Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
(azon kívül hogy megkérdezem tõle😄)
Nem jut eszem... ty
Üdv
ma fél órán át beszélgettem két ismerõssel, körülbelül 200 szót írtunk le, szmájlik közül is használtunk 50-60 különbözõt. Az msn egyszer sem fagyott le, nem lépett ki.
mi lehet a hiba oka?
.: mobilize.hu :.
http://goo.gl/gd6Zi5
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Hibakódot nem dob ki !
Nem jelentkezik be , többi msn cím meg jó. -.-
egyik, hogy átírod a programot meg az egész mögötte levõ rendszert és nem lesz egy fostenger.
másik, hogy kiveszed favból a topicot vagy befejezed a hányásaidat.
értsd már meg, hogy attól még, hogy 600x beírod, hogy egy fos, SENKINEK NEM LESZ JOBB.
azért mondtam, hogy mama2 effektusban szenvedsz, mert csak mondod a magadét, de senki nem tudja mi a halálnak.
sõt, szerintem még te sem tudod.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
mit szeretnél, mirõl beszélgessenek az emberek egy msn topikban?
"JAJ KÉPZELJÉTEK TEGNAP 2 ÓRA 27 PERC 32 MÁSODPERCEN KERESZTÜL DUMCSIZTAM VALAKIVEL, EKÖZBEN 36 KÜLÖNBÖZÕ SZMÁJLIT HASZNÁLTUNK"?
nem értem mi a fasznak tartod kedvencek közt egyáltalán, vagy minek jársz be
Vivimos por ti, vence por nosotros.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
szerintem inkább te szenvedsz "visszapofázokésmegvédemaprogramomatakkorishaegykalapszar" effektusban.
no offense, csak száraz tények.
unalmas vagy már, egyedül neked nem tûnik fel.
persze ez nem feltétlen baj.
csak szimplán mama2 effektusban szenvedsz.
befejezhetnéd <#wave>#wave>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.