13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#8795 Hozzá kell tennem, hogy nekem Win 7 Beta 7077 van fent.
Ha úgy küldtem zenét, hogy az msn ablakba húztam, akkor kidobott és nem engedett vissza. Ezt 2x játszotta el, 2x kellett újratelepítenem a Win 7-et, és utána felengedett az msn.
Ha fájl küldése menuből küldöm a fájlt, minden oké... -
#8794 Nekem már a harmadik napja nem akar bejelentkezni és folyamatosan a szolgáltatás átmenetileg nem elérhető üzenettel csesztet.. már mindent csináltam, az összes normális fórumot átnéztem meg beállítást amibe belefutottam de nem megy.. Annyi a különbség, hogy nálam 80048820 kóddal szenved. Vistát használok, mert ez van.. de már bő egy éve. Szóval nem értem. -
#8793 ákenbilívtú -
#8792 én hiszek bennük. -
#8791 Hibátlan, bár én 3 napja nem jelentkeztem ki:D -
#8790 Épp küldeni akartam egy fájlt, amikor abban a pillanatban kivágott, és be sem enged jelentkezni. Biztos nincs köze hozzá a fájlküldésnek, de bírom az ilyen véletleneket.
Azóta (kb. fél órája) Hibakód: 8100030d
A szolgáltatás átmenetielg nem érhető el.
Nektek jó? -
#8789 Ok, köszi... :) -
#8788 vedd fel ujra, vagy rendszervisszaállitást csinálsz arra az időpontra mikor még fel volt véve :D -
#8787 vedd fel ujra szerintem. -
#8786 Hello!
Ha valakit letöröltem a partnerek közül, de ugye ott van az Adatvédelem fülben, akkor azt még vissza lehet hozni a listába, vagy fel kell újra venni?
Köszi! -
#8785 ja meg azis poén hogy kiszedem a pipát, kijelentkezek meg vissza, visszairja a személyest, a képemet is visszarakja, meg a nevemet is visszairja ha megváltoztatom, és a pipa is ugyanugy ottvan utána is :D kajak humoros már nemtudok ideges lenni -
#8784 10 percig probálkoztam most azzal is, és még mindig nem jo :O -
ACE #8783 Meg különben is az megtévesztő, asziszik az embörök hogy itt vagyok csak el vagyok foglalva... -
ACE #8782 De hogy, nincs ebben a fosban ilyen beállítás... -
#8781 now playing aktuális verziója érzi ezt. de mondanom sem kell, itunes+wlm9 páros bughalom, mindig lecseréli a színeset az eredetire.
+ akinek szintén wlm9 van, nem látja a főablakban, hogy mit hallgatsz, csak egy darab vonalat. -
#8780 légy elfoglalt -
#8779 szkriptel. (nem jut eszembe a neve), tud magyarul is a szkiprt, szépen megformázod ahogy akarod:) de suna régen mintha formázgatta volna a zenekiirásokat, még mielőtt fantát kezdett használni -
#8778 beállítások, bejelentkezés, és ott vagy szedd ki , vagy tégy pipát abba hogy ugyanaz a kép és személyes üzenet:D
az ellenkezőjét csináld mint ami most van, sztem megjavul. -
#8777 ez sem segitett, ujratelepitettem mondom hátha, de az se lett jo... -
#8776 yoyo
a live messengerben a "mit hallgatok" kiírást hogylehet színesíteni? -
#8775 a régebbi verzióknál csinálta ezt nekem, egy emgoldást találtam rá: először kijelentkezel, aztán kilépsz -
#8774 az miért lehet hogy ha bejelentkezek, mindig egy sokkal régebbi személyes üzenet jelenik meg, átirom valamire vagy kitörlöm, ezután kilépek meg vissza és ugyanugy visszairja azt a régit, valami tipp? -
ACE #8773 Olyan sincs ebben a fosban ha idle vagyok akkor nem akarok online értesítőket kapni, mert logikusan nem ülök a gép előtt, ezért leszarom hogy ki jön online-ba... fos az egész... -
Myron #8772 biztos kiváltódik valami fasz event -
ACE #8771 Szerintetek az mitől van, hogy WLM8.5-el, és hozzá Messenger Plus-al amikor felugró ablak jelenik meg (valaki online lesz), de a monitor már kikapcsolt mert 15 perce nem nyúltam hozzá, akkor a monitor újra bekapcsol, és a képernyőkímélő látszik? Hogy jut eszébe a monitornak bekapcsolni egy megjelenő felugró ablak miatt? -
#8770 khtx -
#8769 szintúgy
#8767: tuti kamu -
#8768 majd kiderül, ha nem tudsz bejelentkezni :D -
#8767 ez mennyire kamu?
A Windows Live(TM) Messenger Service üzemeltetői üzenete:
*Fontos szolgáltatási közlemény: A legutóbbi rendszerbővítés részeként meg kell változtatnunk e-mail címét, hogy továbbra is bejelentkezhessen a Windows Live(TM) Messenger Service szolgáltatásba.
További tájékoztatásért és annak biztosítására, hogy hozzáférése ne legyen letiltva, látogasson el erre a webhelyre: http://support.microsoft.com/gp/Messenger/hu -
#8766 /me elássa magát akkor most -
msstz #8765 :)
hihetetlen, nem? működik és kész. -
#8764 This video is not available in your country.
hova költöztél te -
#8763 Metallica - One official video best clip gya:O -
#8762 szerintem Metallica. -
#8761 C:\Program Files\Windows Live\Messenger\
innen töröl d adll fájlokat.
töröld le a plust, és tegyél fel valami régtebbi verziót.
állítsd át a rendszeridőt 2029 március 15-ére.
igy próbáld! -
msstz #8760 -
msstz #8759 nekem hibátlanul működik a wlm. -
#8758 Capelloval rendeztük normálisan a dolgokat, de Te menthetetlen vagy..:\
Sry az összes offért! -
#8757 nekem is xDDD -
#8756 Nálam is: :D