13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• [HUN]FaTaL
    winreinstall :D
  • akyyy
    másik felhasználói fiók!:D
  • red bull
    nah akkor most összegzem:
    Az msn tegnap kb este 9 óta nem működik mert azt irja hogy:
    "A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el" HIBAKÓD: 8100030d
    HIBAJELENTÉS: Proxykiszolgáló hiba

-Ellátogattam a http://msnerror.blog.hu/-ra végigcsináltam MINDEN EGYES lépést amit irtak a 8100030d-es hibakóddal kapcsolatba.
    -Újratettem kb 3 szor az MSN-t de ugy hogy minden uninstall után a gépet újrainditottam és letöröltem a megmaradt mappákat a Program Files-ből.
    -A virusirtóm és a spyware írtómat most futtatom negyedjére, semmi hibát nem talált (NOD32, Spyware Doctor)

De a problémám továbbra is fennál, más gépen vagy az eBuddy-n tökéletesen működik. Most mi következik?!
  • Flamer
    :DD sry:|
    tegnap picit ivásvolt:Déshazaértem:D tulkorán:D
    OFF

Egy videós msn beszélgetést mivel tudnék megörökíteni?
    Van valami windows progi amivel letudnám menteni?

A Fraps enm felelt meg a célnak...
  • red bull
    hát amugy ezt már NEM HISZEM EL. szerintem kaptam valami vírust és szétb@szta az msn em. pedig vírustírtóm van sőt spyware irtóm is (NOD32, Spyware Doctor) már lefuttattam mind a 2-t többször is, az egész gépet átellenőrízte, és semmit nem talált. csak azt nem tudom hogy tegnap ilyenkor akkor még akkor mért működött? :S
  • red bull
    mindent beirtam többször is. de most mindjárt kiderűl mert megint újrateszem. esküszöm már felb@szta az agyam hogy más gépen meg működik...
  • Doomista
    téked volt :D
  • SimaSuna #7903
    futtatásba beírtad a dolgokat?
  • red bull
    Hát mostmár ilyen télleg nincs. Újrateszem faszául meg minden erre mit ir ki?!
    A Windows Live Communications Platform hibát észlel.

:@:@
  • SimaSuna #7901
    próbáld meg azt :)
  • SimaSuna #7900
  • red bull
    most synceltem a time.windows.com-al de ugyanazt a proxykiszolgáló hibát irja. lehetséges esetleg hogy ha újrateszem az msn-t az megoldja a problémát? mert van egy ájtáccsom :D és azon meg hogyha fellépek az ebuddy-ra akkor meg teljesen jó...
  • Doomista
    2009.02.17
    10:57

lógsz egy sörrel ezért
  • SimaSuna #7897
    dátum, idő?
  • red bull
    pls help: #7884
  • Doomista
    te aztán ráérsz :)
    inkább csinálj hátteret a topigba,msn faqot szépitsd :D
    én melózom...néha vagyok :D
  • SimaSuna #7894
    az volt rég :)

már bevásároltam...

megkéne csinálnom a Miranda FAQ-t...
    de nincs nagy kedvem hozzá :/
  • Doomista
    good morning
  • SimaSuna #7892
    aha :)
  • Doomista
    azzal tényleg látni ? :O
  • SimaSuna #7890
    csak nem működik

Flamerre ne hallgass, csak játszik :)

Mirandával látni, hogy ki van fent rejtve :)
    MSNnel nem :)
  • Flamer
    nkme valami eye kéne :w tuccsegiteni?:O:C
    és a sebességduplázóbais. :_w jjmár. nemtudom hogycsinálhatnék 10megából 20at. lasan megy át a kisfilmecske a havernak:&cCC
  • red bull
    am hirtelen most ránéztem a googlre és találtam egy cikket:
    MSN - A rejtve kapcsolódók leleplezése.
    Nem próbáltam ki de szerintem sokat nem veszíthetsz vele :) Remélem tudtam segíteni
  • red bull
    1. nem akarok bunkó lenni de szerintem "ha már itt tartunk" ez nem ide tartozik ez a "sebességduplázó"-s téma, de egyébként a google a barátod :)

2. meg szerintem nincs ilyen cucc amivel láthatnád a rejtett partnereket, bár ezt nem tudom biztosra, de ugyis többen fognak rá válaszolni.
  • Flamer
    kéne valami sebességduplázó. tudvalaki? a netem csak 10mwgabites de kéne valam cucc amivel 20megálval csorognának át az adatok.

nameg hamár ittartunk akkor kéne valami amivel láthatom a rejtett partnereimet. htx.
  • [HUN]FaTaL
    Nekem jó.
  • red bull
    Hát ez hihetetlen esküszöm. Proxykiszolgáló hibát ír a hibajelentésnél de más e-mail címmel meg műkdöik. Már elolvastam az msn error blogot is végigcsináltam a "Hibakód:8100030d" pontot meg csináltam ugy ahogy leirták, Zone-alarmom meg nincs, de továbbra se működik. Mit csináljak? És pont most lenne a legnagyobb szűkségem az msn-re is.

PLS HELP
  • red bull
    csak nekem nem jó az msn vagy senkinek? már próbáltam webes felületen is belépni de állandóan csak tölt... már kb egy fél órája próbálkozom :S
  • akyyy
    új windows felhasználói fiók
  • Sunaszaft
    Errevalaki megoldást akkor nem tud?
  • Timbo
    legyen az h tigeroo
  • SimaSuna #7879
    rakd újra
  • akyyy
    sehl, lopták, valakitől aki kitalálta, mert akkora kocka hogy ismeri fejből az egész ascii -t
    persze egykét msn oldal tud ilyet: pl
    msn brasil vagy brazil, asszem ez gvolt a neve
  • tigeroo
    hi! nevemhez kéne vmi fasza ötlet, smileykből meg betükből!

láttam olyat 1 csávónál hogy ilyen custom jelekből pisztolyt tudott rakni a neve mellé meg ilyenek! hol találok még ilyen kis leírásokat?
  • 5c0rp330n
    fail
  • red bull
    már megoldottam :D
  • red bull
    Sziasztok!

Letöltöttem ezt az új msn-t plus al együtt meg mindennel együtt és az a gond hogy nem enged bejelentkezni proxykiszolgáló hiba miatt az msn be. De más e-mail címmel pedig jó. Tehát csak 1 e-mail címmel enged bejelntkezni a többinél meg proxy hibát ír. Mi lehet a gond?
  • Jim Morrison
    valaki?
  • Sunaszaft
    OnCare-t feltettem, de ugynaz! Komolyan már nem tudok mit csinálni!!!