Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem format c: 😄
jobb ötletem nincs.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Szóval, ha elinditom, akkor nem jelenik meg ablakban, ha az utp már elõre be lett csatlakoztatva.
És minnél többször akarom elinditani, annál több messenger processzus jelenik meg a task manager-ben, és csak eltávolitani tudom õket
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
De egyébként meg már akkor kifagy, amikor be sem tudok jelentkezni, tehát ugy kell elképzelni, hogy megnyitom az msn programot, és mûködik, de még nem tudok bejelentkezni, mert nincs net. Akkor becsatlakoztatom az utp kábelt, hogy legyen net, és ekkor az msn program, amit elõzõleg megyitottam már rögtön not responding állapotba kerül. Tehát nincs is lehetõségem bejelentkezni.
Ha meg ujra kihúzom az utp-t, akkor megint használható az msn ablak, not responding állapotból visszakerül normálisba...
Mit lehet tenni...
Vagy megpróbálsz egy másik géprõl felmenni, amelyen olyan msn van, mely kezeli a késõbb kézbesített üzeneteket, s ha mákod van, azon a gépen megnézed, otthon már menni fog. Ha nincs? Akkor reinstall a dögnek...
.: mobilize.hu :.
Egy olyan problémám lenne, amivel még sosem találkoztam, és számomra nonszensz, hogy ilyen létezik.
Két hónapja telepítettem ujra a számítógépem, és azóta rendesen mûködött, mármint a messengert tudtam használni.
Most meg az a probléma, hogy, ha a laptopomba becsatlakoztatom az utp kábelt a hálókártyába, hogy legyen net, akkor a messenger rögtön kifagy, persze task manager-rel be lehet zárni a lefagyott ablakot. Ha viszont vissza kicsatlakoztatom az utp kábelt, akkor a messenger fagyása leáll, és ujra használható, csak ugye ekkor meg nincs net.
Bárkinek a segítségét szivesen veszem. Aki tud légyszives segítsen. THX
Egyébként a következõ fajta netcsatlakozásunk van. Kaptunk egy modemet a szolgáltatótól, amibõl a net egy routerbe megy, és az osztja szét 4 számítógépnek max, de nem wifi módon, hanem utp kábeles módon.
Az meg hogy nem lehet leírtani, ha egyszer feltetted a bétát? idegesítõ. De hát istenem, fogjuk arra, hogy béta.
.: mobilize.hu :.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ez így már önmagában is eléggé rendellenes.
lehetséges megoldások:
-kigyalulni, újrarakni más verziót
-msn-t elfelejteni, valami értelmesebb programot használni
Ja és telepíteni se engedi újra
Köszi a válaszokat.
My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
letöltöttem a 9.0-t, csak nem tudtam hogy béta. most újra fel akarom rakni a 8.5-öt, de nem engedi vmi miatt, és a 9.0-t sem tudom törölni nemtudom miért.
plz segítsetek!<#help>#help><#help>#help>
elõre is kössz!
My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.
csak kicsit voltam bepöccenve,np.
kérdés:
lehet valahogy úgy betûtípust növelni írás közben wlm-ben, mint pl. színt változtatni? úgy hogy a partnerem is lássa a növekedést <-- így
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.