13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• MirP
    A 2011-es Messengerben a Kedvencekben miért nem ABC sorrendben vannak a partnereim és miért össze-vissza? Nem találom hol lehetne ABC-be szedni őket mint a többi csoportban... :/
  • janihunk
    Köszi.
  • [HUN]FaTaL
    Catalyst Control Centerben kapcsold ki a morphological AA-t.

Egyébként a DXnek semmi köze nincs a .NET-hez, az MSNnek meg egyikhez sem. :D
  • janihunk
    Valaki segítene megoldani ezt a problémát?:

DX-et nem tudom frissíteni mert a legújabb a net FX4.0 már telepítve van de nem segített. Újra is tettem az msn-t de semmi. Valaki help.
  • slime001
    Csináltam egy rendszer visszaállítást és már a gépem se jó. Nagyszerű!
  • slime001
    Hali. Egyik napról a másikra megbolondult az MSN-em. Elindítanám, de csak egy hibaablakot kapok. "Windows Live Messenger működése leállt" és aztán ki is lép a programból. Már letöröltem, leszedtem több helyről és visszaraktam, de mindig ezt írja ki és nem hajlandó elindulni. Van valakinek valami ötlete? Az új msn-re nem térek át mert borzasztó fos.
  • Grove4
    Sziasztok, az lenne a problémám, hogy felveszek egy személyt msnre és amikor felveszem, akkor kijelzi ugyan, hogy felvettem az illetőt (nem elérhető), de amikor újra bejelentkezek már az imserősök között sem találom? Ez hogy lehet?
  • donhellner #12768
    A www.windowslive.com-n a regisztrál gombra mész, majd regisztrálsz. A regisztrációnál az e-mailnél pedig azt választod, hogy "saját e-mail cím használata".
  • 5m0k3sh0w
    hello. hogyan tudok az email címemből msn címet csinálni, ha nem hotmailos az email címem?
  • lolSL
    a legújabb msnnel meg lehet vhogy oldani hogy ha képernyővédő működése alatt írnak akkor ne maradjon fent az üzenet szövege a kis ablakban a sarokban amíg nem ülök a géphez?
  • lolSL
    nem szabad cserélni, örök bugos szar feature
    törölj mindenkit és vedd fel őket újra
  • Metwork
    Egy hete cseréltem mail címet és még mindig nem sikerült szinkronizálni az adatokat, mindenki offline van és én is offline vagyok másoknak.
    Kezd kurvára bosszantani...
  • dragon11
    hát akk ennyit az msnről

szr az egész... ahogy van.
  • JocoHun
    Köszi a választ.Már probáltam,letöröltem és letöltöttem a 14.0 at és szt tedtem fel de ugyanaz a gond semmi nem változott az msn plust nem használtam elöttese.
  • dragon11
    ugyanez volt nálam is fsz se tudja a rohadék mikrognyó hogy írta meg ezket.. de mind1, az tuti h szarul.

töröld le a plust ha van azt úgy megy.. utána meg 1x rakd vissza és pár napig jó lesz.. utána megint előjön...
  • JocoHun
    Sziasztok.Tud valaki segíteni?W.L.Msn 9.0 verziót használom eddig nemvolt gondom de most újra lett rakva az operációs rendszer és felraktam az msn-t és nem jelenkezik be mindig hibát ír ki, de ha másik gépen próbálok bejelenkezni akkor beenged.mi lehet a gond???
  • dragon11
    Tényleg vicc az egész MSN.. mikrofos olyan szintet alkotott, amit tudnak valójában.:))

van ez a 2010es szr,úgy fél évente mindig vele vlmi probléma.. de úgy magától..

most jelenleg nem enged bejelentkezni, az exere hivatkozva h problémát észlelt ezért leállt:D:D

szánalom :)

de ha letörlöm az msn plust, akkor tökéletesen megy..

nyílván kipróbáltam 5ezer féle pluszt(sőt, letöröltem majd visszaraktam azt, amivel működött félévet!) s láss csodát, AZZAL SEM MEGY.

LOL microsoft ennyit értek így kell megírni a dolgokat:)

s a legújabb msn csak win7re jön ki, mert MI MÁSRA JÖJJÖN KI HA NEM ARRA?

