1532
War Rock Regisztrációs Útmutató (Koreai verzióhoz)
WarRock - Ingyenes online FPS
Magyar WR rajongói oldal
-
Zsolesz0721 #1292 köszi a segitséget!!!! tudtam én hogy vannak itt normális emberek. -
#1291 Ez most komolyan kérdezed?na akkor fogjunk bele.
Hát gondolom ha van accountod (kellene ha nincs:www.warrock.net)akkor egyszerűen bemész a programba és rákattansz a connect gombra ,na ott az username a felhasználónév ,a password a jelszó (értelemszerűen az accountod szerint)Na utána szervert választasz (mindegy ,csak ne legyenek sokan rajta)Ott aztán játékmódot választas (ajánlom az elején cqc ,mert abba lehet sokat tanulni)Na aztán egy tetszőleges szobát választasz és Voiláá már be is töltött (ja és írtsd az ellent).Ha netán klánt szeretnél akkor látogass el ide: www.gportal.hu/biohazardclan (helyesírásért bocs, sokat írtam :D ) -
Zsolesz0721 #1290 sziasztok! egy olyan problémám van, hogy nem tudom hogy kel neten játszani vele. :D tudnátok segiteni? -
#1289 Ja és a különbség a kóreai verzióban az ,hogy több/jobb mapjaik vannak ,nameg több fegyver/patch ,jobb az anti-hack/cheat system.Lévén hogy kóreai az alap játék ,többet foglalkoznak azzal.(Sajnos...) -
#1288 Ez a kóreai>
http://www.mpgh.net/forum/warrock_korea/8153-tut_how_to_make_kowarrock_account_easy.html
Ez a nemzetközi>
www.warrock.net
Hajrá! -
#1287 Hy hogyan kell Warrockra regisztrálni ??? -
#1286 Nem akarlak lelombozni de a koreai warrock accounthoz kell kóreai tajkártyaszám (vagy mi?)Legalábbis eddig kellet ,de most nem tudom. -
#1285 NEMZETKÖZIBE KURVASOK A CSITER,ETTŐL HÁNYOK.............. -
#1284 épp eztszerettem volna kideríteni :) -
#1283 Mi a különbség a kettő között? -
#1282 mert azal akarok játszani.... -
#1281 De mi a retekért ragaszkodsz a koreihoz? -
#1280 de az nemzetközi..vagy jo koreaihoz is?!:S nemhinném -
#1279 Szerintem onnan szedd le amit belinkeltem lejjebb,akkor tuti jó lesz. -
#1278 hát nexon oldalán start game és egy láncserel leszedte. -
#1277 Honnan szedted le a klienst? -
#1276 patch nélkül is ír ki hibát csak akor krix krax okat... :( -
#1275 Hát lehet,hogy hülyeséget beszélek,de ha jól emlékszem akkor én nem raktam fel patch-et.Csak a klienst aztán automata update és ennyi. -
#1274 milehet a baj?HELP
http://www.kepfeltolto.hu/2007/9/10/51d0.JPG -
#1273 valaki help :S már játszani akarok...de nemtudom mi a hiba..:( -
#1272 felraktam azt a patch et ami http://warrock.cjb.hu/ on van,és valami gameguard hibát ir ki ha beakarok lépni,elötte meg szürke képernyő...help :S -
#1271 de ez nemzetközi,nekem koreai kéne. -
#1270 Innen próbáld meg -
#1269 üdv
updaterel szedem a koreai warrockot,már másodszorra.Elsőre leált vmi fájl kicsomagolásakor,de maga a játék már lennvan de mégis updatel nemértem :(,nemlehetne leszedni valahonan gyorsan a gamet??16kb/s el jön .... -
#1268 próbáld meg úgy hogy az optionsba kilövöd a light map-ot ,akkor nem dob ki az asztalra (annyiszor). -
rakodo #1267 A szerverekre beenged, megjelennek a szobák, kiirja a szintemet, a százalékomat, a pingemet, de ezutám nemsokkal (3-4 másodperc)kidob az asztalra. -
