13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#8433 miért írod mindenkinek ezt, mikor a fele meg se oldja a problémát de van más megoldás? -
#8432 frissitsd a flasht. -
ACE #8431 Skacok, Messenger Plus Live-ot (4.80) használok és az a bajom, hogy amikor bejön egy felugró ablak, hogy valaki Online lett, akkor a monitor a stand-by módból mindig visszajön, és bekapcsol. Tehát a stand-by mód idejét reset-eli tulajdonképpen a felugró ablak. Ezen nem lehetne valahogy segíteni? Mindenkinél így van vagy csak nálam van valami elállítva? -
#8430 ya:D hát ez télleg loál:D -
#8429 Én is véletlenül jöttem rá :) Egyszer véletlen mégsét nyomtam és utána meg elkezdett jönni a full. Mondom mi az a**ád? O_o :D -
#8428 hm. mekkora hax:D htx:D (y) -
#8427 2. A beszélgetési ablakban ahol ki van írva a partnered neve ott jobb egér -> alapértelmezett jelenet használata -
#8426 -Átlehet valahogy állítani, hogy bal helyett jobb oldalon legyenek az igazolványképek?
-Ha valaki régebbi Messengert használ, akkor gagyi kék a szín, ha vele beszélek. Belehet vhogy állítani, hogy akkor a saját skin legyen aktív? -
Bence9292 #8425 8.5-ben megoldható a több gépről való bejelentkezés? -
#8424 Itt menny a letöltésre jobb oldalon. Mikor kérdezi, hogy biztos letöltöd-e akkor mégse. És ott van jobb oldalon, hogy próbálja meg újból. És most már a full-t fogja leszedni ;) -
#8423 use WLM 8.5 :) -
Bence9292 #8422 Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Ismerősömmel aknakeresőznék messengerben, de mikor a partner válaszára várakozik a program, akkor megakad és 5 perc után is így áll - kép. Több partneremmel is próbáltam, de nem működött, viszont a partnereimnek működik más emberekkel. Arra gondolok, hogy a hiba az én készülékemben van.
Verziószám: 2009 (Build: 14.0.8064.206)
Tűzfal kikapcsolva.
Bármiféle segítséget nagyon megköszönnék! -
#8421 azabaj hogy ez fos 1megás netes telepítős:| azért irtam full :| -
Myron #8420 ktb -
#8419 khtxbai -
#8418 A mappát se találom, nemhogy a tartalmát xD -
pista89 #8417 ok, thxbye -
#8416 2.: a magyar e-mail szolgáltatók szinte kivétel nélkül szarok, használj gmail-t -
#8415 spam mappába nézted?
-
#8414 Halee. Lenne két kérdésem:
1.: A WLM hova menti el a hangulatjeleket?
2.: Mi a rákért lehet az, hogy citromailes fiókhoz csesznek kiküldeni a megerősítő mail-t? -
#8413 már nem működik az egyéni hangjelzéses rejtettjelzős majomkodás :( -
Myron #8412 dll hell -
19daN94 #8411 hát lehet igazad wan , mert lehet még béta s sok gond van vele, s inkább akkor 8.5 -et használok. -
#8410 töröld a 9.0át, használj 8.5t :) -
19daN94 #8409 Sziasztok ! Az lenne a kérdésem (elöször is ne nézzetek hülyének mert a blogban kerestem )a követekezőröl : amikor bejelentkezek s amikor minden egyes partnert megnyitok akkor azt irja : Az eljárás belépési pontja (IsThreadDesktopComposited) nem található a DLL-ben (USER32.dll) , ez a 2009 verzionál van , mi lehet az oka? Mért nem müködik? -
iceQ #8408 Hopp!Ez gáz! -
#8407 nem látom -
#8406 BANNERben leírva! -
#8405 Link jobb oldalon letöltés gomb -
iceQ #8404 Sziasztok!
Nem tud valaki olyan programot amivel megtudhatom hogy le vagyok e tiltva vagy az illető be van e jelentkezve vagy sem!Mert sok olyan partner van aki rejtve jön fel és meg akarom tudni hogy ő most be van e jelentkezve vagy nincs!
Köszönöm! -
#8403 14.0.8064.206-full hun link? -
#8402 :o én mess-eset szotkam használni de kicsit levannak maradva most :| -
#8401 format c: -
#8400 Uninstalláltam, megpróbáltam 8.5öt telepíteni de ahhoz kér valami Windows Update Agentet és ha rákattintok h keresse meg akkor egy ilyen kamu honlap jön h frissitsem a windowst meg az explorert. -
#8399 WLM uninstall..használj 8.5t :) -
#8398 sehogy, max A-Patch-el
-
#8397 Addig-addig ügyeskedtem, hogy már az 1601 hibánál vagyok és semmilyen MSNt nem tudok feltenni a gépre ... -
#8396 üdv! WLM 9.0ban, a program alján, hogy tilthatom le azokat a szar reklámokat?
előre is köszi! -
#8395 Még annyit hogy a honlapon beenged, csak a program nem. -
#8394 Srácok, kellene egy kis segítség!
Egy régebbi, Plusos MSNre telepítettem az automatikus telepítővel a WLM 9.0-át, de azóta nem tudok belépni! Beírom (helyesen) az e-mailt, jelszót, úgy csinál mintha bejelentkezne kb. 5 másodpercig és visszakerülök az email és a jelszó beírásához és még hibaüzenet sincs. Nem csinál semmit. Azóta volt reinstall, plus uninstall...
Mi a probléma?