13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• Benny04
    w6?
  • bertino
    fail.
  • Doomista
    simasuna,gratulálok a moderátor joghoz.
  • Doomista
    faszom sem tudja,pedig ö okosabb testrész mint az pl az agyam...
    annyi msn hiba van hogy én szrtm ha kritt krattokat irnák ide,azis msn hibafajtának minösülne...pl 101001
  • F1re
    volt mar szo errol a hibarol ?
  • Doomista
    inkább menjél gyúrni :D
  • F1re
    bexarok felraktam vegre az uj msn-t erre 8004002 na ez mi mar megint :D
  • Doomista
    fuck,miez az imba big dobule tripla nagy betűméret ?
  • akyyy
    Valami különleges kapcsolat van az msn és a használt net között.
    nekem például senki másnál nem megy vagy ment a távsegítség, csak azzal akinek szintén olyna netje volt mint nekem.
    Előfordul nálam is hogy valaki nem kap meg üzeneteket, vagy fél orával visszajön hogy nem is küldte át. meg leginkább file küldésnél szokottt előfordulni hogy hiába küldök fájt, az illető nem kapja meg. olyankor valamelyikőnk maxal tölt valamit, vagy a nettel van valami.

És amúgy....vigyázz... mert én ....tudorka vagyok ... mi ez a nagy pompa?
  • akyyy
    Hát te írtad hogy leszedsz mindent, amiről azt se tudod micsoda!! Ilyen baj ha segíteni akarok?
  • detoxic
    Köszi a választ!
    Sokat segítettél....idióta hozzászólásoddal....3 napja raktam fel a winfost,vírus 0,miről beszélsz?
    Tudorka.

Valaki tud értelmesebb választ adni?
  • autoszimulator
    felváltva használom, délután msn a szmájlik miatt, este miranda, hogy mennyen mégis csak valahogy:D
  • HUN Fittikém
    T-Online?:D
    Esetleg a router, de más nettel kapcsolatos cuccnak nincs semmi baja.
  • akyyy
    akinek baja van az béna
  • SimaSuna #8297
    mégis jó a Miranda tesó? :)
  • akyyy
    szar a neted:D
  • SimaSuna #8295
    Akinek baja van a WLM 9.0val az használja a 8.5-t!

• akyyy
    Leszedsz minden vírusos szart is, gondolom milyen lehet a géped, tele minden szarral igazi láma.

Rakd újra az egész Windowst, nem fog ártani, nagyon sokat fog használni, hidd el!
  • autoszimulator
    WLM-el sokan vannak így, nekem is szarakodik az, főleg esténként, de ugyanekkor pl a miranda tökéletesen megy, szóval nem a szerverükkel van gond. nem tudom mi lehet az ok.
  • HUN Fittikém
    Az miért van. hogy én elérhető vagyok és mindenki azt látja hogy nem vagyok fent?
    + írnak nekem azt nem kapom meg és amit én írok azt nem kapják meg

9.0

Előre is köszönöm!
  • detoxic
    Sziasztok.
    Leszedtem valami új msn-t,felraktam....Azóta behalt az msn-m...Leszedtem,felraktam a régit,már az sem működik...
    Hogy tudnék életet lehelni belé :D
    (Leszedtem valami pidgin nevű progit,azzal tudok kapcsolódni az msn partnerekhez....De nekem az MSN kell!!!)
    Segítsetek,köszi ;)
  • LoDMaSt
    pdamania-n is tuti van, ha nem, akkor ppcwarez.org, és feltelepíted rá.....
  • JoeFromHun
    Hello!

Kellene nekem olyan MSN amit PDA-mra fel tudok rakni! Valaki segítsen légyszi!
    Link.. stb. Meg hogy hogyan tudom felrakni!

Köszi előre is!

Üdv:JoE
  • HUN Fittikém
    Nekem tegnap volt szar, egy gép újraindítás megoldotta.
  • akyyy
    ez nem igaz:D

behivnak egy közös beszélgetésbe, és aki behivott, mintkettő embernek ismerőse, jól lelép, attól te ésa másik tudtok beszélni. és egyikőtök sinc smásik listáján.
  • tigeroo
    ja ezt már miis néztük...csak igy lehet feltölteni...tiszta myspace az egész már...:l én vissza is raktam a régi 8.5-öt nagy szar az egész
  • Adi
    HAliho!
    Olyan kérdésem lenne, h a WLM 9-et használok és nincs ilyen megosztási mappám mint a régi 8.5-be, h csak simán bele húztam a mappát az ablak-ba és a partneremmel megosztotta. (nem fájt küldeni szeretnék hanem megosztani.)
    Viszont találok olyat, h online file közzététele. Viszont két lehetőség van: vagy belépek a windows live rendszerbe és ott tudok szórakozni vmi mappákal vagy megtudom nézni a jelenleg megosztott mappákat de viszont azok nincsenek szinkronizálva?!
  • msstz
    ne használj bsplayert.
  • Doomista
    lolmá megy...reggel óta nem ment,de mostmá megy...hibakódra meg semmi lehetőség nem volt :( hollyshit
  • Doomista
    mennyen már az msn ! miaz hogy nem megy ? ilyen nincs...
  • Suzaka
    megoldva, csak egy újraindítás kellett neki,

más: ha az asztalra kivannak rakva ismerősök hogy lehet azt beállítani hogy a nevük és a képük legyen kint?
  • Benny04
    hátigen...:D
  • Suzaka
    Üdv. Azt hogy a saját avatar kép ne legyen áttetsző mikor nincs felette a kurzor azt hogy lehet megoldani? kösz^^
  • tigeroo
    BS Playerrel a mit hallgatok részt hogy tudom kiiratni?
  • autoszimulator
    végül is van benne némi ráció, mert akit nem veszel fel, annak írni sem tudsz, szóval olyan, mintha tiltva lennél :D
  • Benny04
  • Myron
    alapjáraton mindenki tiltva van.
    ha valaki fel akar venni akkor megkérdezi h engeded e, ha nem, akkor letiltja, ha igen feloldja a tiltást.
    ha ezután megint letiltod, majd feloldod, és ő megint felvesz mert ő is tiltott időközben, akkor nem írja ki, mert feloldottad a tiltást, tehát te tudod h ő láthat téged, hisz te szedted le a tiltást
  • Benny04
    ja :DDD
  • FZoleee
    vegyél fel újra (gyanítom, hogy rólam van szó :D)
  • Benny04
    ha valaki engem letörölt és én is letöröltem, utána vissza vesz, nem jelzi ki nekem, hogy visszavett? :DD