Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
az még nincs
se stuffplug
meg asszem discovery se ? vagyis valami limited supportos van...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
máris van egy csúnya hibája...ha a plusban állitom a beszélgetésablak,föablak áttetszõségét,beállitottam mind a kettõt 2. csikra...aztán az msn lassult...fagyogatott...partnerre rákattintottam nem mutatta...csomó hibát kiadott xD omfg roflmaoée
nálam megy minden...
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
persze lehet véletlen volt....
()() (^^)
"jelentbe" mekkora képet tegyek hogy az jó is legyen???
()() (^^)
Ki is próbáltam már és mûködnek a színes nevek meg minden más amit eddig próbáltam.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Barátnõm amikor bejelentkezik msnre, nem látom a partnerlistán, ugyanúgy offline mintha nem lépett volna be, de beállítottam neki hangot plussal bejelentkezésre, és azt hallom. Ha megnézem a partnerinfót akkor ott is bejelentkezettnek írja. Ez mi lehet? Szimplán bug, vagy van valami oka? Esetleg õ csinált valamit? Aki tud errõl valamit írjon legyenszives...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Ami van WLM9 azt érdemes már felrakni? beta verzió vagy már nem
Elõre is köszönöm
Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó
http://goo.gl/gd6Zi5