13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#8353 ROFLOL:SDFDSFÖDSG_DSGDÖFESFDFDSfdsfsadfasdfewfadsfaed -
#8352 lehet :D -
Myron #8351 vagy várj nem, szerintem valami bádibilder bejelentkezett a portás 486-osán akinek 10 000 ember volt fenn msn-en -
Myron #8350 egy egész edzőterem? biztos C4-el robbantották -
#8349 nekem 1 kondi robbant a pofámba... -
#8348 D:FDAS:SDADSSDA: -
Myron #8347 nekem több mint 500 partnerem van, a gépem bírja mert kigyúrt, de egyszer felmentem mobilról ebuddy-val msn-re.
felrobbant a kezemben az aksi -
#8346 Ha 150 akkor pedig 1 héten belül!! -
#8345 vízhűtést próbáld tán, nekem bevált, igaz csak 120 partnerem van -
#8344 ha több, mint 100 partnered van, akkor a gép elfüstöl 1 hónapon belül, jobb lesz, ha vigyázol!!! -
#8343 -
pudingman #8342 hi
az a gondom hogy van egy proil amin 500 partner van és nem bírja a gép..mindig túlmelegszik és újraindul. Nem tud valaki segíteni? -
#8341 Sziasztok.
Olyan problémám van, hogy az én profilommal nem tudok bejelentkezni msnre. Ugyanarról a gépről másik profilokra be tudok jelentkezni. Létrehoztam próbaképpen egy üres profilt, felvettem partnereket működik tökéletesen.
81000306-os hibakóddal utasítja el egyébként a bejelentkezést, sok helyen rákerestem végigcsináltam megannyi dolgot, újraraktam a rendszert is, semmi nem változott. Frissítések is megvoltak eggyel ezelőtti msnt is próbáltam, ott is ugyanez volt. Nem igazán tudom megérteni, hogy miért csak az én profilomat utasítja el.
Vkinek van vmi ötlete legyn szives ossza meg velem. Béke. -
Immigrants #8340 Sziasztok! olyan gondom van,hogy ha bármilyen webkamera szóra klikkelek kijelentkezik WLM hibát észlelt ablakkal.Bármi értem itt a webkamerabeálításaitól a webkamera hívás indításán át a webcamera hivás elfogadásáig.Mi lehet a hiba?Már a messengert is újratettem semmi.a webkamera jó új a drivere is.Help minél hamarabb!! -
#8339 Akkor keresgélj a start menüben. -
#8338 kimonta h vistát
már a 3. verziot nyomom -
#8337 Akkor felrakta. Start menü keresőjébe írd be hogy messenger (már ha vistat használsz). -
#8336 Akkor feltette, nézdmeg program fájlok között. vagy tégy fel egy másik verziót. -
#8335 nem ir ki semit nem is rakja fel de kiirja h kész -,- -
#8334 tégy fel eredeti vistát. -
#8333 biztos kiír valami hibát, csak te azt már nem tudod leírni:DSA:D:ASD:AS:D béna léáma -
#8332 b@azz először irok de -,- -
#8331 hát igen, van mikor nincs más választás -
#8330 hagyd már itt ezt a fórumot, menjél isten hírével... -
#8329 nem tom mér nem jó az én msn em ujratetem a gépet és letöltötem feltetem semi -
stupido #8328 Eddig ment künönböző verzióval, de megpróbáluk így is. Köszi -
stupido #8327 Én tudok bele tenni dolgokat, neki ki is írja, hogy van a megosztásiban motyó, de hiába kattint a linkre, nem történik semmi
-
#8326 használjátok ugyanazt a verziót -
stupido #8325 Sziasztok!
Az ismerősömnek 8.1-es live messengere van, nekem 8.5. Eddig működött a megosztási mappa, de most ha ő rákattint nem történik neki semmi. Ez miért lehet?
-
#8324 use 8.5 -
#8323 Sziasztok az a problémám hogy nem tudom feltelepíteni az msn mert ahogy elindítom ki írja azt hogy
előre köszönöm a segítséget -
#8322 de megkapja -
#8321 tehát ha küldök neki üzit, nem kapja meg?
-
#8320 értem, köszi -
Myron #8319 nem hiba. törölt a listájáról, de nem tiltott le, szal te látod h mikor van fenn, de ő nem kíváncsi rád. -
#8318 Hello!
Csak az lenne a kérdésem h van egy személy nálam fennt MSN-n, akit látok ha bejelentkezik, de a messenger plus szerint nem vagyok fenn a saját partnerlistáján. Ez csak vmilyen hiba? -
#8317 hol a söröm?_?_,- -
Myron #8316 -
#8315 miaz ? -