Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
vki használ trilliant? ha vki MSN9rõl küld képet nem küldi el... a profilképét sem látom amúgy
hutényleg, hogy ez eszembe se jutott, ááá

SimaSuna
use miranda 😊
Flamer
nmelátom a rejtett partnereim! HELP!!!

http://loal.atw.hu

skateout
Az nem minden esetben jelenti azt hogy õ nem kapta meg az üzenetedet.
Van rá esély hogy megkapta, csak neekd hiba üzenetként visszadobja.

Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional

autoszimulator
mert nem fullscreenre vannak, hanem kisebb méretre

.: mobilize.hu :.

tigeroo
áá megörülök egy partneremmel nemtudok beszélni mert visszaküldi ez a szar az üzeneteket :S
skateout
Van.
A beállitásokban van egy Adatvédelem menüpont, azonbelül a Letiltott listában kell legyen, kivéve ha ott is törölted, akkor már csak az marad hogy visszaveszed mint ahogyan szokás, persze nem fogja valószínüleg kitenni a fõ ablakban a listába, ezért tuti oda kerül a Letiltott listába, de mivel már mondtad hogy felvetted ismét, ezért én azt mondom hogy már ott is van, szóval keresd ott.

Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional

petyka2
Üdv mindenkinek!

Van egy partner, akit töröltem, tiltottam és most vissza szeretném venni , de sehogy sem akar sikerülni😞
Miért van ez? Van-e valami megoldás rá?

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

TOvábbra sincs ötlet, miért pixeles az msn, ha beállítok egy témát? Érdekes mód, az eredetinek semmi baja, csak a többi gagyi.

skateout
Nálam ma semmilyen probléma nem volt se a WLM-el sem a Microsoft odalával.
Mivel ma frissitettem a Win7 et egy újabb Build-re ezért tutira tudom állitani hoyg ma egész nap Online volt az MS szervere(i).

most már nekem is megy

Visca El Barça!

Timbo
itt is azóta is jó a wlm..

hát én alapból windows telepítéssel kezdtem 😛 szal nekem azóta egy szál gondom nem volt vele..

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

én sem az vagyok, de szerintem a szolgáltatóm tõlük veszi a netet...
Nem t-online-os vagy azért.

Visca El Barça!

a hiba a szolgáltatónál van :\
FZoleee
nekem minden jó, a hiba az ön készülékében van, kérem kapcsojja ki
A gadgetek (idõjárás, árfolyam) is azon keresztül kapják a frissítéseket.

Visca El Barça!

már írtam, hogy a microsoft.com se
ffxi
Jah, szal nem a készülékemben van a hiba. Akkor jó 😄D

Fákjúal!

msn.com sem jön be.

Visca El Barça!

valszeg teis t-onlánjnos vagy, vagy a szolgáltatód tõlük veszi a netet...

olvass vissza kicsit
ffxi
Én nem értem. Engedélyeztem a tûzfalban (ESS) és még is ilyen próblémája van 😞 Hogyan orvosoljam?

Fákjúal!

Shifter
én is a tréonlájnál vagyok és nem megy

ಠ_ಠ

Willi Betz
Igen,IE

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Legalábbis a t-online-nál nem megy, nem csak a 9, a 8.5 sem.

Visca El Barça!

miranda sem enged fel, szóval lehet valami probléma
Sehol nem megy, de a gadgetek sem mennek.

Visca El Barça!

SimaSuna
banner alatt^^

amúgy Miranda + 150online partner 😊

nemhiszem h nagy hiba lenne 😊
kakaoskalacs
Mi a francért nemjo 😄D alapértelmezett atjaro!!!
hibakod 80072efd 😄 kész

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Nálam is meghalt az MSN... 9.0-t használok. Skydrive tárhelyem sem jön be, így valószínû, hogy a Microsoftnál történt valami.<#wow3>
rooney8
Nem szép dolog kukkolni 😄 Am nincs

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

SimaSuna
nincs ilyen!
szeva, olyan is van, ami automatikusan le is vetkõzteti neked... 😄
sziasztok!
van az msn hez olyan program amivel betudom kapcsolni a partnerem webkameráját(esetleg a mikforonját is) ugy hogy a partnerem nem tud róla hogy bevan kapcsolva?

elõre kösz!
Shifter
9.0 már biztonságosan megy? mert multkor felraktam és win reinstal lett a vége...

&#3232;_&#3232;

SimaSuna
bekapcsoltam a gépet..Pakson megcsúszott az ékszíj 😊
Timbo
nálam tökéletesen mûködik - wlm 9.0

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Shifter
biztos valamelyik balfasz zöldfülû kitépett valami kábelt XD

&#3232;_&#3232;

na microsoft.com sincs, szóval náluk lehet a hiba 😄
Shifter
csak nálam nem megy az MSN?

&#3232;_&#3232;

másnak is meghalt az msn?
ráadásul még se a webmessenger se az ebuddy nem jön be :S
SimaSuna
van beállítva alapértelmezett böngészõ? 😊
Willi Betz
Nekem egy olyan kérdésem lenne,hogy mitõl van az,ha MSN-en küldenek egy linket. Rákattintok és nem történik semmi? Ugyan ez a helyzet az MSN fõablakban az emailek megnézésével is. Ott is rákattintok a borítékra és semmi sem történik.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

skateout
Vagy mindenki aki megkapta azt a körüzenetet az kirakta magának.
Pl nekem is kint van, és más is ugy tette ki hogy megkérdezték miért van kint nekem, amikor elmondtam (én nem körüzeneteztem senkinek) akkor õk is kitették.
Szerintem nagyon halvány esély van arra hogy vki feltörte a szervert vagy vki a aki felügyeli a szervert ezt megcsinálja.

fery02
Ez a hsz-om is elég értelmes lett. Kár, hogy nincs szerkesztõ gomb. Lehet inkább megyek kicsit SG-rõl, ez nem az én napom.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Na, megvan a megoldás. Most rákérdeztem megint MSn-en ugyanarra az ismerõsömnek, hogy jól emléxem-e, hogy azt mondta egyik nap, hogy X-et látott a nevemben, és erre õ válaszolta, hogy õ ilyet nem mondott. Szóval én értelmeztem félre, és feleslegesen kavartam itt a szart, bocsánatot kérek. <#rolleyes>

fery02
Én már nem csodálkozom semmin sem (fõleg a PC GTA 4 óta). Szóval informatika téren már nem mindíg támaszkodok észérvekre (gondolok pl most olyanra, hogy lehet, hogy az MSN-es fõ bácsik a szervereken lévõ felhasználókból pl random módon kiválasztottak mittomén mondjuk 50%-ot és azoknak a neve elé kiraktak egy X-et <#idiota>.
#7771: 😄

sztem oszt társad valamit benézett és nem a te nevednél látta hanem másnál

autoszimulator
na most ebbe gondolj bele, és döntsd el, lehetséges-e

.: mobilize.hu :.