Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát sztem skype sokkal szarabb mer avval még soha a büdös életben nem sikerült felmennem msn-re...

Petka
Skypeal nincsenek ilyen gondok, mint az msnnel most...

rooney8
Nekem nincs semmi bajom a skype-al, de állandóan csak azt tudod irkálni, hogy a wlm szar, használj skype-ot... Kicsit unalmas<#szomoru2>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

5c0rp330n
lol

autoszimulator
meg mer a skype nem msn-hez való.

.: mobilize.hu :.

az a baj h nem látom az msn-es partnereimet skype-on. más bajom nincs vele. max talán az h ha látnám is, akkor se látnám a színes neveket, meg a scriptek is hiányoznának, pl a bill. led villogtatós, mert így érzékelem ha írtak filmnézés közben is

rooney8
use huzz innen a ****** a skypeoddal<#lama>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

5c0rp330n
use skype.
úgyis most jött ki a 4.0.

SimaSuna
use 8.5 😊
üdv én leszedtem a friss msn -t és teljesen belassult a gép (írás, telepítések, másolás) ugyanígy havernál is
tegnap leformáztam most felraktam és megint azt írja hogy frissítsem (de én nem akarom mer akkor megint szophatom) a frissítés nélkül nem is lehet belépni?
rooney8
Azaz 😄

kakaoskalacs
Format ?😄DD

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

rooney8
Inkább megcsináltam még most este, ne kelljen holnap szarozni vele 😄 Mosmeg végre jó a emesen<#eplus2><#idiota>

Doomista
WLM Plus 9.0hoz (Work)

ott a banner alatt,persze hogy van 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

szucsy89
leszedtem a 9hez a legújabb frissítést(idegesített h mindig ott volt hogy újabb verzió érhetõ el) de így a színkódokat látom, nem a színes neveket és idegesítõ, szóval a legújabb frissítéshez van már plus?
rooney8
Hagyom a szarba :@ Holnap lesz egy fomat c azt jólvan 😄

a rohadt ... annyát b..a meg ez a szar most mar 10 programmal toroltem mindenhonnan regeket minden szart es nem tom feltenni az uj msnt mert azt irja h fent van 1 regi amikor qrvara nincs mar semmi fent <#falbav><#falbav><#boxer>
The Garrett
na a 8.5 felenged. 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
miert van az, hogy ma délután óta a 3 msn accomból csak azzal nem tudok bejelentkezni (8100030d error), amelyiket használnám is?

végigzongoráztam a tippeket amiket google kidobott a hibára, feltettem régi msn-t, letöröltem az msn+ -t, meg minden kapcsolódó msnlive cuccot, de még mindig nem tudok bejelentkezni azzal az 1 accal. (a sima fapados messenger felenged azzal is, csak a live nem.)

ja, most 8064.206 van fenn.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

uninstalláld a régit, vagy tegyél fel egy régit, és rakd arra

steam, origin: ACE_hun

Doomista
nekem a 9.0 Build: 14.0.8064.206 is...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

[HUN]FaTaL
Nekem a 9es is.

http://goo.gl/gd6Zi5

SimaSuna
nekem a 8.5 simán mûxik...
rooney8
Most is ugyan úgy hibát észlelt ezért leáll :/

nekem semmi "http://g.live.com".el kapcsolatos oldal nem jon be szal ezert
alapbol a wlsetup-custom.exe se mukodik mivel az arrol az oldalrol megy... en csak ugy tom meg csinalni ha leszedem mindig a legujjabb msnt ami ien 20 megas file kb csak nem tom h mi az uj msn verzo szama szal nem tom leszedni 😛
[HUN]FaTaL
messenger.msn.com

Leszeded a telepítõt elindítod és frissít. Nem értem mit szenved mindenki az MSNnel, nekem mindig hibátlanul frissít.

rooney8
Most azt csinálom, de ez így nem jó 😄

csövelj ebuddy-n <#idiota>

Petka
Elkúrták<#idiota>

Ne msn-ezz<#idiota>

rooney8
Üdv!

Akarok bejelentkezni wlm-be, de mindig kiírja, hogy updatelni kell. Mondom oké, rákattintok az igenre, le is tölti, aztán kiírja, hogy a wlm hibát észlelt ezért leáll... :@ Most mit csináljak?

Doomista
lol

mind1 akk nem is érdekel ha már olyan öreg

19lesz^^
címe nem publikus 😊

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

hány éves a hugod?
MSN címe?

jaja 😊

hugom MSN én Miranda 😊

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Doomista
suna "miranda úr" tud már csak ebben segiteni 😄

FZoleee
király, már csak meg kéne keresni, hogy merre található xD
Doomista
van külön rá olyan addon,vagy mirákom,ami mutatja,hogy ki jelentkezett ki és be 😊

FZoleee
lol 😄 felraktam a mirandát, biztos jó is lenne, ha kiírná, hogy ki jelentkezett be...
Doomista
mivel a házigazda mirandás,ezért csak félig.õ itt az úr,ö a topignak a fél szelete.

FZoleee
tudtommal ez még mindig a windows live messenger topik
Doomista
hasznájatók mirandát,és nem lesznek ily gondjaitok.

nekem 0x80004004
Abba benne van a 9.0?
Mert nekem már megvolt ezelõtt , és azzal se engedett belépni ma reggel amíg nem updateltem.

Petka
Na ja, updater hibakód: 0x80004005
...

Megint Updatelni kell az msnent es mivel en nem tudom ezert ha vki tud az uj verziohoz linket az linkeljen thx:d
ennyi offos spamot

[HUN]FaTaL
Drótkefe nem szükséges, csak egy vödör víz.