13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• [HUN]FaTaL
    Sehogy. Illetve, külső vírusírtót betallózva. És miért olyan nehéz azt felrakni? Pár perc alatt települ és kész.
  • éééénZoli
    Sziasztok!
    olyan kérdésem lenne, hogy meglehet e tudni valakiről hogy rejtve kapcsolódik-e anélkül hogy ráírnék vagy bármi? szóval létezik e valami opcio amivel ezt letudom ellenőrizni?
  • Hegi90
    hogy tudnék rar, zip, exe, stb. fájlokat küldeni anélkül a rohadt windows vírusírtó nélkül?

nekem se tudnak küldeni....
  • akyyy
    töröld le a szmájlikat, meg úgy az egész mappát. persze csinálhatsz belőle másolatot, próbáld ki, úgy müködik -e, ha igen, akkor ott lesz a gebasz, ha nem, akkor máshol.
  • Rash87
    Valaki pls segítsen :S
    Még pedig olyanban,hogy most tettem újra az XP-t,rátettem a 8.5-s live messengert.
    Még annyit csináltam vele,h a smiley-kat visszatettem,meg az egyéb elmentett dolgokat(c:\documents and settings\felhasználónév\local settings\application data\microsoft\messenger\emailcím\objectstore\customemoticons )
    Tehát ahol ezek voltak,már csináltam régebben ilyet,mikor valaki mondta,jól vissza is állított mindent,s normálisan működött is az msn.

DE most olyan van,hogy MSN beállításánál beállítom pl. hogy időbélyegzőket tegyen 1-1 üzenet után,vagy pedig mentse az egyes üzenetek,vagy pl. kipipálom hogy ne játsza le automatikusan az animációkat illetve hangokak,de mintha nem is reagálná rá... Nem csinálja meg egyiket se :@ Ez miért van? Valaki tudja? :S Mert kicsit idegesítő.
  • Benny04
    !imitate
  • watto
    Hali!
    LEtöltöttem ezt a MessengerDiscoveryt-t azt írta ezzel tdok 1beszélgetésen bellül a másik nevével írni, haveromat akarom megviccelni XD meg is van a terv xD cska nemtom hogy kell ezt használni :D vki leírná ? előre is kössz :D
  • Myron
    vagy camstudio.
  • relcse
    Nem nem, masra kell. De........:-)
  • relcse
    mukodik, koszonom szepen! erdekes progi, de mukodik!!!
  • Fabio Capello
    vetkőzik valami nő, vagymi? :D
  • relcse
    ha sikerul, jovok neked eggyel!
  • akyyy
    hypercam, keres rá google
  • relcse
    sziasztok. szeretnem ha segitenetek!! keresek egy olyan softvert, ami rogziti a webcamon latottakat. szeretnem videoba menteni a beszelgetes alatt latottakat! surgos lenne, elore is koszonom. Relcse
  • Myron
    valami gebasz van
    velem is előfordult, h egyik haverom helyett valaki más jelentkezett be, más néven, kép nélkül

mondtam havernak változtasson jelszót, és azóta jó
    nem biztos h feltörték, lehet h valami nagy BUG van az MSN rendszerében és mást jelentkeztet be a fiókjába.
  • akyyy
    van egy partnerme ami kép nélkül és olyna néven van fent hogy:
    ibodi0831

lehetséges, hogy feltörték?
  • [HUN]FaTaL
    törlöd a nem azonnaliból is és újra felveszed mintha egy idegent vennél fel
  • janika15
    csáó! van egy partnerem akit letöröltem, dühömben és így bekerült a nem azonnali üzenetváltási partnerek közé. a dolgot átgondoltam, ezért szeretném ismét vissza venni az azonnali üzenetváltási partnereim közé. Hogy lehet ezt megoldani? köszi a segítséget!
  • tigeroo
    na...átjöttem a másik géphez, és ittsem vagyok elérhető

valaki segítsen :(
  • tigeroo
    a többiek azt mondják hogy elérhető vagyok, de azt írja hogy nem vagyok fennt a listájukon...

vagy egyáltalán nem látszok elérhetőnek
  • tigeroo
    live messenger 8.1-est használtam...
    de ma észrevettem hogy (mivel felvettem saját magam a listámra) néha lemegyek nem elérhetőbe....a többiek meg nem írnak rám, én elérhetőben látom a "fülem", de magamat nem elérhetőben, és a többiek sem látnak.

mondom jó, elegem van. felraktam az új verziót

windows live messenger 9.0 azt irja ki hogy nem tud belépni mert a szolgáltatás nem elérhető?

ilyenkor wtf van? error code 80040154, regeditben állítgattam a megoldást google-ből de mostsem jó

de a legjobb lenne ha az első felére adnátok megoldást, 9.0 suxx
  • biomage
    egyféle módon tudhatod meg hogy tilt e az adott partner, vedd fel egy másik címeddel
  • SimaSuna #9093
    banner -.-"
  • Myron
    sehogy
  • ivadek
    Hali.
    Lenne egy kérdésem, ha valaki letíltott engem msn-en azt, hogy tudom megnézni? Csak az e-mail címét írja ki az msn? Windows Live Messenger em van és fent van a plusz is. Előre is köszi.
  • autoszimulator
    ezt a bacardit nyaltad

amúgy magától megosztja alapértelmezett beállításban
  • devilzero
    Mindenhol kerestem és nem találtam:S
    Kellett elrakniuk onnan :@
  • Myron
    válaszoltam, de nem tudom mi a megoldás :D
    mer az nekem nincs fenn a 09 és nem is lesz soha.
  • devilzero
    Üdv!
    Msn 09-ben hogyan lehet a háttérképet megosztani?
    Seholse találom azt a részt ahol be kell pipálni, pls help!
    1 Bacardiba megy a fogadás hogy 1 órán belül válaszolnak!
  • Myron
    nem csak 1 emberrel van baj hanem többel is
    netrádió nem szakadozik, a bix.hu-t is simán loss nélkül pingelem, MO-n lévő emberkékkel msn-eznék
  • Myron
    másnak se küldi át msn az üziket a másiknak??
  • Myron
    accot lopni kamu oldallal?
    gratulálok nagy fantázia kell hozzá -.-"
  • akyyy
    Szóval meg kéne ezt ismételni, ha van rá elég jelentkező, megpróbálok csinálni egy ilyet meg felélesztem a fórumot:D
  • Benny04
    xd
  • akyyy
    volt egy honlap ezni, ami egy acclopó volt. beirtad neved jelszavad, elsőként elmentette, majd kiirta hogy nem éri el a szervert, probáld meg ujra. ekkor egy máik oldalt hozott, be amibe beirva már be tudtál lépni. csak az első probálkozáskor ellopta a neevedet meg jelszavadat.

ezt egy txt-be tárolta a hülyegyerek, ami gond nélkül elérhető volt, ezt kihasználva felirtuk mind, alakitottuk egy kisebb zárt körű csapatot és belépdestünk hülyülni rá:D

a fóruma még mindig elérhető

csak aztán lejelszavazta, majd szép lassan mindegyiknek a hozzáférése megszünt.
  • Myron
    az milyen volt?
  • akyyy
    Emlékszik még valaki a3 évvel ezelőzzi nagy sg msn hackre?:D csinálni kéne megint:P
  • akyyy
    akkor más miatt, de új cim kell:D
  • Myron
    öldd meg
  • pista89
    Tiltsd le:D