Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
tegnap leformáztam most felraktam és megint azt írja hogy frissítsem (de én nem akarom mer akkor megint szophatom) a frissítés nélkül nem is lehet belépni?
ott a banner alatt,persze hogy van 😊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
végigzongoráztam a tippeket amiket google kidobott a hibára, feltettem régi msn-t, letöröltem az msn+ -t, meg minden kapcsolódó msnlive cuccot, de még mindig nem tudok bejelentkezni azzal az 1 accal. (a sima fapados messenger felenged azzal is, csak a live nem.)
ja, most 8064.206 van fenn.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
steam, origin: ACE_hun
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

alapbol a wlsetup-custom.exe se mukodik mivel az arrol az oldalrol megy... en csak ugy tom meg csinalni ha leszedem mindig a legujjabb msnt ami ien 20 megas file kb csak nem tom h mi az uj msn verzo szama szal nem tom leszedni 😛
Leszeded a telepítõt elindítod és frissít. Nem értem mit szenved mindenki az MSNnel, nekem mindig hibátlanul frissít.
http://goo.gl/gd6Zi5
Akarok bejelentkezni wlm-be, de mindig kiírja, hogy updatelni kell. Mondom oké, rákattintok az igenre, le is tölti, aztán kiírja, hogy a wlm hibát észlelt ezért leáll... :@ Most mit csináljak?
címe nem publikus 😊
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
MSN címe?
hugom MSN én Miranda 😊
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Mert nekem már megvolt ezelõtt , és azzal se engedett belépni ma reggel amíg nem updateltem.