13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• akyyy
    C:\Users\NÉV\AppData\Local\Microsoft\Messenger\

C:\Users\NÉV\AppData\Roaming\Microsoft\MSN Messenger\

C:\Users\NÉV\Contacts\

plusz esetleg IE-ben töröld a Sütiket, Cookie-kat.
  • PJack
    a lehető legújjabb wlm-t sikerült letöltenem (14.0.8064.206) elég új nekem, de igazából csak arra ennék kíváncsi hogy milyen beállítással érhetném el, hogy a beszélgetőablakban megjelenjenek az avatarok?
  • Benny04
    reinstall...
  • Doomista
    már megint offoltok...STOP!
  • amdopteron
    de érdekes amugy hogy itt nem lép be de ha a msn honlapján lépek be ott betudok lépni:S
  • amdopteron
    hm,..nem értem kitöröltem mindent amit mondtál...teljesen...ami volt benne de semmit nem csinál:Sugyan azt írja ki
    8100030d hiba:S
    az az internet expoleres szarnál pedig nincs bekapcsolva a proxy geci...vagy mit kell ott állítani:smár szétbasz az ideg..hogy mindenkinek bejelentkezik csak nekem nem de másik gépen bejelkezik.:S
  • amdopteron
    nekem is vistam van...:)
  • akyyy
    Nah, ha így működik, akkor a rendes, nem működös felhasználói fiókba törölsz minden msn-el kapcsolatos fájlt (lehet elvesznek a szmájlik, avatarok, hangok, stb... de legalább működik és nem kell az egész gépedet ujratelepíteni.

C:\Users\NÉV\AppData\Local\Microsoft\Messenger\

ilyesmi könyvtárakat keressél, nekem vistám van, de xp-be is hasonló, dokumentumokba keresd, rejtett fájlok/könyvtárak!

ha meg akarod tartani a képeket, szmájlikat, akkor egy másik könyvtárba, bemásolod az avatars, customemoticons könyvtárakat.
  • amdopteron
    jah amugy köszi:) de ha tudsz vmi ötletet arra amit mondok hogy anélkül meglehetne e oldani megköszném
  • amdopteron
    így müködik de nem lehetne vhogy megcsinálni hogy a régibe menjen...???:S
  • akyyy
    Csináltál új felhasználói fiókot? (

Start menü, vezérlő pult, felhasználók, új.
  • amdopteron
    na hallo ujra raktam letöröltam az msn.t aztán ujra raktam:Sugyan azt csinálja:S
    vkinek vmi ötlet még:S?
  • akyyy
    Te kezted
  • pista89
  • bertino
  • Doomista
    nem mondhattad komolyan,max irhattad.
    fail.
  • bertino
    de ha egyszer a reinstall megoldhatja ?!
    komolyan mondtam -.-
  • SimaSuna #8376
    flém off
  • Doomista
  • akyyy
  • Doomista
  • bertino
    reinstall...
  • akyyy
    új felhasználói fiók windosba és azon megnézed, be tudsz e lépni msn-be.
  • Doomista
    reinstall...
  • SimaSuna #8369
    reinstall...
  • amdopteron
    na szóval megnéztem a hibakódot
    Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM Hiba Blog-ra

ott van a hibakód..és megnézed :)

Ami okozhatja:

* A rendszer órája nincs megfelelően beállítva.
    * A softpub.dll nincs regisztrálva az adatbázisban.
    * Az Internet Explorer egy nem valós proxy szervert használ.
    * Fut a ZoneAlarm.

