1532

War Rock Regisztrációs Útmutató (Koreai verzióhoz)

WarRock - Ingyenes online FPS

Magyar WR rajongói oldal

• Xflax
    Egy kis közösséget hoznánk létre ahol egymásnak tanácsokat is osztanánk
    szobát létrehozni csak prémiumos tud? (nem próbáltam)
  • Varikova
    A magyar szobához kéne egy prémiumos tag, aki levédi jelszóval. Egyébként benne lennék.
  • RAZOR27
    Úgyértem, hogymég sose vettek le bannlistáról senkit.Annak sajnos lőttek.Nekem is bannoltak már accountot sajnos.
  • Xflax
    Szerintem lehetne az usa vs eu szerveren csinálni egy olyan szobát ahol magyarok vannak, jelszóval védve amit itt adunk meg (ha megoldható lenne)
    (én lennék a free frag:D)
  • Varikova
    Tovább? Az örök időknél? Hogy érted?
  • RAZOR27
    Még annál is tovább...
  • Varikova
    Mi a neved és hanyas a lvl-ed? Én most vagyok 9-es 40%-al és 1tekremztz nevem van. Atyagatya-t bannolták. Tényleg, a bann meddig tart? Örökre?
  • Xflax
    Megvettem az AUG-ot. bejövős mert aközelharcra, és távolra is tudom használni (persze még mindíg az utolsók közt vagyokXD)
  • Varikova
    Olyat is csiál, de nekem csak a végeredményt mutatja(ahol persze benne vagyok az első háromban:)) De én nem tok fegyót váltani
  • Xflax
    Ez velem is elő szokott fordulni.....nemtudom:S
    nálam még azt is csinálja, hogy amikor vége egy meccsnek akkor nem rak ki a room-hoz hanem a játék tovább megy de csak max fegyvereket tudok váltani
  • Varikova
    Az miért van, hogy amikor megpróbálom beírni a jelszavam akkor a betűk helyett csak püttyög és nem ír be semmit és ha újraindítom akkor meg normálisan beveszi?
  • Varikova
    Ágyú? Hol a francba? Jó, jó Ohara, tudom. De ott hol? Mindegy. Ha lehet vele lőni illetve használni akkor mindenféleképpen odamész hozzá és "f" aztán lősz a bal egérrel, ha ezt már próbáltad akkor a, jobb egérrel kell lőni. haaz sem mükszik akkor akkor legyén heavy troper és lődd szét az ágyúdat. Ha szétesik akkor használható, ha nem akkor csak dísz. Remélem sikerült segítenem.
  • rakodo
    ágyú, mondom ágyú (esetleg tarack)
  • Xflax
    Usa Vs Eu, Polland és Germany_1 (urban ops és CQC)
  • Varikova
    A gépágyúkra gondolsz a bázison? Mert akkor odamész hozzá lenyomod az "f"-t és aztán irthatod is a népet.
  • mohamed
    Az Ohara mappon hogy lehet az ágyúkkal lőni?
  • Varikova
    Mióta Member lett változtattak az értékein. Most csak akkor hal meg 1 lövésre, ha felsőtestre megy. Egyébként 2 lövés kéne. De hát az mindegy. A pontosságán is vittek lejjebb. Lehet, hogy egyesek nem is veszik észre, de azért biztos jó most is. Hogy melyik battle group-ra gondoltál nem tudom, mert én csak urbán-on és CQC-n szoktam lenni. Battle-n 1-szer 2-szer ha voltam és ott is az Ohara vagy milyen pályán. Ott még jobban laggolok. Ti milyen szerveren nyomultok?
  • RAZOR27
    Hát nemtudom, psg-vel átlöttem a fél sivatagos pályát a battle groupok közül (nemtom a nevét) és úgy elatláltam egy embert(melettem szóljon, hogy pont velem ellenkező irányba futott és feküdtem)Jóvolt az a map, a főbázisokon voltak ilyen fekete tartályok (2), na asszem a derbaran-os alá belehetett kúszni hátulról bugba, eggyátalán nem látszottál és otmentek el mellettem, szal 1shot 1 kill :D
  • Xflax
    Igen tudom és jó dolgokat hallottam róla.
    Az SSg valóban pontatlan.
  • Varikova
    Remélem tudod, hogy az AUG autómata. Szerintem elég jó, de ha sarkokból kell kiszedni az embereket, akkor csak az m24-et ajánlom. Nekem a headshot profin megy. Valami ökröt fejbekaptam 6x és erre azt mondta hacker vok. Mindegy. a lényeg: m24-el egy kicsit a feje alá célozz és akkor a rántás nem visz a fej fölé. Én nem vettem PSG-t, de az egyik haverom igen. Szerinte a PSG rosszabb mint az SSG hozzáteszem az SSG is elég pontatlan. Az AL_AW a király bár még nem próbáltam. De annak nagy a pontossága és az ereje is, mert az m24-el ha nem fejre lősz akár 3-at is beleereszthetsz az ürgébe. Ha futó embert akarsz lekapni akkor a fejmagasság alatt és egy pár centivel az ember előtt érdemescélozni. Távcső nélkül nem tudom, hogy tudnak az emberek célozni. Bár arra már ennyi erővel az AK is jó. Volt már valakinek P90-e? Engem annak a tapasztalata érdekelne a legjobban, mert én arra gyűjök.
  • Xflax
    Most az m24-essel begyakorlom a headshot-okat (kezd menni a dolog) és később szándékozom egy AUG-ot venni (asszem az nem memberes).

