13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• ricsa008
    üdv én leszedtem a friss msn -t és teljesen belassult a gép (írás, telepítések, másolás) ugyanígy havernál is
    tegnap leformáztam most felraktam és megint azt írja hogy frissítsem (de én nem akarom mer akkor megint szophatom) a frissítés nélkül nem is lehet belépni?
  • rooney8
    Azaz :D
  • kakaoskalacs
    Format ?:DDD
  • rooney8
    Inkább megcsináltam még most este, ne kelljen holnap szarozni vele :D Mosmeg végre jó a emesen
  • Doomista
    WLM Plus 9.0hoz (Work)

ott a banner alatt,persze hogy van :)
  • szucsy89
    leszedtem a 9hez a legújabb frissítést(idegesített h mindig ott volt hogy újabb verzió érhető el) de így a színkódokat látom, nem a színes neveket és idegesítő, szóval a legújabb frissítéshez van már plus?
  • rooney8
    Hagyom a szarba :@ Holnap lesz egy fomat c azt jólvan :D
  • F1re
    a rohadt ... annyát b..a meg ez a szar most mar 10 programmal toroltem mindenhonnan regeket minden szart es nem tom feltenni az uj msnt mert azt irja h fent van 1 regi amikor qrvara nincs mar semmi fent
  • The Garrett
    na a 8.5 felenged. :P
  • The Garrett
    miert van az, hogy ma délután óta a 3 msn accomból csak azzal nem tudok bejelentkezni (8100030d error), amelyiket használnám is?

végigzongoráztam a tippeket amiket google kidobott a hibára, feltettem régi msn-t, letöröltem az msn+ -t, meg minden kapcsolódó msnlive cuccot, de még mindig nem tudok bejelentkezni azzal az 1 accal. (a sima fapados messenger felenged azzal is, csak a live nem.)

ja, most 8064.206 van fenn.
  • ACE
    uninstalláld a régit, vagy tegyél fel egy régit, és rakd arra
  • Doomista
    nekem a 9.0 Build: 14.0.8064.206 is...
  • [HUN]FaTaL
    Nekem a 9es is.
  • SimaSuna #8098
    nekem a 8.5 simán műxik...
  • rooney8
    Most is ugyan úgy hibát észlelt ezért leáll :/

• F1re
    nekem semmi "http://g.live.com".el kapcsolatos oldal nem jon be szal ezert
    alapbol a wlsetup-custom.exe se mukodik mivel az arrol az oldalrol megy... en csak ugy tom meg csinalni ha leszedem mindig a legujjabb msnt ami ien 20 megas file kb csak nem tom h mi az uj msn verzo szama szal nem tom leszedni :P
  • [HUN]FaTaL
    messenger.msn.com

Leszeded a telepítőt elindítod és frissít. Nem értem mit szenved mindenki az MSNnel, nekem mindig hibátlanul frissít.
  • rooney8
    Most azt csinálom, de ez így nem jó :D
  • Myron
    csövelj ebuddy-n
  • Petka
    Elkúrták
  • pista89
    Ne msn-ezz
  • rooney8
    Üdv!

Akarok bejelentkezni wlm-be, de mindig kiírja, hogy updatelni kell. Mondom oké, rákattintok az igenre, le is tölti, aztán kiírja, hogy a wlm hibát észlelt ezért leáll... :@ Most mit csináljak?
  • Doomista
    lol
  • Myron
    mind1 akk nem is érdekel ha már olyan öreg
  • LeePí17
    19lesz^^
    címe nem publikus :)
  • Myron
    hány éves a hugod?
    MSN címe?
  • LeePí17
    jaja :)

hugom MSN én Miranda :)
  • Doomista
    suna "miranda úr" tud már csak ebben segiteni :D [visszahuzodik inkább a sarokba]
  • FZoleee
    király, már csak meg kéne keresni, hogy merre található xD
  • Doomista
    van külön rá olyan addon,vagy mirákom,ami mutatja,hogy ki jelentkezett ki és be :)
  • FZoleee
    lol :D felraktam a mirandát, biztos jó is lenne, ha kiírná, hogy ki jelentkezett be...
  • Doomista
    mivel a házigazda mirandás,ezért csak félig.ő itt az úr,ö a topignak a fél szelete.
  • FZoleee
    tudtommal ez még mindig a windows live messenger topik
  • Doomista
    hasznájatók mirandát,és nem lesznek ily gondjaitok.
  • F1re
    nekem 0x80004004
  • pista89
    Abba benne van a 9.0?
    Mert nekem már megvolt ezelőtt , és azzal se engedett belépni ma reggel amíg nem updateltem.
  • Petka
    Na ja, updater hibakód: 0x80004005
    ...
  • F1re
    Megint Updatelni kell az msnent es mivel en nem tudom ezert ha vki tud az uj verziohoz linket az linkeljen thx:d
  • Myron
    ennyi offos spamot
  • [HUN]FaTaL
    Drótkefe nem szükséges, csak egy vödör víz.