Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
azt hogy ? azt hittem az angolok a legprobbak :o

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

SimaSuna
angolon semmi infó -.-
Doomista
hazucc 😄D

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
azon vagyok 😄 orosz tudásomat most használom fel épp az orosz miranda forumon...

autoszimulator
bazeg, ma délután ismerõsöm rámír, hogy minden hülye vírusos már, milyen idegesítõ. Épp írom neki, hogy nehogy rákattints valamelyikre is, erre már nincs reakció, offline, és már jön is tõle a link 😄d

.: mobilize.hu :.

SimaSuna
inkább azt mond meg h hoyg tudom a saját avataromat a mirandára 😄
Doomista
föleg ha még azt látod,hogy issza a bort nagyba 😄

bertino
pláne, ha válaszol mindenkinek 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SimaSuna
ehhh lebuktam baze...
Doomista
egy kérdés...msn-n ez fogad mindenkit ugyebár:

nah ezt be nem adod senkinek !

Doomista
<#idiota>
ugy látom itt mindenki megfog halni 😄 mostmár suna is kilesz nyirva,legalábbis te nyirod ki :o de vigyázz vele,ha bort kostol,halhatatlan lesz attol :s

SimaSuna
orvosipapír? 😮 😄
suna bazeg a 7 éves kisöcsém a kibaszott banner miatt kapott most epilepsziás rohamot! ez a te felelõsséged!

Doomista
de azt is kikéne irni kedves simasuma-leftnégydead,hogy müködö wlm beta sincs 😄

desigo
villogó piros-fekete 😊
bertino
na.

-.-

autoszimulator
hisz azt még le sem szüretelték <#gonosz1>

Doomista
de van kékfrankos rozé is 😄

SimaSuna
kékfrankos...nemrosé...

hónap megkóstolom és megmondom 😄
Doomista
rozé, nem ?

SimaSuna
me má agyilag tönkretett xD

kevés van belõlem..itt meg sok hülye van 😄
SimaSuna
éppenséggel van 1 dunamelléki kékfrankos borom..2007es
akciósan vettem 😄
279.- 😊
Doomista
egy betût kihagytál 😄DD

Doomista
nyugiii,inkább gyere át hozzám egy finom vylyan rosé 2008-as évjáratú bort kostólni.

SimaSuna
OLVASSÁR MÁR VISSZA!!!!!!!!!!
ewuk
na de akkor van plus vagy nincs?
Doomista
te töled már megsem kérdezem,te halott leszel amugyis...

autoszimulator
sziasztok, rég jártam itt, van már plus az új msnhez?

😄DDDD
I LOL'ed

Doomista
élni akarsz még ?

csak poenból írtam

FZoleee
csak egyet kellene visszaolvasnod :|
FZoleee
na, akkor ugyanazt tapasztaltad, mint én 😄
van már 9.0-hoz Plus? mer nem látom a színes neveket rendesen 😄

SimaSuna
NINCS KINT A FULL WLM9.0!!! CSAK BETA VERZIÓK VANNAK A NETEN!!!!és NINCS HOZZÁ MÛKÖDÕ PLUS! <#miaz>
Flamer
start menü / futtatás / regedit
menübe megkeresed hogy keresés és keresgeted.

http://loal.atw.hu

geri777
És hol van az a regystri ? és mivel hogyan takaritsam ki ?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Doomista
ez a legujabb...már ezen az oldalán 50x leirták...de azért én most kiabálva betettem,hátha igy mindenki észreveszi !

baaka
felraktam de még mindig ilyen f0s színkódok vannak csak a neveknél.....

FZoleee
ez mennyire új? mert én leszedtem azt a verziót a hivatalos holnapjáról, amit a 2009-es verzióhoz ajánlottak, de nem ment :c
Doomista

bertino
sohaj...

baaka
Sziasztok! leszedtem a 2009-es msn-t!Ehez már lehet leszedni messenger plus livet??Mert most az ismerõsöknél akinek a neve színes annak csak a szín kódot írja ki!

autoszimulator
gondolom adatforgalom csomag kell, ami GPRS-en keresztüli kommunikációt biztosít, menjél be a vodafoneba, és kérdezd meg õket, mit ajánlanak, ami normális áron van. Általában netes kártyát szoktak ajánlani, amin X összeg van, és elhasználhatod, hasonlóképp, mint a feltöltõkártyák beszélgetés esetén, csak itt az adatforgalom után fizetsz, kb-onként.

SimaSuna
olvass vissza!
Dizson
A Windows Live Messenger 9 hez még nincs Plus? Mert elég nehéz kiolvasnom a c= színes Janikat.

Üdv!
Sajnos elég sokat tartózkodom távol számítógéptõl, emiatt lenne egy kérdésem. Hogy lehetne MSNeznem telefonon? A léynegi részét nagyjából tudom, sikerült is szereznem messenger programot a Nokia 6234es készülékemre. Vodafoneos vagyok, milyen szolgáltatást kéne megrendelnem, hogy hétvégén tudjak msnen beszélgetni elég sokat? Köszönöm a segítségetek

Vilnius Fabrik Tuning Sport /VFTS/ Simsonracing Rally

Flamer
1. a 9-es csak BETA
2. regisztribe töröld ki az összes msnhez kapcsolódo cuccot.
3. szolgáltatásokbol netán kiszedheted de azis registrys amugy..

szóval.. ennyi. netán xp reinstall

http://loal.atw.hu

geri777
Valaki válaszolna a kérdésemre fontos lenne !

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Doomista
mért van az , hogy az wlm 8.5 nem birja egyszerre a discovery,stuffpluff,messpatch,plus müködését ?! miez ?! mit képzel ez a keci program ?! ha fenntvannak ezek a cuccosok,kb 2 napig birja az msn,aztán KO a messpatchra és a stuffplugra...a plus még éldegél,meg a discovery is.elfogadhatatlan ez ! szégyen !