hát amugy ezt már NEM HISZEM EL. szerintem kaptam valami vírust és szétb@szta az msn em. pedig vírustírtóm van sőt spyware irtóm is (NOD32, Spyware Doctor) már lefuttattam mind a 2-t többször is, az egész gépet átellenőrízte, és semmit nem talált. csak azt nem tudom hogy tegnap ilyenkor akkor még akkor mért működött? :S -
#7905 mindent beirtam többször is. de most mindjárt kiderűl mert megint újrateszem. esküszöm már felb@szta az agyam hogy más gépen meg működik... -
#7904 téked volt :D -
#7903 futtatásba beírtad a dolgokat?
-
#7902 Hát mostmár ilyen télleg nincs. Újrateszem faszául meg minden erre mit ir ki?!
A Windows Live Communications Platform hibát észlel.
:@:@ -
#7901 próbáld meg azt :) -
#7900 -
#7899 most synceltem a time.windows.com-al de ugyanazt a proxykiszolgáló hibát irja. lehetséges esetleg hogy ha újrateszem az msn-t az megoldja a problémát? mert van egy ájtáccsom :D és azon meg hogyha fellépek az ebuddy-ra akkor meg teljesen jó... -
#7898 2009.02.17
10:57
lógsz egy sörrel ezért -
#7897 dátum, idő?
-
#7896 pls help: #7884
-
#7895 te aztán ráérsz :)
inkább csinálj hátteret a topigba,msn faqot szépitsd :D
én melózom...néha vagyok :D -
#7894 az volt rég :)
már bevásároltam...
megkéne csinálnom a Miranda FAQ-t...
de nincs nagy kedvem hozzá :/ -
#7893 good morning -
#7892 aha :) -
#7891 azzal tényleg látni ? :O -
#7890 csak nem működik
Flamerre ne hallgass, csak játszik :)
Mirandával látni, hogy ki van fent rejtve :)
MSNnel nem :) -
#7889 nkme valami eye kéne :w tuccsegiteni?:O:C
és a sebességduplázóbais. :_w jjmár. nemtudom hogycsinálhatnék 10megából 20at. lasan megy át a kisfilmecske a havernak:&cCC -
#7888 am hirtelen most ránéztem a googlre és találtam egy cikket:
MSN - A rejtve kapcsolódók leleplezése.
Nem próbáltam ki de szerintem sokat nem veszíthetsz vele :) Remélem tudtam segíteni -
#7887 1. nem akarok bunkó lenni de szerintem "ha már itt tartunk" ez nem ide tartozik ez a "sebességduplázó"-s téma, de egyébként a google a barátod :)
2. meg szerintem nincs ilyen cucc amivel láthatnád a rejtett partnereket, bár ezt nem tudom biztosra, de ugyis többen fognak rá válaszolni. -
#7886 kéne valami sebességduplázó. tudvalaki? a netem csak 10mwgabites de kéne valam cucc amivel 20megálval csorognának át az adatok.
nameg hamár ittartunk akkor kéne valami amivel láthatom a rejtett partnereimet. htx. -
#7885 Nekem jó. -
#7884 Hát ez hihetetlen esküszöm. Proxykiszolgáló hibát ír a hibajelentésnél de más e-mail címmel meg műkdöik. Már elolvastam az msn error blogot is végigcsináltam a "Hibakód:8100030d" pontot meg csináltam ugy ahogy leirták, Zone-alarmom meg nincs, de továbbra se működik. Mit csináljak? És pont most lenne a legnagyobb szűkségem az msn-re is.
PLS HELP -
#7883 csak nekem nem jó az msn vagy senkinek? már próbáltam webes felületen is belépni de állandóan csak tölt... már kb egy fél órája próbálkozom :S -
#7882 új windows felhasználói fiók -
Sunaszaft #7881 Errevalaki megoldást akkor nem tud? -
#7880 legyen az h tigeroo -
#7879 rakd újra -
#7878 sehl, lopták, valakitől aki kitalálta, mert akkora kocka hogy ismeri fejből az egész ascii -t
persze egykét msn oldal tud ilyet: pl
msn brasil vagy brazil, asszem ez gvolt a neve -
#7877 hi! nevemhez kéne vmi fasza ötlet, smileykből meg betükből!
láttam olyat 1 csávónál hogy ilyen custom jelekből pisztolyt tudott rakni a neve mellé meg ilyenek! hol találok még ilyen kis leírásokat? -
#7876 fail -
#7875 már megoldottam :D -
#7874 Sziasztok!
Letöltöttem ezt az új msn-t plus al együtt meg mindennel együtt és az a gond hogy nem enged bejelentkezni proxykiszolgáló hiba miatt az msn be. De más e-mail címmel pedig jó. Tehát csak 1 e-mail címmel enged bejelntkezni a többinél meg proxy hibát ír. Mi lehet a gond? -
#7873 valaki? -
Sunaszaft #7872 OnCare-t feltettem, de ugynaz! Komolyan már nem tudok mit csinálni!!!