13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#7991 Szerintem csak egyesével lehet, ha csoportot törölsz az other contactsba kerülnek a partnereid. -
#7990 msn partnereket csoportal együtt hogy lehet törlni? vagy hogy lehet egyszerre kijelölni több embert is hogy törölje és ne kelljen egyenként ? (mns 8.5-t használok mert a 9.0 nekem b@szakodott)
-
hentesferi #7989 nem :D a beceneve az eredeti neve , ami megvan neki adva MSN-be :)) egy jó hosszú , színes neve van :D és most csak szimplán "Klaudia" :D
mind1 , szerintem csinálok új MSN Címet , amúgy is akartam :))) -
#7988 valaki segitene nekem????
-
Myron #7987 lehet amúgy is Klaudia a neve -
#7986 kivannak kapcsolva az egyéni smiley-k és rendes smiley-k is -
hentesferi #7985 áhh ... :S próbáltam , ugyanúgy Klaudia marad , kitörlöm enter , és megmarad a Klaudia :S azért Klaudia , mert a windows live rendszerébe Klaudiaként van felvéve a profil hálozatomba... nem is tudom , miért vettem ott fel... áhh ... :D -
#7984 nevére jobbklikk..becenév megadása...kitörlöd és enter :) -
hentesferi #7983 Sziasztok
Remélem tudtok segíteni... :D egyszer már sikerült megoldanom , de azóta se többet... egy ismerősömet felvettem , a windows live messenger hálozatára is , és azóta az ismerősömnek csak szimplán az a neve a partnerlistán , hogy Klaudia ... szeretném valahogy visszaváltoztatni , hogy az eredeti saját maga beírt neve legyen kint , de nem tudok rájönni múltkor , hogy csináltam meg...
Tudom , eléggé hülye probléma stb , de gondoltam ha van ez a forum , miért ne kérdezzem meg :)
Előre is köszönöm a válaszokat :) -
#7982 -
pista89 #7981 -
#7980 nem tagadom... -
pista89 #7979 hazucc -
#7978 mekhekkeltelek. -
pista89 #7977 Mi a faszért nem jelennek meg a szmájlik ?
-
#7976 dee nekem valaki segitene ha már1x ennyire benne vagytok :D:D:P
annyi h játszottam valakivel és most az msn kiirja a személyes üzenet alatt h bla bla bla nyertem stb... azt h lehet eltüntetni??
létszi segitsetek már mert nagyon idegesit :S:S
KÖSSZ -
#7975 Köszi! -
#7974 ez működött, kiírta, hogy csatlakozik a microsoft update-hez :D -
#7973 lehet azt csinálták mint a 8.5nél...
"Elvileg tehát hibajavításokról szó sincs, csupán a Microsoft tesztelni szerette volna azt az eddig nem bevett gyakorlatot, miszerint a WLM-hez a Microsoft Update keretein belül tölthetünk majd le frissítéseket." -
#7972 nem úgy xD a wlm 9.0 frissítette magát... vagy csak bugokat javítottak? az is feltűnő, hogy más a betűtípus XD -
#7971 Rövid magyar leírás: Új Funkciók WLM 9 :
* Több helyről is bejelentkezhetünk
* A üzeneteket valamennyi helyen megkapjuk (valószínüleg a beta verzió miatt szóbajöhetnek időbeli eltolódások,vagy az üzenet egyáltalán nem érkezik meg)
*
Számítógépekhez neveket rendelhetünk hozzá.
*
Minden bejelentkezésről értesítést kapunk
*
A több helyről való bejelentkezés szolgáltatás ki kapcsolható!
*
Egyéni bejelentkező hangok használhatóak : Partnereink megkapják a hangot amikor bejelentkezünk. Néhol igen idegesítő tud lenni(főleg ha sok a partnered), viszont néhol hasznos is.
*
Az eeseményhez egyéni hangot rendelhetünk hozzá.
Segítségünkre van a beépített hangszerkesztő, mely lehetővé teszi egy részlet kivágását az általunk kiválasztott zeneszámból. Emlékeim szerint 5másodperc. Használhatunk fade-out és fade-int is a hangszerkesztésnél. Kicsit bonyolult első ránézésre
*
GIF-animációt is választhatunk felhasználói képnek.(régóta vár rá mindenki)
*
SPAM-jelentés: a spam-üzeneteket küldő felhasználókat a blokkolás mellett akár "spammerként" fel is jelenthetjük.
* 32 és 64 bites verziójú Windows XP-n és Vista-n is működik
Új Funkciók MSN Plus 4.50 :
* Első amit legfőképp kiemelnék, a Skinnelhetőség. Saját témát húzhatunk már Messengerünkre, akár 8.5 verziószámú messengerre is!
