WarRock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RAZOR27
Elõfordul ,gyakran egy jó 2 órás szünet is van

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Maximus4
Ok már tárgytalan hála istennek<#wink>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
Na ezt most nem értem.Megpróbáltam most belépni és azt írta ki,hogy unregistered user?????????A hivatalos oldalon be tudok lépni de a játékba nem.Ilyenkor mi van?Soha nem csaltam tehát elvileg nem bannoltak.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

RAZOR27
Igen ,ez igaz az 'A' jelzéû maga a játékban tevékenykedõ pb-re utal a 'B' pedig az A-t figyeli és pásztázza a netet az updatekért. <#wave>
Ja és csatlakozzatok a BhClanba ,ha más klánba vagytok az se baj mert ez multigaming ,Úgyhogy Hajrá

A pb-vel kapcsolatban csak annyi, hogy ha nem fut a pnkbstrA és a pnkbstrB
nevezetû progi egyszerre a gépeden game közben akkor nem tudja frissiteni magát a pb és kidob a játékból, vagy be sem enged.

RAZOR27
Kösz hogy regiztél ,amíg fel nem töltõdik a felvételi keret ,addig semmi ,ha leszünk elgen körlevélben mindenkit értesítünk a fejleményekrõl.Addig is hirdessétek az igét..<#vigyor2>

Az nem furcsa, hogy van ez a program... De az mar igen, hogy allandoan csak a baj van vele, vagy frissul, vagy nem, stb.. Mast is jatszom, ott mas hacker vedelem van, de azzal meg egyszer sem volt gondom, a hatterben szepen felepiti magat, es kesz... Ez meg allandoan doglodik..😊
Ja, regisztraltam a Biohazardra.. Es most akkor most hogyan tovabb..?😊

RAZOR27
lammaer ,ha belegodnolsz nem ojan furcsa a punkbuster 'várjál néhány percet' hülyesége.Ha nem ellenõrizné le a legkisseb fálj meglétét vagy nem frissítene rendesen telelenne a game hackerekel (mondjuk ígyis televan ,de nem annyira <#vigyor4>) Ja és lessetek be>> IDE

RAZOR27
Ha valaki klánt keresne akkor lessen be ide: www.gportal.hu/portal/biohazardclan 😄 sok sikert!<#wave>

A warrockon tesztelik a fejleszteseket a pb-sek... Ha itt lefagy, mashol se lesz jo, ugyhogy tovabb kiserletezgetnek velunk..😊

Tök furcsa ez a punkbuster dolog a warrockban... nálam majd minden nap eljátssza ezt a "várjál még pár percet amig frissitek" vagy a "nemtudom frissiten, csináld meg kézzel loggolj ki és be majd várj egy kicsit" játékot. Ilyesmit más punkbusteres játékok nem csinálnak - itt meg állandóan cseszeget a PB.

Ja, erdemes manualisan frissiteni a PB-t (a felugro sarga szovegben megadja a net cimet honnet lehet letolteni a setupot), ha nem enged be 1-2 percnyi varakozas utan sem.. Ha megvan a setup, elinditani hozzaadni a Warrockot, es updatelni.. Ha ezutan se enged be, akkor a PB setupjaban remove game, aztan ujra add game, es check updat.. Ha ezutan se megy, akkor a Warrock fokonyvtarabol torolni a PB konyvtarat, es ujrakezdeni az egesz PB telepitest.... Es ezeknek a beavatkozasoknak a kulonbozo valtozatai kepzelhetok meg el..😊 Ezek a punkbusteresek egy lama banda, mindig csinalnak valami gebaszt, ettol meg elszall a belepes...

Majdnem mindig sokan vannak.. De minnel terheltebbek a serverek, annal jobban laggol.. Szoval erdemes mindig a kisebb terheltsegut valasztani, a nemet, vagy az angol serverekbol..

Dacid
Tegnap én is regeltem + felraktam a gamét. nagyon zsíros. Itt a "szinte"ekkel mit lehet kezdeni? Mikor vannak sokan online? Melyik szervereket használják a magyarok?

elõre is köszi a válaszokat

nickem: egamocset

Maximus4
Nekem is ezt csinálja,de várok kb. 30 másodpercig aztán mindíg beenged.Persze egyszer már manuálisan lefrissítettem a punkbustert.

ugyanez a bajom, már 3 hete nem engeg be sehova, leteltek a + fegyverek "kihordási" ideje. Ez igy nem korrekt.

Hali!

Minek van az, hogy amikor elakarok indítani egy szobát vagy beakarok lépni valamelyikbe mindig a punkbaster nem enged be? Nem is hsználok soha kódokat, meg anetrõl is leszedtem azt amit kért?Mi lehet a probléma?

Ma reggel játszottam a WR-rel. Most pedig amikor jelentkeznék be unregistered user... Most ez miért van?

báttyó02
nah beregeltem! remélem mostmár jo lesz😊

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Sonlox
warrock.net és fent a menüben a Competitive-re katt , utána ott regelj be, hátha akkor jó lesz

báttyó02
és oda hol lehet regelni?

ha a klános oldalon nem vagy beregelve akkor nem talál meg senki 😞

báttyó02
okok,közbe lenyomtam egy meccset
lvl1 25%
így hátha:S

Sonlox
nah mindegy majd megpróbálom késõbb is 😊 csácsá

báttyó02
na lenyomok egy meccset,hátha utána jólesz..:\

Sonlox
aki szeretne még jönni az dobálhat nicket 😊

Sonlox
nem hiszem..miért ne lehetne.

báttyó02
hallod lehet h 6os level alatt nem lehet klánba bevenni playert? és azért nem lát? :S

Sonlox
hát nemtom mi van , mind a kettõre azt írja hogy invalid player name...

Sonlox
battyoo02 sem létezik 😄

báttyó02
pifpaff:😄
akkor nem értem :\

báttyó02
hát a bejelentkezés az:

battyoo02
meg a jelszo

meg ugye van a nickem,amit a játék kiir😄 na mindegy egyébként,ha jó vmelyik akkor jó😄

Sonlox
battyoo02 sem létezik 😄

Sonlox
omg XDXD ami a játékban a neved ... akkor elvileg azzal is jelentkezel be... honnn jött a kecieek? 😄

báttyó02
nát a nick name kell nem? mert az a kecieek
a sima nick amit kér bejelentkezésnél,az battyoo02....lehet az kell?😄

Maximus4
<#integet2>

Sonlox
tuti kecieek a nicked? 😄

Sonlox
nem tudlak , ugyanaz a hibaüzenet... elvileg nem létezel 😄

báttyó02
nah zsir😊 bennvok a gémbe
mostmár elvileg feltudsz venni

báttyó02
ezer hála!<#worship><#worship>

Sonlox
jajaja 😊 király vagy 😉

Maximus4
A pb mappa

Sonlox
Mi lesz fent? 😄

Maximus4

Maximus4
Mindjárt fönt lesz

báttyó02
áá de most szedjem le megint amiatt ? :S😄

Sonlox
hát ez ikszdé 😛 telepíts újra akkor 😄 nooob 😄

báttyó02
jaja

báttyó02
fákk,multkor kitöröltem a pb könyvtárat mert asszem olvastam vhol h ha azt kitörlöm akkor nem szopakodik a punkbuster.....de most meg h lépek be rögtön ki is dob mert nincs meg

esetleg ha nem nagy feltudná becsomizva dobni valaki? :S vagy msn-en :S

Sonlox
lehet be kéne egyszer lépned a játékba