WarRock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sharpwrz
Ohh, köszönöm szépen...amugy nekem is az egyik pillanatról a másikra tünt el...

...

RAZOR27
Biztos nem azzal van a probléma, mostanség elég sokaknál jön ez elõ, még keressük a megoldást.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

sharpwrz
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy valamiért nincs hang a játékban nékem, egyedül akkor hallom a lövéseket, ha a hátam mögött lõnek, de különben nem!5.1-es hangfalrendszerem van...lehet hogy rosszul van beállítva?

...

vannak új cuccok? 😮 akkor kipróbálom, hátha látszik mostmár a fegyver a kezemben<#fejvakaras>
Hát ez lol!!Mi a véleményetek az új pályákrol meg az új járgányokról?Aszem ha a csapatszállító heliböl kiugrasz van ejtöernyõ.

hali!
nem tudok valamiert lehasalni. eddig ment , frissites utan is ment de ma jelentkezett a hiba . nyomom a c-t lehajol meg tovabb nyomogatom de semmi. igen volt fegyver a kezemben nem az a baj. sztetek mi lehet?

Hali!
Az egész játék tele van ilyen hibákkal sajna, de elõbb-utóbb maguktól megjavulnak(vagy kijavítják 😊)
Ha valakinek van koreai regje akkor ott van egy új game COMBAT ARMS néven.
A nexonos reggel el lehet inditani a nexon plug-ból

RAZOR27
XD ilyet nemláttam még pályafutásom alatt....(modjuk 1 hónapja nem nyomom)
Akkor még az volt a hiba, hogy ha eldobtad a gránátot megált a kezedtõl 1 centire és ott robbant....XD

nekem ha futok, ha nem, akkoris keresztben van, lövés közben is :S maga a gránát meg a pisztoly nem is látszik :S
RAZOR27
Futás közben mindig keresztbe van.
Az eltûnést még nem tapasztaltam.

mért van az, hogy keresztben van a fegyver a kezemben, vagy pedig egyáltalán nincs ott? :S
RAZOR27
Szerintem elõször csináj egy próbaaccountot amivel mindent megveszel 7 napra, hogy kipróbáld meik fegyver fekszik neked a legjobban.

ja értem 😄 köszi az infót, szerintem egy próbát megér...
RAZOR27
Hát, kezdésnak annyit mondok, hogy jó játék (1 éve nyomom-most untam meg)
Igazából a warrock.net-en kéne, mert már a kóreaiba nemlehet regizni, meg macerás is.
De készülj föl, hogy a nemzetköziben sok a hacker/cheater, és kifognak borítani 😄

még nem regiztem sehova, ezért kérdem, hogy oda kell? vagy a warrock.net-en kell? ma hallottam életemben elõször a játékról és érdekel, hogy a kettõ közül hova kéne reggelni
RAZOR27
Mármint a kóreai regisztráció?
Nemtudom, te hogy regiztél a kóreaiba?

de akkor a banner alatt az az útmutató miért van?
RAZOR27
Nem, a kóreai teljesen más -sajnos õk bõvelkednek az extra tartalmakban 😞 -Azt máshonnan kell letölteni, valószínüleg nagyobb is alapból.

lehet, hogy lámaszar kérdés, de ha a koreaiba regizek, akkor maga a játék is koreai lesz? meg most hogy megy ez az egész? mert olvasgattam vissza és nem igazán tiszta pár dolog, szóval nagyon szépen megköszönném, ha valaki leírná<#rolleyes><#lama>
Sonlox
Jah és ha akkora idióta vagy aki

-más klánból jön szórakozni me iszonyat májernek érzi magát
-fárasztani szetne
-poénnak találja
-unatkozik
-faszszopó
-gyökér
-stb

az leygen szíves nem zaklatni ! Kösz !

Sonlox
aki klánt keres 😊

msn: [email protected]

írj bátran, megbeszéljük hogyan lesza felvétel !

RAZOR27

Antiga
ÉS hogyan kell regelni a gémbe PLS

Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.

Sonlox
Mellesleg a 115-ös szoba lesz, szerintem az nem telik meg addig 😄

Sonlox
Nah egy kis változás lesz ! Sajnos nem tudunk jelszavas szobát csinálni ezért aki jönne az küldjön nekem egy privát üzit !

