Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Honlap: http://hátnincs%20mer%20banyárérte.

lol?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
high minõségû trójai programok.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

N o N a m e
milyen virusok vannak rajta?
Flamer
nemmemtudom :|

http://loal.atw.hu

Doomista

Doomista
ezért ban jár, ugye tudod? :SADSDS😄A

Flamer
nemnéztem. :C ijen felugrok ablakok voltak rajta régen. 😄

[HUN]FaTaL
Korábban leírtam hol vannak, csak vissza kell másolni õket.

http://goo.gl/gd6Zi5

SimaSuna
nekem az lassan készül el csak..

WPI-vel szórakázgatok 😊

meg mikor mijen Style-t találok háttérrel 😊

majcsak lesz Win Xp Suna Edition 😊
autoszimulator
nem nehéz leprogramozni, hogy a megadott mappát másolja át egy másik mappába, ami nem fog törlõdni, de igazából még nem láttam, hogy valaki megírta volna konkrétan 😄 Mert ez egy olyan mûvelet, ami kézzel is elvégezhetõ. Szimplán a

C:\Documents and Settings\neved\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\emailcímed

mappát kell kimásolni

.: mobilize.hu :.

autoszimulator
ezért van nekem saját xp dvd-m, rajta a progik, driverek, amiket minden szûz rendszerre fel szoktam tenni, és így cirka egy óra alatt kész rendszerem van 😄

akyyy
nincs valami progi ami a szmájlikat kimenti, majd win reinstal után ugyanoda teszi visszA?????????

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

kakaoskalacs
-.- 3honapnyira vagyok 17tol 😊 csiga vagy kalacs az NEM mind1 😄

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

mer rossz napom van azér

Doomista
mért kellet beszpemmelned ezt a hires topikot ?
ezért tarkónbszs jár.

ja bocs, kalács 😄

amúgymeg ha 92-es akkor 16-17 éves, kakaoscsiga meg 14-18 szal nemtom mitõl lenne pedobear

[HUN]FaTaL
Amit behoznak otthoni gépeket hogy szar, mindegyik a széjjeltákolt buhera xp miatt mentek szarni. Érdekes 😊 Mindegy nem vitatkozom errõl, használd a széjjel tákolt OS-eket 😄

Picar77
tudom hogy már sokszor lelett irva de nincs kedvem visszaolvasni több ezer üzit
hova teszi az msn a hangulatjeleket?
mert újrakéne tenni a winfost de azok kellenének még 😄

()() (^^)

SimaSuna
ebben nem értek 1et..

több hasonló OPrendszert teszteltem...

most pl Diablo SP3 van...és érezhetõbben gyorsabb a gép mint 1 Campus XPvel...

Camus XP - 733mb-ot evett a memóriámból csicsázás nélkül)...
Diablo SP - jelenleg (samurize, WB, MSN + Miranda) - 433mb

az azért nem mind1...

lehet vkinek nem jön be a Buhera Xp, de az csak azért fikázza mert vagy nem próbálta, vagy nem használta ki...

Byte Xp Gamer Edition-t is próbáltam... havernak az van x ideje...
20mp alatt windowsba van és már megy a WoW

lehet h neked nem ment, nem tetszett, de rajtad kívül rentgetegen használják...

pl MSN..ûberszar, bugos, vírusos...mégis millióan használják...
Miranda/Trillian/ICQ és társait az MSNezõk tizede... 😊
õk nem anyáznak 😊
autoszimulator
:SDD

Doomista
pedofil a láthatáron.

kakaoskalacs
segitsegert cserébe meg kérek majd msn cimet ha van webcamod :C oksy?😄

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

autoszimulator
jaj cicus

jobb katt a sajátgépedre, és ott kiirja hogy milyen windowsod van.

Windows Xp Professional Service Pack 3 pl

na azt nézd meg micsoda

Hát nm igazán tom h miaz :S:S:S:S
[HUN]FaTaL
Érdekes sohasem volt problémám se a windowsal se az officeal se a messengerrel. Ez inkább azért van mert mindenki a gányolt szar diablo meg simplicity meg mittudomén még milyen hótfos tákolt szarokat rakja fel és aztán az MS-t anyázza ha valami nem megy.

autoszimulator
nem lehet, mert ha te a saját formázásod használod, ha az a font nincs a partnered gépén, akkor nem annak látja. Szóval a formázások csak a te ablakodra vonatkoznak, õ ezt nem látja, õ a saját formázása alapján kapja a tiedet.

de rajzolni még mindig tudsz 😄

autoszimulator
SP3 van?

