Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
szerintem én a helyedben nem irnánk...mert bannolva van valaki csetröl...😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Tigristank
Mikor nem vagy az? <#idiota>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Doomista
mért kell ilyen nehéz kérdéseket feltenni ilyen korán ? mikor tudod hogy ilyenkor agyhalott vagyok =( kihasználsz...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
de tudom...uj msn cim...partnereket lemented a régiröl,és importálod az ujbol...

biomage
van egy müvelet az MSNen amiben mindenkinek küld egy üzenete, ezt csak azok kapják meg akik bevannak jelentkezve, nem is tudtál erröl?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

biomage
de elötte tilts le mindenkit aki online 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Doomista
bevagy szivva ?
bevagy rugva ?
jo végülis igy megbocsájtom...de hogy rendes ésszel ilyet irni...

Tigristank
Remek ötlet... <#wilting>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

kakaoskalacs
amugy hogy megtudd ki van fent rejtve irsz minden partnerednek :C

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Doomista
<#worship><#worship>

bertino
de az a nincs mûködõ plus felirat éppenséggel nem bassza ki az ember szemét :\

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SimaSuna
bertino
gyá suna ez télleg jo lett -.-

Doomista
ezt bill papának

Doomista
csökkentett módban sem ?😄 ez gáz 😄

autoszimulator
arra lett volna, csak nem indult el többé bill papa eme remekmûve 😄

#6602: szerintem csak akkor lehet ilyet, hogy automatikusan futtat/letölt, ha ezt beállítod, hogy az ilyen fájlokkal ezentúl mindig ezt csinálja. De aki ilyet beállít, az magára vessen 😄

(az mondjuk már nem egy rossz taktika, hogy bejuttatni egy ártatlan kártevõt egy backdooron keresztül, aki a böngészõ, pl firefox config fájlában átállítja a fogadást automatikusra, bedobni egy popupot, és benn is a csemege 😊 de ezzel több a gond, mint kihasználni a kevésbé okos userek butaságát)

.: mobilize.hu :.

5c0rp330n
ok, megnyílik az oldal, kiírja, hogy ott van a virus.exe, mit csinálsz vele? mented, futtatod vagy elutasítod? amelyik böngészõ szó nlkül letölt egy .exe-t és elindítja, az a böngészõ önmagában egy kártékony féreg, szerintem nincs is ilyen.

Doomista
a kékhalálra simán lett volna orvolás...

nálam:
FF 3.*
avira premium security suite
malwarebytes antimalware
spywareblaster

ennyi a védelem 😄 FFben vannak biztonsági kiegészitök.meg DMR is van fennt...router tûzfal is...asszem ennyi 😄D

Doomista
ték

autoszimulator
FF3

tûzfal: nincs
más: nincs

másfél év után nyíródott ki a windows, akkor sem vírus, hanem az iTunes miatt 😄 Akkora kékhalált csinált a telefonommal kézenfogva, hogy setõled sehozzád többet 😄

SimaSuna
nem kell elfogadni semmit amiben a neved van...

amúgymeg

FF3.0

Nod32
Ashampoo FireWall

és no vírus 😊
autoszimulator
hát nekem semmit sem tölt be magától, képbe ágyazva meg nem lehet futtatni semmit, szóval az is meddõ. Lényeg, hogy nem szabad elfogadni semmit, olyan nemigen van, hogy magától lefut láthatatlanul 😄

Doomista
jahjah az ff bevédte...avira is...google is...de már kaptam olyat amit csak az avira antivirus szoftverem tudta letiltani...ha nem lett volna védelem,vagy rendes védelem,akkor szvsz...html virus nem egy játék dolog...egykettönél hiába a nod,a "nagy" nod,van jopár orosz oldal amit a "nagy" nod sem lát be mint html virust,és szvsz ennyi...megtörtént a baj...de szerencsére nem kapunk msn-n ilyen linkeket,akkor szopás lenne pár napig ! 😄

akyyy
nem mert letölt egy exet, képet, képernyõvédõs kiterjesztést ami igazából exe álcázva, onnan meg akármiyeln böngészõ, illetõ elinditja virust oszt BOÁ

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

5c0rp330n
ilyet mondjuk gondolom csak internet explorerrel lehet beszopni, egy ff/opera/chrome nevetve védi az ilyeneket. a probléma mondjuk ott van h aki olyan szinten van, h ilyen linkre kattint, jóeséllyel használ internet explorert :S

akyyy
wapon felmész ebbudy.com asszem, az a legjobb mobilos msn. feltehetsz mindenféle kamu vagy kamu klienst mobilra, de hidd el, ebuddy tényleg jó😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

desigo
nekem is jött ma
sux
Tigristank
Váó, új banner. <#wow1>

SimaSuna
ezé jó a miranda 😄
Doomista
nemrossz a banner...

Doomista
tegnap olyan linket kaptam ami elég ha az oldalt megnyitod és html virus...meg ilyesmi.az még szarabb mint a belépös...

5c0rp330n
aki 3 után megszólal azé lesz a vödör szar 1 2 3

bertino
ittam öcsédnél páleszt, eléggé kemény hatása volt.
ajánlom 😄

bertino
hát azt tudom, hogy mi is másik külföldi vonalra tereltük mától a külföldi adatforgalmat, mert a T vonala (külföldi csak természetesen) jan1-tõl nem él, ha minden igaz.

de hungarotel körzetbe különösebb gondrol nem tudok -.-
télleg.
lehet hungarotelnél is valami ilyesmi van.

Flamer
mérkell teliszpemelni ezt aszájbbaszott topikot?:!

http://loal.atw.hu

5c0rp330n
mondjuk több, mitn valószínû, hogy ha rá is kattint, még ott be kell írnia a felh. nevét és jelszavát is, aki pedig ennyire hülye.. szívemszerint letiltanám. az azért szánalmas, hogy a microsoft meg lóf@szt sem tud lépni az ügyben.

desigo
de nagyon unatkoztok...
Doomista
elégedett az Úr ?

Doomista
<#violent><#gun>

Doomista
helyesbitek...11re te már totál kész leszel,már nem önmagad fog bulizni a haverokkal 😄

SimaSuna
valaki lõjjemár le..

következõ ijen kérdésnél büntipont!
Tigristank
NINCS olyan Program, vagy Script amivel láthatnám, hogy ki tiltott le, vagy ki van fent rejtve???
<#idiota><#idiota><#idiota>

SimaSuna
hosszú este lesz....

dun csajjal talizok..este másik csajjal..11re meg szvsz jövök haza bulizok pár haverral.. 😄
Doomista
otthon szilveszterezel ? 😄

SimaSuna
hülyevagy?..2napja nemcsinálok mást mint bort iszok..

józsi hozott sört..de azt csak holnap iszok 😊

öcsémtõl meg nyúlok páleszt..szal tök jó szilveszter lesz 😊
autoszimulator
nem tudsz valamiféle netes központi paráról? hungarotel körzetben eldurrantak a külföldi oldalak, eléggé idegesítõ -.-

bertino
õ bebaszva ?! 😄DDDDDDdd

SimaSuna
ez teljesen logikus 😊
Doomista
én már értem simasunaleftnégydead logikáját !
ha nincs gépnél,vagy elfoglalt állapotban van,és közben valami baromságot ir ki +ba,akkor gépnél van,és teljes mértékben ráér mindenkire.ha meg szimplán elérhetö állapotban van,akkor bevan b*szva valahol !

bertino
failed.
owned.