13295
![](http://g.imagehost.org/0761/msnbanner.png)
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
olyankor szoktam megkapni hogy a következő üzenetet nem sikerütl elküldeni. de ez lehet az msn szerver gondja is. -
Narandil #8553 Aham, értem. Pont a torrent, ami futni szokott, de akkor megpróbálom anélkül egy ideig hátha. Amúgy nem azzal van gond, hogy az enyémet nem küldi el, hanem a másikét nem küldi el nekem, s ott biztos, hogy nem fut semmilyen letöltő progi. Legfeljebb csak olyan, amivel filmet lehet nézni. -
Az tök mind1. Windoewsba van egy olyan "ficsőr" hogy elég, ha fut a letöltő progi, fullra leterheli a netet, mintha nem is lenne. Lehet te nem veszed észre, de annyi épp elég hogy ne küldjön el egy üzenetet.
Ne hidd el, lehet hogy más okozza a problémát, attól is függ mivel töltesz, leginkább ez torrentnél fordul elő. -
A hiba az ön készülékében van, nekem simán másolja ctrl+c-vel is. -
Narandil #8550 Nem minden esetben. S ha igen, akkor sincs kihasználva a teljes sebesség. -
Akkor meg valamit töltesz. -
Narandil #8548 A net jó. Nem rég lett "nagyobbítva", s rendesen működik, nincs kihagyás. Plus? Felrakom. Kössz szépen! -
XRV #8547 Hali.
A 2009 ben a beírt szöveget nem lehet másolni CTRL+C vel scak jobb klikk másolás, ezt a korlátot valahogy meg lehet szüntetni? -
1. Szar a net
2. Msn plus. -
Narandil #8545 Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy találkozott-e már valaki azzal, hogy a wlm2009 14.0.8064.206 használata közben, hogy elküldi az üzenetet, de a másik oldalon nem jelenik meg? Mindkét félnél ugyanaz a messenger van, de mégis csak az egyik féltől küldött üzenet nem jelenik meg időnként. A másik mindig megkapja azokat. Tud valaki megoldást erre a problémára? Még az is érdekelne, hogy a naplózott üzenetekben, hogy lehet előhozni a smile-kat úgy, hogy nem a karaktereket mutassa, hanem konkrétan a smile-kat? -
imagechef.com de azért 1000000000 köszönet :) -
imagechief.com? -
bocsánat hogy csak ide betörök, de van egy honlap (sajnos nem tudom mi és ebben kérném a segítségeteket) ahol különböző msnes képeket lehet készíteni pl, csaj csípőjére ráírsz egy szöveget, vagy egy papírcetlire írhatsz dolgokat, kínaikajás dobozra, meg vannak animált képek is. Valaki ha tudna segíteni hogy mi a címe azt nagyon megköszönném :))) -
Yo
Hogy tudom eltüntetni az új verzióban, azt az idegesítő kis menüt ami a partner egérrel megérintésekor jelenik meg automatikusan? -
igen. trojan:D vagy keylogger. egyes keyloggerek csinálnak képet a szkrínről :D -
Myron #8539 nem próbáltam mer ha bezárom az msn partnerlistát akkor nem nyöszörög, de ahogy látom fatal eltüntette és a hang megmaradt szal felesleges lett volna. régebben én is kiszedtem a reklámot dll-ben turkálással, most már lusta vok, annyira nem zavar h foglalja a helyet inkább csak a hang azt meg ahogy olvasom úgyse lehet kihaxolni -
A-Patch nem, le patcheltem, a reklám eltűnt de a hangja megmaradt. Csak akkor csinálja ha nincs az óra mellett az MSN. -
rakd vissza a 8.5-öt:) -
az a szar focis reklám, amikor rá kell lőni a kapura :||| -
Sziasztok!
Felraktam a 9.0-át, és az lenne a kérdésem, h nem lehetne, vhogy az elözö verzio skin-jét visszarakni? mert a mostani engem eléggé zavar :D
elöre is köszi -
A-Patch vagy Mess Patch nem segít? -
én meg véletlen rámegeyk alul a csikra és videót kezd el lejátszani??? ráadásul ugy hogy "legfelül" van, szóval mindig látható, amik rá nem megyek az xre, amit néha azt se tudom hol van:\ -
Myron #8532 felháborító h hangja van a szájbakúrt reklámnak. -
Valamelyik relám de kiszűrtem apatchel akkor is csinálja (v9.0) -
dav1d #8530 az -
Mint valami elbaxott sikítás? Elég idegesítő xD -
dav1d #8528 valaki tapasztalta már ilyen hibát hogy az msn félprecenként nyikorgó hangot ad ki? azt hiszem 8.5 ös verzió -
közben minek - bizalom nélkül szart se ér
utána még annyira felesleges :D -
amúgy nem szoktam, utána minek, közbe meg szintén feleslegesnek tartom, ha nem msn-en, akkor máshol csinálja:D -
karajjj #8525 sose tudni :D -
És te is keyloggert telepítesz az exeid gépére?:D -
én is az vagyok/leszek :D -
ezt sértésnek veszem :D -
vagy infós -
Be lehet, ki is próbáltam és valóban minden gépen látható, és ahol be voltál jelentkezve ott kiírja hogy egy másik helyen is bejelentkeztél. -
Keylogger simán lehet, ami közben netre pakolja a cuccost, nem tartom elképzelhetetlennek. Persze az nem csak msn-t rögzít. De hát aki ilyeneket pakol a csaja (vagy az ex csaja) gépére az nem teljesen éppelméjű. -
karajjj #8518 mondtam neki, hogy hülyeség, dehát nah...
max azt nemtudom, hogy az újba tényleg be lehet-e jelentkezni több gépről egyszerre, mert azt olvastam, hogy akkor minden gépen látható a beszélgetés -
nem mondom, hogy havonta jönnek uj dolgok, de sajnos nem mindig frankó.
egy-egy driver reinstallba nem halok bele, én is csak akkor csinálom, ha nagyon muszáj. -
fail. -
létezik....
csak nem ezen a világon :D