13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#8875 Perfect Uninstaller-el mindent el lehet távolítani -
#8874 Gyorsformáztad mikor újraraktad az xp-t :D -
Don Dono #8873 Elinditottam azt a lepepítőt, amnél ügye az volt hogy a mailt, meg a writter meg mindent felinstalál, (amivel a wlm9 is felmenne) és felraktam az összes programot. Aztán mikor megvolt, rámentem az uninstalra, és ott kijelöltem a lehetőségek közül, hogy melyik programot akarom leszedni. Az összeset. ÉS ott volt h messenger. papipáltam azt is, aztán leszedte. De nem tudom mit meg hogy mikor a gépen sem volt.... (???) De ezek után engedte telepíteni, nem irta ki, hogy már fentvan. -
#8872 mit tettél? -
Don Dono #8871 Megoldódott köszi! :) -
Don Dono #8870 Sziasztok! Szűz XP-re szeretném feltenni a WLM 2009-et, de nem tudom, mert azt jelzi, hogy már fent van. Ha leszedem a sima 7.5-öt akkor az meg azt irja ki, hogy újabb van fent. 9-esnél ha telepiteni akarjuk, akkor kiad pár dolgot h miket telepithetünk még, mail, meg writter stb, de messengert már telepítettnek érzékeli. Programok hozzáadása!eltávolitása résznél nincs ott. Sőt, srhol a gépen nincs msn, csak a sima ami benne van alapból a win xp-ben. Tudnátok nekem segiteni? -
Myron #8869 nem, csak valami szar
ha letiltott volna akkor mindig offline-nak látnád és mikor írnál neki akkor nem kapnál semmi visszajelzést h nem érkezett meg hisz akkor megtudnád h letiltott és akkor úristen milyen dolog az h a gép által rájösz h a gerinctelen fostalicska egyén aki nem képes megmondani h hagyj békén mer leszarlak mert annyi őszinteség nem szorult belé, sunyi módon letiltott mer nem kíváncsi a pofádra. -
msstz #8868 csak bug. -
#8867 hali! ha egy nem elérhető partnerre ráírok és visszaküldi egyből az összes üzenetet (nem kézbesíti) az miért van? letiltott? -
pista89 #8866 Már megtaláltam, thx :D -
#8865 msgpluslive.net -
ACE #8864 Nálam mindig működött, csak szenvedni kell a tűzfallal, mert van több komponense, amit engedélyezni kell benne. -
#8863 És a google nem talál? -
pista89 #8862 nemjó msnplus link. kéne pedig. -
#8861 Ha nem megy a távsegítség, javaslom ezt a progit. Magyarul is tud, és biztos hogy működni fog. Ugyanúgy tudsz evle távsegítséget nyújtani, igaz telepítgetni kell programokat. De MSN-en keresztül tapasztalataim szerint 80%-ba nem működik a távsegítség. -
#8860 hi
távsegítségnél DNS-hiba (vagyis az én gépem, amiről irányítom majd a másikat nem tudja feloldani annak a DNS-ét :S) lép fel, szerintetek elég lesz a másik gépen kikapcsolni a tűzfalat? most éppen a legújabb msn-t szenvedi fel :) -
#8859 köff, majd megnézem :)
-
#8858 Elvileg ezt faultrep.dll kell ide másoli:
C:\Program Files\Windows Live\Contacts -
#8857 új kérdés...
XP Sp2, WLM 9.0 feltelepül, és nem jelentkezik be...
8008005 hibakódot dobja...
SP3 kellene a 9.0nak? -
#8856 -
kvarcusz #8855 köszi..így már sikerült megcsinálnom.. -
#8854 Eszközök: Beállítások: Adatvédelem, és ott jobb gombal vissza tudod venni az ismerősöket. -
#8853 Szágény -
msstz #8852 -
#8851 feltörtek ! nem kimélt a gyerek ! -
atesz111 #8850 hali!
Bejelentkeztem msn-re és 80 partnerem eltűnt a listából és csak 10 maradt meg. Ilyet még nem tapasztaltam. Valami ötlet? -
#8849 a másik gépen másik internet hozzáférés van? -
#8848 Kérdeztem már ezt ,de nem kaptam rá válasz, szal újra felteszem. Remélem tudtok segíteni. Az msnem már vagy 2-3 hónapja azt csinálja hogy bejelentkezek én magamat elérhetőnek látom viszont a partnereim úgy látják nem vagyok bejelentkezve. meg van hogy rájuk írok aztán kilépek majd visszalépek és akkor kapom meg az üzenetet úgy mintha akkor írta volna amikor nem vagyok elérhető. Ha valaki találkozott már ezzel a problémával és tudna segíteni akkor légyszi segítsen mert már nagyon idegesít.
(virus nem lehet, mert más gépen is ezt csinálja az accommal)
Előre is köszi! -
#8847 Újabb megoldás a fotómegosztás eltüntetésére. itt más a bemásolásnál is működik, nem csak printscreennél!:D -
#8846 adjak szerkesztő jogot? igy tudsz te is beleírni kérdést/választ :D
meg bárki aki akar segíthet benne. -
#8845 átírva!
htx a többiek nevében is! :) -
#8844 Házidazda megint átírhatja a FAQ-t erre.
faq
ugyanazok a válaszok már megtalálható itt is, de jobb mert van benne kereső, statiszta, meg könnyebb beleírni kérdéseket:D -
#8843 működik simán a sima is :) -
Myron #8842 nemtom úgy még sose használtam h ne lett volna fenn a plus -
#8841 szasztok!
játszani szeretnék haverral msn-en de azt a hiba üzit kapom h nem tudja elindítani a játékot mert nincs flash playerem, pedig az előbb tettem fel. vista 64-em van ... -
#8840 A simába nincs ?
-
#8839 Készül a rendes FAQ, statisztikával, keresővel, meg majd teszek bele beküldési opciót:D hogy bárki irhasson bele új kérést/választ, szal zsír lesz:D
dizájn nem lesz, max egy banner.
még nincs teljesen kész, maradjon a "régi" még. bár nem sok kérdés van. -
Myron #8838 Plus!-ban van olyan h hozzáadhatsz új jelzéseket és beállíthatod h azok akkor is jelenjenek meg ha elfoglalt állapotban vagy
csak mondjuk akokr meg a többi esetben nem túl szerencsés
mind1, plus-al machinálj van ott egy raklap opció -
#8837 átírva! -
#8836 Hali.
Azt hol kell megcsinálni hogy a FF telljesképernyős üzemmódjánál is lássam ha előjön az msn-es ablak ? (mikor feljön az ablak hogy partner jelentkezett be, levél jött, vagy valaki írt nekem) köszi.