Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mehetne már aFAQ-ba.
a reklámra nincs valami szkript esetleg?
ja és volt nekem régebben olyan szkriptem, hogy nudges tool, gondolom ismeritek 😄 az nem máködik ezzel? :s
és az a problémám hogy ha bezárok egy beszélgetõs ablakot lerakja a tálcára és ha rákattintok nem nyílik meg a msn discovery 1.5 használok
hogyan oldjam meg ? az msn be be vannak állítva a lapfüles beszélgetés
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
kuncsorognod kell h küldje át a nagyot h tudjál rá rejszolni <#ravasz1>#ravasz1>
biztos vagy ebben?<#szomoru1>#szomoru1>
csak mert ugye amikor feltöltjük, akkor még lehet 1024x768 is vagy akármennyi, az eredeti méretében nem lehet megjeleníteni?<#confused>#confused>
az msn akkor már "automatán" átméretezi 96x96-ra?
Az msn avatar-t (tehát azt a képet amit egy másik ember beállít) ki lehet valahogy nagyítani?
És ha igen, akkor hogy?
Elõre is kössz!
arra lennék kíváncsi hogy tudok e saját készítésû skint csinálni 8.1hez. vagy ehhez értenem kell a scripteléshez? (csak mert akkor nem 😄)
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Online voltam és azt írta offline vagyok...
le voltam tiltva és azt irta nem vagyok letiltva..
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
de megcsal a nõd msnen, ezvan, szarügy
.: mobilize.hu :.
akkor taglalom az alapproblemat:
a draga egyetlenemnek 2 msn fiokja van...az ujat azert hozta letre, mert elfelejtette a regi jelszavat..csakhogy az uj msnt nem regiben telepitette fel, rtalan februar elejen vagy jan vegen es azt mondta, h igy mar a regit nem hasznalja, hisz annak nem tudja a jelszavat...csakhogy a frissen feltelepitett msn bejelentkezo ablakban megis hogy lehet az, h a regi fiokjanak a mail cime el van tarolva, ha mar azt nem hazsnalja??? Hisz nem tudja a jelszavat..
Erthetoen fogalmaztam egyaltalan? Nem tudom 😊
Es a masik, h oda biztos hogy csak rejtetten jelentkezik be.
Na...megtudnad nekem mondani hol nezhetem meg?
NINCS se program se script amivel megtudnád más jelszavát, látnád, hogy ki van fent rejtve, és hogy ki tiltott le...
$ fejébe persze van, de az illetõt nem ismerem 😊
Lenne egy kerdesem:
milyen programmal tudom meg az msn jelszot?
termeszetsen nem az enyemrol van szo
aki nem akarja ide kiirni, de kedves ember reven leirna nekem a progi nevet...
varom a privit
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
a partnereim szerint nem vagyok bejelentkeve vagy pedig rejtve vagyok, pedig nálam minden normálisnak tûnik, tudok nekik írni fájlokat küldeni stb. csupán annyi a baj, hogy náluk nem látszik az hogy bejelentkeztem
talákozott már valaki hasonlóval? esetleg valami ötle hogy miért lehet?
Olyan problémám lenne hogy felvett msn re valaki és nincs fent soha de szeretném tudni ki az.
Nincs egy olyan programamivel meg tudnám nézni a partner listáját?
Abból hátha rájönnék ki is õ
Elõre is köszi
lekjobb minöségû csokikban a remény 😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
szóvel kitudja..
van benne valami 😄
szóval,ha csokit árulnak a netten,és lehet rá licitálni...akkor valoszinüleg az meg szar ?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
szóval zsir !
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.