Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy
Reinsttall
vagy tedd fel ezt Problema megoldása
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
1. a WLM 2009=WLM 9.0?
2. régebben, egy régi msnnél láttam, hogy kiírta neki, ha valaki kilépett a beszélgetésbõl, de elfelejtettem megkérdeni, hogy ezt hogy csinálta. Na, ezt hogy csinálta? 😊
Elõre is kösz 😊))
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Nem tudjátok véletlenül, hol lehet kikapcsolni, hogy a headset-ben (mikrofonos fejhallgató), vagy külsõ hangszórón ne legyen visszahallás?
Igazából nem nálam van a probléma, én nem hallom a headset-ben a saját hangomat (ahogy kell). Rokonéknál okoz ez problémát, amikor hangszóróval használják a WLM-et, akkor amikor õk beszélnek, náluk elindul egy többszörös visszhang folyamat, amit az õ mikrofonjukon keresztül én is hallok. De a headset-ben is zavaró - mármint nekik.
Én nem tudtam segíteni nekik, mert még nem találkoztam ezzel a problémával...
Valaki tudja a megoldást?
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
start menü-FUTTATÁS-regedit
milyen futatas ? olyan nincs is 😄
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
elkezdtem keresni a telepíttet programok közt és nincsen ott se se msn se WLM se messenger semmilyen néven
akkor most mit csináljak ?
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Nah, viccet félretéve.
Szedd le az everest-et valahonnan, telepÍtsd fel, indÍtsd el...Baloldalt keresd meg a telepÍtett alkalmazások opciót..MINDENT! ami MSN hez tartozik törölj a francba. Ha nyávog, hogy triálod van oldd meg...
Én WLM9 betat ami nem mûködött Így szedtem le.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Hihetetlen mennyi ember kérdezni ezeket fórumokon meg itt-ott...vajon az msn-ezõk hány %-a tenné meg azt a kis "bekukucskálást" ha lenne rá lehetõsége lebukás veszélye nélkül? elgondolkodtató ...legalábbis én azt tettem<#nemtudom>#nemtudom>
Miért nem enged az msn, megosztási mappákat használni, amikor vki vmit akarna küldeni?
Ugye kijön egy ablak, h akar megosztási mappát nyitni? rámegyek h igen,de nem engedi..
Elõre is köszi a segítséget!
hát ez kurvára értelmes lett 😄
elõre is nagyon köszönöm.
uri geller 2.0
mûködik...csak valszeg kanalat kell hajlitanom ahoz,hogy menjen a program,mivel nem fullos a program,hanem trial,és kéri a kanálkódot :s
Érdeklõdni szeretnék, hogy nem tud-e valaki olyan kiegészítõt az msn-hez, amellyel látni tudom, hogy valamelyik ismerõsöm mit gondol igazából miközben ismerõseivel beszélget. Vagy már az is nagyon jó lenne ha csak a velem folytatott beszélgetések közbeni gondolatait jelenítené meg nekem valamilyen módon.
Ha esetleg valaki tud ilyet azt nagyon megköszönném!
Érdeklõdni szeretnék, hogy nem tud-e valaki olyan kiegészítõt az msn-hez, amellyel látni tudom, hogy valamelyik ismerõsöm kivel beszélget? Nem tudom hogy lenne megoldahtó. Esetleg e-mail címet ír ki...
Ha esetleg valaki tud ilyet azt nagyon megköszönném!