13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#8031 én csak csajnak vállalom el, de ott meg ne a pénz csöpögjön -
#8030 lassacskán csepeg a pénz belőle :) -
#8029 végre valaki, aki felfogta, hogy műküdik -
#8028 xp telepítő a szakmád? van jövője :D -
#8027 Na erre varrj gombot: Nekem 1x se mutatták meg hogy kell xp-t telepíteni, hanem magamtól jöttem rá és azóta még 1 gépet se szartam el :D Minden oda van írva, hogy mit kell csinálni, csak el kéne olvasni :D -
#8026 nemtudom mit tanítanak mostanság számtech órán...de siralmas...
nekem 1x mutatták meg, h hogy kell Xpt telepíteni, azóta magamtól 3havi rendszerességgel + egyéb elvállalt munkákból telepítgetek XPt
általános suliban megtanították a rendszerességet.
filmek a filmekbe, játékok a játékok, vegyesbe meg minden apróság...
töredezettség mentesítés 2hetente/havonta...és nem árt néha gépet a portól való megtakarítása is...
pót hugom 5s számtechből, de ha azt mondom neki h torrentezz, cdt írj...simán megcsinálja...
barátnőjének ugyanezt..mivan?
szóval nemértem...
-
#8025 nem igaz. az a 30 az kb 50is lehet és abbol 10szpem a többi ijen fasz hogy nem tud belépni meg hogy szar az msn.
na mindegy csak ojmod gecyszar szerintem :D
amugy a cuccok fele user error mint montam..
sokaknak megkéne taulni az xp install és akkor nem lenne ennyi szaros probléma. -
#8024 Igen, 100%-ig, tapasztaltam is :) De leszarom csak néha én is pucolom a listámat. Aki akar ír, aki meg nem azt meg leszarom:D -
#8023 akkor is küldi ha nincs bejelentkezve, volt már olyan vírus ami jelszót lopott -
Myron #8022 2. -ban 100%-osan biztos vagy? letesztelted? mer én mikor legutóbb leteszteltem úgy rémlik nem így van ahogy írtad.
de már nem emlékszem, újra kipróbálni meg nincs kedvem
igazából leszarom, aki akar nekem írni az ír, aki meg nem az bekaphatja -
#8021 Ebből a 30-ból legalább 25 az volt, hogy mikor mutatja, hogy törölve vagyok e a másik partneremnél :D -
#8020 kurvaszar ezaz msn. napi 30poszt yön ide és fojton csak panasz meg kérdés:D hát eszemmegáll :D -
Narusco #8019 sziasztok
azt szeretném kérdezni, hogy ugye vannak mostanában a virusos üzik linkekkel... és azt csak akkor küldik a címek ha az ember be van jelentkezve? vagy ha nem online akkor is küldheti?
fontos lenne tudnom, egy nem elérhető embertől kaptam, és érdekelne hogy tényleg offline volt, vagy appear offline. előre is kösz -
#8018 Ennyire nem tudtok értelmezni?
1. Töröl, de nem tilt: Ekkor látod a partnerlista karbantartóban hogy törölt.
2. Töröl és tilt is: Ekkor is látod a partnerlista karbantartóban hogy törölt.
3. Tilt, de nem töröl: Nem látsz semmit, max annyit hogy régóta offline már.
4. Nem tilt és nem is törölt: ehhez nem fűzök kommentárt :D
Tökmind1 hogy egyszerre törölt e a tiltással vagy nem egyszerre, ha törölt a partnerlista karbantartóban mindenképp látod hogy törölt. -
#8017 Vesszetek már össze ASDAS:DASD_ASD_ASD_:ASDAS:DSA:_DASD_: -
Myron #8016 kurvára semmi logika abban amit írsz :D
sztem meg úgy van ahogy én mondom -
#8015 Pont fordítva, ha csak töröl akkor te úgy látod, hogy fent vagy a listájában. Viszont azt még mindig látod a plus-ban, hogy mikor volt utoljára bejelentkezve. Ergó gyorsan ki lehet nyomozni a dolgot.
