Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lol?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
WPI-vel szórakázgatok 😊
meg mikor mijen Style-t találok háttérrel 😊
majcsak lesz Win Xp Suna Edition 😊
C:\Documents and Settings\neved\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\emailcímed
mappát kell kimásolni
.: mobilize.hu :.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
ezért tarkónbszs jár.
http://goo.gl/gd6Zi5
hova teszi az msn a hangulatjeleket?
mert újrakéne tenni a winfost de azok kellenének még 😄
()() (^^)
több hasonló OPrendszert teszteltem...
most pl Diablo SP3 van...és érezhetõbben gyorsabb a gép mint 1 Campus XPvel...
Camus XP - 733mb-ot evett a memóriámból csicsázás nélkül)...
Diablo SP - jelenleg (samurize, WB, MSN + Miranda) - 433mb
az azért nem mind1...
lehet vkinek nem jön be a Buhera Xp, de az csak azért fikázza mert vagy nem próbálta, vagy nem használta ki...
Byte Xp Gamer Edition-t is próbáltam... havernak az van x ideje...
20mp alatt windowsba van és már megy a WoW
lehet h neked nem ment, nem tetszett, de rajtad kívül rentgetegen használják...
pl MSN..ûberszar, bugos, vírusos...mégis millióan használják...
Miranda/Trillian/ICQ és társait az MSNezõk tizede... 😊
õk nem anyáznak 😊
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
jobb katt a sajátgépedre, és ott kiirja hogy milyen windowsod van.
Windows Xp Professional Service Pack 3 pl
na azt nézd meg micsoda
http://goo.gl/gd6Zi5
de rajzolni még mindig tudsz 😄
Honlap: http://www.youareanidiot.org
kicsit sem virusos az oldal :\
áááááá:S
DSA_:SD😄S:SD:SADD😄ASA:
erre nincs megoldás,ez olyan súlyos mértékû hiba.
Nem tom letölteni az MSN-t mert mindig ezt irja ki :
: A következõ program nem lett telepítve: Windows Live Suite. Rendszerhiba részletei.
Kód: 0x8000ffff.
Leírás:
Katasztrofális hiba.
Orionk: hát nemtudom, ha késõbb elindul, akkor nem blokkolódik, sztem próbáld meg újrarakni msn-t, egy másik verzióval.
köszi, hogy elolvastad az eddigi hozzászólásokat lentebb, és köszi, hogy segíteni próbálsz. SZerintem nem blokkolja semmi, hogy tudnám szerinted megnézni?
Ja, meg annyit változott azóta a helyzet, hogy miután becsatlakoztatom az utp kábelt, és várok kb. 10 percet, és akkor próbálom elindítani a messengert, akkor elindul, DE DE az elinditástól, tehát miután rákattintok onnan kezdve kb. 5 perc mulva inditja el a messengert az oprendszer. Egészen addig csak egy processzusként van számon tartva a task manager-ben...
furcsa, nem értem...
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
lassan csak akkor megy a messenger a gépeden, ha minden más programod is az oprendszer alatt microsoft gyártmány.
ha lejebb olvasol, akkor láthatod, hogy most nekem milyen problémám van éppen a messengerrel.
Lassan át fogok szerintem állni a trillian programra, azt ha feltelepíted, akkor azon egyben van icq, skype, messenger, meg minden más
msn program be sem volt nyomva...ma fel sem mentem msn-re...semmi...és ezzel a hibával rukkolt elõ nemrég...ti ezt értitek ?
ez durva
nem blokkolja semmilyen tûzfal, vírusírtó sem kezd el vizsgálódni miatta?
hát... nem is nagyon tudom mit lehetne alkotni vele.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
sõt 2 hónapja telepitettem ujra, és jó lett