13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#9075 HElp.
ha uj fiokot hozok létre, ezt írja ki:
450-as vagy LEFKPK hibakód: Nem lehet fiókot létrehozni
ha megcsinálom azt amit a sugó ír, a második lépésnél elakadok.
"További segítség kérése hivatkozásra, majd a Támogatás kérése hivatkozásra."
erre rámegyek, 404, nem jön be a honlap, loool. de nekem új cím kell feltétlen fontos, összeveztem valakivel és amiatt kell!:D -
#9074 de az meg nem jön be. -
Myron #9073 kösz a gyors replyt -
#9072 alapból megvannak -
Myron #9071 a smileyeim közt vannak ezek:
nem telepítettem semmi packot vagy ilyesmit.
alapból benne vannak ezek a cuccok, vagy megint beoptam valami fos vírust?
8.1-et használok. -
#9070 vagy kérj segítséget az ügyfélszolgálattól -
#9069 várj 1 napot ^^ -
#9068 új msn cmet akarok csinálni de nem megy, miért?
ha msnből csinálom ezt írja ki:
Elérte a Windows Live ID azonosítók létrehozására érvényes napi korlátot. Várjon egy napot, és próbáljon meg újból regisztrálni, vagy kérjen segítséget az ügyfélszolgálattól. -
#9067 Meg lehet valahol nézni hogy egy email címen van-e MSN account ?!?!? :O -
#9066 Nem megy fel, egyszerűen.
A 8.5-ös se megy fel mert már újabb van fent, de a telepített progik között nincs fent. A win része közül kivettem de továbbra se megy fel. -
#9065 hali!
szval eddig hiba nélkül működött a live messengerem, de tegnaptól nem akar bejelentkezni (pedig semmit nem állítottam rajta, sem a tűzfalon, se semmin) és fogalmam sincs mi a gond, pedig már mindent kipróbáltam amit javasolt (tűzfal off, reinstall,.etc). ez a hibakód:
80048820
vmi 5let? -
#9064 passz, szvsz a 64bites xp fos, vistan és w7en is hibamentesen működik nekem -
#9063 mi a gond vele, nekem x64 Win7-re felment hiba nélkül -
#9062 törlést plussal is tudod ellenőrizni, gondolom ezek is hasonló módszerrel ellenőrizték, de 90%-k hogy ellopták az accodat és majd egyszer csak elkezdesz linkeket küldözgetni. -
Ronny #9061 az egyik felsorolt pár olyan kontaktot, akikről tudom, hogy korábban töröltek. -
Myron #9060 semennyire. kamu az összes. csak az accountodat lopják el és szpemmelik vele a partnereidet -
#9059 64 bites xp-n nem lehet működésre bírni a Live 2009-et? -
#9058 Ha törléskor bepipálod, hogy tiltsa is le a törléssel együtt, akkor nem. Egyébként a sima törléstől igen. -
Ronny #9057 kösz, az interneten található delete checker oldalak mennyire pontosak? -
Myron #9056 igen -
Ronny #9055 srácok ez fontos lenne: ha egy kontaktomat kitörlöm a listámról, de előtte nem tiltom, le akkor továbbra is látja ha online vagyok? -
Myron #9054 trojannal meg lehet nézni, meg minden mást is a gépéről -
#9053 ilyen nincs -
#9052 Hali!
Lehet hogy eléggé hülye kérdés meg nem létezik de:
azt szeretném kérdezni hogy meglehet-e nézni valamilyen programmal, vagy akármivel hogy MSN-es barátaim milyen linkekre mentek fel az elműl héten vagy napokban?
Köszönöm! -
#9051 Sziasztok
Regisztrálni szeretnék több olyan oldalra is, ahol a regisztráció megerősítéséhez Live Mail-re küld egy linket, erre kattintva viszont azt a hibaüzenetet kapom hogy:
"A fájlhoz nincs társítva a művelet végrehajtásához szükséges program. Adja meg a társítást a Vezérlőpult Mappabeállítások alkalmazásával."
Milyen program kell ehhez, vagy mit kell csinálnom? -
#9050 Nem tudnátok megmondani, h az msn-be lévő kis mosolygós fejeket, h tudnám átrakni a másik gépre?!(FAQ nem érem el) -
#9049 sztem megkéne cserélni a kettőt:D -
#9048 így jó? -
#9047 Az a legnagyobb probléma, hogy van FAQ, amibe le van írva, és senki se olvassa el:D nem a WLM hiba blogot kéne kitenni olyna nagyba, hanem a FAQ.t, mivel az a blog má nem frissült ezer éve -
#9046 use 8.5 or Miranda vagy Digsby :D -
asde3 #9045 Valaki help gyorsba pls. -
asde3 #9044 Jaja, énse látom a partnereket, mit is kell csinálni ? :D -
Myron #9043 az h egy nagy rakás leveses fos -
bandi0202 #9042 hello! ha fölteszem a 2009-es messengert nem jelzi ki a partnereimet és ujakat se lehet fölvenni a partnerlista üres. mi lehet a probléma? segitsetek!! -
asde3 #9041 :S:S Próbáltam. -
#9040 Google első találat-.- -
asde3 #9039 Megnéztem mindenhol, megprónáltam mindent, ide kell írnom, help fontos. :)
80040154 hiba kód....
HELP -
#9038 de neked le fagy és nem hibát észlelt ezért leál.
ezt csináld meg:
ne -
Nem, hanem ami a FAQ-ban van:
Futtatás > %appdata%\Microsoft -
#9036 a program file könyvtárba??