WarRock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sonlox
üzenet: invalid player name :S

Sonlox
ok vettelek 😊

báttyó02
nah megvagyok
nick: kecieek

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
simán!😄
nah én közbe akkor csinálok uj accot

Sonlox
még ma játszhatunk is egyet privát szobába, ha van rá igény 😊

Sonlox
😊 nem kikötés , lehet jönni. Nah akkor kérek game nickeket és már veszlek is fel.. egyenlõre 4 tag kéne . Aztán ki mikor ér rá , lehetne nyomni egy egy clánwart is. Most pl van egy warrock clan verseny , az elsõ helyezett 5000 dollárt , a második 3000et , a harmadik 1000et vihet ! De ez még messze van , majd talán a következõbe be is nevezhetünk, össze kell szokni stb.. 😊

báttyó02
egyébként nekem is lenne kedvem klánhoz,de most ujra kéne akkor kezdenem...nemtom az kikötés e h hanyas szintünek kell lenni

báttyó02
ezt hogy érted h nincs felh. törlés? nekem 3regem lõtték ki...és nem tudom h miért:| pedig kettõ már 11es szint körül volt
el is ment azota a kedvem,hozzá se nyultam a gémhez...:\

Mehetek klanba... 15. szintu vagyok, es egyfolytaban penzugyi valsagban leledzek..😊

Sonlox
Sztem a készítõk nem gondolták hogy valaki abba akarja majd hagyni a játékot, ezért nincs is felhasználó törlés <#nyes>

valaki jönne klánba? Nincsenek megkötések, hogy mikor mennyit kell játsznod, csak hobbiból menne az egész 😊

mohamed
a warrock.net oldalon változztass jelszót.

Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...

1 kérdés:

accountot törölni hol lehet? mert havernak megattam accomat (mrmaffia) és most kedvem lenne kitörölni es elkezdeni ujra.

alias Mr.M@ff1@

Tabnal pedig a nev utan kiirja.. Csak nalad van nulla, a sajatodat nem tudod megnezni...

Na de ennyire? Tonnányi netes játékkal toltam/tolom, de ennyire durvát sehol nem tapasztaltam... pinget hol lehet megnézni? (tabnál nem látom senkiét)

Maximus4
Laggolás miatt van,nagy a pinged.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Gondoltam változatosság gyönyörködtet alapon Battlefield 2 után kipróbálom ezt is.

Világositsatok fel: az normális, hogy közelrõl-hátulról full autóval megtunkolok egy gyereket, õ megfordul, kb egybõl lelõ majd ezek után meghal õ is, és a gép még jelzi is hogy eredetileg headshotot kapott tõlem.
Nem egyszer, nem kétszer történt meg - rátámadok valakire, és még mielõtt meghalna, azért még kivégez engem. Én általában azonnal halok, de akiket én lövök azok csak 2-3 másodperccel késõbb...

Ja, azt altalaban mindenhol elfogadjak...

báttyó02
nm

Köszi a segítséget!
báttyó02
gmail-os cimet regelj

Sziasztok!
Hogyan tudom aktiváli a regisztrációmat? Márpróbálkoztam vele párszor de sehogyse sikerült.
Sonlox
Google -> punkbuster 😄 abn egy progi ami le is van írva már itt is , meg anno raktam be linket is , azzal frissíts<#miaz>... hajrá <#pardon1>

Ami meg a netfüggõséget illeti , nem hiszem hogy ezzel van baj, 4 mega le , 512 fel ... mostakkómivan?
Már bocs de ez igencsak szerver probléma ...
Beszürkül a képernyõ , akkor bizony flash gránátba léptél 😄 Vehetsz te is 😄

ööö bocsi h nem olvasok vissza de annyi post van h lusta vok hozzá
szal az lenne a probléma, hogy mikor joinolnék egy serverhez akkor kiirja h enable punkbuster na marmost ezt én hol tudom esetleg megtenni?mert nagyon nem sikerült még megtalalni...
elõre is köszönöm

alias Mr.M@ff1@

Az szerintem nem nevezheto laggnak, es igen, az server hiba... Mind mikor fogja magat, es beszurkul a kepernyo, mikozben valahova az aknamezore kerulsz, es az egyfolytaban megol...😊

de program függõ nem a net ^^ ha laggolsz azt mások szivják meg mert le lönek de te még élsz és le lövöd õt te is de oan h 20-30 seccig ki merevedik a kép az a szerver hibája, tegnap pl.: 5ször volt london uk 2es szerón disconnect azaz midenkit ki baxott a szeró 😄

Lagg az maradni fog, az net fuggo, nem programfuggo..😊

Sonlox
Na csá 😄 Hát elég gáz lett az update .. hammernek ottmarad a teteje, hatalmas bugok 😄 na mindegy 😄 Láényeg hogy a lagg megmaradt nem? Amúgy a PunkBuster progi sokmindenre megoldás lehet 😄 szedjétek le és frissítsetek azzal, azért találták ki hogy ne kelljen copni nagyot 😊

Punk Buster problema... Torolni a Warrock fokonyvtarbol a pb nevezetu konyvtarat, illetve a PB setupban remove gamet nyomni a Warrockra, aztan ujra updatelni, es mukodik...

