13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#8514 -
karajjj #8513 egyik csaj ismerősöm írta ma, hogy segítsek már, mert a volt pasijának van valami programja, amivel látja, hogy ő mit beszél msn-en
most komolyan létezne ilyen? :\ -
#8512 minek kell őket frissiteni fojton? netán yáccol fojton uj gémek? meg nem megy a hang? ha nem frissitedn em tudod meghallgatni az mp3mat vgy nem megy az 5.1-es dvd?
namer ha megy akkor fasznak minden hónapba..
volt hogy 2évig használtam egy régi viokártya drivert mert yóvolt és nem volt gond vle..
tökfelesleges. jre is yön ki fojton 2hónaponta de aztis telibeszarom fojton. most tettem u03 után fel az u13mat.. de aztismer laptop és kicsit gyakrabban kell ujrahuznom:D -
#8511 hát hangkarihoz meg vga-hoz jönnek gyakrabban.
máshoz télleg nem nagyon. -
#8510 milyen drivereket cserélsz te 4havonta?:O
én nkm 1 éve ugyanazok a drivereim vanank és a gép működik.. -
#8509 ghost=partíció/lemezmentés.
feltelepítesz alap rendszert driverekkel ilyenekkel, de mondjuk programok nélkül.
fogod, leghostolod az egészet egyetlen egy fájlba, aztán ha formatálni kell csak visszamásolod ebből a fájlbol a partíciót/lemez tartalmat és voálá 5 perc alatt van egy uj rendszered.
viszont azért hátrányos, mert ha vannak ujabb driverek a hardverekhez akkor azokat vagy mindig ujra fel kell pakolni a régiek leszedése után vagy folyamatosan frissíted a ghostot, de annak meg semmi értelme ugye.
nekem 4 hónapos a ghostom és driverek miatt igencsak időszerű lenne lassan ujat csinálni
csak hát jo a rendszer ettől függetlenül, szoval nincs miért formatálni :D -
#8508 omfg_:!!4 -
#8507 hmm, ez a ghost pontosan hogy működik? :D hallottam már róla pár helyen, de nem mit csinál pontosan :D -
#8506 Nincs olyan lehetőség, hogy ne szóljon újra. -
Myron #8505 a csaj is ezt mondta :D -
Myron #8504 kattints rá, jelöld be h nem akarsz, és pipáld be h ne szóljon többet -
#8503 Sziasztok!
Olyan problémám leenne, hogy jelenleg a live mseesnger 8.1 -es verzióját használom már elég régen. Nem is szeretnék mást használni, mert ez nagyon tetszik nekem és semmi bajom vele. Viszont a mai naptól akármikor bejelentkezek egy kis ablak feljön alul, hogy megjelent az új verzió stb... Nem szeretnék frissíteni, hogy lehetne ezt kikapcsolni, hogy ne emlékeztessen az új verzióra mert nagyon zavar. -
#8502 Tevékenységek, fotómegosztás. a fájlmegosztást kivették, helyette fényképmegosztás lett. -
Lipi1980 #8501 Nem találom, hogy lehetne megosztási mappát létrehozni az új Messengerben...
A Hiba Blogot is megnéztem, de ott nem ilyenről írnak, mert ez nem is hiba!
De lehet, hogy csak én vagyok a béna! -
#8500 #8497 -
#8499 az mondjuk elég gatya... -
végre egy okos embör ! -
#8497 de legalább biztosan megoldaná a problémát, ghostnak hála pedig 5 perc és voálá uj rendszer, még telepíteni se kell.
-
#8496 me buta vagy -
#8495 én formatálnék. -
#8494 itt 1 link.
töröld le a Live izét, meg minden MSNel kapcsolatos szart...
8.5 msi -
#8493 hát mondjak neked valami de őszintén,basszameg ?
ez már sosem lesz jó az isten basszameg !
ez már olyan szintű hiba,hogy az emberiség nem pipált még ki ilyen hibát ! istensúlytotta káró ász -
#8492 igen sztem is vicces, de még mindig nem jó, basszátok meg :DD -
#8491 katasztrofális hiba Lol:D Fatal Errort mi a f*sznak fordították le:DDD -
#8490 katasztrofális hiba xDDDDDDDddd -
#8489 töröld le ezt a live izét...
adok rendes linket...
-
#8488 pontosabban ez:
-
#8487 aham -
#8486 8.5el is ez a hiba van? -
#8485 jo kérdés. -
#8484 tudom, de van rá orvosság? -
#8483 hm.
fail. -
#8482 a vicces az hogy van net, szal nemtom mit rinyál :D -
#8481 -
#8480 nem találja. -
#8479 revo uninstaller programmal próbáld meg.
kis registry takaritás,rendszertisztitás is lehet segitene,rajtad függ hogy leakarsz e szedni egy két tisztitó programot vagy valami...de a revo-t probáld ki. -
#8478 áá elb*sztam az msnem.
kitörtöltem a mappáját, mert programok telepítése/eltávolításá-ból nem lehetett. mostmeg mikor elindítom a letöltőt, kritikus hibaüzenetekkel bombáz. nincs vmi program esetleg ami letisztítja ami megmaradt, vagy vmi javító progi erre? -
#8477 képet -
#8476 8e5e0713.
hibablogon nem találtam. neten se.
mi lehet a gond? :o -
#8475 komolyan ? tényleg ?