Ha töröl és egyben tilt is akkor látod úgy, hogy nem szerepelsz a listájában. -
#8014 Rosszul gondolod. Ha töröl akkoris látszik, ha tiltott. -
Myron #8013 ha töröl és bepipálja h tilt is, akkor nem látszik h törölt, nem?
mer sztem de
szal ha valaki töröl, de benyomja mellé h tilt is, akkor úgy látod a listában h TE fennvagy NEKI (az ő listáján)
ha csak töröl de nem tilt, akkor meg kiírja h nem vagy fenn a listáján -
#8012 Jah már értem. Én a törléssel járó tiltásra gondoltam. -
#8011 Régebben plusba nem lehetett, de ott, ahol ő monjsa ott valoban meg lehetett nézni, sőt, elég volt jobb klikkel, ha lehetett törölni az email cimét, akkor ő már törölt. De kissé macerás, miegymás plusal kényelmesebb. -
#8010 A törlést nagyon régóta jelzi. Ha valaki tilt és töröl, úgyis észreveszed, plusz látod törölt.
Mio van ha valaki törölt de nem tiltott le? az se lesz benne a listába, vagyis azt hiheted, letiltott, irsz neki egy jó erős kurvaanyázást, jól megkapja oszt jól meg is ver, probáld ki!:D -
#8009 Az hogy kinek vagy a listáján azt plusba is meg lehet nézni a partnerlista karbantartóval. Csakhogy, ha csak simán letiltott az nem látszik. -
#8008 "Tekintse meg, kik vették fel Önt ismerőseik listájára!"
És nem az a lista ami e-felett a szöveg felett van hanem az a lista ami a megtekintés gombra kattintva jelenik meg.
Ehhh... értelmezni. Egyébként az előbb próbáltam ki. Te is megteheted. Egyik msn címmel felveszed a másikat. Visszaigazolsz majd visszalépsz az eredetibe és amit felvettél tiltással törlöd, utána lépj be a másikba és nézd meg abban a listában amit írtam. Láss csodát nem lesz ott a másik cím...
Amúgy meg a bannerban van! -
#8007 EPIC FAIL :D -
#8006 EPIC FAIL FAIL EPIC -
#8005 kicsit benézted, itt azt mutatja akik neked fel vannak véve, illetve akiket TEEE letiltottál. nem azt akit téged letiltott.
nem tudom hol látsz te olyat, hogy semmivel se lehet látni ki törölt téged. mert nagyon régóta lehet látni, mindenki tud is róla -
#8004 Nem tudom, hogy a kiírás óta volt-e róla szó, de simán meg lehet nézni, hogy ki tiltott le vagy törölt. És sem program sem pedig script nem kell hozzá.
Eszközök/Beállítások/Adatvédelem/Tekintse meg, kik vették fel Önt ismerőseik listájára! -> Megtekintés
Ha nincs ott a név vagy zárójelben az szerepel, hogy letiltva akkor letiltva illetve törölve van az illető. -
#8003 megoldottam :P ujra raktam az msn-t :P
azéé kössz a segitséget rooney -
#8002 háát ez az h igen-re kattintottam ... de nincs valami olyan lehetöség amivel még is csak ki tom kapcsolni h tünjön el onnan az a hülyeség...? mit tom én beállitsáok és akkor ott valahol?
bááár én nem találtam semmit de ha valaki tudja akkor pls... :P
kösszi -
pista89 #8001 restart megoldotta , és ki voltak kapcsolva a szmájlik , köszi!! -
pista89 #8000 bekapcsoltam , ugyanaz -
#7999 Szerintem semmi értelme. 20 partnert ritkán törölsz egyszerre :D Egész csoportot meg szinte soha. -
#7998 nem hiszem el hogy nem tudtak volna belerakni egy olyan opciót hogy több kijelölése és törlése vagy valami ilyesmi. hihetetlen egyébként hogy egyre újabb és újabb msn eket dobnak kb félévente és még eddig egyik verzióba se sikerűlt belerakni valahogy ezt a funkciót, de szerintem nem csak én hiányolom belőle ezt a funkciót. -
#7997 tapasztalat. gecyszar.:| -
#7996 perl mi?:D -
ACE #7995 Hi, meg lehet azt oldani hogy a legújabb WLM ugyanúgy nézzen ki, mint a régebbi, illetve az ablakok kinézete is olyan legyen? Egyáltalán érdemes felrakni a legújabbat? Mivel lett jobb? -
#7994 Mert arra kattintasz, hogy igen... Helyette a nem-re kell kattintani.
[vagy ezt többet már nem kérdezi meg? :D] -
#7993 ööö igen.... de én ott igen-re kattintotam... s most ilyenkor h lehet azt beálitani h az még se mutassa? -
#7992 A végégén megkérdezi, hogy "mások által is látható legyen az eredmény?" Vagy valami ilyesmi :D Az a lényeg, hogy ott a nem-re katt