Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kakaoskalacs
Format

vagy

Reinsttall

vagy tedd fel ezt Problema megoldása

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

xBobtailx
tom, már sokan sokszor kérdezték, de mi van akkor ha feltettem és Hibát észlel a program és ezért leáll (de nagyon rafkós, mert nem áll le csak nem jeletkezik be)... na ienkor mivan?

Doomista
hupsz

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Hegi90
rohadjak meg papírzsákban <#boxer><#duma>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Doomista
te meg be vagy baszva ! és még alkoholista is vagy !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Hegi90
akkor minek adtak ki egy 2009-et, ha jön a 9.0, 2 hónap múlva. ezek kecik!

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
áhá! kösz

bertino
<#banplz>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Hegi90
neki=egy haveromnak 😄

SimaSuna
1. NEM ! a végleges februárban jön.

2. asszem pluszba lehet beállítani..
Hegi90
Két kérdésem lenne, szerintem mind2 elhangzott már, de azért felteszem xD
1. a WLM 2009=WLM 9.0?
2. régebben, egy régi msnnél láttam, hogy kiírta neki, ha valaki kilépett a beszélgetésbõl, de elfelejtettem megkérdeni, hogy ezt hogy csinálta. Na, ezt hogy csinálta? 😊

Elõre is kösz 😊))

Doomista
<#pias><#pias>

bertino
fail.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SimaSuna
még PJack csinálta annakidején MSN kép mûhelyben 😊
Flamer
te

http://loal.atw.hu

geri777
már próbáltam de úgyse mûködik mindent kitöröltem

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

nandorb
lol,ki az az EMO?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

ibrik
Tudom, hogy nem kimondottan WLM kérdés, de azzal kapcsolatos:
Nem tudjátok véletlenül, hol lehet kikapcsolni, hogy a headset-ben (mikrofonos fejhallgató), vagy külsõ hangszórón ne legyen visszahallás?

Igazából nem nálam van a probléma, én nem hallom a headset-ben a saját hangomat (ahogy kell). Rokonéknál okoz ez problémát, amikor hangszóróval használják a WLM-et, akkor amikor õk beszélnek, náluk elindul egy többszörös visszhang folyamat, amit az õ mikrofonjukon keresztül én is hallok. De a headset-ben is zavaró - mármint nekik.
Én nem tudtam segíteni nekik, mert még nem találkoztam ezzel a problémával...

Valaki tudja a megoldást?

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Doomista
legalább amit irtam azt kivághattad volna :s

SimaSuna
most ilyen 😊

Doomista
honnan tudod a nevem ?! 😄

SimaSuna
béla vagy 😄
Flamer
nebassz😄!

Doomista
f*szomé sem tudom ezt a miranda csevegö ablakot skinnelni...sehogy sem megy...sors keze van a dologban,vagy nandorb keze.

Doomista
mivan ?
start menü-FUTTATÁS-regedit

milyen futatas ? olyan nincs is 😄

nandorb
meglehet nemtudja hogy kell😄 RUN(futatas)---->>>regedit (entert nyomsz es ott kikeresed)

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

SimaSuna
te többet már ne igyál 😊
Doomista
(reg)edit?

SimaSuna
regedit 😊
geri777
letöltöttem felraktam beírtam a serialt

elkezdtem keresni a telepíttet programok közt és nincsen ott se se msn se WLM se messenger semmilyen néven

akkor most mit csináljak ?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

tanulj meg, nagyon izgalmas szakma, de most menj vissza és írdd meg a környezetismeret házidat, mert hétfõtõl suli, nehogy elmarasztaljon a tanítónénid

solo
ADDELAGÉPED!ADDELAGÉPED!ADDELAGÉPED!ADDELAGÉPED!ADDELAGÉPED!ADDELAGÉPED!ADDELAGÉPED!ADDELAGÉPED!

Nah, viccet félretéve.
Szedd le az everest-et valahonnan, telepÍtsd fel, indÍtsd el...Baloldalt keresd meg a telepÍtett alkalmazások opciót..MINDENT! ami MSN hez tartozik törölj a francba. Ha nyávog, hogy triálod van oldd meg...
Én WLM9 betat ami nem mûködött Így szedtem le.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

FZoleee
én megtenném 😄
geri777
Kitörtöltem mindent de még mindig nem tudom feltelepiteni semilyen msn t akkor mit csináljak ?

Feltalálták már azt a programot amivel fel lehet más msn-jét törni, vagy csak bekukucskálni kivel mit beszélget? Ha nem megtanulok programozni és megírom....szarrá keresném magam Xd

Hihetetlen mennyi ember kérdezni ezeket fórumokon meg itt-ott...vajon az msn-ezõk hány %-a tenné meg azt a kis "bekukucskálást" ha lenne rá lehetõsége lebukás veszélye nélkül? elgondolkodtató ...legalábbis én azt tettem<#nemtudom>
SimaSuna
FAIL :/
Talán egy nem ide illõ kérdés:
Miért nem enged az msn, megosztási mappákat használni, amikor vki vmit akarna küldeni?
Ugye kijön egy ablak, h akar megosztási mappát nyitni? rámegyek h igen,de nem engedi..
Elõre is köszi a segítséget!

Flamer
ahahde a kanálisfizetõs nem?😮!!@@@negynegynegy

Doomista
még nem ürült ki belöled az ujévi alkohol :s alkoholmentes sörrel probáld kitisztitani.

"nekem nincs partnerem, szóval nekem olyan kellene, hogy bármelyik partnerem"
hát ez kurvára értelmes lett 😄

nekem nincs partnerem, szóval nekem olyan kellene, hogy bármelyik partnerem ki tudjon elégíteni orálisan, és én is bárkit ki tudjak orálisan, análisan és utolsósorban vaginálisan és, még azt is aki letiltott vagy rejtett!!!

5c0rp330n
hali. olyan msn kiegészítõ érdekelne, amivel webkamera kapcsolat közben fizikai módon is ki tudna orálisan elégíteni a partnerem az interneten keresztül.
elõre is nagyon köszönöm.

Doomista
én ezt használom:

uri geller 2.0

mûködik...csak valszeg kanalat kell hajlitanom ahoz,hogy menjen a program,mivel nem fullos a program,hanem trial,és kéri a kanálkódot :s

Flamer
nekem nem müködik. leszedtem de fos.

autoszimulator
MSN Brainer 2.0

google it

.: mobilize.hu :.

Doomista
ne kezdjétek megint ezt a rossz láncot mert elmék és leiszom magam mig a saját lábamon nem fogok tudni megállni :@:@

Sziasztok!

Érdeklõdni szeretnék, hogy nem tud-e valaki olyan kiegészítõt az msn-hez, amellyel látni tudom, hogy valamelyik ismerõsöm mit gondol igazából miközben ismerõseivel beszélget. Vagy már az is nagyon jó lenne ha csak a velem folytatott beszélgetések közbeni gondolatait jelenítené meg nekem valamilyen módon.
Ha esetleg valaki tud ilyet azt nagyon megköszönném!

Doomista
Nincs ilyen kiegészitö msn-hez.

Sziasztok!

Érdeklõdni szeretnék, hogy nem tud-e valaki olyan kiegészítõt az msn-hez, amellyel látni tudom, hogy valamelyik ismerõsöm kivel beszélget? Nem tudom hogy lenne megoldahtó. Esetleg e-mail címet ír ki...
Ha esetleg valaki tud ilyet azt nagyon megköszönném!
Doomista
mobilon msn-nezé 😄