13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
Letöröltem az MSN Messenger mappát, de így sem jó... :S -
#9034 töröld le a faq-ba található fájlokat, könyvtárakat, nézd meg úgy megy e -
höh... :D
És azt nem lehet valahogy megtudni, hogy melyik program? -
#9032 Valamelyik program, vagy fájl miatt nem működik megfelelően, ezért lehet EZ!
Amúgy érdekes, hiába nyomod meg a resetet, hiába húzod ki a gépet konnektorból, akkor is megy, minden működik, mert CSAK Ctrl+Alt+Del-lel lehet kilépni. -
Hello!
Hiába telepítem újra, akkor is ez van: mikor belép a WLM 8.5 azonnal lefagy és csak Ctrl+Alt+Del-lel lehet kilépni...
Ha pedig felteszem a 9-est, az meg bejelentkezéssel hibaüzenettel (Live Communication hiba, vagy valami hasonló) kilép...
Miért lehet ez? -
#9030 hexásat nem próbáltam -
#9029 hexa editoros sem működik?
nálam mindkettő jó volt, a registrys csak vágólaposnál, de a hexás mindegyiknél. -
#9028 Ákosnak megy.
:| -
#9027 oks kössz -
#9026 azért mert gyorsabb úgy elküldeni egy képet hogy printscreen és ctrl+v a beszélgető ablakba, nemkell még külön lementegetni...
am ja énis próbáltam ezt a regisztris dolgot, télleg nem jó -
#9025 Kiléphetsz, haver múltkor kilépett és ugyanúgy küldte tovább. Szerintem jó a képmegosztás végre nem kell minden szarral a letöltések mappát telihányni. -
#9024 de miért nem a felső ikonra kattintva küldöd, mint egy fájlt? akko nincs meg a megosztásos vacak. valahol meg olvastam hogy ezt azt regisztriben átírva, eltüntethető a képmegosztó, de átírtam, nemjó... -
#9023 mitszeretnél? :) -
#9022 use 8.5 -
#9021 ha küldök valakinek egy képet és elfogadja, de még nem ért át hozzá kiléphetek abból a fényképek megosztása szarságból mielőtt átérne? mert kurvára idegesítő hogy nemtudom hogy átért e vagy sem... fogadásnál írja hogy hány % küldésnél mért nem bírja kiiírni? -
#9020 sunáználak suna. -
msstz #9019 azt nem kértem, csak közöltem. -
Myron #9018 sajnálom -
#9017 nah most lebuktam :\ én töröltelek :( -
msstz #9016 keyflasher script bugos windows 7-nél nálam: ha azt akarom, hogy csoportosítsa az ikonokat a tálcán, akkor nem jelenik meg, ill. fel-fel villan az előnézet, mikor rajta van az egér az ikonon, így aztán nagyon nem tudok belekattintani az adott ablakba és az alt+tab sem működik ill. ugyanezt csinálja. -
#9015 igen -
#9014 Az MSN partnerlista karbantartója megbízható? Szóval ha azt írja ott hogy nem vagyok fent valakinek a listáján akkor tényleg letörölt? -
#9013 rendben
kösz a segítséget! -
#9012 hát akkor lehet az kever be valamit, esetleg a partner-lista karbantartóban nézd meg, ott benne van-e még, vedd fel újra, és ne töröld, csak tiltsad. Hátha ettől nem fog kiakadni. -
#9011 Avastot használok
egyik partneremtől kaptam folyton spamet amikor offline volt
töröltem és letiltottam ám akkor is jött tőle a spam amikor nem is volt a partnerek között
Felvettem partnernek majd ismét töröltem
lehet akkor ez okozza... -
#9010 Valszeg valamelyik konktaktod zavarhat be a dologba, pontosan nem tudni a hiba okát, egy rosszul sikerült partnertörlés, a terjedő vírusok, sok minden lehet. Két mappából kell törölni, egyik amiket írtál, meg van egy másik.Szóval ezeket töröld:
C:\Users\ Your Windows logon name \Contacts\ Your Messenger e-mail address
C:\Users\ Your Windows logon name \AppData\Local\Microsoft\Windows Live Contacts\ Your Messenger e-mail address
AVG-d van? próbáld nélküle, bár nem hinném hogy ez lenne a para. Scripteket is kapcsold ki, és anélkül próbáld. -
#9009 üdv
Vistán kezdődött egy problémám.Miközben be voltam jelentkezve kidobott és utána nem tudtam visszalépni.
8100030d-as hibaüzenetet kaptam.
Megoldani úgy tudtam,hogy letöröltem az appdata/local/microsoft/Windows Live Contacts mappa tartalmát.
Időnként csinálta
Aztán legyalultam a winyót és mopst már win7-et használok.
Most megint elkezdte ugyanezt játszani.A mappa törlésével oldódik meg
Mi lehet a gond?
wlm 2009 (bulid:14.0.8064.206) -
#9008 persze 2 külön címen -
#9007 az újrarakás szarnak a pofon. sok fájl megmarad, meg registry is. okosok szerint win reinstall vagy miranda megoldja a problémádat, de elég csak a faq-ba beleolvasni, ott le van irva mely könyvtárakat kell még letörölni, és valszeg működni fog.
de ezt mégnem értem, hogy nem jó a jelszó vagy akármi. meg egyszerre két címmel.
/megjegyzés: nekem is azt írja ki hogy rossz a jelszó, név, ha már BE VAGYO jelentkezve, elinditok egy újabb klienst, be is jön, automatikus bejelentkezés, de egyből kiirja hogy rossz a jelszó, de ez valszeg plus funkció, hogy az előbbi bejelentkezésem ne lépjen ki automatice, ha belépek a másikkal. szóval két különböző emailcimmel probálkozol? -
#9006 Miért nem próbálod ki?:D Sztem egy szkript okozta a fagyát, de nem 100%, probáld ki. de lehet csak rossz volt a Plus verzió. -
#9005 nekem se megy most az msn -
#9004 a bejelentkezésre, 10 percig forog a "2 figura" és utánna kirja hogy hibás email vagy rossz jelszó, közbe meg nem mert neten meg működik... és igen már újraraktam az MSN-t
-
piamania #9003 Így már bejönnek.Köszi szépen.
Visszatehetem még a plust?Agyon zavaró az a sok jelölés mások nevében. -
piamania #9002 Utána visszatehetem még,vagy hagyjam a francba? -
#9001 töröld le msn plust!-t -
piamania #9000 az lehet,hogy fent van,csak nekem nincs. -
#8999 Nekem is volt ilyen. Én beléptem a windows messenger-be (ami alapból is az xp-n van), aztán kiléptem belőle. Aztán beléptem wlm-be és jó lett :D -
piamania #8998 Hi!
Most léptem be az msn-embe és egy nagy fehérség fogad.Ha bejelentkezik vki,azt kiírja,de amúgy nem látok semmit.Eddig nem volt ilyen gondom.Mi a hiba? -
#8997 discovery nem működik. -
asde3 #8996 Üdv all.
Valaki tudja hogy lehet a discovery live-al azt megcsinálni amit tud, hogy mintha mobilrol jelentkeznék be.. ?