13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#8915 használd a 8.5-öt -
#8914 Ty. Közben kiderült, hogy azért lassú, mert a játék ment(ecsro vip, sro privát server), meg több napja megy a gép..
TY.
Ha azt felrakom, akkor nem lesz ez a problémám?
Jah, ehhez fenn van a script is..
Az a programkód sem fog fenyegetni akkor?=) -
#8913 8.5 tedd fel.
dátum és a pontos idő jól van beállítva? -
#8912 megcisnáltam ahogy irtad, ugyanaz történik =/ amugy scriptről nemtudok h lenne, tök uj az msn (és a rendszer is), magát frissitette az install után - 8.1et installáltam ... az idő alatt pedig mit értesz? :) -
#8911 script, dátum, idő?
Próbáld ki ezt:
Kijelentkezel, teljesen kilépsz msnből, háttérbe se fusson.
Start menü: futtatás. (xp-n van, vistán ird be és enter)
majd a futtatásba ird be ezt:
%appdata%\Microsoft
keresd ki az MSN MESSENGER könyvtárat és töröld le. -
#8910 script, dátum, idő? -
#8909 8.5 magyar msi telepítős
-
#8908 hi!
csont uj rendszerem van, ma tettem ujra windowst, és amint elinditom msn-t, bejelentkezik, kb betölti a partnerek listáját, és rögtön kifagy; "A(z) Windows Live Messenger hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségért elnézését kérjük." ez az elején még mókás volt, de aztán 3-4 uninstall és más más verzióju msn felinstallálása után már kicsit zavar a dolog. amugy a hibakódban ez áll
"AppName: msnmsgr.exe AppVer: 14.0.8064.206 AppStamp:498cf586
ModName: ieframe.dll ModVer: 8.0.6001.18702 ModStamp:49b3ae47
fDebug: 0 Offset: 00151e03"
ha ebből esetleg valaki megtud fejteni valamit, megköszönném :) előre is thx
-
#8907 WLM 9.0 gcire belassítja gépet, ha felkérnék vlkit beszélgetésbe becsatlakozni stb.. akkor 1 év..:'( igaz, közbe megy 1játék meg letöltés, etc..
de hallottam, hogy van vlmi kód, amit ha elküldenek Nekem ebbe a király 9.0-ba, akkor az egész winnek bb..
szal tudnátok olyan letöltési linket adni a 8.5ből a jelenlegi LEGFRISSEBBET, amivel megy a Vista téma (csak msnhez) ?:)
Ty. -
#8906 banner -
asde3 #8905 Üdv.
Valaki tudna adni egy linket ahonnan egyből letudom szedni a wlm 9.0 full-telepítőjét. Mer a wlinstallal nem tudom felrakni. -
#8904 regisztrálj, oszt te is írhatsz bele:D adok jogot hozzá -
#8903 FAQba beleirhatod h a
WLM 8.5 tökéletesen működik Win7 alatt :) -
#8902 FAQ-ba benne van:
Hogyan tudok egy gépről több címre bejelentkezni? -
#8901 megoldottam... -
Myron #8900 írj egy batch filet ami elindul minden indításnál és megcsinálja azt az 1 sort -
#8899 üdv
a probléma alapja wlm 8.1-en kapott 81000306-os kódú hibaüzenet
azt megtaláltam, hogy xp-n ha a futtatáshoz beírom hogy "regsvr32 Softpub.dll Mssip32.dll Initpki.dll", és újraindítom a gépet, akkor utána jó lesz, na már most ez működik is, de minden nap első bekapcsoláskor ugyanez a hibaüzenet jelentkezik.
valami tartósabb megoldás esetleg nincs? -
#8898 Hogy tudok kétszer bejelentkezni? Mert azt próbáltam, hogy a régire felvettem az újat és elküldözgettem magamnak, de csak a szöveget írta ki amikor az újjal bejelentkeztem és a képeket meg nem -
#8897 az csak arra jó, ha újra telepíted a gépet. szmájlikat szerintem nem lehet átvinni másik fiókhoz, csak úgy ha kétszer bejelentkezel, és beírjkálod az összes szmájlit, majd hozzáadod. -
#8896 Halee. Biztos volt mr kérdés de nemnagyon találtam meg. Na szal van egy új mailem és a régin lévő hagulatjeleket kéne áttenni, hogy ugyanaz legyen. c:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\mailcím fogtam innen átmásoltam a full mappát de nemnagyon akarja az igazságot. pls help -
#8895 EHH -
#8894 EHH -
#8893 nekem meg azt csinálja, hogy letiltok valakit, és írkál nekem... -
#8892 vicces ez a 9.0...
ki vagyok jelentkezve csinálok egy modem restartot és ahogy észleli hogy van net, magától bejelentkezik
ezt ki lehet kapcsolni valahogy?
szerk1: ja és az automatikus bejelentkezés nincs bepipálva -
#8891 lehet nem msnen kapta el hanem weben. rnófggő szemveges KOCKA. de lehet csak szimpán átver:) -
#8890 -
#8889 bazz ez mi ték :| -
#8888 Egyik ismerősöm angol szöveget meg linket küldözget. Azt mondja nem klikkelt rá semmire msn-en. Akkor hogy kaphatta el ezt a továbbküldözgetős vírust? Amúgy hogy lehet törölni? Próbálta vírusírtóval, azzal nem sikerült neki. -
#8887 próbáld ki ezt is -
steven023 #8886 köszi kipróbálom majd jelentkezem -
Myron #8885 exportáld ki amikor látszanak a partnerek
aztán amelyik gépen meg nem ott meg importáld a filet -
steven023 #8884 sziasztok, kérném segítségeteket. arról van szó h a msn frissítés után eltűntek a partnereim. próbáltam ugyanazon gépen más címmel is belépni, ugyanaz van. próbáltam új embert fel venni, az se megy. próbáltam más gépről ugyanazzal a címmel belépni ott jó. gondolom tűzfal. ki van kapcsolva eleve, de a kivételeknél ott van hogy msn. de viszont lehet az még a régi. meg kellene keresnem és újra kivételként hozzáadni???akkor ne mondátok h nem próbáltam máshogy is - a beállítások adatvédelemnél is nézegettem a 2 dobozt, OTT EGY NÉV SEM SZEREPEL. szóval az én tudásom szerinti össze szálat elvarrtam, sehogy sem jó..... ja még vmi. Xp sp2 van és már újrarakni is próbáltam a 9-et. Kérlek titeket írjatok!!!, köszönettel -
#8883 szinte az összes amit használsz, instabilis, béta, ne csodálkozz ha valami nem működik. ezekre nincs megoldás, tegyél fel eredeti vistát, meg nem beta msn-t, és nemlesz semmi problémád. -
kharesz #8882 szevasztok! segitség kéne mert idegesit.
feltettem a win 7RC (7100). fent van az új msn is plussal együtt.
mikor a beszélgető ablakot megpróbálom letenni tálcára ne mmegy le, ottragad, de valójában nincsott csak látszólag. viszont ha mögötte van vmi ablak akkor lemegy. csak akkor van ez ha nem az eredeti skint használom. 7000es winnel nem volt ilyen. tud vki ötletet? kompatibilitást is állitottam -
Don Dono #8881 Mondom már sikerült! :)
De sehol nem jelezte a gépen, még a programok hozzáadása/eltávolítása menüpontban sem! Mindegy, lényeg, hogy sikerült! :) -
#8880 nám -
Myron #8879 és te a hipós kezelésed után használatba vennéd? :D -
#8878 arra hipót -
#8877 kis szerencsével :D -
Myron #8876 még a hüvelygombát is?