13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
piamania #8955 Hi!
Az lenne a problémám,hogy egy pár napja állandóan azt írja ki az msn,hogy kiléptette innen,mert bejelentkeztem a messenger egy olyan verziójába,amely nem teszi lehetővé a több helyről való bejelentkezést.PEdig ez nem igaz.Mi a gond?köszi -
#8954 Szevatok!!
Vki tud segíteni abban, hogy Maradjon a Régi msn és ne kelljen frissíteni a 9.0-ára?
amikor bejelentkezek akk mindig megkérdi hogy akarom e frissíteni pedig nem akarom -.- -
#8953 gondolom nem csináltad meg ami oda le van írva, de neis lehet ól linkelni.
ide bemásoltam, próbáld ki ezt: -
Zsaki19 #8952 Igen, elvesztek. Viszont ha másik gépröl megyek fel akkor minden ok. Próbáltam ismét felvenni a partnereket de azt irja ki, hogy nem vehetem fel öket, mivel már a contact list-ben vannak :S -
#8951 #8947 -
Zsaki19 #8950 Windows live messenger 9-es amivel nem tudok bejelentkezni, de elötte is ez volt. Az op rendszerem Windows XP SP2 32 bites -
#8949 Nem lehet, hogy másik msnbe jelentkezik be? pl a régebbi windows messengerbe. -
#8948 ezzel kezdtem reggel és igy sikerült elérni hogy belépjen mert addig arra se volt hajlandó ^^
egyéb ötlet? -
#8947 Elvesztek a partnereid frissítés utn? -
#8946 #8942 -
#8945 de én szeretem a 9.0 :) -
#8944 DE SEMMI ESETRE SE EXPORTÁLD KI A PARTNEREIDET, MERT LOÁTOD, STEVE IS EZT CSINÁLTA, AZT IGÉRTE MAJD JELENTKEZIK, AZÓTA PEDIG KIDERÜLT HOGY FELROBBANT A HÁZUK GÁZROBBANÁSBA! -
#8943 szépen leírtad csak azt nem hogy milyen msn-nél volt jó, és melyik verziónál jelentkezett ez a probléma, milyen op.rendszer, milyen verziója 64 vagy 32 bites, hanyas sp? -
#8942 ne -
#8941 ne azt mond hogy 8.5, hanem hogy FAQ. -
#8940 use 8.5 :)
legstabilabb :) -
#8939 azt mért csinálja a 2009-es fos hogy kibe jelentkezik ? :D
net van folyamatosan azt megnéztem és csak egy cimmel csinálja a többi rendesen megy ezért is nem értem
valaki help köszi :D -
#8938 volvo -
Zsaki19 #8937 Sziasztok! Nekem ugyan az a problémám mint steven 023-nak. Az msn frissítés után eltűntek a partnereim. próbáltam ugyanazon gépen más címmel is belépni, ugyanaz van. próbáltam új embert fel venni, az se megy. próbáltam más gépről ugyanazzal a címmel belépni ott jó. gondolom tűzfal. ki van kapcsolva eleve, de a kivételeknél ott van hogy msn. de viszont lehet az még a régi. meg kellene keresnem és újra kivételként hozzáadni???akkor ne mondjátok h nem próbáltam máshogy is - a beállítások adatvédelemnél is nézegettem a 2 dobozt, OTT EGY NÉV SEM SZEREPEL. szóval az én tudásom szerinti össze szálat elvarrtam, sehogy sem jó..... Már vagy 10x ujraraktam az msn-t és 2x az egész Wondowsot és igy sem mükszik.
Jó lenne ha tudna vki segiteni -
#8936 és az itunes? -
#8935 xion -
#8934 left4dead -
#8933 asdf -
Myron #8932 jetaudio -
#8931 Keresőbe akartam írni a plugin miatt de valahogy ide sikerült szal sorry -
#8930 sonique -
#8929 winamp -
#8928 gz..:) -
#8927 igen? zsir:D amugy nem tudtam én se, csak amit neten leltem többféle megoldást azokat ajánlottam. de akkor majd beírom faq-ba. -
#8926 áá, hihetetlen, működik!!! thx
csak azt nem értem, hogy ez a windows version alapból SP3 + IE8-at tartalmazott, de a lényeg hogy most működik! thx még1x -
#8925 ok most próbálom ezt a megoldást
amugy minden hiba ieframe.dll-el kapcsolatos... ezzel lehet vmit kezdeni hogy azt vhogy javitani vagy ez tök lényegtelen? mind1, remélem ez az IE8as install megoldja a problémát :S -
#8924 tedd fel legújabb internet Explorert. -
#8923 #8921: Aha.. nekem 2003as Home van -persze 32bites- sp3ra frissítve.. nekem megy..
#8922: ty, ezaz..:) -
#8922 eze esetleg? -
#8921 32, ma lett feltéve, sp3as windows -
#8920 Hány bites a rendszered? Nem kéne frissíteni a winfost?? lehet ez a baj.. sok mindenre orvoslás lehet..(nekem a netet az javította meg..)
SimaSuna: Kösz-kösz, de ez már nem a 9.0? mert nekem 8.5 kéne és annak nem ilyen volt az a telepítő. -
#8919 hmm, azt is felraktam, ugyanez a történet... elinditom, bejelentkezik, és illedelmesen elnézést kér a kellemetlenségért, majd leáll :S és hogy miért basszus... csont uj a windows, és csak az msn bszakszik :S ááá :D -
#8918 Messenger Live Suite
[URL=http://download.live.com/]link^^[/URL] -
#8917 xD jóvanmá':D
Nem az msi-s telepítő kéne.. hanem az, amikor egy kis ablakban letölti meg felajánlja, hogy writert is rakj fel, meg stb..
Magától tölti le a kis ablakban és rakja fel..:) arra megy fel csak a vista téma..
Arra nincs letöltési lehetőség?
ty. -
#8916 nm
de tényleg
NM