Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
* Több helyrõl is bejelentkezhetünk
* A üzeneteket valamennyi helyen megkapjuk (valószínüleg a beta verzió miatt szóbajöhetnek idõbeli eltolódások,vagy az üzenet egyáltalán nem érkezik meg)
*
Számítógépekhez neveket rendelhetünk hozzá.
*
Minden bejelentkezésrõl értesítést kapunk
*
A több helyrõl való bejelentkezés szolgáltatás ki kapcsolható!
*
Egyéni bejelentkezõ hangok használhatóak : Partnereink megkapják a hangot amikor bejelentkezünk. Néhol igen idegesítõ tud lenni(fõleg ha sok a partnered), viszont néhol hasznos is.
*
Az eeseményhez egyéni hangot rendelhetünk hozzá.
Segítségünkre van a beépített hangszerkesztõ, mely lehetõvé teszi egy részlet kivágását az általunk kiválasztott zeneszámból. Emlékeim szerint 5másodperc. Használhatunk fade-out és fade-int is a hangszerkesztésnél. Kicsit bonyolult elsõ ránézésre
*
GIF-animációt is választhatunk felhasználói képnek.(régóta vár rá mindenki)
*
SPAM-jelentés: a spam-üzeneteket küldõ felhasználókat a blokkolás mellett akár "spammerként" fel is jelenthetjük.
* 32 és 64 bites verziójú Windows XP-n és Vista-n is mûködik
Új Funkciók MSN Plus 4.50 :
* Elsõ amit legfõképp kiemelnék, a Skinnelhetõség. Saját témát húzhatunk már Messengerünkre, akár 8.5 verziószámú messengerre is!
* Letölthetõ témák adatbázisból -->> http://www.msgpluslive.net/skins
* A WLM 9 beta verziójával is mûködik !!!
* 32 és 64 bites verziójú Windows XP-n és Vista-n is mûködik
* Könnyedén kikapcsolható a "partner üzenetet ir" jelölés
* /exit paranccsal bezárhatjuk a partnereket és a Messengert is
* A tabok(fülek) a Windows Blind-al kompatibilisek
felaktam a 9.0-át és játszottunk egyik ismerösömmel egy aknakeresöt... és most ott a személyes üzenet alatt kiirja h én meg xy játszott egy aknakeresöt meg h ki nyert... naah az lenne a kérdés h azt h lehet onnan eltüntetni? mee rohadt idegesitö...:S
elöre is köszi
Ahova ti mentek én már onnan rég vissza fele jövök....
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
.: mobilize.hu :.
Te megváltoztatod a tiedet, mondjuk ha X-rõl akarod tudni, adott-e becenevet, nem teszel mást, mint sem átírod a neved erre:
K*rva anyád X!
ha rádír hamarosan, akkor bizony nem írta át.
.: mobilize.hu :.
most ha besértõdne akkor miért tenné ki õis, pont akkor, pont azt?:S
hogy direkt húzzon vele?:S ezért kérdezem hogy csak véletlen volt vagy vmi "aljas" húzás
mert nem etikus.
aztán csak megy a para h mikor buktok le h barátotokat/szerelmeteket átneveztétek.
aztán meg ha kiderül, megy a sértõdöttség, teljesen jogosan.
szal. az a neve hogy y
átírtam x-re a becenevét...
de szinte rögtön "kitöröltem" a becenevét szal visszaváltott
aztán nézem pár perc múlva...látom hogy az van neki beirva mint amit én irtam be neki becenévre... az msn plus is azt irja hogy arra írta át a nevét (a becenevet ugye nem jegyzi meg a plus)..
furcsa... (és nemtudom hogy mibaja a tagnak mert ráírtam de nemirt vissza...és ez a "becenév adás" után történt...szal remélem nem tudta meg)
de nem kurva anyázás volt vagy vmi amit átírtam
látod a kép amit alant linkeltem ott van hogy név megváltoztatva blabla..nah akkor irta vissza! de baszki az állapotát is ugy változtatja faszom se tudja hogy most direkt csinálja a tétlenkedést is vmi szkriptel vagy tényleg véletlen az egész 😞
nyugtassatok meg hogy a becenevet nem láthatta mert már nemértek semmit!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Több helyrõl is letöltöttem hozzá a Plust, de nem megy. Tudtok jó linket adni, ami biztosan mûködik?
(átírtam egy partnerem nevét...és amikor "visszairtam" a becenevet akkor õ pont abban az idõben irta át a nevét arra...ez véletlen volt vagy valahogy megtudta hogy a nevét szerkesztgetem?)
http://loal.atw.hu
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
de minyá írok néked c++ban egy olyat !
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
mert más aki igy "tétlenkedik" annak nem igy csinálja..hogy 2x kiirja meg össze-vissza váltogat..
azért kérdezem hogy szkript nélkül csinálhatja-e így...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
az ilyen milyenmár?😄
az én plus-om bugos vagy van ilyen? vagy igy tud állapotokat váltogatni szkript nélkül?
8.5-be csak flashelt szarokat lehet, amik elõre meg vannak adva, és elég szarok.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
látod ? itt pl egy orosz beállitás a vistában...higgyed már el!
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
csak akinek internetje van,az inkább forumokon,googlen keresi meg a választ,min hogy a súgón nézné meg 😄
izé,hogy kell felvenni egy partnert msn-re ?