13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• [HUN]FaTaL
    Szerintem csak egyesével lehet, ha csoportot törölsz az other contactsba kerülnek a partnereid.
  • red bull
    msn partnereket csoportal együtt hogy lehet törlni? vagy hogy lehet egyszerre kijelölni több embert is hogy törölje és ne kelljen egyenként ? (mns 8.5-t használok mert a 9.0 nekem b@szakodott)
  • hentesferi
    nem :D a beceneve az eredeti neve , ami megvan neki adva MSN-be :)) egy jó hosszú , színes neve van :D és most csak szimplán "Klaudia" :D

mind1 , szerintem csinálok új MSN Címet , amúgy is akartam :)))
  • Insomnia93
    valaki segitene nekem????
  • Myron
    lehet amúgy is Klaudia a neve
  • Shifter
    kivannak kapcsolva az egyéni smiley-k és rendes smiley-k is
  • hentesferi
    áhh ... :S próbáltam , ugyanúgy Klaudia marad , kitörlöm enter , és megmarad a Klaudia :S azért Klaudia , mert a windows live rendszerébe Klaudiaként van felvéve a profil hálozatomba... nem is tudom , miért vettem ott fel... áhh ... :D
  • SimaSuna #7984
    nevére jobbklikk..becenév megadása...kitörlöd és enter :)
  • hentesferi
    Sziasztok

Remélem tudtok segíteni... :D egyszer már sikerült megoldanom , de azóta se többet... egy ismerősömet felvettem , a windows live messenger hálozatára is , és azóta az ismerősömnek csak szimplán az a neve a partnerlistán , hogy Klaudia ... szeretném valahogy visszaváltoztatni , hogy az eredeti saját maga beírt neve legyen kint , de nem tudok rájönni múltkor , hogy csináltam meg...

Tudom , eléggé hülye probléma stb , de gondoltam ha van ez a forum , miért ne kérdezzem meg :)

Előre is köszönöm a válaszokat :)
  • Doomista
  • pista89
  • Doomista
    nem tagadom...
  • pista89
    hazucc
  • Doomista
    mekhekkeltelek.
  • pista89
    Mi a faszért nem jelennek meg a szmájlik ?

• Insomnia93
    dee nekem valaki segitene ha már1x ennyire benne vagytok :D:D:P
    annyi h játszottam valakivel és most az msn kiirja a személyes üzenet alatt h bla bla bla nyertem stb... azt h lehet eltüntetni??
    létszi segitsetek már mert nagyon idegesit :S:S
    KÖSSZ
    Köszi!
  • FZoleee
    ez működött, kiírta, hogy csatlakozik a microsoft update-hez :D
  • SimaSuna #7973
    lehet azt csinálták mint a 8.5nél...

"Elvileg tehát hibajavításokról szó sincs, csupán a Microsoft tesztelni szerette volna azt az eddig nem bevett gyakorlatot, miszerint a WLM-hez a Microsoft Update keretein belül tölthetünk majd le frissítéseket."
  • FZoleee
    nem úgy xD a wlm 9.0 frissítette magát... vagy csak bugokat javítottak? az is feltűnő, hogy más a betűtípus XD
  • SimaSuna #7971
    Rövid magyar leírás: Új Funkciók WLM 9 :

* Több helyről is bejelentkezhetünk

* A üzeneteket valamennyi helyen megkapjuk (valószínüleg a beta verzió miatt szóbajöhetnek időbeli eltolódások,vagy az üzenet egyáltalán nem érkezik meg)

*
    Számítógépekhez neveket rendelhetünk hozzá.

*
    Minden bejelentkezésről értesítést kapunk

*
    A több helyről való bejelentkezés szolgáltatás ki kapcsolható!

*
    Egyéni bejelentkező hangok használhatóak : Partnereink megkapják a hangot amikor bejelentkezünk. Néhol igen idegesítő tud lenni(főleg ha sok a partnered), viszont néhol hasznos is.

*
    Az eeseményhez egyéni hangot rendelhetünk hozzá.
    Segítségünkre van a beépített hangszerkesztő, mely lehetővé teszi egy részlet kivágását az általunk kiválasztott zeneszámból. Emlékeim szerint 5másodperc. Használhatunk fade-out és fade-int is a hangszerkesztésnél. Kicsit bonyolult első ránézésre

*
    GIF-animációt is választhatunk felhasználói képnek.(régóta vár rá mindenki)

*
    SPAM-jelentés: a spam-üzeneteket küldő felhasználókat a blokkolás mellett akár "spammerként" fel is jelenthetjük.

* 32 és 64 bites verziójú Windows XP-n és Vista-n is működik

Új Funkciók MSN Plus 4.50 :

* Első amit legfőképp kiemelnék, a Skinnelhetőség. Saját témát húzhatunk már Messengerünkre, akár 8.5 verziószámú messengerre is!

