WarRock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem is ezvolt én azthitem avirusirto hülyült meg
kiis kapcsoltam de kösz hogy irtál most inkább viszakapcsolom
GodzillaHUN
K2-nél ugy magyarázzák a dolgot, hogy a víruskeresõ (és spyware keresõ) téves találata.
Nem tudom mit gondoljak. Egy idõre hanyagolom a wr-t. Asszem kibírom 😄

http://www.gportal.hu/portal/bia-warrock-clan/

GodzillaHUN
nagyon úgy fest, hogy a legutóbbi frissítés fertõzött. az én víruskeresõm is megfogta.

mindenki a saját biztonsága érdekében legyen körültekintõ!

"Trojan.Crypt.XPACK.Gen (trójai)

A Trojan.Crypt.XPACK károkozó elindulását követõen számtalan helyen beépül az operációs rendszer mélyebb rétegeibe, majd rögtön megpróbál többféle Windows sebezhetõség kihasználásával a helyi hálózaton tovább terjedni. A lenyomott billentyûk naplózásával jelszavakat és személyes adatokat gyûjt, míg a háttérben több megvásárolt alkalmazás és játék licenckulcsát kigyûjti, és eljuttatja távoli gazdái számára. A kémprogram ezen felül további károkozók letöltésére és futtatására is alkalmas, így a bûnözõk késõbb tetszõleges feladatokra felhasználhatják a számítógép erõforrásait."

forrás:
spamblog.hu

nem enged be beirom a jelszavam azt lefagy
mit cináljak??
Na és akkor most ezzel mit lehet csinálni??Amíg ez a frissités marad adig most ne jászak vele?Mert minden indításnál 3szor is jelzi a virusirtom hogy vírusos,de én biztos vagyok benne hogy nem vírusos ,mer már egyszer tovább engetem és nem lett semmi baja a gépemnek!!És aza legborzasztóbb hogy itt a szünet és nem tudok vele játszani😞:😞:
ESS karanténba dobja a frissítés fájljait nálam is.

A legutobbi frissités ota nem müködik a warrock😞😞 Ez a HAck pro össze akad a virus irtomal???Nektek mködik ezel az uj frissitésel a war rock?
Ti virus irtótókal nem akad ösze?NYugotan be engethetem ezt a virust nem lesz bajom?Mer a kedvenc gamém és nem hiszem el hogy virusos!!Nektek hogy müködig a game?
GodzillaHUN
http://warrock.gamersfirst.com/index.php belép és a személyes beállításoknál megváltoztatja. feltéve ha még tudja a biztonsági kérdésekre a választ.

pinduri
Sziasztok! Idióta öcsémnek valaki állandó jelleggel használja az accát és nem tud gémelni és már kezd az agyamra menni😞 nem tudjátok hogy hol lehetne megváltoztatni a jelszót??? Nagyon fontos lenne mert megadta az egyik gyík haverjának aki természetesen mindig hamarabb ér haza mint õ és nem tud eleget jáccani😊1000 köszike mindenkinek...

Varikova
Volt 300-as pingem, bezártam a windows messenger-t, erre lett 200-as pingem. Aztán bezártam a MSN messengert, így most 80-as pingem van. Kicsit élvezetesebb a játék.

Az velem is gyakran megesik. Rákérdek miért erre azt kapom, hogy laggolok amikor a pingem 0, másnak meg 999 és ténylegesen laggol.

Varikova
Na végre, összejött a lvl a p90-hez. Aprítok mint a fene, de állandóan kidobnak szobákból, csak azt nem mondják meg, hogy miért.

Varikova
Rosszabb is van. Én most játszottam valami spanyol játékossal, a nevét nem jegyeztem meg. A 300-ból õ 135-ször halt meg. és sikerült megölnie 0 ellenséget. Egyébként miért van az, hogy mindig, az elsõ lövésnél, leteszi tálcára?

