1532

War Rock Regisztrációs Útmutató (Koreai verzióhoz)

WarRock - Ingyenes online FPS

Magyar WR rajongói oldal

• Maximus4
    Azt áruljátok el miért jó több accal játszani?Állandóan azt irogatják játék közbe,hogy a másik accomal lvl 8000 vagyok ezért nem csalok meg ilyenek.Mi a retekér nem jó eggyet használni?
  • RAZOR27
    Mondjuk Oharaba se rossz ,hogy a Niu bázison az egyik csúcsos tetejű fém izé (nem tom mi az.. ) alá be lehet bújni ,nem látnak ,de ki tudsz lőni
  • Stub
    Ne aggodj eléggé "kenem" a mapot de ezek szerint nekem mindig mákom volt és nem játszottam bug kihasználokkal :)
    de ha már bugokrol van szo akkor sokkal idegesitöbb Urban pályákközül Harbor Ida ahol átlehet löni a konténereken.. :s
  • RAZOR27
    Nekem nem volt eddig problémám dínár ügyileg.
    Az ujj accountom-ban annyit költöttem hogy: level 1től leve l1-ig egy ak47 (30nap) level 11 től g36 (30nap) psg (30nap) és még egy hónapos p90 (megtetszett és megvettem)
    És még így is van 57000-dínárom.
  • Maximus4
    Hát kipróbáltam amit írtál,de nem jött össze.Addig nincs gáz amíg föl kell akadni a falon,de utána képtelen voltam bemenni a falba.Nekem igazán nincs kedvencem.Mivel mindíg C.Q.C.-n vagyok és a 90% a marien mapon van azt szoktam a legjobban.Viszont az új map is bejön,Bloc.Ráadásul én ha tehetem akkor mindíg a NIU csapatban vagyok valahogy az jobban bejön,főleg amióta átváltottam sniper-re.régebben nekem is volt dinár hiányom amíg hajtottam egy famas-ért vagy a G36C-ért,de szerencsére a PSG elég olcsó
  • WNW
    En a nagy kiterjedesu palyakat szeretem, ott lehet jokat sniperkedni.. Foleg miota elfogyott a dinarom, es az alap coltal lovoldozok kozelharcban..:)
  • RAZOR27
    Mondjuk ,nem is ajánlom a buggolást.Egyrészt ,mert akkor nagy esély lesz a kickre ,másrészt meg tartsuk be a fairplay szabályait.Mégse legyen káosz velfufba .Ja és egy kis kérdés ha már mapról van szó..nektek meik a kedvenc mapotok? (nekem xauen)
  • Maximus4
    Köszönöm,remélem nem fog sor kerülni rá,hogy kipróbáljam.Azóta kétszer voltam azon a map-on de senki sem használta hála istennek.Inkabb maradok a Marien-nél.
  • RAZOR27
    nem hülyültem meg ...csak elírtam a
    reklámot
  • RAZOR27
    Ja és a reklám lemaradt..Reklám
  • RAZOR27
    Stub ,ha télleg annyit kennéd velrufon néha figyels ,akkor észrevetted volna.
    Maximusnak igaza van ,az bug.
    Mégpedíg ugy kell használni hogy a lépcső szélén hasalással (vagy gugolással) gyere felfelé amíg be nem akadsz a...(feladom...)levegőbe és utánna valahogy már be lehet slisszolni a falba.(ugyanígy a másik oldalon)Nekem így magyarázta el valaki a game-be ,d nekem nem sikerült de azért sok sikert....HUH leszáradtak az ujjaim mire ezt leírtam
  • Maximus4
    Nem,ez biztos,hogy bug.Én nap mint nap találkozom ilyennel.
  • Stub
    Érdekes.. én is elég sürün játszom azon a mapon mégsem láttam még sose ilyet hogy valaki bemegy a falba.. vagy onnét bukkan elö.. De viszont olyan hackröl már hallottam (és láttam is youtube-n hogy átlehet menni a falakon.. söt nincs is fal..
  • Maximus4
    Egy kis help kellene.Én mindíg C.Q.C.-t játszon és ott van verluf map.Szóval rettenetesen idegesít,hogy azon a mapon mindíg van valamilyen wall bug(be lehet menni a falba)és ez nem csalás az tuti.Kérdésem az lenne,hogy valaki nem tudja-e,hogy kell használni,mert elegem van abból,hogy mindenki azon a pályán akar játszani emiatt és ha nem megyek be akkor állok egyedül valahol azt ennyi.Az egész parti ott játszódik.Mivel angolul nem nagyon tudok azért kérdezem itt hátha valaki tudja rá a megoldást.
  • Solid Snake
    Írtam a fórumba.(TyRanT)
  • lammaer
    ó jeee... ilyen sincs gyakran fórumon. Valahova fel is irom :)
  • RAZOR27
    nekem ez az első ilyen 'megszivatlak - üdvözlet:PunkBuster 'játék
    Nekem még a F.e.a.r.-combatnál se volt ilyen ,még a battlefield 2142-nél se......úgyhogy ,igazat adok...örüjjé...
  • lammaer
    "lammaer ,ha belegodnolsz nem ojan furcsa a punkbuster 'várjál néhány percet' hülyesége"

