Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
Ebbõl a 30-ból legalább 25 az volt, hogy mikor mutatja, hogy törölve vagyok e a másik partneremnél 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Flamer
kurvaszar ezaz msn. napi 30poszt yön ide és fojton csak panasz meg kérdés😄 hát eszemmegáll 😄

http://loal.atw.hu

sziasztok

azt szeretném kérdezni, hogy ugye vannak mostanában a virusos üzik linkekkel... és azt csak akkor küldik a címek ha az ember be van jelentkezve? vagy ha nem online akkor is küldheti?

fontos lenne tudnom, egy nem elérhetõ embertõl kaptam, és érdekelne hogy tényleg offline volt, vagy appear offline. elõre is kösz

[HUN]FaTaL
Ennyire nem tudtok értelmezni?

1. Töröl, de nem tilt: Ekkor látod a partnerlista karbantartóban hogy törölt.
2. Töröl és tilt is: Ekkor is látod a partnerlista karbantartóban hogy törölt.
3. Tilt, de nem töröl: Nem látsz semmit, max annyit hogy régóta offline már.
4. Nem tilt és nem is törölt: ehhez nem fûzök kommentárt 😄

Tökmind1 hogy egyszerre törölt e a tiltással vagy nem egyszerre, ha törölt a partnerlista karbantartóban mindenképp látod hogy törölt.

http://goo.gl/gd6Zi5

rooney8
Vesszetek már össze ASDAS😄ASD_ASD_ASD_:ASDAS😄SA:_DASD_:

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

kurvára semmi logika abban amit írsz 😄

sztem meg úgy van ahogy én mondom

BaliBoy
Pont fordítva, ha csak töröl akkor te úgy látod, hogy fent vagy a listájában. Viszont azt még mindig látod a plus-ban, hogy mikor volt utoljára bejelentkezve. Ergó gyorsan ki lehet nyomozni a dolgot.
Ha töröl és egyben tilt is akkor látod úgy, hogy nem szerepelsz a listájában.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

[HUN]FaTaL
Rosszul gondolod. Ha töröl akkoris látszik, ha tiltott.

ha töröl és bepipálja h tilt is, akkor nem látszik h törölt, nem?
mer sztem de
szal ha valaki töröl, de benyomja mellé h tilt is, akkor úgy látod a listában h TE fennvagy NEKI (az õ listáján)

ha csak töröl de nem tilt, akkor meg kiírja h nem vagy fenn a listáján

BaliBoy
Jah már értem. Én a törléssel járó tiltásra gondoltam.

akyyy
Régebben plusba nem lehetett, de ott, ahol õ monjsa ott valoban meg lehetett nézni, sõt, elég volt jobb klikkel, ha lehetett törölni az email cimét, akkor õ már törölt. De kissé macerás, miegymás plusal kényelmesebb.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
A törlést nagyon régóta jelzi. Ha valaki tilt és töröl, úgyis észreveszed, plusz látod törölt.
Mio van ha valaki törölt de nem tiltott le? az se lesz benne a listába, vagyis azt hiheted, letiltott, irsz neki egy jó erõs kurvaanyázást, jól megkapja oszt jól meg is ver, probáld ki!😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

[HUN]FaTaL
Az hogy kinek vagy a listáján azt plusba is meg lehet nézni a partnerlista karbantartóval. Csakhogy, ha csak simán letiltott az nem látszik.

BaliBoy
"Tekintse meg, kik vették fel Önt ismerõseik listájára!"
És nem az a lista ami e-felett a szöveg felett van hanem az a lista ami a megtekintés gombra kattintva jelenik meg.

Ehhh... értelmezni. Egyébként az elõbb próbáltam ki. Te is megteheted. Egyik msn címmel felveszed a másikat. Visszaigazolsz majd visszalépsz az eredetibe és amit felvettél tiltással törlöd, utána lépj be a másikba és nézd meg abban a listában amit írtam. Láss csodát nem lesz ott a másik cím...

Amúgy meg a bannerban van!

[HUN]FaTaL
EPIC FAIL 😄

Doomista
EPIC FAIL FAIL EPIC

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

akyyy
kicsit benézted, itt azt mutatja akik neked fel vannak véve, illetve akiket TEEE letiltottál. nem azt akit téged letiltott.
nem tudom hol látsz te olyat, hogy semmivel se lehet látni ki törölt téged. mert nagyon régóta lehet látni, mindenki tud is róla<#idiota>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

BaliBoy
Nem tudom, hogy a kiírás óta volt-e róla szó, de simán meg lehet nézni, hogy ki tiltott le vagy törölt. És sem program sem pedig script nem kell hozzá.

Eszközök/Beállítások/Adatvédelem/Tekintse meg, kik vették fel Önt ismerõseik listájára! -> Megtekintés

Ha nincs ott a név vagy zárójelben az szerepel, hogy letiltva akkor letiltva illetve törölve van az illetõ.

