13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• Japep

Letöröltem az MSN Messenger mappát, de így sem jó... :S
  • akyyy
    töröld le a faq-ba található fájlokat, könyvtárakat, nézd meg úgy megy e
  • Japep

höh... :D

És azt nem lehet valahogy megtudni, hogy melyik program?
  • akyyy
    Valamelyik program, vagy fájl miatt nem működik megfelelően, ezért lehet EZ!

Amúgy érdekes, hiába nyomod meg a resetet, hiába húzod ki a gépet konnektorból, akkor is megy, minden működik, mert CSAK Ctrl+Alt+Del-lel lehet kilépni.
  • Japep

Hello!
    Hiába telepítem újra, akkor is ez van: mikor belép a WLM 8.5 azonnal lefagy és csak Ctrl+Alt+Del-lel lehet kilépni...
    Ha pedig felteszem a 9-est, az meg bejelentkezéssel hibaüzenettel (Live Communication hiba, vagy valami hasonló) kilép...

Miért lehet ez?
  • tommygear
    hexásat nem próbáltam
  • akyyy
    hexa editoros sem működik?
    nálam mindkettő jó volt, a registrys csak vágólaposnál, de a hexás mindegyiknél.
  • bertino
    Ákosnak megy.
    :|
  • tommygear
    oks kössz
  • tommygear
    azért mert gyorsabb úgy elküldeni egy képet hogy printscreen és ctrl+v a beszélgető ablakba, nemkell még külön lementegetni...
    am ja énis próbáltam ezt a regisztris dolgot, télleg nem jó
  • [HUN]FaTaL
    Kiléphetsz, haver múltkor kilépett és ugyanúgy küldte tovább. Szerintem jó a képmegosztás végre nem kell minden szarral a letöltések mappát telihányni.
  • autoszimulator
    de miért nem a felső ikonra kattintva küldöd, mint egy fájlt? akko nincs meg a megosztásos vacak. valahol meg olvastam hogy ezt azt regisztriben átírva, eltüntethető a képmegosztó, de átírtam, nemjó...
  • SimaSuna #9023
    mitszeretnél? :)
  • Benny04
    use 8.5
  • tommygear
    ha küldök valakinek egy képet és elfogadja, de még nem ért át hozzá kiléphetek abból a fényképek megosztása szarságból mielőtt átérne? mert kurvára idegesítő hogy nemtudom hogy átért e vagy sem... fogadásnál írja hogy hány % küldésnél mért nem bírja kiiírni?
  • Doomista
    sunáználak suna.
  • msstz
    azt nem kértem, csak közöltem.
  • Myron
    sajnálom
  • Doomista
    nah most lebuktam :\ én töröltelek :(
  • msstz
    keyflasher script bugos windows 7-nél nálam: ha azt akarom, hogy csoportosítsa az ikonokat a tálcán, akkor nem jelenik meg, ill. fel-fel villan az előnézet, mikor rajta van az egér az ikonon, így aztán nagyon nem tudok belekattintani az adott ablakba és az alt+tab sem működik ill. ugyanezt csinálja.
  • SimaSuna #9015
    igen
  • slime001
    Az MSN partnerlista karbantartója megbízható? Szóval ha azt írja ott hogy nem vagyok fent valakinek a listáján akkor tényleg letörölt?
  • desigo
    rendben
    kösz a segítséget!
  • autoszimulator
    hát akkor lehet az kever be valamit, esetleg a partner-lista karbantartóban nézd meg, ott benne van-e még, vedd fel újra, és ne töröld, csak tiltsad. Hátha ettől nem fog kiakadni.
  • desigo
    Avastot használok

egyik partneremtől kaptam folyton spamet amikor offline volt
    töröltem és letiltottam ám akkor is jött tőle a spam amikor nem is volt a partnerek között
    Felvettem partnernek majd ismét töröltem

lehet akkor ez okozza...
  • autoszimulator
    Valszeg valamelyik konktaktod zavarhat be a dologba, pontosan nem tudni a hiba okát, egy rosszul sikerült partnertörlés, a terjedő vírusok, sok minden lehet. Két mappából kell törölni, egyik amiket írtál, meg van egy másik.Szóval ezeket töröld:

C:\Users\ Your Windows logon name \Contacts\ Your Messenger e-mail address
    C:\Users\ Your Windows logon name \AppData\Local\Microsoft\Windows Live Contacts\ Your Messenger e-mail address

AVG-d van? próbáld nélküle, bár nem hinném hogy ez lenne a para. Scripteket is kapcsold ki, és anélkül próbáld.
  • desigo
    üdv

Vistán kezdődött egy problémám.Miközben be voltam jelentkezve kidobott és utána nem tudtam visszalépni.
    8100030d-as hibaüzenetet kaptam.

Megoldani úgy tudtam,hogy letöröltem az appdata/local/microsoft/Windows Live Contacts mappa tartalmát.
    Időnként csinálta

Aztán legyalultam a winyót és mopst már win7-et használok.
    Most megint elkezdte ugyanezt játszani.A mappa törlésével oldódik meg

Mi lehet a gond?

wlm 2009 (bulid:14.0.8064.206)
  • red bull
    persze 2 külön címen
  • akyyy
    az újrarakás szarnak a pofon. sok fájl megmarad, meg registry is. okosok szerint win reinstall vagy miranda megoldja a problémádat, de elég csak a faq-ba beleolvasni, ott le van irva mely könyvtárakat kell még letörölni, és valszeg működni fog.

de ezt mégnem értem, hogy nem jó a jelszó vagy akármi. meg egyszerre két címmel.

/megjegyzés: nekem is azt írja ki hogy rossz a jelszó, név, ha már BE VAGYO jelentkezve, elinditok egy újabb klienst, be is jön, automatikus bejelentkezés, de egyből kiirja hogy rossz a jelszó, de ez valszeg plus funkció, hogy az előbbi bejelentkezésem ne lépjen ki automatice, ha belépek a másikkal. szóval két különböző emailcimmel probálkozol?
  • akyyy
    Miért nem próbálod ki?:D Sztem egy szkript okozta a fagyát, de nem 100%, probáld ki. de lehet csak rossz volt a Plus verzió.
  • EmThor
    nekem se megy most az msn
  • red bull
    a bejelentkezésre, 10 percig forog a "2 figura" és utánna kirja hogy hibás email vagy rossz jelszó, közbe meg nem mert neten meg működik... és igen már újraraktam az MSN-t
  • piamania
    Így már bejönnek.Köszi szépen.
    Visszatehetem még a plust?Agyon zavaró az a sok jelölés mások nevében.
  • piamania
    Utána visszatehetem még,vagy hagyjam a francba?
  • akyyy
    töröld le msn plust!-t
  • piamania
    az lehet,hogy fent van,csak nekem nincs.
  • rooney8
    Nekem is volt ilyen. Én beléptem a windows messenger-be (ami alapból is az xp-n van), aztán kiléptem belőle. Aztán beléptem wlm-be és jó lett :D
  • piamania
    Hi!

Most léptem be az msn-embe és egy nagy fehérség fogad.Ha bejelentkezik vki,azt kiírja,de amúgy nem látok semmit.Eddig nem volt ilyen gondom.Mi a hiba?
  • akyyy
    discovery nem működik.
  • asde3
    Üdv all.
    Valaki tudja hogy lehet a discovery live-al azt megcsinálni amit tud, hogy mintha mobilrol jelentkeznék be.. ?