13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#8835 még történhetnek változások , sikerült egy régi extrás accomat megszerezni azon kisérletezek -
#8834 rendben! -
#8833 tedd újra az egész windowst, mert sajnos hülye voltál.
egyébként regitrsy módositással meg egyéb trükökkel biztos meg lehetne oldani, de ha ahhoz is hülye vagy, tönkre baszod az egész gépet:D
vagy vannak msn eltávolító progik majd utánna olvasok. -
#8832 házigazda a faq linkjét írja át erre!
szerencsére a tartalom megvolt még a gépen:) -
#8831 vagy csak letörölted volna a beállitásaidat, szmájlicenteredet, szmájlikat, képeket, szóval mindent ami az msnel kapcsolatos dokumentumokba, és még email cimet se kellet változtatnod. mert ezzel olyan mint ha új fiókat csináltál, amibel beenged, de a régi nem.
uw szarjon orbitális sünt. még nem írt vissza. -
kvarcusz #8830 kicsit bonyolultabb a helyzet...Az MSN 2009-es verziója volt fent a gépen. Problémák voltak vele, ezért letöröltük, pontosabban azt hittük; ugyanis most nem lehet semmi más msn-t feltenni a gépre, még az sem ami volt, mert ezt írja ki: "Probléma merült fel a telepítés során. A következő program nem lett telepítve:Windows Live Suite. Rendszerhiba részletei Kód:0x8000ffff Leírás: Katasztrofális hiba"
Már mindent kipróbálltam: Eltávolítottam minden msn fájlt,futtattam a ZapMessenger-t, vírusírtót, letöltöttem az összes letölthető msn-t, de semmi. tudom hülye voltam mert az MSN-t úgy töröltem, hogy az egész könyvtárát, vele a windows Live Suite-t... de ezt hogy lehetne megoldani?? -
#8829 Sikerült megoldanom a:
"Hibakód: 8100030d
A szolgáltatás átmenetielg nem érhető el."
-cuccost ami miatt masfel honapja nem tudtam használni az uj msnt.
step1. full msn meg minden live szolgáltatás uninstall
step2. live.com on belép, email címet vált, jelszót vált, másodlagos emailcímet vált, meg kb minden adatot megváltoztattam ami csak volt.
step3. onnan az oldalról a legfrissebb angol verzió telepít.
step4. login és felengedett.
fuckyeah. ^.^ -
#8828 :DDDDDDddddddddd -
Myron #8827 kihívni a katasztrófa-elhárítást -
#8826 8.5t rakj fel...
-
kvarcusz #8825 szasztok!
valaki tudna segíteni? az MSN telepítésnél azt írja ki hogy Próbléma merült fel a tepeítés során.A következő program nem lett telepítve:
Windows Live Suite. rendszerhiba részletei: kód 0x8000fff leiraás:katasztrofális hiba
ilyenkor mi a teendő?
-
ACE #8824 valami ismerkedőkereső oldalon okosan megadtad az MSN jelszavadat, hogy minden ott lévő ismerősödet át "importáld" az ismerős keresőbe... ilyen okosságokat nem szabad megtenni... -
#8823 nincs vírus a jelszóváltoztatás segített úgy tűnik... -
#8822 vírus lesz az :) -
#8821 jaja most ez lesz az első lépés! köszi -
#8820 Vagy ha ez sem segít, változtass jelszót. -
#8819 Vírus, kémprogram, ilyesmi. Ha angolul írogat, akkor biztos.
Keress vírust. Ha nem talál semmit, elméletileg egy teljes eltávolítás majd felrakás megoldhatja. -
#8818 tudja valaki miért küldözget minden partneremnek ilyen nyomorék "önreklámot" a nevemben a program? -
#8817 Windows Live 2009 messenger:
Beállítások..Hangok...Új azonnali üzenet..Új hang felvétele....tallózok egy új hangot, de nem rakja be..mért? -
#8816 köszi -
#8815 C:\Documents and Settings\neved\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\emailcímed -
#8814 az volt az első amit megnéztem... -
#8813 gyáááá fail. -
Mi lenne benne? :) -
#8811 FAQ-ba benne lenne, de mocskos uw valamiért törölte, írtam nekik, de ott úgylátszik nem dolgoznak A ZÜGYFÉLSZÓGÁLATÓ -
#8810 A WLM Plus 9 hol tárolja a smileykat?
Elfelejtettem lementeni de a vinyó még megvan amire telepítve lett a régi win -
#8809 pár millio +-1 dologtól. -
Amúgy mitől lehet ez a sok hibajelenség?
Most visszatettem én is a 8.5-öt, azzal semmi gond...
Addig ez lesz, amíg nem lesz jó megint a 9 - remélem majd azt innen megtudom, hogy mikor lesz jó... :D -
gotchaaa #8807 Most éppen nekem is jó, ki sem kapcsolom estig a gépet. -
#8806 8.5 hibátlanul működik :)
-
Hello!
Nekem is tegnap még jó volt, ma már meg ezt a hibát dobja:
Ez miért lehet?
Ez a 9, a régebbi jó? -
gotchaaa #8804 Nekem is ezt dobja. -
#8803 nem raktam fel új scriptet, sőt le is töröltem a plust hátha, de úgy sem működött. -
#8802 plusba vmi srcipt? -
#8801 Hi.
Egyik napról a másikra előjött a következő hiba.
[img=http://img126.imagevenue.com/loc102/th_40833_msnhibaa_122_102lo.JPG]
Amikor a bejelentkezésre kattintok akkor jön elő a hiba. Windows messengert felraktam, az működik. Próbáltam reinstallálni, újabbat felrakni, de az sem volt jó. Van vkinek vmi ötlete mi lehet a baj? -
ricky #8800 szasiztok
nekem egy olyan kérdésem lenne, h miért nem működhetnek a játékok. elindítom, s betöltés után csak fehér ablka van... :( fel tettem már a legújabb flash playert is, meg az msn-t is újra, de így sem működik! Nem tudjátok mi lehet a baj? -
gotchaaa #8799 Na egy lépéssel közelebb kerültem a problémám megoldásához.
Amikor a Live Messenger nem megy és befagy, olyankor a Flasget és a Safari böngésző is befagy indulás után, a Miranda pedig nem hajlandó bejelentkezni.. szóval csak olyan alkalmazások, amelyek hálózatot használnak. Ennek ellenlére FF és Opere működik, szóval nem értem.
És a legviccesebb, hogy ez ilyen véletlenszerűen történik ,tehát egyik indulás után megy a Live, másik indulás után pedig nem, de ha egyszer elindult, akkor a gép kikapcsolásáig jó marad. -
#8798 már várom :) -
#8797 1 hónap és Win7 RC... -
#8796 Az se rossz fajta bug, mert szerintem az. Én most beleuntam Vistába, csak azért nem raktam fel XP-t mert ezt adták ajándékba mikor vagy 200k-t ott hagytam a gépért, de olyan installt nyomok mindjárt, hogy csak na..