Én igazából nem is azért hagytam abba mert most nem lenne kedvem vagy cseszegetõdne de ez az uj patchban volt 1 hibás dll (érdekes másnál ez nem fordul elõ?!?!?!) és azt irta hogy Bad Dll File bla bla bla Rpgops20,********(GAMEHACK) (0 Minutes) PunkBuster és ez után azt irta hogy nem vagyok regisztrálva, van 1 másik karim lvl 4 50%-al elég hamar meg lesz a nagy szint de ez így nem fer =( meg láttam 1 francia klánt mind 38 vagy nagyobb volt a leg nagyobb 50es volt narancssárga csillaggal asszem =)

Nekem delelott letolti az uj patchet (8 mega, clanok, verseny, javitasok), megall.. Ujraprobalkozas, beenged, a punkbuster megint szarakodik, belepes egy szobaba, meretes lag mar a kivalasztasnal, es kifagy az egesz.. Gep ujraindit...😊 Delutan ujra megprobalom..

nekem meg csak natúran nem indul 😄 Leokézom az elsõ felugró ablakot, leokézom a második felugró ablakot aztán csókolom 😄 nem történik semmmi.

\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php

én abba hagyom a WarRockot mert valami hülye DLL fájl meg sérült és vmi BAD DLL-el LOCK-olt a punkbuster :S

báttyó02
azért ez kicsit már idegesítõ

új patch=új hibák :\

Az uj patch ota nekem is nehezen lep be, es eleg sok palyan a valasztas elott en is kidobodok (foleg a battlegroup-os palyaknal).. De van uj nyavaj is, miutan vege a harcnak, az eredmenyhirdetes utan vag ki.. Ja, es az a hulye punkbusteres szoveg is fel-fel ugral egy egy szobaba valo belepes elott.. Van mikor elojon, es X kattintas kell, mire beenged, van mikor abszolut nem ugrik fel.. Jo szorakozas..😊

báttyó02
nekem meg a kaszt választásnál fagy ki :\

napok ota nem tudok belépni.... lassan hagyom a francba.

bõven jó... én egy 1M/128kbps neten osztozom anyámmal aki még torrentezik is, gondolhatod... speciel most se tudok WarRockozni mert egy hiba folytán letöröltem az egészet és le kéne tölteni újra... olyan 6-7 óra alatt lent is lenne :S

Nekem 8Mytesem van és maximum 800KB/s el tudok tölteni.Ez jó?Mert így is Lagger, Hacker, Invisiblenek tartanak😞.

báttyó02
<#vigyor1><#nevetes1>

mindjárt gondoltam
de õszíntén szólva csak a 10tb-s netrõl jutott eszembe hogy ez bizony fake 😄😄😄

báttyó02
😄D
ne aggodj nem valos adatok,csak a vérpistik miatt van kiirva😊

olyan géppel meg nettel mint neked nekem se laggolna... :>

Szasztok!Én is warrockozok!Nefike néven játszok és lvl 18as vagyok.Nem vagyok prémium még!Fegyvereim P90 Famas G36.Kill/Death ratiom:1.63.200.000Xp-m van.Segítséget kérnék!Van 1 oldal amin vannak csalások.1-ik amerikai ismerõsöm ajánlotta mert M10 Berett ien UZI féleség meg 1 S.W.A.T.-os fegyvert is tudott szerezni csalással és szerintem meg érné ki próbálni kisebb karin de félek.Valaki ki próbálná hogy biztonságos-e?Bár igazából nem szeretném használni mert eddig el birtam jutni csalás nélkül és szerintem tovább is el tudok majd jutni.

Nefike (lvl 18 P90 cube)

báttyó02
õõ én most tudtam kiproszálni a frissitéssel
rohadtjo lett szvsz,winchester,meg dupla beretta is elérhetõ 11es leveltõl fudejo !!4
ja meg nem utolso sorban abszolut nem laggolt :oOOOO

De az hagyjan, hogy a Warrock haldoklik, meg a gepemet is total lelassitotta, miutan kifagyott... Ujra kellett inditanom, mert teljesen szetesett..

Noooo, most nekem se mukodik.. Nehezen tolt be, es mielott megjelenne a valasztoablak a katona tipusanal, kifagy az egesz... Pufff neki...

Elegge nehezkesen mukodik, de delelott tudtam jatszani az uj terkepen....

Helló
A mai frissítés után amikor betölt a játék és már embert kéne választani mindig ledob asztalra. Eddig ilyen nem volt legalábbis ilyen sokszor egymás után. Csak nálam van ez?

Solid Snake
Kira a bannerõ <#eljen>
nekem is