Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát foggalmam sincs h mi lehet...

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Egy kép a hibáról!!!

[HUN]FaTaL
Próbáld meg felrakni a onecaret (bárnemhiszem hogy ez a gond), ilyen hibával én még nem találkoztam.

http://goo.gl/gd6Zi5

Sziasztok, az lenne a gondom, amikor MSN-en fájlt akarnak küldeni, elfogadom, és azt írja ki, hogy a merevlemez megtelt töröljek 1-2 fájlt és mondjam meg a patrneremnek hogy küldje el újból! De helyem van mer egyik partición 25GB másikon meg 55GB. Ja és 44kilós fájlt akart küldeni!!! Windows 7 van a gépen! MSN 8.5-el is ezt csinálta, de most feltettem a 9-et, és annál is ugyanúgy! Próbáltam NOD-ot és az UAC-ot kikapcsoltam teljessen de semmi. Valaki segítsen! Pls fontos!!!
Flamer
icc mór szekjúr.

http://loal.atw.hu

rooney8
Üdv!

Amióta wlm 9 van, azóta hogyha rákattintok az e-mail-ek megtekintésére ott is be kell lépni a hotmailbe. De anno a 8.5-el nem kellett, csak simán rákatt és már be is hozta egybõl. Nem lehet valahol beállítani, hogy automatikusan belépjen oda is?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Flamer
éskivan fennrajta?😮:C

Doomista
hi5 egy közzösségi szar oldal,minta myvip,iwiw megy ezek...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

akyyy
az meg MI?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

SimaSuna
vírus HI5-ról jön..aki fent van törölje magát!
Jim Morrison
Messenger 2009-es van a gépemen, feltettem a messenger plus! live-t és nemtom mit kellene csinálni, hogy mûködjön, mert azt írja ki, hogy önmagában nem futtatható :S

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

rooney8

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Ezt tettem én is sajnos,azért köszönöm szépen a válaszod.
Doomista
hé,ott az emailem is ám -.-

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

RAZOR27
Valaki?

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

SimaSuna
nálam nincs senki blokkolva <#mf2>
autoszimulator
tegnap én is ezt mondtam, s ma rájöttem, hogy sejtem miért:

mert a múltkor akit letiltottam a vírus miatt, még mindig blocked 😄DD

.: mobilize.hu :.

SimaSuna
mirandámra ilyen vírusok még nem érkeztek 😊
Benny04

skateout
Nos ilyen problémával én találkoztam, haveromnak nem akarta sem megerõsiteni sem jelszót változtatni, sem semmit ami azzal kapcsolatos volt hogy küldjenek neki emailt.
Mindent kipróbáltunk amit tudtunk, semmi nem mûködött.
Sajnos új címet csinált a haverom mert megunta a sok baromságot.
Neki VIPmailje volt, ha ez számit vmit.

Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional

hát az volt a baj h kültek nekem linkes virust !!! de most már elvileg meg oldotam !!!

Official - Neelix - Expect What

Shifter
sajnos nem tudjuk mi a baja

&#3232;_&#3232;

helloka valaki tud segiteni nekem ?

Official - Neelix - Expect What

RAZOR27
Üdv!
Nem tudjátok véletlenül a "fejléc"(jelenet vagy mi)méreteit pixelbe? Sehol se találtam a fájlokban.Mármint ha lehet azt csak úgy külön állítani.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Az ügyben kérném a segítségeteket,hogy az a nyüves Microsoft,miért nem küldi az e-mailt a jelszóváltoztatás után. Két év útán raktam újra a Windows-t,és totál elfelejtettem,mert mindig mentve volt. Már vagy 3-szor próbáltam új jelszót kérni,de eddig egyre sem jött reakció az elmúlt 48 órában. És a levélszemétben sincs.Van ötletetek?
sziasztok!h tom az beállítani h akik vannak partnereim a listán ne egy sima fejet mutasson hanem a megjelenitendõ képüket kicsiben?
Doomista
trillian ugyszintén

Flamer
#7838 :| csakezért. :| gonoszisvagymár:|

autoszimulator
nekem mirandára egy sem érkezik, pedig tuti van aki megkapta

Doomista
FFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Doomista
picsába,pedig 50x megnéztem ! de leszarom !

Flamer
ottaszekeres is meg a kabuto is. mirõl beszélsz. ez kurva nagy epic fail neked öcsém!

Doomista
várjá,ez után még dupla ennyit küldött 😄 lekellet tiltanom 😄

Doomista
epic fail reád 😄
csak a haver emailjét takaritottam ki,az enyém ott liheg,és nem véletlen 😄

lol már 😄
rage time 😄

FZoleee
ha már kitakarod, akkor mindenhonnan takard ki az e-mailt<#idiota>
Doomista

ajj istenem már...

Realdanee
Jahh és az mitõl lehet hogy ha rámegyek hogy küldök hangot vagy képet és meghal az msn? de még a sima win messenger is..

TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx

Realdanee
Sziasztok! Van egy óriási problémám! Letöröltem a 8.5 öt és hiába akarok bármilyen msn t ujabbat vagy régebbit telepíteni azt írja hogy van fent msn.... mit csináljak?

TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx

bertino
<#gonosz3>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Flamer
szarokvagytok.😄

Benny04
nekem is :/
nemgyõzöm letiltani õket..aztán ha feloldok vkit, egybõl küldi, hogy "ha ha foto 😛" <#wilting>

bertino
már megint vírusos a fél partnertársaság b@sszameg.

Marvi
hi all...letöltöttem a windows live messenger 2009-et és egy plus!-t is hozzá, a plus elõzõ verzioját töröltem a messenger viszont magának takartiott...a problémám az lenne hogy mikor megprobálok bejelntkezni elinditja a bejelentkezõ emblémát( a forgo emberkéket) csinálja egy darabig aztán visszalép simán a kezdõ felületre mindenféle hibaüzenet nélkül...tökmind1 melyik cimemmel akarok belépni akár régi freemail-essel akár gmail-essel....
ez mitõl lehet?

All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop

autoszimulator

spaxZ
vki visszaszámláló scriptet nem tud wlm 9hez?

MSI 770-G45 & X2 240 & Kingston 2GB & Sapphire HD5750 & Gigabyte Luxo M1004 + Superb 460W & Samsung P2250

bertino
fail.

akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Flamer
Név megváltoztatva: www.blockingyou.com - Figure out who's blocking you in MSN!

AHAHAH😄 ezzellátni! LOÁL!

(természetesencsakvicc.)

Rage47
mind1 töröltem,majd az astra...