13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• piamania
    Hi!

Az lenne a problémám,hogy egy pár napja állandóan azt írja ki az msn,hogy kiléptette innen,mert bejelentkeztem a messenger egy olyan verziójába,amely nem teszi lehetővé a több helyről való bejelentkezést.PEdig ez nem igaz.Mi a gond?köszi
  • Pipör
    Szevatok!!
    Vki tud segíteni abban, hogy Maradjon a Régi msn és ne kelljen frissíteni a 9.0-ára?
    amikor bejelentkezek akk mindig megkérdi hogy akarom e frissíteni pedig nem akarom -.-
  • akyyy
    gondolom nem csináltad meg ami oda le van írva, de neis lehet ól linkelni.
    ide bemásoltam, próbáld ki ezt:
  • Zsaki19
    Igen, elvesztek. Viszont ha másik gépröl megyek fel akkor minden ok. Próbáltam ismét felvenni a partnereket de azt irja ki, hogy nem vehetem fel öket, mivel már a contact list-ben vannak :S
  • akyyy
  • Zsaki19
    Windows live messenger 9-es amivel nem tudok bejelentkezni, de elötte is ez volt. Az op rendszerem Windows XP SP2 32 bites
  • akyyy
    Nem lehet, hogy másik msnbe jelentkezik be? pl a régebbi windows messengerbe.
  • Picar77
    ezzel kezdtem reggel és igy sikerült elérni hogy belépjen mert addig arra se volt hajlandó ^^
    egyéb ötlet?
  • akyyy
    Elvesztek a partnereid frissítés utn?
  • akyyy
  • Picar77
    de én szeretem a 9.0 :)
  • akyyy
    DE SEMMI ESETRE SE EXPORTÁLD KI A PARTNEREIDET, MERT LOÁTOD, STEVE IS EZT CSINÁLTA, AZT IGÉRTE MAJD JELENTKEZIK, AZÓTA PEDIG KIDERÜLT HOGY FELROBBANT A HÁZUK GÁZROBBANÁSBA!
  • akyyy
    szépen leírtad csak azt nem hogy milyen msn-nél volt jó, és melyik verziónál jelentkezett ez a probléma, milyen op.rendszer, milyen verziója 64 vagy 32 bites, hanyas sp?
  • akyyy
    ne
  • akyyy
    ne azt mond hogy 8.5, hanem hogy FAQ.
  • SimaSuna #8940
    use 8.5 :)

legstabilabb :)
  • Picar77
    azt mért csinálja a 2009-es fos hogy kibe jelentkezik ? :D
    net van folyamatosan azt megnéztem és csak egy cimmel csinálja a többi rendesen megy ezért is nem értem
    valaki help köszi :D
  • Benny04
    volvo
  • Zsaki19
    Sziasztok! Nekem ugyan az a problémám mint steven 023-nak. Az msn frissítés után eltűntek a partnereim. próbáltam ugyanazon gépen más címmel is belépni, ugyanaz van. próbáltam új embert fel venni, az se megy. próbáltam más gépről ugyanazzal a címmel belépni ott jó. gondolom tűzfal. ki van kapcsolva eleve, de a kivételeknél ott van hogy msn. de viszont lehet az még a régi. meg kellene keresnem és újra kivételként hozzáadni???akkor ne mondjátok h nem próbáltam máshogy is - a beállítások adatvédelemnél is nézegettem a 2 dobozt, OTT EGY NÉV SEM SZEREPEL. szóval az én tudásom szerinti össze szálat elvarrtam, sehogy sem jó..... Már vagy 10x ujraraktam az msn-t és 2x az egész Wondowsot és igy sem mükszik.
    Jó lenne ha tudna vki segiteni
  • autoszimulator
    és az itunes?
  • SimaSuna #8935
    xion
  • akyyy
    left4dead
  • Benny04
    asdf
  • Myron
    jetaudio
  • SMGBAS
    Keresőbe akartam írni a plugin miatt de valahogy ide sikerült szal sorry
  • akyyy
    sonique
  • SMGBAS
    winamp
  • dragon11
    gz..:)
  • akyyy
    igen? zsir:D amugy nem tudtam én se, csak amit neten leltem többféle megoldást azokat ajánlottam. de akkor majd beírom faq-ba.
  • WuFraZselic
    áá, hihetetlen, működik!!! thx
    csak azt nem értem, hogy ez a windows version alapból SP3 + IE8-at tartalmazott, de a lényeg hogy most működik! thx még1x
  • WuFraZselic
    ok most próbálom ezt a megoldást

amugy minden hiba ieframe.dll-el kapcsolatos... ezzel lehet vmit kezdeni hogy azt vhogy javitani vagy ez tök lényegtelen? mind1, remélem ez az IE8as install megoldja a problémát :S
  • akyyy
    tedd fel legújabb internet Explorert.
  • dragon11
    #8921: Aha.. nekem 2003as Home van -persze 32bites- sp3ra frissítve.. nekem megy..
    #8922: ty, ezaz..:)
  • SimaSuna #8922
    eze esetleg?
  • WuFraZselic
    32, ma lett feltéve, sp3as windows
  • dragon11
    Hány bites a rendszered? Nem kéne frissíteni a winfost?? lehet ez a baj.. sok mindenre orvoslás lehet..(nekem a netet az javította meg..)

SimaSuna: Kösz-kösz, de ez már nem a 9.0? mert nekem 8.5 kéne és annak nem ilyen volt az a telepítő.
  • WuFraZselic
    hmm, azt is felraktam, ugyanez a történet... elinditom, bejelentkezik, és illedelmesen elnézést kér a kellemetlenségért, majd leáll :S és hogy miért basszus... csont uj a windows, és csak az msn bszakszik :S ááá :D
  • SimaSuna #8918
    Messenger Live Suite

[URL=http://download.live.com/]link^^[/URL]
  • dragon11
    xD jóvanmá':D

Nem az msi-s telepítő kéne.. hanem az, amikor egy kis ablakban letölti meg felajánlja, hogy writert is rakj fel, meg stb..

Magától tölti le a kis ablakban és rakja fel..:) arra megy fel csak a vista téma..

Arra nincs letöltési lehetőség?

ty.
  • autoszimulator
    nm

de tényleg

NM