13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• allock #8715
    szeretném letörölni a wlm9et, de nem lehetséges mert nincs feltelepítve teljesen.
    kb 95% nál kinyomtam a telepítést.
    ha újratelepítem se old meg semmit mert nemtudom eltávolítani sehogysem
    help
  • szucsy89
    nem
  • RATCUSTOM
    Sziasztok!

A nem naplózott beszélgetést vissza lehet valahogy nézni? :/
    És ha igen ,hogy?

Előre is kössz!
  • pista89
    jólvan maffia...
  • gotchaaa
    Ezt is lefuttattam, de nem talált semmi érdekeset..
    De most csodák csodájára sikerült bejelentkeznem.
    Nem értem..ha valami rossz a gépen(beállítás, vírus, trójai, töröltem véletlenül valami fájlt, amire szüksége lenne) akkor miért nem okoz hibát állandóan?
    Ki sem jelentkezek többet, nem biztos, hogy sikerül mégegyszer..

#8708:Igen, így hívják.
  • Doomista
    te most kurvára félreértetted, igaz ?
  • Flamer
    méjrehatóvizsgálatot:DDD
  • SimaSuna #8707
    HiJackThis-el próbáld meg.
  • gotchaaa
    Csináltam Noddal mélyreható vizsgálatot, de nem talált semmit..
  • SimaSuna #8705
    vírus...trójai vagy hasonló?

8.5nek mennie kell..
  • Benny04
    jaj de unom már, mindenki küldözget ilyen szar imageshakkz-os linkeket
  • gotchaaa
    Hali!
    Olyan problémáról írok, amiről a bannerben lévő hiba blogon nincs szó..
    Szóval 3 napja megzavarodott a Windows Live Messengerem. Amint rákattintok a bejelentkezésre, szinte rögtön, vagy párszor forog a két emberke, és utána fagy be. 10 szer újraraktam, 6-ostól egészen a 9-es verzióig mindet kipróbáltam, beleértve a sima MSN messengert is, letöröltem, kipucoltam, még rendszervisszaállítást is csináltam, hátha. Nem jött be.
    Van valami ötletetek? A Windows újrarakásán kívül, azt nem szeretném. :(

Jah, amúgy semmi hibaüzit nem dob, csak feladatkezelőben látom, hogy el kezd ilyenkor futni egy DW20.exe nevű alkalmázás, de meg se mukkan. Kicsit utánagugliztam, de ennek az Officehoz van vmi köze, ha jól értettem..
  • dragon11
    Nekem 1napig azt csinálta, hogy állapot nincs a gépnél, beírok dolgot h AFK pl.. és elb@ssz@ a nevem.. össze vissza ír mindent.. aztán vissza elérhetőre.. és időközönként csak a nevemet b@szt@ el megint..^^

Váratlanul jött, váratlanul javult meg...
  • XRV
    Jó sokat kell várni, türelem.
  • akyyy
    töröld azt a fájlt, tölcsd lemáshonnan msn-t. és ne csinálj semmit még telepíti:D
  • derwin
    Mostmár kiakaszt ez a szaros 2009es MSN.
    Felkínálja a 8.5 h rakjam fel az új verziót minden OK és mikor mér visszafelé megy a csík és 20%nál tart akkor kibasz egy hibaüzit h "C/Windows/Installer/Install_AF2815A6-0573-45A4-BAE3-3194C1D4393C.msi fájl olvasása közben hiba történt a hálózatban.

Zárja be a többi futó programot és próbálja meg újból,úgy tünik egy másik program akadályozza a telepítést : hr:0x80070643

