13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
Nekrofil #8151 valahogy ki lehetne nyomozni h két msn cim egy gépről megy e? -
#8150 Nekem is ilyet írt ki :D Ment neki a format c -
#8149 kritikus hibát ir ki.
microsoft féle epic fail error fatal error.
-
#8148 de mégeccer^^ -
#8147 ez de szar -
#8146 és ujrarakáskor
és ujrarakáskor
és ujrarakáskor
és ujrarakáskor
és ujrarakáskor
-
#8145 FAIL
valamit elnyomtál...
tedd újra...
7végén valszleg win reinstall, akkor megcsinálom a Mirnada FAQ-t :) -
#8144 mármint az nem tudom bugnak számit e,hogy fekete fehér az egész program.ha meg sunara kattintok,hogy irjak neki valami hülyeséget,akkor meg a beállitás menübe léptet -
#8143 a miranda viszont beszart nálam,és ujrarakáskor kibasztt buggos lett. -
#8142 ennyi :) -
#8141 nálam jobb a 9.0 mint az elődjei...és nem bugosabb. -
msstz #8140 Flottul működik nálam. Nálad a hiba és szerintem mindenki, akinél működik, egyetért abban, hogy szebb és kifinomultabb, letisztultabb. -
#8139 Szerintem nem. -
#8138 azér a 9-es sokkal bugosabb... -
#8137 Semmi gond nincs a 9essel, bénáztok ennyi. Esztétikai vitákba nem megyek bele, de a régi ocsmány is volt, bugosabb is. -
#8136 nemtom....én arra jutottam hogy marhára nem éri meg ez a 9-es verzio...ahoz képest amennyi ujdonságot igér tul sok vele még a gond, nem is beszélve arrol, hogy szerintem kevésbé átláthatóbb és esztétikailag is alacsonyabb szinvonalu mint a régi...azaz inkább tulságon csicsás. Aszem hogy amig lehet én maradok a 8.5nél... -
#8135 pls segítség!
nem tom megcsinálni azt a szar frissítést mer a telepítés után azt írja ki h meghatározatlan hiba:S -
#8134 többség szerint még van rajta mit javítani...
egyébként Try it :) -
#8133 milyen ez a 2009es verzió? -
#8132 én is formatáltam laptopot, szal ne kíméljétek, hadd szóljon :DDD -
#8131 én is így jártam :D a regedit se segített :D
de van megoldás :D format^^ -
#8130 regedit -
F1re #8129 VKI segitsen mar !!! mivel tudom teljesen eltavolitani ezt a szart mert mar mindennel letoroltem de meg mindig nem tom feltenni az uj msn-t mert azt irja h fent van :S -
#8128 iwiw, msn címére keress rá, általában bejön :D -
#8127 valahogy utána lehet nézni hogy egy ID azonosítóhoz ki tartozik?
mert vki felvett de nem jelentkezik be és megakarom tudni kiaz
Meglehet oldani vhogy vagy nem? -
#8126 hogyne lehetne.
format c: -
hentesferi #8125 hozzád túl öreg :D -
Myron #8124 hány éves a húga?
mi az msn-je? -
hentesferi #8123 Sziasztok :)
a páromnak a húga feltette a 2009-es MSN-t... és , eléggé nem jó :D de sajnos törölni , meg nem tudja :S tudnátok esetleg segíteni , hogy hogyan lehetne letörölni ? :) vagy tényleg nem lehet sehogy se ? :\ -
#8122 skype-al msnre ? -
Myron #8121 hát sztem skype sokkal szarabb mer avval még soha a büdös életben nem sikerült felmennem msn-re... -
#8120 Skypeal nincsenek ilyen gondok, mint az msnnel most... -
#8119 Nekem nincs semmi bajom a skype-al, de állandóan csak azt tudod irkálni, hogy a wlm szar, használj skype-ot... Kicsit unalmas -
#8118 Le kell hallgatni a skype-ot -
#8117 lol -
#8116 meg mer a skype nem msn-hez való. -
Myron #8115 az a baj h nem látom az msn-es partnereimet skype-on. más bajom nincs vele. max talán az h ha látnám is, akkor se látnám a színes neveket, meg a scriptek is hiányoznának, pl a bill. led villogtatós, mert így érzékelem ha írtak filmnézés közben is -
#8114 use huzz innen a ****** a skypeoddal -
#8113 use skype.
úgyis most jött ki a 4.0. -
#8112 use 8.5 :)