Insomnia93
megoldottam 😛 ujra raktam az msn-t 😛
azéé kössz a segitséget rooney

Ahova ti mentek én már onnan rég vissza fele jövök....

Insomnia93
háát ez az h igen-re kattintottam ... de nincs valami olyan lehetöség amivel még is csak ki tom kapcsolni h tünjön el onnan az a hülyeség...? mit tom én beállitsáok és akkor ott valahol?
bááár én nem találtam semmit de ha valaki tudja akkor pls... 😛
kösszi

restart megoldotta , és ki voltak kapcsolva a szmájlik , köszi!!

bekapcsoltam , ugyanaz

[HUN]FaTaL
Szerintem semmi értelme. 20 partnert ritkán törölsz egyszerre 😄 Egész csoportot meg szinte soha.

red bull
nem hiszem el hogy nem tudtak volna belerakni egy olyan opciót hogy több kijelölése és törlése vagy valami ilyesmi. hihetetlen egyébként hogy egyre újabb és újabb msn eket dobnak kb félévente és még eddig egyik verzióba se sikerûlt belerakni valahogy ezt a funkciót, de szerintem nem csak én hiányolom belõle ezt a funkciót.

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Flamer
tapasztalat. gecyszar.:|

Flamer
perl mi?😄

Hi, meg lehet azt oldani hogy a legújabb WLM ugyanúgy nézzen ki, mint a régebbi, illetve az ablakok kinézete is olyan legyen? Egyáltalán érdemes felrakni a legújabbat? Mivel lett jobb?

steam, origin: ACE_hun

rooney8
Mert arra kattintasz, hogy igen...<#idiota> Helyette a nem-re kell kattintani.

Insomnia93
ööö igen.... de én ott igen-re kattintotam... s most ilyenkor h lehet azt beálitani h az még se mutassa?

rooney8
A végégén megkérdezi, hogy "mások által is látható legyen az eredmény?" Vagy valami ilyesmi 😄 Az a lényeg, hogy ott a nem-re katt

[HUN]FaTaL
Szerintem csak egyesével lehet, ha csoportot törölsz az other contactsba kerülnek a partnereid.

red bull
msn partnereket csoportal együtt hogy lehet törlni? vagy hogy lehet egyszerre kijelölni több embert is hogy törölje és ne kelljen egyenként ? (mns 8.5-t használok mert a 9.0 nekem b@szakodott)

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

nem 😄 a beceneve az eredeti neve , ami megvan neki adva MSN-be 😊) egy jó hosszú , színes neve van 😄 és most csak szimplán "Klaudia" 😄

mind1 , szerintem csinálok új MSN Címet , amúgy is akartam 😊))

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Insomnia93
valaki segitene nekem????

lehet amúgy is Klaudia a neve

Shifter
kivannak kapcsolva az egyéni smiley-k és rendes smiley-k is

&#3232;_&#3232;

áhh ... :S próbáltam , ugyanúgy Klaudia marad , kitörlöm enter , és megmarad a Klaudia :S azért Klaudia , mert a windows live rendszerébe Klaudiaként van felvéve a profil hálozatomba... nem is tudom , miért vettem ott fel... áhh ... 😄

SimaSuna
nevére jobbklikk..becenév megadása...kitörlöd és enter 😊
Sziasztok

Remélem tudtok segíteni... 😄 egyszer már sikerült megoldanom , de azóta se többet... egy ismerõsömet felvettem , a windows live messenger hálozatára is , és azóta az ismerõsömnek csak szimplán az a neve a partnerlistán , hogy Klaudia ... szeretném valahogy visszaváltoztatni , hogy az eredeti saját maga beírt neve legyen kint , de nem tudok rájönni múltkor , hogy csináltam meg...

Tudom , eléggé hülye probléma stb , de gondoltam ha van ez a forum , miért ne kérdezzem meg 😊

Elõre is köszönöm a válaszokat 😊

Doomista
<#pias><#pias>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

<#wow3><#wow3>

Doomista
nem tagadom...

hazucc

Doomista
mekhekkeltelek.

Mi a faszért nem jelennek meg a szmájlik ?

Insomnia93
dee nekem valaki segitene ha már1x ennyire benne vagytok 😄😄😛
annyi h játszottam valakivel és most az msn kiirja a személyes üzenet alatt h bla bla bla nyertem stb... azt h lehet eltüntetni??
létszi segitsetek már mert nagyon idegesit :S:S
KÖSSZ

Törölt felhasználó
Köszi!
FZoleee
ez mûködött, kiírta, hogy csatlakozik a microsoft update-hez 😄
SimaSuna
lehet azt csinálták mint a 8.5nél...

"Elvileg tehát hibajavításokról szó sincs, csupán a Microsoft tesztelni szerette volna azt az eddig nem bevett gyakorlatot, miszerint a WLM-hez a Microsoft Update keretein belül tölthetünk majd le frissítéseket."
FZoleee
nem úgy xD a wlm 9.0 frissítette magát... vagy csak bugokat javítottak? az is feltûnõ, hogy más a betûtípus XD