Megtaláltam a világ legbénább játékosát. az Usa vs Eu szerveren szokott lenni, a neve: LOOOOL99

meggyõztél😄 (te is Razor)

Varikova
Én tuti azt veszek, csak kellm ég hozzá 2 level és 2000 dinár. Csak ne laggolnék annyira😞

RAZOR27
Kis területen, épületekben a legjobb barát szvsz.Én vettem 3szor, totál megérte (de attólmég g36+psg a fav)

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

egy kérdés.
Szeretnék Medic-el menni mert tudom magam healelni (hasznos kis dolog)
és a kérdésem az lenne, hogy érdemes-e megvennem a p900-at?

ahhhaaa mostmár értem

Varikova
Szobát bárki csinálhat, de aki nem prémium nem tud minden pályát megnyitni és asszem csak prémium csinálhat jelszavas szobát.

Egy kis közösséget hoznánk létre ahol egymásnak tanácsokat is osztanánk
szobát létrehozni csak prémiumos tud? (nem próbáltam)

Varikova
A magyar szobához kéne egy prémiumos tag, aki levédi jelszóval. Egyébként benne lennék.

RAZOR27
Úgyértem, hogymég sose vettek le bannlistáról senkit.Annak sajnos lõttek.Nekem is bannoltak már accountot sajnos.

Szerintem lehetne az usa vs eu szerveren csinálni egy olyan szobát ahol magyarok vannak, jelszóval védve amit itt adunk meg (ha megoldható lenne)
(én lennék a free frag😄)

Varikova
Tovább? Az örök idõknél? Hogy érted?

RAZOR27
Még annál is tovább...

Varikova
Mi a neved és hanyas a lvl-ed? Én most vagyok 9-es 40%-al és 1tekremztz nevem van. Atyagatya-t bannolták. Tényleg, a bann meddig tart? Örökre?

Megvettem az AUG-ot. bejövõs mert aközelharcra, és távolra is tudom használni (persze még mindíg az utolsók közt vagyokXD)

Varikova
Olyat is csiál, de nekem csak a végeredményt mutatja(ahol persze benne vagyok az elsõ háromban😊) De én nem tok fegyót váltani

Ez velem is elõ szokott fordulni.....nemtudom:S
nálam még azt is csinálja, hogy amikor vége egy meccsnek akkor nem rak ki a room-hoz hanem a játék tovább megy de csak max fegyvereket tudok váltani

Varikova
Az miért van, hogy amikor megpróbálom beírni a jelszavam akkor a betûk helyett csak püttyög és nem ír be semmit és ha újraindítom akkor meg normálisan beveszi?

Varikova
Ágyú? Hol a francba? Jó, jó Ohara, tudom. De ott hol? Mindegy. Ha lehet vele lõni illetve használni akkor mindenféleképpen odamész hozzá és "f" aztán lõsz a bal egérrel, ha ezt már próbáltad akkor a, jobb egérrel kell lõni. haaz sem mükszik akkor akkor legyén heavy troper és lõdd szét az ágyúdat. Ha szétesik akkor használható, ha nem akkor csak dísz. Remélem sikerült segítenem.

ágyú, mondom ágyú (esetleg tarack)

Usa Vs Eu, Polland és Germany_1 (urban ops és CQC)

Varikova
A gépágyúkra gondolsz a bázison? Mert akkor odamész hozzá lenyomod az "f"-t és aztán irthatod is a népet.

mohamed
Az Ohara mappon hogy lehet az ágyúkkal lõni?

Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...

Varikova
Mióta Member lett változtattak az értékein. Most csak akkor hal meg 1 lövésre, ha felsõtestre megy. Egyébként 2 lövés kéne. De hát az mindegy. A pontosságán is vittek lejjebb. Lehet, hogy egyesek nem is veszik észre, de azért biztos jó most is. Hogy melyik battle group-ra gondoltál nem tudom, mert én csak urbán-on és CQC-n szoktam lenni. Battle-n 1-szer 2-szer ha voltam és ott is az Ohara vagy milyen pályán. Ott még jobban laggolok. Ti milyen szerveren nyomultok?