Mert mire oda kerültök már lehet hogy tle lenne a szoba 'idegenekkel' ...
Sajna ez most így jött össze 😄

Szal a privát üzenet elküldése : belépsz a london_1 szerverre és a Close Quarters Combatra kattintasz , ez eddig gondolom stimm 😄

Chat ablakba ezt írod be : "Sonlox2 Üzeneted

Fontos hogy szóközt hagyj ki és hogy a billentyûzeted ne angol nyelven legyen ...
Sorry ez van , )
21:00-kor várok mindenkit 😊

Sonlox
Sziasztok ! A BeeZ klán tagokat keres , akit érdekel a dolog az ma este 9-kor (azaz 21:00-kor) jöjjön fel a London_1 szerverre Close Quarters Combat-ot fogunk nyomni. A szobát és a hozzá tartozó pass-t kb fél kilenckor közlöm itt a fórumon 😊 A meccseket nyolc fõsre tervezzük , tehát aki most nem férne be az se csüggedjen , lesz még ilyen 😉

Ami fontos :

-nincsen lvl limit ,bárki jöhet !
-a klán csak hobbi jelleggel mûködik, tehát abszolút csak kikapcsolódási célból hoztuk létre
-a lényeg hogy jó csapat jöjjön össze , normális emberekkel
-aki azért jönne csak , mert szeretne tanulni és szeretné kiépíteni a csapatjáték és taktikai tudását az is jöhet bátran , majd ha talált nagyobb jobb klánt akkor túlléphet rajtunk 😊

Várunk mindenkit szeretettel !

Nagyon szépen köszönöm<#mf1>
Solid Snake
vezérlõput-hangok audió eszközök-speciális-teljesítmény útvonalon találod
Solid Snake
Próbáld ki hogy leveszed a hang hardweres gyorsítását, hátha........<#idiota>
Szevasztok lenne egy kis problémám, nincs hang ill. néha akadozva van.
kiprobáltam már mindent, a opciokban, Driver ujratelepités, hangkártya ujratelepités, közbe leállitom a virusölõt, MSN-t, Torrent letöltõ programot és ez sem segitett. A segitséget elõre is megköszönöm nektek
Mac
Szevasztok lenne egy kis problémám, nincs hang ill. néha akadozva van.
kiprobáltam már mindent, a opciokban, Driver ujratelepités, hangkártya ujratelepités, közbe leállitom a virusölõt, MSN-t, Torrent letöltõ programot és ez sem segitett. A segitséget elõre is köszönöm
Mac
Csõ c0llect0r!
Rég láttalak, remélem összefutunk valahol.

RAZOR27
heh!
Csõ brutalg ,mimár találkotunk néhányszor a game-ba(my name is: c0llect0r)

ui:már szívesen kipróbálnám a kóreai werzsönt.

140-es ping!!!
Alapban is sok és a többiek valószinû elég érdekesen látnak téged game közben(nekik azt jelzi : ping 999 vagy akadozva látszol). Ez a játék elég lagos magában is sajnos mert valamit elb@sztak sztem, ugyanis a koreai verzióban fele ilyen lag nincs, pedig 3x annyi ip-n keresztül jutok el a szerverekig. A nemzetközi béta pedig fele ilyen lagos nem volt. A kiszavazásról meg csak annyit hogy ez a köcsög német szervereken divat a többin nem annyira.

RAZOR27
Halkan megjegyzem ,pont a "kisgyerekek" szoktak itt panaszkodi ,hogy:"Jajj mindig kikickelnek jajj!" -megoldás egyszerû korrekt,szabályszerû játék és nemkell telekáromkodni a csetet játék közbe ahogy azt egyesek teszik ,ha netán meghalnak.És egyébkéntis honnan veszed ,hogy az a két "kissrác" akar kikickelni ,azt nem lehet tudni ,hogy ki indít vote-ot.Mind1.De nem megsérteni akarlak ,csak próbálom elmagyarázni ,hogy (mint Paja elvtárs kifejezte: "ez egy nemzetközi játék")nem lehetnek mindig ott ,mint ahol te.

Ui:A kisgyerekeket azért tettem " "-jelbe ,mert az életkorukat se lehet tudni....

Ui2:Ha valki tud magyar in-game clant(és keres tagot) az szóljon (lvl:15- G36-assault és Psg_1-sniper)

paja007
Kedves AMD Athlon!

