WarRock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fontolgatom a befejezését de továbbra is szeretnék ilyen tipusu játékkal játszani (ingyen netes fps)....csak nemtudokXS
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
van amikor be tud laggolni rendesen de általában jól fut(bár vannak akiknek több mint 100 tehát lehet azért)
A ping a válaszidõ a játékosok között, ebbõl következik, hogy a tied mindig 0.Esetleg mérhetik a host-hoz is, de warrock-ba nincs host egység.
http://warrock.gamersfirst.com/index.php
én ezen tolom és nincs gond vele
Épp most szedem le de szemet szúrt a feljebb ékeskedõ link...
"War Rock Regisztrációs Útmutató (Koreai verzióhoz)"
Kóreai? Miért? Nincs másmilyen lehet hogy hülye kérdés de azért irnátok vmi választ?
hiába lövök az emberbe egy csomót nem hal meg de ha más lõ párat akkor simán meghal. Tán a fegyverem gyenge?
Valamiért nem enged beloginolni a játékba! A hivatalos Weboldalon meg ezt irja:
Your account has been suspended. Please submit a ticket if you require support.
Meg hogy az accom státusza Closed! Ilyenkor mit kell tenni?
...
Az akinek zölden jelenik meg a neve a játék közben bal oldalt akkor az direkt neked írt. Ha csak úgy lent akkor az az, hogy ki a master. Mit írt? Attól függ.
Én asszem az EUvsUSA-t kenem (az EU vs Turkey alatt)
www.warrock.net
client letöltés regisztráció nekem nagyon ment(miért atyagatya a nevem?<#confused>#confused>)
help plz
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
kicsoda az akinek játék közben a chaten zölden jelenik meg a neve?
Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...
Xfire-en a nevem solidsnakeonly1 Batlefield 2-ben a nevem SNAKEV500
Egyébként a hackerek tényleg idegesítõek és még nekik is áll feljebb. Pl.: laggolok mint majd minden magyar, jön hacker(repülve, kezében RPG és folyton lõ vele) leszedem g36c-vel laggból mert a földön volt erre elkezd anyázni.
nyomnak egy printscreen-t és örülnek a fejüknek.
ilyenkor ajánlatos nekedis sûrûn képeket menteni, hogy betudd védeni.
2. Alltalaban a csalok szoktak legjobban kiabalni, hogy Te csalsz, es fenyegetni, hogy bannoltatnak..
Ugy konkrétan ez volt a levélben amit vissza kaptam:
A karakteredet véglegesen töröltük.Lehet hogy 3rd party softwaraekat használtál( azaz csaltál) vagy rasszista voltál.Káromkodtál vagy csalóktól a csaló oldalt kérted el.Stb, Stb, Stb.
A dolog igazából nem nagyon bánt de én ezt nem nagyon értem.Be léptem reggel, fel mentem az Elsõ játékmódban játszani 1 picit aztán büszkén meg jegyeztem hogy a Második játékmod sokkal gyorsabb.Át mentem oda, fel mentem 1 Montana-ra és hát mit hozott a sors, fennt volt 2 darab csaló.Az 1ik a NIU-ban a másik a DERBARAN-ban volt, oké mondom nekik hogy kérlek haggyátok abba, nincs értelme ezt csinálni mert ugy is bannolnak titeket.Aztán 1 kicsit rasszistáskodtam mert utobb ki derült a NIU-ban lévõ csaló Néger volt és 1 kicsit K**va anyáztam õket hogy mi a rákért csalnak.És mit hozott a sors?Azok a csalók még mindig ott bent virítanak a játékban engem meg bannoltak rasszizmus miatt.Nagyon szépen köszönöm, nagyon meg értõ ez a játék!
AMD Athlon 2800+, ATI Radeon 9600 PRO 256 MB, 512 MB DDR 400 Mhz, 160 GB HDD, SAMSUNG SyncMaster 739DF 17\", Creative Live! Cam, WinFast TV2000XP TV tuner \"Te is fiam Bluetooth?\"
http://href.hu/x/5b70
AMD Athlon 2800+, ATI Radeon 9600 PRO 256 MB, 512 MB DDR 400 Mhz, 160 GB HDD, SAMSUNG SyncMaster 739DF 17\", Creative Live! Cam, WinFast TV2000XP TV tuner \"Te is fiam Bluetooth?\"
A khali pedig egy régi pálya de vannak újjak is.
bõvebb infót itt találtok
Röviden ennyi.
Akinek a hangal lenne probléma annak ajánlom a következõ linket: http://forum.warrock.net/index.php?showtopic=100945%22 .
War Rock forumán utána néztem a dolognak mivel nekem sem volt hangom, és az egyik topicban meg is találtam a megoldást.
most meg az van, hogy mikor elinditanám a játékot, akkor ezt írja ki:
Cannot get a file
Mi lehet a baj?
...