RAZOR27
Hát nemtudom, psg-vel átlöttem a fél sivatagos pályát a battle groupok közül (nemtom a nevét) és úgy elatláltam egy embert(melettem szóljon, hogy pont velem ellenkezõ irányba futott és feküdtem)Jóvolt az a map, a fõbázisokon voltak ilyen fekete tartályok (2), na asszem a derbaran-os alá belehetett kúszni hátulról bugba, eggyátalán nem látszottál és otmentek el mellettem, szal 1shot 1 kill 😄

Igen tudom és jó dolgokat hallottam róla.
Az SSg valóban pontatlan.

Varikova
Remélem tudod, hogy az AUG autómata. Szerintem elég jó, de ha sarkokból kell kiszedni az embereket, akkor csak az m24-et ajánlom. Nekem a headshot profin megy. Valami ökröt fejbekaptam 6x és erre azt mondta hacker vok. Mindegy. a lényeg: m24-el egy kicsit a feje alá célozz és akkor a rántás nem visz a fej fölé. Én nem vettem PSG-t, de az egyik haverom igen. Szerinte a PSG rosszabb mint az SSG hozzáteszem az SSG is elég pontatlan. Az AL_AW a király bár még nem próbáltam. De annak nagy a pontossága és az ereje is, mert az m24-el ha nem fejre lõsz akár 3-at is beleereszthetsz az ürgébe. Ha futó embert akarsz lekapni akkor a fejmagasság alatt és egy pár centivel az ember elõtt érdemescélozni. Távcsõ nélkül nem tudom, hogy tudnak az emberek célozni. Bár arra már ennyi erõvel az AK is jó. Volt már valakinek P90-e? Engem annak a tapasztalata érdekelne a legjobban, mert én arra gyûjök.

Most az m24-essel begyakorlom a headshot-okat (kezd menni a dolog) és késõbb szándékozom egy AUG-ot venni (asszem az nem memberes).

© ChuckyHUN
sajnos örökbe nem lehet fegyvert venni. (jó lenne ha mindenki pro fegyverekkel menne)
ezzel a 7/30 napos vásárlással csak az a baj, hogyha nincs dinarod akkor bukta van.

ChuckyHUN
ÉN alap csipával toltam eddig, elég élvezetes volt. ÖÜrökre nem is klehet fegyvert venni??? csak 7 meg 30 napra? mert én béreltem egy m4 et 7 napra de pl valami fain csipába befetktetzénk hosszab idõre is. helyesírási hibákért bbocsi

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

RAZOR27
Lehetsz, de ha mondjuk valakit kilõsz -tuti nemhal meg egybõl, max., ha szerencsés fejlövést adsz le közelrõl- van ideje fedezékbe menni.De mondjuk ssg-vel is lehet érvényesülni, csak jóval közelebb és sunyibb módon kell használni.Nemmondom, hogy nem ajánlom, nemakarom elvenni a kedved, csak körülményes ssg-vel.

Az igen...100 + kill. Montana mapot én is csípem.
Mivel psg az memberes lett szerinted a Sniper "tanulását" felejtsem is el mert mint noob (távcsövesben az) nem lehetek eredményes?

RAZOR27
Azzal nemis fog sajnos, tiszta fejlövésnél is kicsi az "egy lövés-egy ölés".Psg volt a tuti, Montana mapom nyomtam urbánba mindig volt 100+ kill-em, a tetõn verhetetlen vagyok (azaz voltam, mert psg már member cucc)

elkezdtem Sniper-el nyomulni de nem megy valami fényesen. Megvettem az SSG-t de azzal semXD
Nincs valami tippetek, hogy jobban tudjam kezelni?

ChuckyHUN
Mr töltöm a játékot, remélem jó lesz😊

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

nem igazán foglalkozom velük. sajnos vannak idióta állatok akiknek ez megnyugvást okoz.
ha valaki hack gyanús akkor õ az elsõ célpontom😊

Varikova
Én utálom és tiszetel is õket. Van kb 5-10 hack-em és abból csak egyet tudok hasznáni és az is miest elkezdem a játékot kidob. Úgyhogy én gyûjtöm a hackeket és nem használom õket.

RAZOR27
Nagyon utálom õket, nemértem mi jó nekik benne, úgyis 1óra játék után bann-olják õket.