13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
msstz #9155 Igazán frissíthetnél SP3-ra. Ha úgy sem megy fel simán, akkor tanácstalan vagyok. -
#9154 Hát igy ja, nézegesd esetleg a plus fórumát, vagy ha jól tudsz angolul, tedd fel ott is a kérdést:D én isonnan néztem ki ezt, hátha. -
#9153 Egy ilyenem sincs :) Ezekszerint nem egyszerű a problémám :\ -
#9152 szmájli center verziója, meg discoverié, meg egyéb msnel kapcsolatos prgiké? -
#9151 XP SP2; Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206); Plus 4.81.0.358 -
#9150 jó, és hanyas verziód van msnből, plusból, és oprendszerből? -
#9149 http://www.msgplus.net/download/ <<< innen töltöttem le. Tudtommal ez a hivatalos. -
#9148 rossz verziójú a plusod, tölsdc le hivatalos honlapról. -
#9147 Sziasztok! A problémámra nem találtam választ se a FAQ-ban se a Hibablogban!
Olyan gondom lenne, hogy fent van a legújabb plus de nem működik oly módon hogy A Súgó mellett ott a Plus! menu de egyébként semmi funkciót nem jelenít meg. Tehát pl a beszélgetés ablakaimban hiányoznak a plus! ikonok stb. Próbáltam tűzfalat kikapcsolni úgy se jó. Újra telepíteni a plust. Úgyse jó!
Mi lehet a probléma? -
#9146 telepítsd újra, fájljait töröld beállításaiban. -
#9145 Sanszos hogy user error. De ilyen hibáról még nem hallottam. -
Myron #9144 sanszos h a 9.0 egy nagy adag kaki -
#9143 sziasztok!
van 1 kis problémám! a lényeg az hogy WLM 9.0 van fent a gépen msn plus al és mostanába SENKIT nem tudok felvenni msn re... vagyis feltudok csak se én, se ő nem lát engem elérhető partnerként, és eggyáltalán nem tudunk egymásnak irni pedig visszaigazolt msn en tuti. de ha más vesz fel engem akkor se jó, mert akkor meg nekem nem irja hogy felvett [email protected]
viszont a sima WLM MSN en ami alapból rajtavan a windowson azzal meg tökéletesen működik... esetleg a 9.0 ás wlm a hibás? van-e rá megoldás?
előre is kösz a válaszokat... -
Myron #9142 ha olyan fontos akkor beszélj vele skypeon van máson -
#9141 Ilyet még sose láttam pedig fontos lenne vele beszélnem. :S -
#9140 Hali!
Lenne egy olyan gondom, hogy felvettem egy emberkét msn-re és ő nem lát sehol a partnerek között, még a további partnerek között sem.
Eleinte ha írtam neki még el tudta olvasni és látta, de ha most írok neki már el sem küldi. :S
Tehát elvileg én látom őt, hogy elérhető, de ő nem lát engem még a listán sem.
Van megoldás? -
Myron #9139 na és akkor amik most használhatók, 8.1-től felfele, azok melyikek? -
#9138 régen is volt. -
Szemjuel #9137 Live notifier -re keress rá, és megleled a választ :) -
Myron #9136 lol van ilyen hax? dehát mér küldené ki netre azt h a gépen megnyitottál egy ablakot? semmi logika nincs benne. max ha épp letölti a képet amit beraktál, de azt is központi szerverről tölti szerintem, mert azt is meg tudod nézni live.com-on ha a személy éppen nincs fenn. -
#9135 Nekem is többnyire jók szoktak lenni :D -
Szemjuel #9134 hmm.. fent van már egy napja, de hiába próbálgattuk nem jelezte.. :S talán majd belejön xD -
#9133 discovery -
Szemjuel #9132 Van esetleg olyan szkriptetek msn 9-hez, ami megmutatja, ha megnyitják a beszélgetsi ablakot de még nem írtak ránk? azt tudom hogy a Live Notifier képes volt rá, de csak a 7.5ös verzióval működik, amit viszont nem tudok használni windows 7-el!
valaki segítsen legyenszíves! :) -
#9131 Érdekes hogy nekem mindig, minden rendszeren kifogástalanul működik. Mit csináltok ti az OS-sel?:D -
#9130 nem is arra céloztam, hogy általános a hiba.
szerencsére vannak alternatív programok, így igazából nem is gond, hogy azaz 1 szál program nem működik a rendszerben. -
msstz #9129 nálad a hiba, itt is 7 van, mégis királyság. sőt nekem xpn is királyul ment, mert sok pénzt fizettem a Microsotnak érte. -
#9128 Csak annál a partnernél volt, de mind1 már megoldottam. :) újraktam :D Azért köszi.. :) -
#9127 És csak annál a partnernél? Próbáld meg, hogy a beállításokba kiveszed a pipát a szmájlik megjelenítésénél. Kilépsz, visszalépsz, pipa be, kilépsz, visszalépsz :D -
#9126 miota winfos 7 van, nekem is error code 80040154 xDDD -
#9125 Sziasztok!
Valaki árulja már el nekem, hogy milyen billentyűkombinációval lehet azt állítani hogy egy adott partnernél megjelenítse a szmájlikat vagy sem? Véletlen megnyomtam valamit, és azóta ennél a bizonyos partnernél nincsenek szmájlik. Válaszokat előre is köszi! :) -
#9124 #9119 -
#9123 A-Patch -
#9122 á de nem akarom, hogy miattam szerencsétlenkedjen a másik... -
Myron #9121 nevezd át .zipp .rarr .exee -re :D -
éééénZoli #9120 köszönöm gyors válaszod!
minden jót! -
#9119 ugye amikor megkérdezte ott volt, hogy letöltés... én arra rákattintottam és utána nyomtam egy mégsét. Utána megint átküldtem a fájlt, és már engedte :) -
#9118 így viszont lehet, hogy felrakok egy pidgint vagy egy mirandát. -
#9117 mert utálom, hogy csak egy progit akarok használni, az MS mégis telepakolja a gépem minden szarral. -
#9116 Nincs.