13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• kissadamvikt
    szasztok!

miért van az h bejelentkezek msn be és egy 2 sec után kijelentkezik, majd újra bejelentkezik. MSN 8.5-öt használok!
  • Flamer
    yasry.:w
  • Doomista
    má be van vezetve
  • Flamer
    bekéne vezetni hogy msn telepités előtt ghost a c-ről :DD
  • Flamer
    reinstall.
  • Myron
    töröld ki a linkből a http:// előtagot, hogy ne legyen aláhúzva kékkel
  • zaki
    Hali.

Vettem egy Logitech Quickcam E 3500 típusú webkamerát, az a gondom vele, hogy mikor beszélek vkivel nem látom a saját képemet, csak a partneremét... A partner amúgy lát engem. Vki tudna segíteni, hogy magamat is lássam?

Meg egy olyan problémám is van, ha küldök egy linket azt nem kapja meg akivel beszélek, vagy csak később... Erre is tudtok vmi megoldást? :S

Köszi
  • Tripod
    És az Windows Live Contactos dolog sem működik
  • Tripod
    Windows Live Essentilas-t nem találok a gépemen és próbáltam a RevoUninstallert is, de még mindig nem oldódott meg a próbléma, ó orbitális láma
    Egyébként nem értem miért kell rögtön lelámázni az embert, mikor már lassan egy hete ezzel szarakodom, elolvastam minden hibaelhárjtó faszságot és egyszerűen nem találok rá megoldást.
    Bocs csak kicsit felidegesített ez az alaptalan lámázás
  • akyyy
    Olvas vissza 5 hozzászólást, ó hatalmas láma
  • Hugh Hefner
    Már mindent elolvastam, amit csak lehet, nem találok egyszerűen megoldást. Egy ideje már kísért ez a probléma, de kezdem unni a Trilliant. Legújabb windows live messenger, a hivatalos honlapról, semmi hibakód, csak ez:

• Flamer
    inkább guglizz. vagy use 8.5
  • Jim Morrison
    Hali!
    Van egy elég hülye gondom : nem találom a megosztási mappát (wlm 9).
    sürgős lenne ezért írtam ide gyorsan, nem gugliztam.
  • Tripod
    Elolvastam a WLM Hiba Blog-on mit kell tenni, de sajna nem segítetta z sem.
  • Tripod
    Hello!
    Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy felajánlotta nekem a drága messengerem, hogy frissítés érhető el ehhez a rprogramhoz. Gondoltam letöltöm és kipróbálom. Namármost, rohadtszar volt úgyhogy vissza akartam rakni a régebbi verziót. Letöröltem minden messenger összetevőt a gépről, csak az alap windowsos messenger maradt fent. És amikor telepíteném vissza a 8.5ös verziót azt írja ki, hogy már egy újabb verzió telepítve van ezért a régebbit nem lehet telepíteni. Már átnéztem minent CCleannel, töröltem mindnen fájltöredéket, de még így se engedi. Mit tegyek szerintetek?
  • [HUN]FaTaL
    A-patch
  • Jaffa 2843
    a-patch letölt és hirdetéseket kiszeded vele
  • Xicor
    Üdv!

Olyan gondom lenne, hogy ugye a 8-as wlm-ben lehetett olyat, hogy minden partnernek 1 színt beállítani. Itt viszont csak a main windowot tudom állítani.
    Az lenne a kérdésem, hogy itt lehet valahogy a partnereknek külön színt betenni?
  • JoeFromHun
    Sikerült eltávolítanom az MSN9-et.RevoUninstaller-el. Enegem egy dolog zavart az MSN9-ben,hogy alul a reklám iszonyatos helyet kitakart. És nem lehet az a reklámot onnan semmivel kiszedni, eltüntetni. Legalább is én nem tudtam. Esetleg ötlet??
  • karajjj
    hétvégén feltettem az 9-et de azóta kb félóránként két-három egymás utáni üzenetet nem küld el és ugyanakkor nem is kapom meg amit nekem írnak
  • red bull
    Miért ugrik fel állandóan a "Windows Live Communications Platform hibát észlelt..." hiba ablak? Ha rányomok hogy mégse akkor kilép, csak annyit tudok csinálni hogy nem csinálok vele semmit és akkro nem lép ki, de idegesít hogy ottvan egy hiba ablak, még akkoris ha alrébb húzom. Pls help. Kösz előre is :)
  • DJ RX7
    thx!
    kiszedte
  • LoDMaSt
    Mértis? :)
  • biomage
    Na meg is lett a probléma oldva, törölnöm kelet a Windows Live Contacts-ban az összes könyvárat, kivéve az msn címes könyvtárat
  • XRV
    donpalesz, JoeFromHun

Windows Live Essentials ott van benne, így tudjátok eltávolítani a Windows Live Messengert
  • XRV
    donpalesz
    Windows Live Essentials ott van benne.
  • biomage
    -.-, azt jelenti hogy valami cache baja van az msnek, látszik hogy te csak ugatni tudsz
  • bertino
    vagy mindkettő.
  • LoDMaSt
    Ööö, azt, hogy nem tudsz olvasni, vagy színvak vagy?
  • biomage
    Nem tudok bejelentkezni, ezt a kodot irja ki 8100030d, mit is jelent ez?
  • donpalesz
    Ez a probléma nálam is előjött. Nekem azt tanácsolták, próbáljam meg a rendszer visszaállítást, de nem segített:(
  • donpalesz
    Üdv!

Elolvastam a hibablogot, de ott nem találtam semmit a 8007007f hibáról. Ez akkor jelenik meg, mikor be akarok jelentkezni a live messengerbe.
  • JoeFromHun
    Nincs benne a listába ... Azért kérdeztem,hogy mi módon lehet leszedni
  • viral
    Hell! masnal sem mukodik a szemelyes uzenet megadasahoz a jobb egergombos beillesztes?csak billrol lehet beilleszteni?mert nalam csak igy mukodik elozo verzioban mukodott egerrel is.
  • SimaSuna #8560
    programok eltávolítása?
  • JoeFromHun
    Sziasztok! Fel tettem a MSN 9-et . de nem tetszik. Hogyan lehet eltávolítani?
  • bertino
  • autoszimulator
    nekem is ez a gond, de én pl csak bizonyos partnerektől nem kapok üzenetet, és csak akkor érkezik meg, ha egyszerre azután ír, miután én írtam neki. érdekes. és egyben fos is.
  • XRV
    puff bocsi CTRL+C tényleg megy, csak az egygombos másolás nem megy ugyanis nekem olyan billem van ami 1 gombos copy és paste Chicony kb-0108.
    Kár a 8.5 nél ment, de már asszem nem esküszöm meg. :)
  • Narandil
    Ilyesmiről nincs szó. Annyi az egész, hogy megy a beszélgetés és néha egy-egy üzenet nem érkezik meg hozzám. De amikor 1 perccel később ír, akkor megkapom. Ez a furcsa benne nekem is, hogyha egy perccel azelőtt nem küldi át az üzenetet, akkor utána miért?!