Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
http://loal.atw.hu
azt szeretném kérdezni, hogy ugye vannak mostanában a virusos üzik linkekkel... és azt csak akkor küldik a címek ha az ember be van jelentkezve? vagy ha nem online akkor is küldheti?
fontos lenne tudnom, egy nem elérhetõ embertõl kaptam, és érdekelne hogy tényleg offline volt, vagy appear offline. elõre is kösz
1. Töröl, de nem tilt: Ekkor látod a partnerlista karbantartóban hogy törölt.
2. Töröl és tilt is: Ekkor is látod a partnerlista karbantartóban hogy törölt.
3. Tilt, de nem töröl: Nem látsz semmit, max annyit hogy régóta offline már.
4. Nem tilt és nem is törölt: ehhez nem fûzök kommentárt 😄
Tökmind1 hogy egyszerre törölt e a tiltással vagy nem egyszerre, ha törölt a partnerlista karbantartóban mindenképp látod hogy törölt.
http://goo.gl/gd6Zi5
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
sztem meg úgy van ahogy én mondom
Ha töröl és egyben tilt is akkor látod úgy, hogy nem szerepelsz a listájában.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
mer sztem de
szal ha valaki töröl, de benyomja mellé h tilt is, akkor úgy látod a listában h TE fennvagy NEKI (az õ listáján)
ha csak töröl de nem tilt, akkor meg kiírja h nem vagy fenn a listáján
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mio van ha valaki törölt de nem tiltott le? az se lesz benne a listába, vagyis azt hiheted, letiltott, irsz neki egy jó erõs kurvaanyázást, jól megkapja oszt jól meg is ver, probáld ki!😄
És nem az a lista ami e-felett a szöveg felett van hanem az a lista ami a megtekintés gombra kattintva jelenik meg.
Ehhh... értelmezni. Egyébként az elõbb próbáltam ki. Te is megteheted. Egyik msn címmel felveszed a másikat. Visszaigazolsz majd visszalépsz az eredetibe és amit felvettél tiltással törlöd, utána lépj be a másikba és nézd meg abban a listában amit írtam. Láss csodát nem lesz ott a másik cím...
Amúgy meg a bannerban van!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
nem tudom hol látsz te olyat, hogy semmivel se lehet látni ki törölt téged. mert nagyon régóta lehet látni, mindenki tud is róla<#idiota>#idiota>
Eszközök/Beállítások/Adatvédelem/Tekintse meg, kik vették fel Önt ismerõseik listájára! -> Megtekintés
Ha nincs ott a név vagy zárójelben az szerepel, hogy letiltva akkor letiltva illetve törölve van az illetõ.
azéé kössz a segitséget rooney
Ahova ti mentek én már onnan rég vissza fele jövök....
bááár én nem találtam semmit de ha valaki tudja akkor pls... 😛
kösszi
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
steam, origin: ACE_hun
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
mind1 , szerintem csinálok új MSN Címet , amúgy is akartam 😊))
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
Remélem tudtok segíteni... 😄 egyszer már sikerült megoldanom , de azóta se többet... egy ismerõsömet felvettem , a windows live messenger hálozatára is , és azóta az ismerõsömnek csak szimplán az a neve a partnerlistán , hogy Klaudia ... szeretném valahogy visszaváltoztatni , hogy az eredeti saját maga beírt neve legyen kint , de nem tudok rájönni múltkor , hogy csináltam meg...
Tudom , eléggé hülye probléma stb , de gondoltam ha van ez a forum , miért ne kérdezzem meg 😊
Elõre is köszönöm a válaszokat 😊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
annyi h játszottam valakivel és most az msn kiirja a személyes üzenet alatt h bla bla bla nyertem stb... azt h lehet eltüntetni??
létszi segitsetek már mert nagyon idegesit :S:S
KÖSSZ
"Elvileg tehát hibajavításokról szó sincs, csupán a Microsoft tesztelni szerette volna azt az eddig nem bevett gyakorlatot, miszerint a WLM-hez a Microsoft Update keretein belül tölthetünk majd le frissítéseket."