Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SimaSuna
flame-t befejezni ^^
szucsy89
és nekem mit ír ki ha nincs nkei plus? semmit? mert azt tudom hogy ha van akkor válaszol pang vagy mivel😄
Flamer
az amit én keresek eztis tuggya. monta haverom den em akrja odaadni:|

http://loal.atw.hu

akyyy
Nekem olyan progi kéne, amivel elrejthetem, akiket letiltottam, hogy biztos ne lássák, hogy én letiltottam õket, olyan progival ami megmutatja kiket tiltottam le!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

küldj neki /ping -et

szucsy89
azt hogy tudom megtudni hogy a partneremnek van e plus felrakva?

(azon kívül hogy megkérdezem tõle😄)
Mi van még a mess patch-on kívül amivel tudom szerkezgetni az msn-t. (9.0)
Nem jut eszem... ty
Üdv

Casillas
ez a link akár mehetne a banner alá is szerintem

Vivimos por ti, vence por nosotros.

<#idiota>

Flamer
kérek ojan progit amivel láthatom ki tiltott le. htx.

http://loal.atw.hu

SimaSuna
vitát befejezni..
túl unalmas voltál és ezért nem beszéltek veled fél óránál tovább

autoszimulator
sziasztok

ma fél órán át beszélgettem két ismerõssel, körülbelül 200 szót írtunk le, szmájlik közül is használtunk 50-60 különbözõt. Az msn egyszer sem fagyott le, nem lépett ki.

mi lehet a hiba oka?

.: mobilize.hu :.

[HUN]FaTaL
Minek regedit?😄 Windows Live essentialsra uninstall és kiválasztod a messengert és letörli 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

SimaSuna
keylogger ^^
akkor kérdezd meg õket

Igen.Meg kiváncsi is vagyok miket írkálnak a fiaim.
Count Adyn
Jól értem hogy arra vagy kíváncsi, hogy tárolja e a gép a beszélgetéseket, ha ki van kapcsolva, hogy tárolja õket?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Segítséget kérnék tõlletek.Vistán meg tudom e nézni a gépemen az msn beszélgetéseket valahol ha nincs naplózva,Tárolja e a gép ezeket a beszélgetéseket?
Belépett már.-.-

Routerem van (TP-LINK) , de még régen egy gép restart beléptetett . Ma már nem 😞
Hibakódot nem dob ki !

SimaSuna
MSN ERROR BLOG

érdemes átolvasni...
E-Buddyba meg bejelentkezik :S

Semmi , csak jelentkezik be akár 5percig is....-.-

SimaSuna
dátum, idõ?

esetleg vmi hibakód?
Engem még mindíg nem enged be az MSN-embe pedig nem csináltak vele semmit.
Nem jelentkezik be , többi msn cím meg jó. -.-

bertino
2 megoldás van.
egyik, hogy átírod a programot meg az egész mögötte levõ rendszert és nem lesz egy fostenger.
másik, hogy kiveszed favból a topicot vagy befejezed a hányásaidat.
értsd már meg, hogy attól még, hogy 600x beírod, hogy egy fos, SENKINEK NEM LESZ JOBB.
azért mondtam, hogy mama2 effektusban szenvedsz, mert csak mondod a magadét, de senki nem tudja mi a halálnak.
sõt, szerintem még te sem tudod.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
ennyi.

FZoleee
elnézést, de te egy nagy hülye vagy <#smile> ha nem tetszik a wlm, akkor húzz el innen, keress másik topikot, htxbye
Casillas
"a kommentek ~80%-a eszméletlen problémák segítségkérésébõl áll, a maradék 20% spam."

mit szeretnél, mirõl beszélgessenek az emberek egy msn topikban?
"JAJ KÉPZELJÉTEK TEGNAP 2 ÓRA 27 PERC 32 MÁSODPERCEN KERESZTÜL DUMCSIZTAM VALAKIVEL, EKÖZBEN 36 KÜLÖNBÖZÕ SZMÁJLIT HASZNÁLTUNK"?

nem értem mi a fasznak tartod kedvencek közt egyáltalán, vagy minek jársz be

Vivimos por ti, vence por nosotros.

5c0rp330n
akkor meg miért kell kiakadni, ha valaki ezt mondja?

kakaoskalacs
pl mcdonaldos kaja is szar megis eszik az emberek 😄 mert a fél vilag azt zabalja Off vege

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

kakaoskalacs
Mindenki tudja hogy szar de mégis elég sokan használják..

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

SimaSuna
õ nagyon is jól tudja a tényeket...

csak hiába mondod h szar...ez közismert már évek óta...
5c0rp330n
száraz tényekrõl beszélsz, miközben kizárólagosan alaptalan fikázódásból áll a kommented teljes egésze. megmondjam mi a száraz tény ahelyett az értelmetlen faszság helyett, amit emlegetsz? az, hogy ez a program egy szar. a kommentek ~80%-a eszméletlen problémák segítségkérésébõl áll, a maradék 20% spam.
szerintem inkább te szenvedsz "visszapofázokésmegvédemaprogramomatakkorishaegykalapszar" effektusban.

bertino
nem akarok kárörvendõ lenni, de amennyire egy fostenger szerinted ez a program, te legalább 2x akkora fostenger vagy, mikor behánysz ide.
no offense, csak száraz tények.

unalmas vagy már, egyedül neked nem tûnik fel.

persze ez nem feltétlen baj.
csak szimplán mama2 effektusban szenvedsz.
befejezhetnéd <#wave>

5c0rp330n
gyerekek, ez az egész topic egy epic fail. most megint nem akarok kárörvendõ lenni, de ez a program sajnos egy FOSTENGER.

Doomista
+epic

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

bertino
fail.

Doomista
olyan nincs 😄 az lehetetlen 😄 6 megánál többet még nem evett nálam 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

SimaSuna
nekem baszxik a Mirandám..néha 100%ig használja a procit :CC
Rage47
Eddig nem volt bajom a WLM-el, de most nagyon zavar, hogy ha egy LIVE-os játékhoz (Warhammer DaW2) új accot csinálok, akkor azt hiszi, hogy azt akarom WLM-ben is használni. Tehát akárhányszor csatlakozok a játékban, automatikusan berakja WLM-be azt az accot. Ha WLM-t indítok, mindig ki kell törölnöm a WLM-ben a játékbeli LIVE-accom. Tudom nem nagy dolog, de zavaró. Nem lehet valahogy megoldani, hogy ne rakja be automatán WLM-be a játékbeli LIVE accom?:S
rooney8
nm 😉

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

desigo
valóban
kösz!
rooney8
Ahhoz nem kell semmi patch 😉 Jobb oldalon felül ahol van a partnerek felvétele. Ott jobbra mellette 2-vel. És ott be lehet állítani.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Doomista
msn discovery,apatchal nem megy ?

desigo
kedvencek és a csoportok mappát szeretném eltüntetni ...
Doomista
megnéztem,szerintem nincs :\

desigo
messpatchból van újabb ?
-g5-8513021018
xBobtailx
mert nem windows live messenger a neve hanem Windows Assa... vagy... Si... vagy... mittttudomén mi a neve, de vmi iesmi 😊 Egyébként csak velem köcsögösködik az msn (a régi) hogy csak 1 másodpercre tudok bejelntkezni, aztn kilép?!?!!? :@ Az újjal meg be se tok jelentkezni szóval tök jó...