13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• akyyy
    miért írod mindenkinek ezt, mikor a fele meg se oldja a problémát de van más megoldás?
  • akyyy
    frissitsd a flasht.
  • ACE
    Skacok, Messenger Plus Live-ot (4.80) használok és az a bajom, hogy amikor bejön egy felugró ablak, hogy valaki Online lett, akkor a monitor a stand-by módból mindig visszajön, és bekapcsol. Tehát a stand-by mód idejét reset-eli tulajdonképpen a felugró ablak. Ezen nem lehetne valahogy segíteni? Mindenkinél így van vagy csak nálam van valami elállítva?
  • Flamer
    ya:D hát ez télleg loál:D
  • rooney8
    Én is véletlenül jöttem rá :) Egyszer véletlen mégsét nyomtam és utána meg elkezdett jönni a full. Mondom mi az a**ád? O_o :D
  • Flamer
    hm. mekkora hax:D htx:D (y)
  • rooney8
    2. A beszélgetési ablakban ahol ki van írva a partnered neve ott jobb egér -> alapértelmezett jelenet használata
  • zolo
    -Átlehet valahogy állítani, hogy bal helyett jobb oldalon legyenek az igazolványképek?
    -Ha valaki régebbi Messengert használ, akkor gagyi kék a szín, ha vele beszélek. Belehet vhogy állítani, hogy akkor a saját skin legyen aktív?
  • Bence9292
    8.5-ben megoldható a több gépről való bejelentkezés?
  • rooney8
    Itt menny a letöltésre jobb oldalon. Mikor kérdezi, hogy biztos letöltöd-e akkor mégse. És ott van jobb oldalon, hogy próbálja meg újból. És most már a full-t fogja leszedni ;)
  • SimaSuna #8423
    use WLM 8.5 :)
  • Bence9292
    Sziasztok!
    Szeretném a segítségeteket kérni. Ismerősömmel aknakeresőznék messengerben, de mikor a partner válaszára várakozik a program, akkor megakad és 5 perc után is így áll - kép. Több partneremmel is próbáltam, de nem működött, viszont a partnereimnek működik más emberekkel. Arra gondolok, hogy a hiba az én készülékemben van.
    Verziószám: 2009 (Build: 14.0.8064.206)
    Tűzfal kikapcsolva.
    Bármiféle segítséget nagyon megköszönnék!
  • Flamer
    azabaj hogy ez fos 1megás netes telepítős:| azért irtam full :|
  • Myron
    ktb
  • Benny04
    khtxbai
  • SMGBAS
    A mappát se találom, nemhogy a tartalmát xD
  • pista89
    ok, thxbye
  • FZoleee
    2.: a magyar e-mail szolgáltatók szinte kivétel nélkül szarok, használj gmail-t
  • SimaSuna #8415
    spam mappába nézted?
  • SMGBAS
    Halee. Lenne két kérdésem:
    1.: A WLM hova menti el a hangulatjeleket?
    2.: Mi a rákért lehet az, hogy citromailes fiókhoz csesznek kiküldeni a megerősítő mail-t?
  • Casillas
    már nem működik az egyéni hangjelzéses rejtettjelzős majomkodás :(
  • Myron
    dll hell
  • 19daN94
    hát lehet igazad wan , mert lehet még béta s sok gond van vele, s inkább akkor 8.5 -et használok.
  • SimaSuna #8410
    töröld a 9.0át, használj 8.5t :)
  • 19daN94
    Sziasztok ! Az lenne a kérdésem (elöször is ne nézzetek hülyének mert a blogban kerestem )a követekezőröl : amikor bejelentkezek s amikor minden egyes partnert megnyitok akkor azt irja : Az eljárás belépési pontja (IsThreadDesktopComposited) nem található a DLL-ben (USER32.dll) , ez a 2009 verzionál van , mi lehet az oka? Mért nem müködik?
  • iceQ
    Hopp!Ez gáz!
  • Doomista
    nem látom
  • SimaSuna #8406
    BANNERben leírva!
  • shevy
    Link jobb oldalon letöltés gomb
  • iceQ
    Sziasztok!
    Nem tud valaki olyan programot amivel megtudhatom hogy le vagyok e tiltva vagy az illető be van e jelentkezve vagy sem!Mert sok olyan partner van aki rejtve jön fel és meg akarom tudni hogy ő most be van e jelentkezve vagy nincs!
    Köszönöm!
  • Flamer
    14.0.8064.206-full hun link?
  • Flamer
    :o én mess-eset szotkam használni de kicsit levannak maradva most :|
  • bertino
    format c:
  • Különc
    Uninstalláltam, megpróbáltam 8.5öt telepíteni de ahhoz kér valami Windows Update Agentet és ha rákattintok h keresse meg akkor egy ilyen kamu honlap jön h frissitsem a windowst meg az explorert.
  • SimaSuna #8399
    WLM uninstall..használj 8.5t :)
  • SimaSuna #8398
    sehogy, max A-Patch-el

• Különc
    Addig-addig ügyeskedtem, hogy már az 1601 hibánál vagyok és semmilyen MSNt nem tudok feltenni a gépre ...
  • DJ RX7
    üdv! WLM 9.0ban, a program alján, hogy tilthatom le azokat a szar reklámokat?
    előre is köszi!
  • Különc
    Még annyit hogy a honlapon beenged, csak a program nem.
  • Különc
    Srácok, kellene egy kis segítség!
    Egy régebbi, Plusos MSNre telepítettem az automatikus telepítővel a WLM 9.0-át, de azóta nem tudok belépni! Beírom (helyesen) az e-mailt, jelszót, úgy csinál mintha bejelentkezne kb. 5 másodpercig és visszakerülök az email és a jelszó beírásához és még hibaüzenet sincs. Nem csinál semmit. Azóta volt reinstall, plus uninstall...
    Mi a probléma?