13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#7951 python?:O -
#7950 De nekem nem kell icc mór szekjúr :D Nem lehet valahogy kikapcsolni? :D -
#7949 inkább perl-ben.az krv szar program,krvára fapados<---ezé szar,de ezé jó. -
#7948 ú htx. :D -
#7947 olyan nem létezik
de minyá írok néked c++ban egy olyat ! -
#7946 akkor lécci #7886 -
#7945 .sry -
#7944 mittomén kérdezem.
mert más aki igy "tétlenkedik" annak nem igy csinálja..hogy 2x kiirja meg össze-vissza váltogat..
azért kérdezem hogy szkript nélkül csinálhatja-e így... -
#7943 haloty vagy :c -
#7942 bocs. [yelentkezik] -
#7941 ki mondta hogy szkiprt nélkül? -
az ilyen milyenmár?:D
az én plus-om bugos vagy van ilyen? vagy igy tud állapotokat váltogatni szkript nélkül? -
#7939 csak 9-esbe lehet animált gifet betenni.
8.5-be csak flashelt szarokat lehet, amik előre meg vannak adva, és elég szarok. -
#7938 de vistára le lehet tölteni hungariste nyelvcsomagot, és akkor magyar lesz:D -
#7937 egy forumrol kickeltek is,meg pár mappát nem is találok az asztalon :D -
#7936 egyszer ugy berugtam,hogy elvileg hazaértem és gépeztem valahol valamikor valahogy valamiért,oszt másnap arra kelek hogy orosz a rendszerem... -
#7935 mi a szarért van orosz rendszered ? :D -
látod ? itt pl egy orosz beállitás a vistában...higgyed már el! -
Mirk #7933 WLM 8.5-öt használok nem 9-et, azért nem megy. Annyi eszem azért van hogy megnézem megy-e így: "úgy mint eddig, megjelenitő kép választása." -
#7932 ööö pontosan hol vannak a Dokumentumokba a beállítások? Tehát mit kell letörölni? :D -
#7931 mert orosz a windowsom -
#7930 Nem egyszer használtam már súgót sbs-en meg server 2k3on. -
#7929 miért? -
#7928 bal felül a 2. majd az 1. -
#7927 de az én msn-m oroszul van :D -
#7926 omájgád... partnerek -> partner hozzáadása -
#7925 nem arra értettem :)
csak akinek internetje van,az inkább forumokon,googlen keresi meg a választ,min hogy a súgón nézné meg :D
izé,hogy kell felvenni egy partnert msn-re ? -
#7924 de ilyen alap kérdést, basszus, jó hogy nem azt kérdezi, hogy kell valakinek üzenetet írni:D -
#7923 egy embert mondj,aki hasznája a súgót bármely programban :D -
#7922 úgy mint eddig, megjelenitő kép választása.
de benne van a súgóba -
Mirk #7921 Hogyan tudok .gif-et vagy más mozgó képet berakni megjelenítendő képnek? -
#7920 értemén. csak.. nemtudom. sokaknak van problémája vele. ezért sem szoktam én mindent egyből updatelgetni :|
#7919-t még try. hátha. -
#7919 mond, próbáltál másik felhasználói fiókot csinálni windowsra? nem msn fiókot, hanem windowst- mert ha ott jó, akkr valszeg valami fájl vagy smili vagy hasonoo okoz galibát, letörlöd a dokumentumokbol a beállitásaidat, elvileg jó lesz. -
#7918 jaja az lesz, kösz szépen azért a segítséget :)
egyébként meg sajnálom hogy nem jó mert nekem nagyon bevált ez az új msn meg tetszett az egész desing is meg minden :(
azért ha találtok valami megoldást akkor egy PM-et megköszönnék :)
-
sunday #7917 hali,az miert van h nem működik rendesen a messenger discovery? Már elég sok verziót kipróbáltam,de nyitva maradnak a beszélgető ablakok,nem értesít amikor valaki bejelentkezett meg ilyenek,mit állítsak be a vistán(tűzfal)?h normálisan menjen a 8.5-el? Nem tudom van e hozzá köze de plust is használok!thx! -
#7916 uninstall 2009, install 8.5 (y)
szar az a 2009 még. nyűgjevan csomo embernek vele. minek szart használni. ha bevállt a 8.5 eddig még használd egy félévig. -
Sunaszaft #7915 Van ennek a Messengernek külön suport oldala ahova lehet írni segítségkérő levelet??? -
Myron #7914 camstudio
free, opensource -
#7913 Jó most annyival előrébb jutottam hogy kiderűlt hogy csak a 2009 es msn el van a gond. Feltettem a 8.5-t azzal jó és megnéztem a sima beépített msn el ami a windows ba van, azzal is jó. Tehát a hibakört leszűkítettem csak a 2009es WLM/MSNre. Mit próbáljak még meg a reinstallon kívűl? -
#7912 jolllvan :D de amugy más msn címmel meg működik. Ezt ti értitek most őszintén? Hogy van egy msn cím amit használok mindennap és most csináltam egy másikat azzal meg jó. hát hihetetlen, valaki egyébként találkozott már hasonló jellegű problémával?