© ChuckyHUN
    sajnos örökbe nem lehet fegyvert venni. (jó lenne ha mindenki pro fegyverekkel menne)
    ezzel a 7/30 napos vásárlással csak az a baj, hogyha nincs dinarod akkor bukta van.
  • ChuckyHUN
    ÉN alap csipával toltam eddig, elég élvezetes volt. ÖÜrökre nem is klehet fegyvert venni??? csak 7 meg 30 napra? mert én béreltem egy m4 et 7 napra de pl valami fain csipába befetktetzénk hosszab időre is. helyesírási hibákért bbocsi
  • RAZOR27
    Lehetsz, de ha mondjuk valakit kilősz -tuti nemhal meg egyből, max., ha szerencsés fejlövést adsz le közelről- van ideje fedezékbe menni.De mondjuk ssg-vel is lehet érvényesülni, csak jóval közelebb és sunyibb módon kell használni.Nemmondom, hogy nem ajánlom, nemakarom elvenni a kedved, csak körülményes ssg-vel.
  • Xflax
    Az igen...100 + kill. Montana mapot én is csípem.
    Mivel psg az memberes lett szerinted a Sniper "tanulását" felejtsem is el mert mint noob (távcsövesben az) nem lehetek eredményes?
  • RAZOR27
    Azzal nemis fog sajnos, tiszta fejlövésnél is kicsi az "egy lövés-egy ölés".Psg volt a tuti, Montana mapom nyomtam urbánba mindig volt 100+ kill-em, a tetőn verhetetlen vagyok (azaz voltam, mert psg már member cucc)
  • Xflax
    elkezdtem Sniper-el nyomulni de nem megy valami fényesen. Megvettem az SSG-t de azzal semXD
    Nincs valami tippetek, hogy jobban tudjam kezelni?
  • ChuckyHUN
    Mr töltöm a játékot, remélem jó lesz:)
  • Xflax
    nem igazán foglalkozom velük. sajnos vannak idióta állatok akiknek ez megnyugvást okoz.
    ha valaki hack gyanús akkor ő az első célpontom:)
  • Varikova
    Én utálom és tiszetel is őket. Van kb 5-10 hack-em és abból csak egyet tudok hasznáni és az is miest elkezdem a játékot kidob. Úgyhogy én gyűjtöm a hackeket és nem használom őket.
  • RAZOR27
    Nagyon utálom őket, nemértem mi jó nekik benne, úgyis 1óra játék után bann-olják őket.
  • Varikova
    Na és mi a véleményed a hackerek-ről? Engem nagyon bosszantanak. Rontják a játékélményt. Már vagy 10-et miattam bannoltak.
  • Xflax
    Egyenlőre maradok én is csak már eléggé bosszant, hogy az esetek többségében szaggat és engem rúgnak ki mikor nem is miattam. (ez van ezt kell szeretni)
  • Varikova
    Én is fontolgattam a befejezést, de az átállás nem könnyű. Akkor képzelj el engem akinek 400-as pingjei szoktak lenni, na jó az utóbbi időben már csak 100, de az azért gáz volt. Szerintem szemétség, hogy mindent Membernek raknak. Pont megvettem a Famast erre másnap az is member-es lett. Nem baj azért még használtam. Mikor lejárt elkezdtem g36-ra gyűjteni, mikor meg akartam venni, hát nem azt látom, hogy az is memberes?! Úgyhogy maradok a g36c, k1, ak47, deserteagle, AUG fegyvereknél.
  • Xflax
    gyakran kirúgnak hogy "lagger lagger" vagyokX)
    fontolgatom a befejezését de továbbra is szeretnék ilyen tipusu játékkal játszani (ingyen netes fps)....csak nemtudokXS
  • RAZOR27
    nem, semmi jelenősége.Az a gázos, ha mindenki másnak magas, de ez nem feltétlen az ő hibájuk, ha laggol a szerver(ami sajnos gyakori) felmegy mindenkinek.Ilyenkor jön a sok okos gyerek akik a cheatbe patognak, hogy lagger meg csíter :) én ezért hagytam főleg abba, pedíg egész profi voltam g36-al meg psg-vel.
  • Xflax
    na és az rossz?
    van amikor be tud laggolni rendesen de általában jól fut(bár vannak akiknek több mint 100 tehát lehet azért)
  • RAZOR27
    xD persze
    A ping a válaszidő a játékosok között, ebből következik, hogy a tied mindig 0.Esetleg mérhetik a host-hoz is, de warrock-ba nincs host egység.
  • Xflax
    én csak azt nemértem, hogy a warrockban a pingem egy szép kerek 0 (a neved mellet írja) és nem változik. ez lehetséges?
  • Varikova
    www.warrock.net Én itt regisztráltam rá. 450-nél kicsit több megás. A PunkBustert is le kell szedni, bár véleményem szerint semmit sem ér. Én kezdem unni a Warrock-ot, mert tele van hackerekkel. Pl.: Én az összes hack URL-t screenotolom, már van vagy 100.
  • Xflax
    van nemzetközi
    http://warrock.gamersfirst.com/index.php
    én ezen tolom és nincs gond vele