13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#8995 én csak akkor kapok ha publikus msn cimemmre bejelentkezek. általába 2 óránként szoktam kapni.
a rendesen, amit használok, azon nem:D -
Myron #8994 én viszont találkoztam
most is kaptam egyszerre 3-at -
#8993 hát én googleba nem találkozta ilyennel, úgyhogy nézegesd ezt a topikot:
http://forum.mess.be/index.php?showtopic=4399&st=140
rakás vírusirtó le tudja törölni -
#8992 Idióta linkeket dobál folyamatosan, sok-sok partneremtől.
pl http://LikeThatStuff.com <3 ^^ -
#8991 és milyen igaz:D -
Myron #8990 ja ott tudod ellopatni az accountodat h az ismerőseidet fasz linkekkel spammelje szét -
BAk3R #8989 a bannerban levő szöveg már egy ideje értelmét vesztette nem?
itt megnézhető: http://blockstatus.com/ -
#8988 melyik vírus? -
#8987 Mire vársz 10 percet? -
#8986 Hi all!
Az lenne a kérdésem hogy a legújabb WLM 9.0 programba miért nem tudok a programon belűl 2 különböző e-mail címen bejelentkezni? Pontosabban ha várok 10 percet kiirja hogy nemjó a név meg a jelszó, közbe meg jó. Mi lehet a probléma pls help! -
#8985 Tud valaki valami hatásosat az új msn vírus ellen?
Ezt találtam, de ez sem mai: link
-
Myron #8984 hát az lol
nekem még a telóm is betöltötte gprs-el az 500 partneremet ebuddy-val.
k310i -
#8983 7 alatt persze, mivel mindkettő MS termék, ez az első dolguk a programozásukba:D -
msstz #8982 egyébként én is viccesnek találom, hogy működik, másoknak meg nem :) 7 alatt is jól megy egyelőre -
steven023 #8981 Myron! hallod kajak ez volt. a datanet es kábelen egyből működött minden. amikor visszadugtuk az usbre a pannon kis fehér modemet ( huawei vagy mi ) akkor nem működött. de amikor a csaj előkereste azt a kábelt ami 2x usb + 1 megy a kis modembe fasza minden. annyit tudnod kell h a világvégén történt, szóval vajdácskán egy kis falu. olyan h 3G ......... gyúú...... semmi. a max letöltési sebesség az 1 usb s kábellel 30 kb/s :D:D:D eskü ez volt. most már minden fasza. -
Myron #8980 hát ez elég lolnak hangzik.
mer 1 usb-n nem férnek át a partnerek?:DDD
sztem valami más lehet ott... -
#8979 gondolom letörölted a vírus könyvtárat a D meghajtóról :DSA:DSA:DAS:DAS:DAS -
#8978 próbáltam már, nem jött be
de jelszóváltást csináltam, elvileg jó az ilyen linkküldözgetős vírusok ellen. -
#8977 miért csinálsz új cimet? elég letörölni a vírust. -
#8976 új msn címet csinálok mer a régi vírusos lett.
az lenne a kérdésem, h van e vmi log file amiben benne van az összes cím ami a partnerlistámon rajta volt? vagy hogy oldjam meg? 8.1-es verzió asszem -
steven023 #8975 Myron! kipróbáltam az exportálást. sikerült is volna de rájöttünk miért nem látszottak a partnerek. átdugtuk másik netre a laptopot és láss csodát megkerült minden partner. szóval kiderült - a pannontól kapott kis modemhez volt egy olyan kábel is ami egy usb s. kevés volt neki.... elővettük a 2 usb s et és működött minden. azért köszönöm -
Merdzso #8974 Nah hát pontosan az van, hogy minden kapcsolódik, minden zöld, ugyanarra a hálózatra megy fel stb, csak éppen se msn se skype se opera nem tölt semmit... -
#8973 akkor a haverod húzza fel:D -
#8972 A felhúzásos rész nem jó mert nem az a baj, hogy nálam kiírja hanem, hogy másnál. Amúgy megoldottam úgy, hogy játszottam mégegyet és amikor vége lett arra mentem, hogy ne rakja ki. thx -
#8971 fogod és alatta a csikot felhúzod, hogy ne látszódjon.
vagy rámész a tárhelyedre, rámész az ujdonságok saját neved életében, kikeresed amit el akarsz tüntetni és megjelenik jobb oladlon a beállitások opció, dekis utánajárással tényleg, te is megtalálhattad volna. -
#8970 valamit biztos hogy russzul csinálsz. olvasd el figyelmesen és kövesd az utasításokat. -
#8969 Hol lehet kikapcsolni, hogy az aknakeresős eredményt kiírja a nevem alá? -
#8968 És net sincs, vagy csak MSN-re nem tudnak fellépni? -
#8967 Ha mindkét gép ugyanakkor egymástól függetlenül ugyanazt a tünetet produkálj, nagyon valószínű, hogy a wifi forrásával van valami. Talán védett lett(MAC cím szűrés vagy kódolás). -
#8966 Vagy van, csak nem értenek hozzá ezért segítséget kérnek. Nem mindenki olyan profi mint Te. Viszont te meg ne értesz a vezetéshez, ők meg igen, hoppá:P -
#8965 lopják a wifit? -
msstz #8964 haha, szerintem meg szar a gépetek, mert nálam még soha nem volt semmi probléma, mióta megjelent. -
Merdzso #8963 Hello mindenki!
Segítségre lenne szükségem!
Bnőm norvégiában van és már két hónapja egy wifiről netenznek barátnőjével, nem tudják honnan jön a net, de eddig jött. Most tegnap óta csak kapcsolódik, mindenk zöld, minden ok. Az msn kulcsfontos portokat jelöl hibaként, bnőmnek nod32van a gépen de a másikon meg semmi sincs és azon is ugyanez a tünet. Tudnátok segíteni? A netet nem tudják honnan jön szóval nem tudják resetelni a wifit. -
#8962 de tényleg az volt , de hogy hogy azt nem tom mert sohsem irtam bele se jelszot se mást :\
köszi ^^ -
#8961 megoldottam (H) -
Zsaki19 #8960 Kipróbáltam, de nem mükszik.
2. Keresse meg a C:\Documents and Settings\Windows rendszerbeli bejelentkezési neve\Contacts\Messenger rendszerbeli e-mail címe mappát.
3. Törölje a mappában található összes fájlt.
Itt azt irja h törölni kell a mappa tartalmát, de nekem nincs semmi a mappában. Ugyanigy:
4. Keresse meg a C:\Users\Windows rendszerbeli bejelentkezési neve\AppData\Local\Microsoft\Windows Live Contacts\Messenger rendszerbeli e-mail címe mappát.
5. Törölje az összes mappát és rejtett mappát a Messenger rendszerbeli e-mail címe mappából.
Itt sincs semmi a mappában.
Nem lehet h azért nincs m az egész Windows-ot ujratelepitettem? Vagy annak nincs köze hozzá? -
#8959 nemtom, de csak van valami tisztább megoldás is :/ -
Myron #8958 és ha átnevezed zipp-re? -
#8957 hogy lehet azt megcsinálni, hogy tudjak küldeni zip-et, meg nekem is tudjanak küldeni? Valami szar microfos vírusírtót akar feltelepíteni.... de még ha ráklikkelek a telepítésre, akkor se csinál semmit -.- -
#8956 változtass jelszót, mert valaki használja a felhasználóneved:D