13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• Toby0501
    "c:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe"
  • tigeroo
    a windows live parancsikonja hol található a windows-ban?

a start menüben nincs, és sokszor az óránál is eltűnik a pici ikonja, ilyenkor restartolni kell....
    a program files/windows live mappában nincs exe fájl

?
  • [HUN]FaTaL
    emos kurva :DDDDD
  • Tomo15
    Barátnőm, szerencsére azt nem kell komolyan venni:D Ellenben megoldás az nem lenne rossz;)
  • Toby0501
    A jó Isten így akar megóvni valamitől/valakitől..(?)
  • qetuol
    c-c-c-c-combo breaker
  • akyyy
    "emos kurva:D"
  • andersh
  • Doomista
  • FZoleee
  • Tomo15
    Bocsi ha már le van írva ennek a hibakódnak a megoldása, de én nem találtam sehol. Segítsetek légyszíves mi lehet a megoldás.
    2 Hónapja vettem egy webcamot, működött szépen 1 hétig, aztán meg ez a hibaüzi jött ki:

A webcam tökéletesen mükődik...
    Előre is köszi!
  • tigeroo
    a windows live parancsikonja hol található a windows-ban?

a start menüben nincs, és sokszor az óránál is eltűnik a pici ikonja, ilyenkor restartolni kell....
    a program files/windows live mappában nincs exe fájl
  • rooney8
    msn password recovery
  • Jim Morrison
    A gépemen bejelentkezett valaki, és azt szeretném tudni milyen kóddal. Ezt hol tudom megnézni? :D (lehet nagy vonalakban fogalmaztam)
  • rooney8
    szintúgy :)
  • [HUN]FaTaL
    Érdekes nekem nincsenek ilyen problémáim, meg egyik ismerősömnek se.

Live Essentialst kell uninstallálni és kiválasztod a WLM-et.
  • red bull
    hát nemtom az összes haveromnak kb ugyanazt csinálja mint nekem (pl nem tud felvenni senkit a partner listájára, oda-vissza)és valaki le se tudja törölni a gépről mert sehol nincs WLM 9.0-ra utaló mappa pedig windows keresővel is végigfutottam rajta
  • [HUN]FaTaL
    Hibátlan a 9.0.
  • polarka
    Programok telepítése/törlése -> Windows összetevők hozzáadása/törlése
  • rooney8
    Nálam pl. tökéletes a 9.0 is ;)
  • msstz
    Ez sem igaz ugye. Gépfüggő, hol megy és hol nem.
  • SimaSuna #9174
    ne a 9.0át használd...mert 1 rakat sz@rt se ér..

8.5t használj
  • red bull
    vagy ha az a kérdés egyszerűbb hogy:

Hogy lehet kiirtani az MSN-t ugy a gépből mint hogyha sose lett volna rajta semmien verziójú msn???
    Én már nem tudom hanyadik napja küszködök ezzel a sz@rral hogy bejelentkezzen :@
  • red bull
    amikor telepíteném az WLM 9.0-t hol lehet kiválasztani hogy ne a C: meghajtóra telepítse?? mert egyből oda rakja
  • akyyy
    akkor rossz topik
  • Stupid Peach
    azt mondják lehet vírus...
  • akyyy
    vidd a gépet szervízbe.
  • Stupid Peach
    ja és köszi
  • Stupid Peach
    hali..jó egy hete nem indul az msnem..valami ötlet?
  • Myron
    lol :DDDD
  • polarka
    Gmailen le lehet. És automatikusan tudja importálni a hotmailes e-mailjeid is.
  • akyyy
    sose találkozt amég bonprixel meg brands-al, oszt mikor kérdezik, mit hoztam, ennyi pénzé:O hát mondom fasztudja :D ha ketyeg akkor bombát
  • akyyy
    pedig miylen sokat vesznek, főleg a kis falukba a magas Cék. BonPrix, otto, brands...
  • tommygear
    hát én nem találom :D mert van levél ami alapból a spam-ek közé megy de ez nem
  • autoszimulator
    nincs benne spamszűrő? én nem tudom a hotmailes fiókom jelszavát, nem tudok belépni, de tuti be lehet állítani spamcímeket, ahonnan nem akarsz levelet kapni. Ha meg külön progival szívod le a maileket, akkor abban van ilyen.

mellesleg ez egy ilyen reklámon alapuló kedvezményeket adó szarság. occsóér lehet benne vásárolni, nem rossz annyira, bár ruhát neten sose vennék.
  • tommygear
    valami ruházati bolt vagy miez de életembe nem jártam az oldalon de csak küldi, valami hírlevél leiratkozás sincs
  • akyyy
    :C szoktam olyan csomagokat szállítani, brands.hu van ráírva meg szalagozva, és miinimum 10ezrekbe kerül:D
  • tommygear
    nem lehet valahogy e-mail címeket letiltani a hotmail-es fiókomban? valami brands.hu naponta szpemmeli nekem a szarjait
  • msstz
    Azért mondtam csak, mert nekem SP3-am volt XP alatt és hibátlanul, ment a WLM 2009. :) Az XP kiismerhetetlen, talán bejön.
  • Myron
    sp3 az csak egy bizonyos időpontig kiadott (biztonsági)frissítések gyűjteménye