áh komolyan mondom nem értem miért sztárolják ennyire ezt a homi microsoftot, mikor már ezerszer be volt bizonyítva mind1 leszrom ennyit az egészről.
  • Met
    2011-es WLM-et használok, tegnap jelszó resetem volt ma nagy nehezen sikerült jelszót változtatni, a weben is be tudok lépni és az MSN-be is de mindenki offline van (pedig vannak online) ha írok valakinek nem kapja meg, ha ő ír nekem én sem kapom meg.
    Mi a pöcs van?
  • donhellner #12757
    Kicsit kifejtenéd, hogy mi az, hogy "nem és jó és ő is felvett és úgy se jó?" Mit takar az, hogy nem jó?
  • erikocsi
    Miért van az h felveszek vkit msnre és nemjo és őis felvett és ugyse jo?
  • KaBuTo666
    Francba!!!4 apicsába!!!4
  • [HUN]FaTaL
    Bár az azt hiszem csak a küldést befolyásolja.
  • [HUN]FaTaL
    A-Patch.
  • KaBuTo666
    Hogy lehet ezen az új msn-n beállítani hogy ha képet vagy videót linkelnek linkelek akkor ne hozzon már be egy + ablakot a beszélgetős mellé amiből lehet látni a képet és a videót pl youtubet lejátszhatsz így msn-nel kurvára zavar...kilehet valahogy lőni vagy át kell térnem a trillianra?
  • erikocsi
    Sziasztok egy kérdés:S msnre nem tudok senkit se felvenni mert azt irja ki hogy megtelt a partnerlista kérem töröljön...dehisz csak kb 20 van elözö msnem en meg kb 200 ésnem irta ki vki segitsen thx:)
  • denjin
    nekem konkrétan nagyító kellett h lássam a partnereket:D meg minden szintelen fehér... rakás kaksi csak a webkam miatt raktam fel a mert a 2009 es baszakodik mindig velem. de ez meg lefagy, el se indul hála az új videotömörítésnek mer ezeke azt hiszik h mkinek 100000mbites nete meg hd kamja van... úgyhogy inkább szopok a 2009essel. majd egyszer win7 reinstall aztán hátha megjavul
  • denjin
    maguk alatt vágják a fát ezek a messengeres srácok... rakás szar lett belőle... köszönjük fészbook, erről csak te tehetsz... megvolt a messenger közösség nélkül is.
  • Dency
    Aha, értem. Plus felvan rakva pedig, de ugyanúgy szintelen a nevük.
  • [HUN]FaTaL
    Nem lehet már szinezni a nevet hála istennek. Felmész webre beállítod, hogy a partnerek csak a keresztneved láthassák, oda beírod a becenevet, vezetéknévnek meg egy kötőjelet mondjuk.

Partnereidnek (akik a régit használják) a becenevét a plussal tudod megjeleníteni.
  • Dency
    Ááááá ez az új msn kikészít.
    Először is hogy lehet beállítani hogy ne úgy írja ki a nevemet hogy vezetéknév+keresztnév? Rámentem hogy név váltása de ott is ugyanaz jön ki hogy vezetéknév+keresztnév. Régi msnbe szines volt és csak a becenevem volt kiírva, nekem így lenne jó most is.
    Másodszor a partnereimnek is a teljes nevét írja ki. Ezt is a régire szeretném cserélni. Help me.
  • denjin
    lehet h idegesítő betütípussal írnak direkt:D állítsd be neked milyennel mutassa a beállításoknál.-..
  • SASboy
    Az mitől, hogy pár partnerem annyira pici betűkkel ír néha, hogy nem lehet elolvasni csak ha kijelölöm, kimásolom majd bemásolom valahova? néha teljesen kis betű minden, néha csak a szó fele, teljesen változó.
  • [HUN]FaTaL
    Érdekes, mert én megkapom őket és semmit nem kell beállítani, akkor bugos nálad valamiért. :(

A chat naplózás a gépre naplózza a beszélgetéseid, ehhez semmi köze.
  • Looserke
    Sziasztok!