Doomista
Flamer felhasználói adatlapja

Honlap: http://www.youareanidiot.org

kicsit sem virusos az oldal :\

Flamer
ésazmiaszar?😮

Nekem a Windows Live Suite-ot se engedi feltelepiteni...nem csin semmit :@😊
áááááá:S
N o N a m e
Ugyan ezt irja nekem is, ha felteszem a Windows Live Suite-ot, hogy a program legyen telepitve, akkor megjelenik ez. Szóval....
Doomista
"Katasztrofális hiba."
DSA_:SD😄S:SD:SADD😄ASA:

erre nincs megoldás,ez olyan súlyos mértékû hiba.

Akii tud segiccsen (A)

Nem tom letölteni az MSN-t mert mindig ezt irja ki :

: A következõ program nem lett telepítve: Windows Live Suite. Rendszerhiba részletei.
Kód: 0x8000ffff.
Leírás:
Katasztrofális hiba.
Casillas
erre esetleg valaki? vagy nem lehet?

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Doomista
legjobban a hibajelentés küldését szeretem 😄 elküldöm hova is ? aztán választ már nem is kapok,se javítást 😄 ilyenkor csak vakarom a fejem, hogy hogy miért is van akkor ott ? 😄

autoszimulator
tipikus a windows sem tudja mi a baj, de ez most nem fog tovább futni hibaüzenet 😄

Orionk: hát nemtudom, ha késõbb elindul, akkor nem blokkolódik, sztem próbáld meg újrarakni msn-t, egy másik verzióval.

szia!

köszi, hogy elolvastad az eddigi hozzászólásokat lentebb, és köszi, hogy segíteni próbálsz. SZerintem nem blokkolja semmi, hogy tudnám szerinted megnézni?

Ja, meg annyit változott azóta a helyzet, hogy miután becsatlakoztatom az utp kábelt, és várok kb. 10 percet, és akkor próbálom elindítani a messengert, akkor elindul, DE DE az elinditástól, tehát miután rákattintok onnan kezdve kb. 5 perc mulva inditja el a messengert az oprendszer. Egészen addig csak egy processzusként van számon tartva a task manager-ben...

furcsa, nem értem...

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

egyetértel veled annyira felbasz engem is . ez mind azért van mert microsoft, pfujjj..., ezért nem szeretem õket, mert annyira nyomatják azt, hogy vegyétek a termékeinket, mert azok jók...

lassan csak akkor megy a messenger a gépeden, ha minden más programod is az oprendszer alatt microsoft gyártmány.

ha lejebb olvasol, akkor láthatod, hogy most nekem milyen problémám van éppen a messengerrel.

Lassan át fogok szerintem állni a trillian programra, azt ha feltelepíted, akkor azon egyben van icq, skype, messenger, meg minden más

Doomista
.......................................
msn program be sem volt nyomva...ma fel sem mentem msn-re...semmi...és ezzel a hibával rukkolt elõ nemrég...ti ezt értitek ?

Doomista
elmehet a picsába az egész program !

N o N a m e
Mekkora köcsög... addig nem tudok belépni az messengerbe, amig nem frissitek, ha letöltötte a frissitést akkor az nem indul el, mert nincs meg a Windows Live Suite, ha megvan a Windows Live Suite akkor #6693. Elmegy a picsába...
autoszimulator
loool
ez durva

nem blokkolja semmilyen tûzfal, vírusírtó sem kezd el vizsgálódni miatta?

Doomista
DOS messengerrõl valaki hallott már ?😄

bertino
najo, csak így a leírtak alapján ez elég abnormális 😄
hát... nem is nagyon tudom mit lehetne alkotni vele.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SimaSuna
akkor megérett h újra tedd... 😊
a windows-nak nincs semmi baja, rendesen mûködik minden egyes része, minden a windowsra telepitett program.

sõt 2 hónapja telepitettem ujra, és jó lett