* Letölthető témák adatbázisból -->> http://www.msgpluslive.net/skins
* A WLM 9 beta verziójával is működik !!!
* 32 és 64 bites verziójú Windows XP-n és Vista-n is működik
* Könnyedén kikapcsolható a "partner üzenetet ir" jelölés
* /exit paranccsal bezárhatjuk a partnereket és a Messengert is
* A tabok(fülek) a Windows Blind-al kompatibilisek -
#7970 új wlm, nem tudja valaki, hogy miben változott? :D -
#7969 csá all
felaktam a 9.0-át és játszottunk egyik ismerösömmel egy aknakeresöt... és most ott a személyes üzenet alatt kiirja h én meg xy játszott egy aknakeresöt meg h ki nyert... naah az lenne a kérdés h azt h lehet onnan eltüntetni? mee rohadt idegesitö...:S
elöre is köszi -
#7968 :D
oks..köszmá:Dd
-
#7967 Igen, ez lehetséges -
Myron #7966 szerintem az ő agyhulláma megérezte a te agyhullámodat tudat alatt több kilométerről és azért írta át -
#7965 nem! naplózot beszélgetésbe benne is van!
név megváltoztatva xy-ra
-
#7964 hát, nem lehet hogy azért akkor váltott, mert nálad a becenév miatt csak akkor töltötte le a nevet? ha nem, akkor valóban véletlen, de hogy ő nem látja, az hótziher -
#7963 tuti? se discovery se semmilyen programmal?
akkor tényleg véletlen volt... -
#7962 nem tudja meg sehonnan. -
#7961 ja ez jó módszer de énnekem ez fordítva kéne...én tudom hogy adtam neki becenevet..de ő rájöhet-e valahogy? kiirja-e neki vagy mittomén -
#7960 könnyű kideríteni, ki írta át a neved, ki nem.
Te megváltoztatod a tiedet, mondjuk ha X-ről akarod tudni, adott-e becenevet, nem teszel mást, mint sem átírod a neved erre:
K*rva anyád X!
ha rádír hamarosan, akkor bizony nem írta át. -
#7959 lányról van szó és egy (f)-t tettem a neve mögé... (nyáron volt utoljára így a neve kiirva)
most ha besértődne akkor miért tenné ki őis, pont akkor, pont azt?:S
hogy direkt húzzon vele?:S ezért kérdezem hogy csak véletlen volt vagy vmi "aljas" húzás -
Myron #7958 na látjátok, ezért nem szabad átnevezni az embereket.
mert nem etikus.
aztán csak megy a para h mikor buktok le h barátotokat/szerelmeteket átneveztétek.
aztán meg ha kiderül, megy a sértődöttség, teljesen jogosan. -
#7957 de ha átszerkesztem a becenevét akkor nem tudja meg ugye?
szal. az a neve hogy y
átírtam x-re a becenevét...
de szinte rögtön "kitöröltem" a becenevét szal visszaváltott
aztán nézem pár perc múlva...látom hogy az van neki beirva mint amit én irtam be neki becenévre... az msn plus is azt irja hogy arra írta át a nevét (a becenevet ugye nem jegyzi meg a plus)..
furcsa... (és nemtudom hogy mibaja a tagnak mert ráírtam de nemirt vissza...és ez a "becenév adás" után történt...szal remélem nem tudta meg)
de nem kurva anyázás volt vagy vmi amit átírtam
látod a kép amit alant linkeltem ott van hogy név megváltoztatva blabla..nah akkor irta vissza! de baszki az állapotát is ugy változtatja faszom se tudja hogy most direkt csinálja a tétlenkedést is vmi szkriptel vagy tényleg véletlen az egész :(
nyugtassatok meg hogy a becenevet nem láthatta mert már nemértek semmit! -
#7956 megvan D: bocsi -
#7955 Át lehet tenni a WLM9ben az avatarokat a másik oldalra?
Több helyről is letöltöttem hozzá a Plust, de nem megy. Tudtok jó linket adni, ami biztosan működik? -
#7954 kizárt :) -
#7953 olyan plugint tudtok, ami jelez hogyha becenevet ad nekem valamelyik partner?:S
(átírtam egy partnerem nevét...és amikor "visszairtam" a becenevet akkor ő pont abban az időben irta át a nevét arra...ez véletlen volt vagy valahogy megtudta hogy a nevét szerkesztgetem?) -
#7952 nem. de igazából csak nemtudom. de nyilván nem kurtál el semmit. bár lehet. always user error. :|