13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#9115 Sehogy. Illetve, külső vírusírtót betallózva. És miért olyan nehéz azt felrakni? Pár perc alatt települ és kész. -
éééénZoli #9114 Sziasztok!
olyan kérdésem lenne, hogy meglehet e tudni valakiről hogy rejtve kapcsolódik-e anélkül hogy ráírnék vagy bármi? szóval létezik e valami opcio amivel ezt letudom ellenőrizni? -
#9113 hogy tudnék rar, zip, exe, stb. fájlokat küldeni anélkül a rohadt windows vírusírtó nélkül?
nekem se tudnak küldeni.... -
#9112 töröld le a szmájlikat, meg úgy az egész mappát. persze csinálhatsz belőle másolatot, próbáld ki, úgy müködik -e, ha igen, akkor ott lesz a gebasz, ha nem, akkor máshol. -
#9111 Valaki pls segítsen :S
Még pedig olyanban,hogy most tettem újra az XP-t,rátettem a 8.5-s live messengert.
Még annyit csináltam vele,h a smiley-kat visszatettem,meg az egyéb elmentett dolgokat(c:\documents and settings\felhasználónév\local settings\application data\microsoft\messenger\emailcím\objectstore\customemoticons )
Tehát ahol ezek voltak,már csináltam régebben ilyet,mikor valaki mondta,jól vissza is állított mindent,s normálisan működött is az msn.
DE most olyan van,hogy MSN beállításánál beállítom pl. hogy időbélyegzőket tegyen 1-1 üzenet után,vagy pedig mentse az egyes üzenetek,vagy pl. kipipálom hogy ne játsza le automatikusan az animációkat illetve hangokak,de mintha nem is reagálná rá... Nem csinálja meg egyiket se :@ Ez miért van? Valaki tudja? :S Mert kicsit idegesítő. -
#9110 !imitate -
#9109 Hali!
LEtöltöttem ezt a MessengerDiscoveryt-t azt írta ezzel tdok 1beszélgetésen bellül a másik nevével írni, haveromat akarom megviccelni XD meg is van a terv xD cska nemtom hogy kell ezt használni :D vki leírná ? előre is kössz :D -
Myron #9108 vagy camstudio. -
relcse #9107 Nem nem, masra kell. De........:-) -
relcse #9106 mukodik, koszonom szepen! erdekes progi, de mukodik!!! -
#9105 vetkőzik valami nő, vagymi? :D -
relcse #9104 ha sikerul, jovok neked eggyel! -
#9103 hypercam, keres rá google -
relcse #9102 sziasztok. szeretnem ha segitenetek!! keresek egy olyan softvert, ami rogziti a webcamon latottakat. szeretnem videoba menteni a beszelgetes alatt latottakat! surgos lenne, elore is koszonom. Relcse -
Myron #9101 valami gebasz van
velem is előfordult, h egyik haverom helyett valaki más jelentkezett be, más néven, kép nélkül
mondtam havernak változtasson jelszót, és azóta jó
nem biztos h feltörték, lehet h valami nagy BUG van az MSN rendszerében és mást jelentkeztet be a fiókjába. -
#9100 van egy partnerme ami kép nélkül és olyna néven van fent hogy:
ibodi0831
lehetséges, hogy feltörték? -
#9099 törlöd a nem azonnaliból is és újra felveszed mintha egy idegent vennél fel -
janika15 #9098 csáó! van egy partnerem akit letöröltem, dühömben és így bekerült a nem azonnali üzenetváltási partnerek közé. a dolgot átgondoltam, ezért szeretném ismét vissza venni az azonnali üzenetváltási partnereim közé. Hogy lehet ezt megoldani? köszi a segítséget! -
#9097 na...átjöttem a másik géphez, és ittsem vagyok elérhető
valaki segítsen :( -
#9096 a többiek azt mondják hogy elérhető vagyok, de azt írja hogy nem vagyok fennt a listájukon...
vagy egyáltalán nem látszok elérhetőnek -
#9095 live messenger 8.1-est használtam...
de ma észrevettem hogy (mivel felvettem saját magam a listámra) néha lemegyek nem elérhetőbe....a többiek meg nem írnak rám, én elérhetőben látom a "fülem", de magamat nem elérhetőben, és a többiek sem látnak.
mondom jó, elegem van. felraktam az új verziót
windows live messenger 9.0 azt irja ki hogy nem tud belépni mert a szolgáltatás nem elérhető?
ilyenkor wtf van? error code 80040154, regeditben állítgattam a megoldást google-ből de mostsem jó
de a legjobb lenne ha az első felére adnátok megoldást, 9.0 suxx -
#9094 egyféle módon tudhatod meg hogy tilt e az adott partner, vedd fel egy másik címeddel -
#9093 banner -.-" -
Myron #9092 sehogy -
ivadek #9091 Hali.
Lenne egy kérdésem, ha valaki letíltott engem msn-en azt, hogy tudom megnézni? Csak az e-mail címét írja ki az msn? Windows Live Messenger em van és fent van a plusz is. Előre is köszi. -
#9090 ezt a bacardit nyaltad
amúgy magától megosztja alapértelmezett beállításban -
#9089 Mindenhol kerestem és nem találtam:S
Kellett elrakniuk onnan :@ -
Myron #9088 válaszoltam, de nem tudom mi a megoldás :D
mer az nekem nincs fenn a 09 és nem is lesz soha. -
#9087 Üdv!
Msn 09-ben hogyan lehet a háttérképet megosztani?
Seholse találom azt a részt ahol be kell pipálni, pls help!
1 Bacardiba megy a fogadás hogy 1 órán belül válaszolnak! -
Myron #9086 nem csak 1 emberrel van baj hanem többel is
netrádió nem szakadozik, a bix.hu-t is simán loss nélkül pingelem, MO-n lévő emberkékkel msn-eznék -
Myron #9085 másnak se küldi át msn az üziket a másiknak?? -
Myron #9084 accot lopni kamu oldallal?
gratulálok nagy fantázia kell hozzá -.-" -
#9083 Szóval meg kéne ezt ismételni, ha van rá elég jelentkező, megpróbálok csinálni egy ilyet meg felélesztem a fórumot:D -
#9082 xd -
#9081 volt egy honlap ezni, ami egy acclopó volt. beirtad neved jelszavad, elsőként elmentette, majd kiirta hogy nem éri el a szervert, probáld meg ujra. ekkor egy máik oldalt hozott, be amibe beirva már be tudtál lépni. csak az első probálkozáskor ellopta a neevedet meg jelszavadat.
ezt egy txt-be tárolta a hülyegyerek, ami gond nélkül elérhető volt, ezt kihasználva felirtuk mind, alakitottuk egy kisebb zárt körű csapatot és belépdestünk hülyülni rá:D
a fóruma még mindig elérhető
csak aztán lejelszavazta, majd szép lassan mindegyiknek a hozzáférése megszünt. -
Myron #9080 az milyen volt? -
#9079 Emlékszik még valaki a3 évvel ezelőzzi nagy sg msn hackre?:D csinálni kéne megint:P -
#9078 akkor más miatt, de új cim kell:D -
Myron #9077 öldd meg -
pista89 #9076 Tiltsd le:D