Felháborodásod okát megértem, de ha nem szavaznak ki, csak inditját a vote-ot akkor ne foglalkozz vele. Ilyen egyszerû. 😊 Egyébként pedig nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy ezen a fórumon megtalálod a két kissrácot, hiszen gondolj csak bele, ez egy nemzetközi játék....

Mellesleg, több mint egy év kihagyás után most megint felraktam a játékot, játszottam vele 1-2 órát, nem volt rossz, de hiányzik pár dolog, ami a koreai verzióban anno megvolt. Egyszer majd talán itt is lesz.

AMD Athlon 2800+, ATI Radeon 9600 PRO 256 MB, 512 MB DDR 400 Mhz, 160 GB HDD, SAMSUNG SyncMaster 739DF 17\", Creative Live! Cam, WinFast TV2000XP TV tuner \"Te is fiam Bluetooth?\"

TC3
Üdv. Mindenki!

3 nap óta rámvan cuppanva 2 kis mocsok, és abba a pillanatba, ahogy véletlen arra a szerverre megyek, ahol Õk vannak, abba a pillanatba elkezdenek kiszavaztatni. Kis 14 évesek, akik erre élveznek. A poén az, hogy abba a pillanatba, ahogy belépek, még csak 1 lépést se teszek, meg jön a szavazás ellenem. A pingen legtöbbször 140, de inkább kevesebb.
Jólenne, ha a hasonló emberek leállnának, mert elég idegesítõ, hogy nem cheatelek, és nem is spawn killerek, de ilyen fazonok elcseszik az egész játékélményt.
Bocs ha egy kicsit csípõs amit írtam, és ha valakit véletlen megsértettem, azon a két KISGYEREKEN kívül senkitsem szerettem volna megbántani!

Amúgy a játék nagyon jó, ha olyan szerveren van az ember, ahol nincsenek ilyen gyerekek!

Bye

Sonlox
Hi all ! Na most hogy megalakulnak lassan a klánok , nyomhatnánk amolyan Clan War-t 😊 Akinek van kedve az hívja ki a Hungarian SunFighter klánt , itt megtehetitek ( a megfelelõ menüpont alatt ) :

http://hsf_forum.extra.hu/

A részleteket meg majd megbeszélitek a 'fõnökkel' <#crazya>

<#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#zavart2>

grebber
Szerettem volna most multizni kicsit erre nem fogadja el a kodom 😞

Next PC upgrade: 2022

köszi a segitséget!!!! tudtam én hogy vannak itt normális emberek.
c0llect0r
Ez most komolyan kérdezed?na akkor fogjunk bele.
Hát gondolom ha van accountod (kellene ha nincs:www.warrock.net)akkor egyszerûen bemész a programba és rákattansz a connect gombra ,na ott az username a felhasználónév ,a password a jelszó (értelemszerûen az accountod szerint)Na utána szervert választasz (mindegy ,csak ne legyenek sokan rajta)Ott aztán játékmódot választas (ajánlom az elején cqc ,mert abba lehet sokat tanulni)Na aztán egy tetszõleges szobát választasz és Voiláá már be is töltött (ja és írtsd az ellent).<#integet2>Ha netán klánt szeretnél akkor látogass el ide: www.gportal.hu/biohazardclan (helyesírásért bocs, sokat írtam 😄 )

sziasztok! egy olyan problémám van, hogy nem tudom hogy kel neten játszani vele. 😄 tudnátok segiteni?
c0llect0r
Ja és a különbség a kóreai verzióban az ,hogy több/jobb mapjaik vannak ,nameg több fegyver/patch ,jobb az anti-hack/cheat system.Lévén hogy kóreai az alap játék ,többet foglalkoznak azzal.(Sajnos...)

c0llect0r
Ez a kóreai>
http://www.mpgh.net/forum/warrock_korea/8153-tut_how_to_make_kowarrock_account_easy.html
Ez a nemzetközi>
www.warrock.net
Hajrá!

Antiga
Hy hogyan kell Warrockra regisztrálni ???<#sniffles><#rinya><#worship><#email><#guluszem1><#help>

Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.

c0llect0r
Nem akarlak lelombozni de a koreai warrock accounthoz kell kóreai tajkártyaszám (vagy mi?)Legalábbis eddig kellet ,de most nem tudom.

chilios
NEMZETKÖZIBE KURVASOK A CSITER,ETTÕL HÁNYOK..............
chilios
épp eztszerettem volna kideríteni 😊
Maximus4
Mi a különbség a kettõ között?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"