Mondom, ha nem lenne tonna más játék, ami úgyanúgy punkbusteres de nem szopatja igy az embert , akkor nem szólnék egy szót se. Mellesleg CRC-t ellenőrizni egy rakás fájlon ugyan ne tartson már el percekig...
  • WNW
    Hat kerem lejart a sniper fegyvere berlese, es ezt talalt a kacatok kozott, amit hasznalhatna..:)
  • RAZOR27
    Csak nekem furcs ez a fenti kép?
    Mármint ,hogy a bal oldali sniper kezébe géppisti van?
  • RAZOR27
    Előfordul ,gyakran egy jó 2 órás szünet is van
  • Maximus4
    Ok már tárgytalan hála istennek
  • Maximus4
    Na ezt most nem értem.Megpróbáltam most belépni és azt írta ki,hogy unregistered user?????????A hivatalos oldalon be tudok lépni de a játékba nem.Ilyenkor mi van?Soha nem csaltam tehát elvileg nem bannoltak.
  • RAZOR27
    Igen ,ez igaz az 'A' jelzéű maga a játékban tevékenykedő pb-re utal a 'B' pedig az A-t figyeli és pásztázza a netet az updatekért.
    Ja és csatlakozzatok a BhClanba ,ha más klánba vagytok az se baj mert ez multigaming ,Úgyhogy Hajrá
  • brutalg
    A pb-vel kapcsolatban csak annyi, hogy ha nem fut a pnkbstrA és a pnkbstrB
    nevezetű progi egyszerre a gépeden game közben akkor nem tudja frissiteni magát a pb és kidob a játékból, vagy be sem enged.
  • RAZOR27
    Kösz hogy regiztél ,amíg fel nem töltődik a felvételi keret ,addig semmi ,ha leszünk elgen körlevélben mindenkit értesítünk a fejleményekről.Addig is hirdessétek az igét..
  • WNW
    Az nem furcsa, hogy van ez a program... De az mar igen, hogy allandoan csak a baj van vele, vagy frissul, vagy nem, stb.. Mast is jatszom, ott mas hacker vedelem van, de azzal meg egyszer sem volt gondom, a hatterben szepen felepiti magat, es kesz... Ez meg allandoan doglodik..:)
    Ja, regisztraltam a Biohazardra.. Es most akkor most hogyan tovabb..?:)
  • RAZOR27
    lammaer ,ha belegodnolsz nem ojan furcsa a punkbuster 'várjál néhány percet' hülyesége.Ha nem ellenőrizné le a legkisseb fálj meglétét vagy nem frissítene rendesen telelenne a game hackerekel (mondjuk ígyis televan ,de nem annyira ) Ja és lessetek be>> IDE
  • RAZOR27
    Ha valaki klánt keresne akkor lessen be ide: www.gportal.hu/portal/biohazardclan :D sok sikert!
  • WNW
    A warrockon tesztelik a fejleszteseket a pb-sek... Ha itt lefagy, mashol se lesz jo, ugyhogy tovabb kiserletezgetnek velunk..:)
  • lammaer
    Tök furcsa ez a punkbuster dolog a warrockban... nálam majd minden nap eljátssza ezt a "várjál még pár percet amig frissitek" vagy a "nemtudom frissiten, csináld meg kézzel loggolj ki és be majd várj egy kicsit" játékot. Ilyesmit más punkbusteres játékok nem csinálnak - itt meg állandóan cseszeget a PB.
  • WNW
    Ja, erdemes manualisan frissiteni a PB-t (a felugro sarga szovegben megadja a net cimet honnet lehet letolteni a setupot), ha nem enged be 1-2 percnyi varakozas utan sem.. Ha megvan a setup, elinditani hozzaadni a Warrockot, es updatelni.. Ha ezutan se enged be, akkor a PB setupjaban remove game, aztan ujra add game, es check updat.. Ha ezutan se megy, akkor a Warrock fokonyvtarabol torolni a PB konyvtarat, es ujrakezdeni az egesz PB telepitest.... Es ezeknek a beavatkozasoknak a kulonbozo valtozatai kepzelhetok meg el..:) Ezek a punkbusteresek egy lama banda, mindig csinalnak valami gebaszt, ettol meg elszall a belepes...
  • WNW
    Majdnem mindig sokan vannak.. De minnel terheltebbek a serverek, annal jobban laggol.. Szoval erdemes mindig a kisebb terheltsegut valasztani, a nemet, vagy az angol serverekbol..
  • Dacid
    Tegnap én is regeltem + felraktam a gamét. nagyon zsíros. Itt a "szinte"ekkel mit lehet kezdeni? Mikor vannak sokan online? Melyik szervereket használják a magyarok?

előre is köszi a válaszokat

nickem: egamocset
  • Maximus4
    Nekem is ezt csinálja,de várok kb. 30 másodpercig aztán mindíg beenged.Persze egyszer már manuálisan lefrissítettem a punkbustert.
  • rakodo
    ugyanez a bajom, már 3 hete nem engeg be sehova, leteltek a + fegyverek "kihordási" ideje. Ez igy nem korrekt.
  • bsyrex
    Hali!

Minek van az, hogy amikor elakarok indítani egy szobát vagy beakarok lépni valamelyikbe mindig a punkbaster nem enged be? Nem is hsználok soha kódokat, meg anetről is leszedtem azt amit kért?Mi lehet a probléma?
  • pityu14
    Ma reggel játszottam a WR-rel. Most pedig amikor jelentkeznék be unregistered user... Most ez miért van?
  • báttyó02
    nah beregeltem! remélem mostmár jo lesz:)
  • Sonlox
    warrock.net és fent a menüben a Competitive-re katt , utána ott regelj be, hátha akkor jó lesz