Mekkora szar már NEM IS FUT SEMMI A HÁTTÉRBE HÁT A k.ANYJÁT MÁR :angry: :angry: :angry: :angry:
  • XRV
    Tök szar ez az új WLM2009 offline-ba mutat mindenkinek, holott online vagyok.
  • ewuk
    hm, ez a lépés kimaradt. és milyen kár, mert így működik :D. köszi a segítséget!
  • LoDMaSt
    Kiléptél, bezártad az egészet, meg visszajelentkeztél, meg ijesmik? Nemtom, hátha kell neki az is.
  • ewuk
    na ja "Az egyes ismerősök egymás után érkezett üzeneteinek csoportosítása" vagy mi a rákot megtaláltam én is. ki is szedtem a pipát, de nem hatotta meg.
  • LoDMaSt
    :DDD
    Hát a nyolcésfélben a beállításokban van az üzenetek fül alatt.
  • ewuk
    de ha mondjuk rühellenéd mint a szart, akkor hol kapcsolnád ki?
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem az a legjobb az egész WLM9ben :D
  • ewuk
    elkúrtam ma, és leszedtem a wlm2009-et nagy hiba volt, na de mindegy meglehet szokni, azonban az hogy az üzeneteimet csoportosítja amit írok és azt is amit írnak azt nem tudom megszokni, van valami lehetőség ennek a kikapcsolására?
  • Rash87
    Oké,már semmi... nem tudtam,h 8.5st kell :)
  • Rash87
    Valaki olyanban tudna segíteni,h feltettem a MSN 8.0+a plust(azt frissítettem,mert abból baj nem lehet:) )
    De mikor elindítom az msn-t,akkor kéri h azt is frissítsem... jó frissítem,de ez az új nagyon gagyi!!! Már 1* letöröltem,újra feltettem az egészet... De kéri megint,ha Nem-re megyek,akk meg nem enged bejelentkezni. Valami tipp? :\\\
  • SimaSuna #8688
    MSN Plus..beállítások, partnerek az asztalon :)
  • detoxic
    Köszi a segítséget.
    Lehet hogy én vagyok a láma,de nem találok ilyet a beállítások között :S
    Msn 8.5 van felrakva.
    Tudnál segíteni mit csináljak?
    Még egyszer köszi ;)
  • SimaSuna #8686
    partnerek az asztalon
  • detoxic
    Helló!
    MSN-nél hogy lehet megoldani,hogy az asztalon látszódjanak az aktív partnerek?
    Valamikor régen valahogy be tudtam állítani,most sehogy sem sikerül....
    Vagy van valami ehhez használható program?
    Előre is köszi ;)
  • dragon11
    Nem, közben kiderült, hogy megkapta az üzenetet, de nekem azt írta a csodálatos msn, hogy nem.

Király.:D:D
  • bertino
  • akyyy
    Vagy csak jól letiltottak és átbasszák a fejedet:D
  • dragon11
    Nekem tökéletesen belép, csak nem küldi el annak a copyzott szöveget, aki nincs fenn..:D másokkal tökéletes..

Doom:
  • pista89
    Én mióta megcsináltam a #8672-t tökéletesen működik.
  • Doomista
    az a baja, hogy te vagy a használója
  • dragon11
    Már megint hülye a WLM..

Ugye 9.0 van most fent.. megszoktam Vista témával.(HOME, csak az MSN-en van a téma.)

Elküldök egy hosszú szöveget havernak, copyval és erre egyből kiírja, hogy nem sikerült elküldeni.. már a 2.embernél csinálja.

Már megint mi a baja?^^

• Thereon
    Nah, tisztelt nagyérdemű, valami jótett normális lélek segítsen nekem.
    Leszedtem március 29-én a legújabb akkor megjelent Windows Live Messengert, azóta nem enged belépni.
    Újratelepítettem, annyi lett a változás, hogy belépés után 5 másodperccel újfent kidob. Semmilyen hibát nem jelez.

Nincs víruskereső vagy tűzfal által blokkolva, az elődje (8.akárhány) természetesen shimán működött.

Több mint 24 órája szenvedek a megoldással, másnál is láttam ezt a problemát, de nem találtam rá magyarázatot, msn plus offical chaten se válaszoltak.

Úgy tudtam a betában pont ez volt a hiba, amit állítólag az új verzióban kijavítottak, nekem mégse működik.

Hasznos válaszokat nagyra értékelnék, köszönet.
  • pista89
    Na megcsináltam, eddig jó!
  • pista89
    amúgy kösz