* Letölthető témák adatbázisból -->> http://www.msgpluslive.net/skins

* A WLM 9 beta verziójával is működik !!!

* 32 és 64 bites verziójú Windows XP-n és Vista-n is működik

* Könnyedén kikapcsolható a "partner üzenetet ir" jelölés

* /exit paranccsal bezárhatjuk a partnereket és a Messengert is

* A tabok(fülek) a Windows Blind-al kompatibilisek
  • FZoleee
    új wlm, nem tudja valaki, hogy miben változott? :D
  • Insomnia93
    csá all

felaktam a 9.0-át és játszottunk egyik ismerösömmel egy aknakeresöt... és most ott a személyes üzenet alatt kiirja h én meg xy játszott egy aknakeresöt meg h ki nyert... naah az lenne a kérdés h azt h lehet onnan eltüntetni? mee rohadt idegesitö...:S
    elöre is köszi
  • tigeroo
    :D

oks..köszmá:Dd

• Jim Morrison
    Igen, ez lehetséges
  • Myron
    szerintem az ő agyhulláma megérezte a te agyhullámodat tudat alatt több kilométerről és azért írta át
  • tigeroo
    nem! naplózot beszélgetésbe benne is van!

név megváltoztatva xy-ra
  • autoszimulator
    hát, nem lehet hogy azért akkor váltott, mert nálad a becenév miatt csak akkor töltötte le a nevet? ha nem, akkor valóban véletlen, de hogy ő nem látja, az hótziher
  • tigeroo
    tuti? se discovery se semmilyen programmal?

akkor tényleg véletlen volt...
  • autoszimulator
    nem tudja meg sehonnan.
  • tigeroo
    ja ez jó módszer de énnekem ez fordítva kéne...én tudom hogy adtam neki becenevet..de ő rájöhet-e valahogy? kiirja-e neki vagy mittomén
  • autoszimulator
    könnyű kideríteni, ki írta át a neved, ki nem.
    Te megváltoztatod a tiedet, mondjuk ha X-ről akarod tudni, adott-e becenevet, nem teszel mást, mint sem átírod a neved erre:
    K*rva anyád X!
    ha rádír hamarosan, akkor bizony nem írta át.
  • tigeroo
    lányról van szó és egy (f)-t tettem a neve mögé... (nyáron volt utoljára így a neve kiirva)

most ha besértődne akkor miért tenné ki őis, pont akkor, pont azt?:S
    hogy direkt húzzon vele?:S ezért kérdezem hogy csak véletlen volt vagy vmi "aljas" húzás
  • Myron
    na látjátok, ezért nem szabad átnevezni az embereket.
    mert nem etikus.
    aztán csak megy a para h mikor buktok le h barátotokat/szerelmeteket átneveztétek.
    aztán meg ha kiderül, megy a sértődöttség, teljesen jogosan.
  • tigeroo
    de ha átszerkesztem a becenevét akkor nem tudja meg ugye?

szal. az a neve hogy y

átírtam x-re a becenevét...
    de szinte rögtön "kitöröltem" a becenevét szal visszaváltott

aztán nézem pár perc múlva...látom hogy az van neki beirva mint amit én irtam be neki becenévre... az msn plus is azt irja hogy arra írta át a nevét (a becenevet ugye nem jegyzi meg a plus)..

furcsa... (és nemtudom hogy mibaja a tagnak mert ráírtam de nemirt vissza...és ez a "becenév adás" után történt...szal remélem nem tudta meg)

de nem kurva anyázás volt vagy vmi amit átírtam

látod a kép amit alant linkeltem ott van hogy név megváltoztatva blabla..nah akkor irta vissza! de baszki az állapotát is ugy változtatja faszom se tudja hogy most direkt csinálja a tétlenkedést is vmi szkriptel vagy tényleg véletlen az egész :(

nyugtassatok meg hogy a becenevet nem láthatta mert már nemértek semmit!
  • Jim Morrison
    megvan D: bocsi
  • Jim Morrison
    Át lehet tenni a WLM9ben az avatarokat a másik oldalra?
    Több helyről is letöltöttem hozzá a Plust, de nem megy. Tudtok jó linket adni, ami biztosan működik?
  • SimaSuna #7954
    kizárt :)
  • tigeroo
    olyan plugint tudtok, ami jelez hogyha becenevet ad nekem valamelyik partner?:S

(átírtam egy partnerem nevét...és amikor "visszairtam" a becenevet akkor ő pont abban az időben irta át a nevét arra...ez véletlen volt vagy valahogy megtudta hogy a nevét szerkesztgetem?)
  • Flamer
    nem. de igazából csak nemtudom. de nyilván nem kurtál el semmit. bár lehet. always user error. :|