#1266 Hogyhogy nemtudsz belépni? mit ír ki? Unregitered user? akkor lépje be a www.warrock.net-en ha ott jó ,akkor nincs baja ,vagy lehet nem igazoltad vissza az e-mailedet vagy a windovs tűzfal nem engedi ki a netre.Más tippem nincs -
rakodo #1265 Sziasztok! Még mindig nemtudok belépni a játékba, ha valaki megnézné, hogy az accom érvényes e? Privibe küldeném a felhasználónevet, jelszót. -
#1264 Ok köszi,de egyre jobban idegesít az a pálya,pedig régen szerettem.A dombosat ismerem,de azt sose használtam,viszont nagyon jól meg lehet szivatni aki oda bemegy.Fölötte a peremen át kell ugrani a fal mellett és csak kivárni a megfelelő pillanatot és már meg is döglött.Sajnos Marien-nél is visszajött egy-két bug.Indulásnál megint be lehet esni a föld alá ,pedig egyszer már javítva volt. -
#1263 na énis ezt mondom...Ja és a kis domb bugot sztem mindenki ismeri -
Cingar #1262 ahogy kuszol fel a lepcson elmeletileg fegyver nelkul kell aztan annal a pontnal ahol beakadsz atvaltasz valamilyen fegyverre es begurulsz vagy beugrasz a falba nem tudom pontosan mert en is csak lattam amikor mas csinalta.meg van a masik bug az a kis domb amibe ha belehasalsz nem latszodsz.sajnos baromi sokan hasznaljak a bugokat azon a palyan es iszonyat unalmas szokott lenni amikor megkell varni hogy kiszaladjanak a falbol hogy lerakjak a bombat mielott lejar az ido.meg nem tudnak sztem leloni ha a falban vannak mert eddig ha tamadtak mindig ki kellett hogy lepjenek es csak ugy tudtak loni. -
#1261 jah. Hát már 5aktív tag van abból egy nem warrockos ,tehát már valami lessz hamarosan. -
WNW #1260 Annal a Bigyohanyagnal.. -
#1259 Meiknél? -
#1258 hmm klánnal miujság?:S:D -
Stub #1257 én pl meguntam hogy a "nagyok"-nak nagy a szájuk és ezért reggeltem egy másik accountot is és rájuk nézve elég ciki ha egy lvl1 vagy lvl2es karakter simán leszedi öket XD no meg jo nézni a 2 fölötti K/D arányt is O:)
amugy szerintem az még nem annyira idegesitö mikor megvétozzák az embert hogy hacker meg cheater meg lagger.. mindent kitalálnak rá csak hogy ne kelljen elismerni hogy a másik jobb játékos.. de mikor már 2 percenként kiakarnak rugatni az már fájobb.. :S -
brutalg #1256 Engem is mindig csitereznek, mert nem tudjak, hogy 2006 februárjától minden nap ezt nyomom :) kicsit idegesítő a dolog. -
#1255 nekem az első karimra is azt mondták hogy cheater ,akkor jöttem át a counter-strikeból és az hasonnló. -
#1254 Ezt értem,de állatalában olyanok írják akik nagyon az első pár levelnél járnak és ahhoz képest tényleg jól nyomják és ezért mndenki "csíterezi" őket.De mindegy,csak néha idegesít egy kicsit. -
#1253 azt csak kamuzzák hogy magasabb szintű acc-uk is van ,hogy ne röhögjék körbe őket.Nekem csak azért lett uj acc-om ,mert marhára elcsesztem az első vásárlásom. Annyi mindent vettem hogy alig maratt cash ,ezért jobbnak láttan ujjat kreálni ,GAZDASÁGOSAT lejjebb olvashatod ,hogy igen ,sikerült nem elvernem minden manimat olyan dolgokra amit nem használnék