nincs zonealarmom
    óra jól van beállítva soft genyo reggelve van a internet expoler bevan löve minden akkor mi lehet még:stesóm...is betud lépni meg minden csk én nem az én gépemen..
    érdekes..vki segítsen csináljak uj msnt vagy mi a halál:S
  • IgH
    Két dolgot előrebocsájtok: 1, megnéztem! a hiba blogot
    2, közel negyed éve kűzdöm ezzel a dologal
    Szóval: Tavaly olyan december körül elkezdtem feltelepíteni a Messengert,de a hivatalos honlapról minden körítéssel - essentils,stb. -. Ennek ez lett az eredménye,hogy a telepítés olyan 70%-a körül vmi direct dolog telepítésénél megakadt. Bezártam az egészet,gondoltam jó,ami a lényeg már úgy is feltelepült. Amikor viszont rámentem a live messengerre,akkor csuklóból 1mp után kidobta hogy nem tudok belépni,ha kértem a konkrét problémát akkor asszem azt az -e végződésűt dobta ki. Egészen a mai napig "vígan" használtam is a sima windows messengert,de unalmamban megint elkezdtem próbálkozni. Megint elindítottam az egész telepítését,megint megállt vhány százaléknál,megint lelőttem,viszont most megváltozott annyiban a dolog,hogy nem ír ki semmi hibaüzenet,nem írja ki hogy nem tudok belépni,csak szimplán tölt egy ideig majd leáll. Végső elkeserésemben jutott eszembe,hogy biztos van itt róla topik. Meg is találtam ezt,meg is néztem mint ahogy kezdtem a blogot,ahol gondoltam buta módra végre is hajtom ezt a "start menu-run-regsvr32" dolgot,aminek következtében viszont már a parancsikont sem hajlandó megnyitni.
    Nézegette már olasz fórumot is,ott valakinek az segített hogy visszarakta a 8.5-öst,nade én eltávolítani ezt nem tudom,amire szintén nézem már egy angol fórumon vmi fájlátírásos dolgot,de nem működött,így sem mutatta a programom telepítése/törlésénél.
    Szóval nem vágom mi van,bocs ha hosszú voltam meg kevésbé érthető,de tényleg sok mindent átnéztem már,eredménytelenül. Esetleg ha valaki tudja a probléma okát légyszíves is ossza meg velem,előre is kösz.
  • lamase
    megtudom nézni valahogy, hogy utoljára kik kerültek fel a partnerlistámra?
  • SimaSuna #8365
    Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM Hiba Blog-ra

ott van a hibakód..és megnézed :)

Ami okozhatja:

* A rendszer órája nincs megfelelően beállítva.
    * A softpub.dll nincs regisztrálva az adatbázisban.
    * Az Internet Explorer egy nem valós proxy szervert használ.
    * Fut a ZoneAlarm.
  • amdopteron
    Hallo van enekm egy olyanom ,hogy tegnap reggel ledobott az msn de azóta fel se enged már...:S
    8100030d:hibakód ezzel mit tudok csinálni vki segítsen már...mert megbolondulok tesóm fel tud lépni ezen a gépen az övéröl én máshol feltudok lépni ...de az én gépemröl nem:Sfaszom kivan vki segítsen:)kösziiii
  • thomasthomas
    Hi!

A Messenger hol tárolja az animációkat?(amiket az üzenetekben tudunk küldeni..)

Előre is köszi.
  • rooney8
    Ja meg miranda se tudott bejelentkezni... (1ik gépen se)
  • rooney8
    De 2 gépen próbáltam és egyiken se jelentkezik be :D Ez nem lehet véletlen... Azért megnézem ezt az ideiglenes fájlokat.... Hol vannak azok? :D
  • akyyy
    nem kell új msn fiókot (vagyis accot csinálni. most mindneki urja felvesz miegyms. valszeg elég cask a dokumentumokból kitörölni az idegleines fájlokat. vagy csinálsz új windows fiókot. ne másokat terhelj a hülyeséget maitt:D ez is el fog ugyis baszódni.

persze ezt a faq-ba kéne beirni csak hát lusta fasz vagyok.,-
  • rooney8
    Fejlemény. Kiderült, hogy a fiók volt a szar, mert az én gépemen se jelentkezett be :S Csináltam neki egy új fiókot. Már csak 1 probléma van. Hogy tudom kiexportálni a partnereket, hogyha nem tudok belépni a fiókra? :D
  • akyyy
    a szolgáltatónál van router. megoldás: beszélsz a rencergazdával, vagy átmész másik szolgáltatóhoz
  • Doomista
    azt a kurva de pixeles kép...HD minőségben kéne lennie, te te ember !
  • rooney8
    Üdv!

Nővérem gépe utp kábellal van összekötve az én gépemmel és úgy kapja a netet... Viszont van úgy, hogy gondol 1et a gép (nővéremé) és 8000306 hibakóddal nem enged föl msn-re. De van amikor simán megy napokig... Na gugliba néztem, hogy bizonyos router-oknál csinálja ezt, de leszedsz hozzá egy friss firmware és megoldja a problémát. Csak nálam az a baj, hogy nincs router... :O Valaki lécci, mert már itt nyaggat nővérem :D
  • akyyy
  • SimaSuna #8354
    srácok, túl sok az OFF...