1532

War Rock Regisztrációs Útmutató (Koreai verzióhoz)

WarRock - Ingyenes online FPS

Magyar WR rajongói oldal

• Rapid81
    Mindenkinek ajánlanám figyelmébe a magyar warrock lapon az Okosságok menün belül az általam készített patchot a játékhoz! Kijavítja az angol menüt, valamint lesz töltőkép cs módban, és még pár dolog.
  • Ahhoj
    tényleg kellemetlen ts-en azt hallgatni :]
  • LasDen #449
    Nah egyre jobbnak érzem magam.......már csak 17%-ra vagyok a szint lépéstől...... :D
  • báttyó02
    nem nyávogós hang :D:DDDDDDDDDDDDDD
  • Rapid81
    Tájékoztatnám a kedves utazóközönséget, hogy a Hungarian Clan-ba való belépés feltételei eléggé kikristályosodtak, le is írnám:
    - min. 16. betöltött életév
    - vagy NAGYON JÓ játék
    - és nem nyávogós hang (nincs idegrendszerünk ts-en hallgatni)
    - továbbá maximális megbízhatóság
    - és jó lenne ha néha rá is érne jáccani az illető.
    - valamint a kooperatív kézség elengedhetetlen
  • Rapid81
    De jó, hogy te belátsz a kulisszák mögé, inkább olvasnál, mintsem a saját fejed után mész!
  • Pyromax
    öööö.... másik szöveget rakott be te barom xD, amit én mondtam az a föoldalon van, és amit ö rakott be az a FAQ ban volt xD, amugy annak semmi értelme.
  • Rapid81
    http://warrock.cjb.hu
  • LasDen #443
    Nah mostmá nekem is okésan megy.........és a véleményem: bazze ilyet még nem láttam....stukikat gondolom lehet venni......
  • EgriAti22
    mi a cime a clannak?
  • EgriAti22
    melyik clanba??
  • Rapid81
    Gratula, utána szívesen látunk a klánban. MSN-en majd jelentkezz.
  • Rapid81
    Gratula, utána szívesen látunk a klánban. MSN-en majd jelenzkezz.
  • paja007
    amíg Ti itt vitáztok, nekem sikerült feltelepíteni a koreai verziót...asszem...elvileg 35 perc múlva kiderül...
  • Rapid81
    I agree!
  • Adrian Graves
    Ha már ilyen lekezelően arra sarkalltad, hogy fordítsa le a szöveget, akkor mi lenne, ha te is megtennéd, mielőtt a szádat jártatod ismételten?
    De hogy ne kelljen messzire menned, még a szöveget is kimásolta, kiemelve. Szal csak a kis szemeidet kellene rávetned, és némi neuronstimulálást végrehajtanod, hogy megértsd.
  • Pyromax
    a nemzetközi csak egy béta volt, azért váltosztattak, nem lesz fizetös mért lenne az? ha a koreai ingyenes akkor mért lenne a nemzetközi fizetös, ne hülyüj már, ök is tudják hogy semmi értelme se lenne neki.
  • Rapid81
    Amúgy ha belekukkantottál volna valaha a warrock.net-en lévőFAQ-ba egyből rájönnél a dolgokra. Az első pont pontosan erről szól:
    - Free or Charge?
    - Warrock is free during the open beta service period. We haven't decided when the open beta will be over

