Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
<#gonosz1>#gonosz1>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
MÜKÖDÕ - 6betû
javarészt az ilyen dolgok miatt sem magyarítanak programokat, s amiket mégis, azok is tele vannak számunkra hülye szavakkal, mert a magyar nyelv nem a teknika leírására való.
de szépségében legalább gyalázza az angolt 😄
.: mobilize.hu :.
Attól hogy egy két programnak van magyar nyelvû változata, a szaknyelv még az angol maradt. Nézd meg mennyivel több szakirodalom érhetõ el angolul, vagy akár csak azt, hogy hány program / játék jelenik meg magyarul és mennyi angolul.
http://goo.gl/gd6Zi5
az elõzõt szedted le a beta 9eshez ott van lóbaszó piros betûkkel hogy work..
http://goo.gl/gd6Zi5
ez egyre epic FAIL
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
vágom hogy van hozzá plus
de a múltkor már letöltöttem, hozzá egyet,igaz plus volt de a nevek nem voltak színesek
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
a szó amit keresel: tamburin
ha tényleg érdekel, igen, van, ha meg szándékosan írtad a másik szót, hátha beugrik valaki, akkor bocs hogy elbasztam a poént <#idiota>#idiota>
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Early adopters among you who've installed the Windows 7 Beta will have noticed the prominent presence of the Windows Live Messenger icon in the taskbar, from which you can send an IM, change your status, etc. But if you prefer its former location, ie. ezek itt csak a windows 7-et használóknak jók. the system tray, all you have to do is exit Windows Live Messenger, right-click its icon (or msnmsgr.exe, usually in C:\Program Files\Windows Live\Messenger), choose Properties, select the Compatibility tab and set the program to run in Windows Vista compatibility mode.
How to move Messenger from the taskbar back to the system tray in Windows 7
!!!!!!!!!!!!!!!!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Milyen MSN? Én nem is használom.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
betettem egy mappába,csináltam róla 5 biztonsági másolatot...cd-re,dvd-re,külsö winyora. és levan mindenhol jelszavazva a mappa 24 karakterrel 😄
nah erre mit lépsz
<#mf1>#mf1>
de amúgy a GTR2ben legtöbbet használt kocsim miatt most ez a logóm 😊
ugye milyen szép 😊
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
mi az az izé a logódon ?