Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van rá esély hogy megkapta, csak neekd hiba üzenetként visszadobja.
Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional
A beállitásokban van egy Adatvédelem menüpont, azonbelül a Letiltott listában kell legyen, kivéve ha ott is törölted, akkor már csak az marad hogy visszaveszed mint ahogyan szokás, persze nem fogja valószínüleg kitenni a fõ ablakban a listába, ezért tuti oda kerül a Letiltott listába, de mivel már mondtad hogy felvetted ismét, ezért én azt mondom hogy már ott is van, szóval keresd ott.
Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional
Van egy partner, akit töröltem, tiltottam és most vissza szeretném venni , de sehogy sem akar sikerülni😞
Miért van ez? Van-e valami megoldás rá?
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
Mivel ma frissitettem a Win7 et egy újabb Build-re ezért tutira tudom állitani hoyg ma egész nap Online volt az MS szervere(i).
Visca El Barça!
hát én alapból windows telepítéssel kezdtem 😛 szal nekem azóta egy szál gondom nem volt vele..
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Visca El Barça!
Visca El Barça!
Visca El Barça!
olvass vissza kicsit
Fákjúal!
Visca El Barça!
Visca El Barça!
hibakod 80072efd 😄 kész
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
van az msn hez olyan program amivel betudom kapcsolni a partnerem webkameráját(esetleg a mikforonját is) ugy hogy a partnerem nem tud róla hogy bevan kapcsolva?
elõre kösz!
ಠ_ಠ
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
ráadásul még se a webmessenger se az ebuddy nem jön be :S
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Pl nekem is kint van, és más is ugy tette ki hogy megkérdezték miért van kint nekem, amikor elmondtam (én nem körüzeneteztem senkinek) akkor õk is kitették.
Szerintem nagyon halvány esély van arra hogy vki feltörte a szervert vagy vki a aki felügyeli a szervert ezt megcsinálja.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
#7771: 😄