13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
Myron #8474 szerintem igaza van. igaz engem nem érint a probléma mert megelőzöm a bajt és nem rakom fel a 9-et, látva az itteni kommenteket.
ilyen dolgok simán fel tudják idegesíteni az embert. -
#8473 akkor megnyugodtam :)) -
#8472 eddig is -
#8471 én se használtam. most utálsz ? -
#8470 nem -
#8469 és akkor még nem használtál magyar vistát gondolom. -
Sunaszaft #8468 na és akkor abban nem lehet átírni a fájlba mindent ami "szabad" - "elérhető"-vé? -
#8467 de -
Sunaszaft #8466 Ja de van magyarítás az angolhoz! Még egyik srác csinálta meg! Az RC-hez! Az jó gondolom a FULL-hoz is nem? -
#8465 szar ez az egész program! szar ez az egész wlm 9.0! utálom! i hate you !
fuj fuj fuj !! nagy 0 az egész !
de azért használom és használni is fogom. -
#8464 Nem tudod lemagyarítani. Vagy angolt vagy ezt a f*st használod. -
#8463 de te alapból nem vagy komplett, ember !
ilyen kis szarságokon mérgelődni tök felesleges ! haggyad már ezt az egész hülyeséget ! baromság az egész ! csak idegeled vele magadat tök feleslegesen ! akkor inkább a halál most már ! -
Sunaszaft #8462 Ja meg van 2 csoport!
Szabad:'(
Nem elérhető ismerősök!
Igen nagy barom volt aki fordította!!! Inkább angolt felteszek, keresek magyarítást azt átírom benne a dolgokat! Valaki segít nekem??? -
#8461 durván nem fogod átírni. de mindegy is, mert a haverod elérhetőt lát, ha nem wlm9-e van. ez csak kliens oldali kijelzés, szerintem -
Sunaszaft #8460 És nálad, hogyan működik? Mert ha a névnél lenyomom, akkor csak
Szabad
Elfoglalt
Nincs a gépnél
Kapcsolódás elrejtése
Nekem ezek vannak! Akkor neked hogy működik? Én durván át akarom írni "szabad"-ról elérhetővé, mer idegesít, hogy az van kiírva, hogy "szabad" -
#8459 Angol MSNnel. Szerintem a 9es msn magyar fordítása vmi ritkaf*s lett. -
#8458 msn szar.
használj mirandát. -
Sunaszaft #8457 Szerintem meg nem jobb semmivel sem! Ha rögtön jövök is az van kinn hogy nem vagyok a gépnél, nem tudni mivan! Én akkor is át akarom írni a szabad-ot szal valaki segítsen:) -
#8456 kickdelban -
#8455 reinstall... -
#8454 szabad állapot az elérthető állapotot jelent te !
nálam meg működik ez az ebédel,rögtön jövök állapot is.
még 1 suna ?
biztos az alregje vagy.
-
#8453 minek? pont igy sokkal jobb szerintem!:D -
Sunaszaft #8452 Ennél a rohadék MSN 2009-nél, hogyan lehet átírni a (szabad) állapotot elérhetővé??? Valami kegyetlenül idegesít! Ja meg a Plus! saját állapot készítésénél benne van az ebédel, rögtön jövök állapot is! Most ezeket nem lehet valahogy visszatenni, hogy ezek is működjenek? Kurva idegesítő, de a Win7-el ez megy jól csak sajnos:( -
#8451 nekem is ez volt... vindózt újra kellet húzni -
#8450 Két dologban szeretnék segítséget kérni
1. a WLM 2009-hez szükség van az előző teljes uninstallására?
2. Újabban állandóan bedöglik a Plus, két-három alkalmanként újra kell telepítenem, mert egyszerűen nem indul el... -
#8449 Egyik ismerősöm unistalálta az msn-t (nem tudom melyik verziót) most szeretné újra rakni, de azt írja hogy az előző még fent van, először törölje azt.
Mit kell ilyenkor tenni? -
#8448 igazad van, vissza fogom tenni a 8.5-öt...
tök ratyi ez a 9.0, amikor a főlapon tekerek lefelé, elkezd laggolni XD
és még sorolhatnám... tele van hibával :c -
#8446 use 8.5
vagy ez most nem ojan kérdés?:D -
#8445 azt hol lehet beállítani, hogy kiírja a személyes üzenetét annak, akivel beszélgetek, a beszélgető ablakban? -
#8444 Épp ez az, hogy használtam Nod-ot, a legújabbat + naprakészre frissítve, de valami gond lehetett vele, mert csak újratelepítés után, és teljes ellenörzéskor látta a trójaiakat. -
Bence9292 #8443 9.0-val? Nálam flash frissítés után se megy. -
#8442 Miért nem használsz vírusirtót, tűzfalat és egyéb progikat? pláne ha poreszt nézel? -
#8441 Köszi a választ, de közben sikerült megoldanom:D
Egy trójai kártevő volt a bűnös... -
#8440 új felhasználói fiókkal nézd meg működik e ( nem két másik cimmel, hanem windows profil)
ha ott működik dokumentumok delete -
Narandil #8439 Üdv!
Meglehet valahogy oldani, hogy az elmentett beszélgetésekben a smile-kat is "kirajzolja", ne pedig csak az írásjeleket mutassa? Régebben sikerült valahogy előhoznom ezt, de most nem megy. Valaki tud segíteni? -
#8438 Hello
Ma adódott egy olyan problémám, hogy a Live Messenger (2009 14.0) egyszerűen mindég ledob.
Bejelentkezek és kb. 2 másodperc múlva ki is dob a bejelentkező ablakba, és akárhányszor visszalépek, szinte azonnal ki is dob.
Viszont az a fura, hogyha másik címmel jelentkezek be (2db-al is) semmi baj, tökéletesen működik.
Próbáltam már újra telepíteni, de ugyanúgy megmaradt:(
Tud valaki valami megoldást?
Előre is THX.
-
pista89 #8437 Én tudtam tegnap aknakeresőzni. -
#8436 aknakeresős bug már előtte is létezett. -
#8435 fail. -
#8434 a 9.0 bugos..nem gyengén...
csak olvass vissza..fele sőt negyed ennyi probléma volt vele :)