Remélem ezt le tudod fordítani!
  • Rapid81
    Ja, és még valami! Szerinted miért dolgoznák át az egész játékot, komplett az elejétől, mikor csak néhány text-et kellene átírni, hogy az egész játék angol legyen??!! Gondolkozz el ezen!
  • Rapid81
    Ez jó kérdés. Egy pár emberrel folyamatosan nyaggatjuk a Nexon-t, hogy legyen mondju kangol nyelvű lap, meg angol nyelvű Nexon Plug progi, előbb-utóbb csak beadják a derekukat.
  • Rapid81
    Én nem röhögtetek senkit. Majd rájössz magadtól is, de akko rmeg majd koppansz nagyot. Nem ugyanazok a nézetek uralkodnak az USA-ban, mint koreában, nem fognak egy ilyen lehetőséget kihagyni. Csak figyelj!
  • joebacsi
    van/lesz a koreainak europai szervere?
  • Pyromax
    mert még csak béta azért, kérlek nem röhögtess, nem lesz fizetös, és nem soká olyan lesz a nemzetközi mint a koreai, és léccives forditsd le a warrock.net-en azt a szöveget és rájösz hogy NEM LESZ FIZETÖS, sose.
  • Rapid81
    Legyél néha msn-en és megoldanánk.
  • Rapid81
    Na akkor legyen nyáron napsütés amikor az international olyan lesz, mint a koreai! A nemzetközi gárda a pénzre hajt! Egyébként meg a nemzetközi verzió semmit nem ér, hemzseg a cheaterektől, és játszhatatlanná teszik.
  • joebacsi
    "extra
    file letöltés
    Ez a link kívülről nem elérhető, az eléréséhez kattintson ide!

extra.hu"

ez meg a te bajod :)
    (az ipb amúgy se szereti az ingyenes tárhelyeket, meg ez a kötelező reg is faszság, de hajrá)
  • Pyromax
    elöször regelned kell, ha nem, akkor a te bajod:)
  • Ahhoj
    nemtok belépni, emiatt meg nem fogok reggelni
    mitől jobb az a fórum, hátha mégis reggelnék? :)
  • masterc
    Nálam ma ment az állítólag béta verzió
    egész délután talán még most is megy.Viszont tegnap előtt halott volt
    ezt magyarázzátok meg.
  • Pyromax
    Üdv!közlök veletek egy félre értést, a nemztetközi Warrock NEM LESZ FIZETÖS, soha, nem tudom melyik angol nyelvtudo forditotta azt a szöveget ami a warrock.neten van de sztem olvasgassa ujra végig a szótárt<_<, és egy kis idö után minden olyan lesz a mint a koreai verzsöben van. üdv:Pyromax

mutatok egy jobb magyar warrock fórumt ennél: ITT
  • paja007
    Hát, nem hogy a koreait életre kelteni nem sikerült, hanem még az international verzió sem megy már három napja...nem tudtok erről valamit??
  • kreator
    Hello
    tudnátok segiteni hogyan kell használni a Teamspeeket? szerver??? stb?
    köszi
  • Rapid81
    Na megnéztem, nem rossz, talán még teccik is, csak annyi a gondom, hogy miért hívják pluginnek, mikor nem épül be semibe, hanem egsy sima program. Ja, és nem találtam telepítőjét, csak fogja és feltelepszik. Tudnál egy linket a telepítőjéhez?
  • Rapid81
    Mondjuk inkább nem töltök le semmilyen plugint, elég, hogy az IE gondot okozhat az ActiveX-el, nem akarom elrontani a FireFoxomat is! Legalább valami legyen biztonságos!
  • Rapid81
    Plugin nélkül mindenkinek megy aki IE-t használ! Nálunk senki nem pluginozik. De majd megnézzük, bár személy szerint másra úgysem használom az IE-t, erre meg elmegy.
  • nonamegyerek
    Én azzal indítom és nekem működik. Igaz délelőtt kb 12:30-ig nem igazán akart működni, nem jött be au oldal sem, ahonnan lehet indítani, de most megjavult...
  • HWS leader
    Hello,

Meg van a Koreai verzió is , én nme IE vel indítom hanem nexon plugin -nal
    eddig ment rendesen de most ki ir valamiot! Mi lehet az? Nem lehet ,hogy fizetős lett?? Egyépként Plugin nélkül senkinek nem megy a nexon.com rol tudjátok leszedni,,,

UI: lehet ,hogy klánunk átáll koreai klánná! És akkor majd leeht szó 1 klanwarrol.

• nonamegyerek
    Nálatok sem megy a koreai war??? mert nálam most nem akar felmenni az olalra.
  • LasDen #413
    Megy.....vagyis most nem, me a server too buzy.....de megy csak még nem töltöttem le me tegnap nem volt időm....
  • Rapid81
    A CJB-s oldal mostantól 100%-on üzemel, mindenkit várunk!