Eddig az MSN 2009-es verzióját használtam, de minap feltettem helyette a windows live messenger 2011-et. Működik is rendesen egy dolgot kivéve. Ha offline vagyok és valaki akkor ír nekem akkor nem kapom meg őket amint bejelentkezek. Ez eddig működött a 2009-es verzióban, de a 2011-ben még beállítást sem találtam rá ahol engedélyezni lehetne. Feltettem a 2011-hez az MSN Plus-t és a chat naplózást bekapcsoltam, de akkor sem jöttek meg az offline üzenetek. Mi lehet a gond?
  • [HUN]FaTaL
    Ezt nem tudom, nem használok webkamerát mert hülyeség :D
  • denjin
    jó jó tom h nem kötelező de akkor is:) plusz állítólag valami új videotömörítés miatt elég szar a webkamera képe alacsony sávszélen... és hát nem mindehol van fibernet... de én mostmár tényleg megutáltam:)
  • [HUN]FaTaL
    Nem muszáj megadni a teljes neved. Beállítod, hogy senki ne láthassa csak a keresztneved. Vezetéknévnek beírsz egy kötőjelet, keresztnévnek meg a nicked. Ennyi. Ez a facebookos szarság miatt van gondolom.

A facebook nem kötelező, kompakt nézet és kész. De egyébként nem tűnik failnek, rengetegen használják, nekem le van tiltva.
  • denjin
    szerintem minden ettől a facebooktól megy szarrá. most őszintén, már mindenhol közösségi szarnak kell lenni, egy telefont nem tudok enélkül venni, stb. de messenger esetébe nem ez a legnagyobb problémám, a 8.5 bugos volt? mért a 2011 nem volt az? de most ettől is eltekintve, lecserélték a kam kép mutatását cak videóhívásra, muszáj megadni a teljes neved- amit máig se értek, hogy mért kell egy csevegőprogramnak azt tudni ki vagyok hol lakom micsinálok stb... sztem semmi közük hozzá-. olvastam a magyarázatukat h mindezt mért tették de nem értek egyet velük. egy rakás szar a messenger régóta, lehet hogy sosem volt tökéletes, de most ugymond adtak a szarnak egy pofont. szerintem a skypra is ez a sors vár.. de lehet hogy nem kéne meglepődni azon hogy egy microsoft termék nem megy:)
  • morcosqtya
    Üdv!

Nem találtam speciálisan windowslive/hotmail szerverekkel kapcsolatos topic-ot, de a kérdés talán ide passzol leginkább..

Ha IMAP vagy POP3 (mindegy) protokolon keresztül kérek elérést akár pda-ra, akár pc-re (helyi, windows live mail programmal) a fiókomhoz, akkor meglepő módon az ELSŐ telepítéskor letölti az ÖSSZES valaha elküldött és beérkezett levelemet a szerverről.
    Ez azért érthetetlen mert ha a neten lépek fel a hotmail-re, ott sem jelennek meg a leveleim amiket már réges-régen töröltem.
    Törléssel mennek a törölt elemek mappába, majd onnan történő törléssel el kellene tünniük a szerverről is (mindenesetre jelenleg nem láthatóak, eltünnek, elérhetetlenek).
    Amikor újraraktam a WLiveMail-t akkor szembesültem vele, hogy a Live szerverein tárolják kb 2-3 éves leveleimet is, amiket réges régen töröltem már... lejönnek ezek is.
    Az accountnál sem a neten sem máshol nem találtam olyan beállítást, hogy a még fent lévő leveleket teljesen törölhessem a szerverről.

Jelenleg számomra nem elérhetőek a 2-3 éves levelek semmilyen felületen, azonban a windowslive szerverei -ezek szerint- tárolják.
    Ez személyiségi jogi aggályokat vet fel, szeretném végleg törölni a leveleket.
    Van erre valamilyen egyszerű technikai vagy egy gombnyomásos megoldás?

Ez nem a szokásos pop3-as "törlés a szerverről is" kliens beállítás kérdése, mivel a netes felületen (live.com) végleg kellene törlődnie a leveleknek, lévén ott közvetlenül a szerverhez kellene hozzáférnem míg - értelemszerűen - külső eszközök (pda, pc) levelező klienseinél beállítható a protokol törlési eljárása, ott érthető lehet, hogy nem kap(hat) a program teljes törlési jogot.

Konkrétan ma újra kellett hitelesíteni/beállítani pda-n a livemail accountot, erre elkezdett letölteni kb 1000 levelet, köztük 3-4 éveseket is (valószínűleg az összeset amit valaha elküldtem vagy kaptam).
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem az egy bugos szar volt. A facebook nem kötelező most sem, nekem le is van tiltva, kompakt nézet és úgy néz ki mint az előző verzió (2009).