13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#8071 vizzel szabad? drotkefével? -
#8070 Földes? Akkor mosd meg! -
#8069 az baj hogy nekünk nemis számitanak de amikor felmész msnre és látod hogy partnereid 50% ijen köcsög szaros szines szar neveket használ és te ebből csak buzi kodokat meg krixkraxot lácc az kurvaszar.
és TERRÁS vinyomvan :D -
Myron #8068 a partner lelki állapotát tükrözheti esetenként -
Myron #8067 sztem az üzenet a szervernek megy, az szépen visszaigazolja h megkapta, aztán baszik majd továbbküldeni akinek szántad mert látja h le vagy tiltva nála
aztán lehet h nem így működik, ki kéne próbálni -
#8066 hogy miért fontos a színes nevek, én nemértem...
-
Myron #8065 ahogy nézem nem tud színes neveket -
#8064 te jóságos isten szentséges szűz mária atya világvége ! -
ismeri vki?
-
#8062 -
#8061 nem lehetbe befejezni az OFFot?
-
#8060 Jah és format-nál meg terraformálás van akkor:D -
msstz #8059 vhogy azért reméltem, hátha. -
#8058 loál:D
#8057(y) :D -
#8057 Hiába téped a szádat, mindig lesznek olyanok, akiknek gőzük nincs hogy mit írnak :D -
msstz #8056 TERA, azaz T E R A és nem Terra, baszki. A terra földet jeleent a latin nyelvekben. Jegyezze már meg mindenki, hogy kell írni. -
#8055 Azt valószínű, hogy nem fogod látni ha le vagy tiltva. Viszont ha küldesz üzeneteket akkor az ACK-ból lehet következtetni. De mivel nem próbáltam még ki, ez csak egy ötlet. -
Myron #8054 már mér lehetne?
köze nincs hozzá sztem
a központi szerver nem küld neked értesítést ha pl juliska bejelentkezik de ő letiltott téged. így wireshark-ben se lesz olyan csomag h juliska bejelentkezett -
#8053 Egyébként a wireshark-al szinte biztos, hogy ki lehet nyomozni, hogy kinél vagy letiltva. :) -
#8052 AHAHAH!! :D -
#8051 persze nem rendszer particiora gondoltam mivel azt igy kopizni nyilván nem lehet.
de általába rendszer particio kevesebb giga mint egy tároló cucc.. TEHÁT azt lehet töredezettségmentesiteni. GYORSABB MINT 800gigát.. -
#8050 Tökmind1 hogy rendszer vagy nem rendszer, a büdöséletben nem fogja sorban visszaírni a fájlokat, azt maximum csak szeretnéd. -
#8049 olvassmár baszod. :| -
#8048 szépen sorba aha meg ahogyan a Móriczka elképzelte. Formázz meg egy partíciót, tedd rá fel a wint és nézd meg hogy néz ki. -
#8047 nem nem ghost. szimplán kopi to másik vinyo..
#8046: majom. ujrakopikor kurváran em töredezik :| mer szépen sorba fogja irni.. :|
persze nem rendszer particiora gondoltam mivel azt igy kopizni nyilván nem lehet.
de általába rendszer particio kevesebb giga mint egy tároló cucc.. -
#8046 és újrakopikor megint töredezik, grat:D -
Myron #8045 azt nem tom ha pl csinálsz egy ghostot akkor a ghost file-ban csak sorra eltárolódnak a partíción lévő 1-esek meg 0-k vagy a file struktúrát is tárolja?
mer ha nem akkor csak ugyanúgy visszamásolja töredezve a backupot
mondjuk akkor az üres helyet is lemásolná, azért ennyire csak nem hülye -
#8044 ya és ráadásul nem elég aztse eccer.. :D én nikább aszondom hogy elteszed máshova, format particio majd ujrakopi és akkor ennyi :D gyorsabb mint a töredezettség fasz :D -
#8043 az szerinteis hullaszagu. főleg nagy vinyón és telivan :D az én 1.5terrámon kicsit eltartana :D -
#8042 ok. -
#8041 na ne offoljatok! -
#8040 zry A_SDAS: -
#8039 már megint kezded... -
#8038 az, hogy búza vagy -
#8037 olyan* -
#8036 mi a vicces? :) -
#8035 lol -
#8034 Szerintem teljesen egyértelmű, hogy hogyan működik :D Nem tudom hogy a többieknek ez miért nem az :) -
#8033 Én 5 éve nem futtattam töredezettségmentesítést
Itt az ideje? :DDD -
#8032 :| ahah. hátigen. inkábbneisbezséljünk erről:D