Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
most így néz ki...
MSNt csak Webkamra használom...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
jól vagyok?
jobbulást...
te bevagy sziva ember !
úristen, te beteg vagy !
hülye vagy ?
rendõr meg szimplán bilincselne
miaz hogy csak úgy ír nekem?<#wilting>#wilting>
**sörnyitás**
vagy esetleg egyforma MSNt használni (verzióra értve)
Pesten lakom, és szoktam messengerrel webcamerázni más városban lakókkal. Az a fura helyzet hogy ha debrecenivel kamerázok, akkor valamiért akad az egész, enyém is a partner is. Pestivel nem, nosonmagyaróvári-val nem, de a debreceni partnerekkel (3-al is) kb 2 fps-t produkál. Tudja valaki mi a fene ez? Vagy mit lehet tenni? Újra raktam a rendszert, én is a partner is, kb 1 hónappal ezelõttig teljesen jól ment éveken át. Valami 5let?
Elõre is köszönöm a segítséget.
Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ja már leszedtem meg újra tettem de akkor is ott van! 😞
Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó
Ami most kering vírus az MSN-en arra van megoldás! :S:S
Köszönöm
hogy lehet annak a kis fejlécnek (mikor beszélgetünk és fent egy ilyen sárgás sszínû ablakba kiirja hogy nem elérhetõ a partnere meg stb) vagy minek a szinét megváltoztatni hogy ne fehér legyen? mert most fehér és semmit nem lehet látni hogy mivan oda irva, és nagyon idegesítõ... pls help
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
.: mobilize.hu :.
és mindegyiknél ugyanez 😄 tehát én is várom a megoldást, ha vki tud rá 😄 köszi
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Ám nekem is ez volt és leszedte megy másikat, azzal ment.
DFTBA ಠ_ಠ