13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#9195 "c:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe" -
#9194 a windows live parancsikonja hol található a windows-ban?
a start menüben nincs, és sokszor az óránál is eltűnik a pici ikonja, ilyenkor restartolni kell....
a program files/windows live mappában nincs exe fájl
? -
#9193 emos kurva :DDDDD -
#9192 Barátnőm, szerencsére azt nem kell komolyan venni:D Ellenben megoldás az nem lenne rossz;) -
#9191 A jó Isten így akar megóvni valamitől/valakitől..(?) -
#9190 c-c-c-c-combo breaker -
#9189 "emos kurva:D" -
andersh #9188 "emos kurva:D" -
#9187 "emos kurva:D" -
#9186 "emos kurva:D" -
#9185 Bocsi ha már le van írva ennek a hibakódnak a megoldása, de én nem találtam sehol. Segítsetek légyszíves mi lehet a megoldás.
2 Hónapja vettem egy webcamot, működött szépen 1 hétig, aztán meg ez a hibaüzi jött ki:
A webcam tökéletesen mükődik...
Előre is köszi! -
#9184 a windows live parancsikonja hol található a windows-ban?
a start menüben nincs, és sokszor az óránál is eltűnik a pici ikonja, ilyenkor restartolni kell....
a program files/windows live mappában nincs exe fájl -
#9183 msn password recovery -
#9182 A gépemen bejelentkezett valaki, és azt szeretném tudni milyen kóddal. Ezt hol tudom megnézni? :D (lehet nagy vonalakban fogalmaztam) -
#9181 szintúgy :) -
#9180 Érdekes nekem nincsenek ilyen problémáim, meg egyik ismerősömnek se.
Live Essentialst kell uninstallálni és kiválasztod a WLM-et. -
#9179 hát nemtom az összes haveromnak kb ugyanazt csinálja mint nekem (pl nem tud felvenni senkit a partner listájára, oda-vissza)és valaki le se tudja törölni a gépről mert sehol nincs WLM 9.0-ra utaló mappa pedig windows keresővel is végigfutottam rajta -
#9178 Hibátlan a 9.0. -
polarka #9177 Programok telepítése/törlése -> Windows összetevők hozzáadása/törlése -
#9176 Nálam pl. tökéletes a 9.0 is ;) -
msstz #9175 Ez sem igaz ugye. Gépfüggő, hol megy és hol nem. -
#9174 ne a 9.0át használd...mert 1 rakat sz@rt se ér..
8.5t használj -
#9173 vagy ha az a kérdés egyszerűbb hogy:
Hogy lehet kiirtani az MSN-t ugy a gépből mint hogyha sose lett volna rajta semmien verziójú msn???
Én már nem tudom hanyadik napja küszködök ezzel a sz@rral hogy bejelentkezzen :@ -
#9172 amikor telepíteném az WLM 9.0-t hol lehet kiválasztani hogy ne a C: meghajtóra telepítse?? mert egyből oda rakja -
#9171 akkor rossz topik -
Stupid Peach #9170 azt mondják lehet vírus... -
#9169 vidd a gépet szervízbe. -
Stupid Peach #9168 ja és köszi -
Stupid Peach #9167 hali..jó egy hete nem indul az msnem..valami ötlet? -
Myron #9166 lol :DDDD -
polarka #9165 Gmailen le lehet. És automatikusan tudja importálni a hotmailes e-mailjeid is. -
#9164 sose találkozt amég bonprixel meg brands-al, oszt mikor kérdezik, mit hoztam, ennyi pénzé:O hát mondom fasztudja :D ha ketyeg akkor bombát -
#9163 pedig miylen sokat vesznek, főleg a kis falukba a magas Cék. BonPrix, otto, brands... -
#9162 hát én nem találom :D mert van levél ami alapból a spam-ek közé megy de ez nem -
#9161 nincs benne spamszűrő? én nem tudom a hotmailes fiókom jelszavát, nem tudok belépni, de tuti be lehet állítani spamcímeket, ahonnan nem akarsz levelet kapni. Ha meg külön progival szívod le a maileket, akkor abban van ilyen.
mellesleg ez egy ilyen reklámon alapuló kedvezményeket adó szarság. occsóér lehet benne vásárolni, nem rossz annyira, bár ruhát neten sose vennék. -
#9160 valami ruházati bolt vagy miez de életembe nem jártam az oldalon de csak küldi, valami hírlevél leiratkozás sincs -
#9159 :C szoktam olyan csomagokat szállítani, brands.hu van ráírva meg szalagozva, és miinimum 10ezrekbe kerül:D -
#9158 nem lehet valahogy e-mail címeket letiltani a hotmail-es fiókomban? valami brands.hu naponta szpemmeli nekem a szarjait -
msstz #9157 Azért mondtam csak, mert nekem SP3-am volt XP alatt és hibátlanul, ment a WLM 2009. :) Az XP kiismerhetetlen, talán bejön. -
Myron #9156 sp3 az csak egy bizonyos időpontig kiadott (biztonsági)frissítések gyűjteménye