1532
War Rock Regisztrációs Útmutató (Koreai verzióhoz)
WarRock - Ingyenes online FPS
Magyar WR rajongói oldal
-
#451 Mindenkinek ajánlanám figyelmébe a magyar warrock lapon az Okosságok menün belül az általam készített patchot a játékhoz! Kijavítja az angol menüt, valamint lesz töltőkép cs módban, és még pár dolog. -
#450 tényleg kellemetlen ts-en azt hallgatni :] -
#449 Nah egyre jobbnak érzem magam.......már csak 17%-ra vagyok a szint lépéstől...... :D
-
#448 nem nyávogós hang :D:DDDDDDDDDDDDDD -
#447 Tájékoztatnám a kedves utazóközönséget, hogy a Hungarian Clan-ba való belépés feltételei eléggé kikristályosodtak, le is írnám:
- min. 16. betöltött életév
- vagy NAGYON JÓ játék
- és nem nyávogós hang (nincs idegrendszerünk ts-en hallgatni)
- továbbá maximális megbízhatóság
- és jó lenne ha néha rá is érne jáccani az illető.
- valamint a kooperatív kézség elengedhetetlen -
#446 De jó, hogy te belátsz a kulisszák mögé, inkább olvasnál, mintsem a saját fejed után mész! -
Pyromax #445 öööö.... másik szöveget rakott be te barom xD, amit én mondtam az a föoldalon van, és amit ö rakott be az a FAQ ban volt xD, amugy annak semmi értelme. -
#444 http://warrock.cjb.hu -
#443 Nah mostmá nekem is okésan megy.........és a véleményem: bazze ilyet még nem láttam....stukikat gondolom lehet venni...... -
#442 mi a cime a clannak? -
#441 melyik clanba?? -
#440 Gratula, utána szívesen látunk a klánban. MSN-en majd jelentkezz.
-
#439 Gratula, utána szívesen látunk a klánban. MSN-en majd jelenzkezz.
-
#438 amíg Ti itt vitáztok, nekem sikerült feltelepíteni a koreai verziót...asszem...elvileg 35 perc múlva kiderül... -
#437 I agree! -
Adrian Graves #436 Ha már ilyen lekezelően arra sarkalltad, hogy fordítsa le a szöveget, akkor mi lenne, ha te is megtennéd, mielőtt a szádat jártatod ismételten?
De hogy ne kelljen messzire menned, még a szöveget is kimásolta, kiemelve. Szal csak a kis szemeidet kellene rávetned, és némi neuronstimulálást végrehajtanod, hogy megértsd. -
Pyromax #435 a nemzetközi csak egy béta volt, azért váltosztattak, nem lesz fizetös mért lenne az? ha a koreai ingyenes akkor mért lenne a nemzetközi fizetös, ne hülyüj már, ök is tudják hogy semmi értelme se lenne neki. -
#434 Amúgy ha belekukkantottál volna valaha a warrock.net-en lévőFAQ-ba egyből rájönnél a dolgokra. Az első pont pontosan erről szól:
- Free or Charge?
- Warrock is free during the open beta service period. We haven't decided when the open beta will be over
Remélem ezt le tudod fordítani! -
#433 Ja, és még valami! Szerinted miért dolgoznák át az egész játékot, komplett az elejétől, mikor csak néhány text-et kellene átírni, hogy az egész játék angol legyen??!! Gondolkozz el ezen! -
#432 Ez jó kérdés. Egy pár emberrel folyamatosan nyaggatjuk a Nexon-t, hogy legyen mondju kangol nyelvű lap, meg angol nyelvű Nexon Plug progi, előbb-utóbb csak beadják a derekukat. -
#431 Én nem röhögtetek senkit. Majd rájössz magadtól is, de akko rmeg majd koppansz nagyot. Nem ugyanazok a nézetek uralkodnak az USA-ban, mint koreában, nem fognak egy ilyen lehetőséget kihagyni. Csak figyelj! -
#430 van/lesz a koreainak europai szervere? -
Pyromax #429 mert még csak béta azért, kérlek nem röhögtess, nem lesz fizetös, és nem soká olyan lesz a nemzetközi mint a koreai, és léccives forditsd le a warrock.net-en azt a szöveget és rájösz hogy NEM LESZ FIZETÖS, sose. -
#428 Legyél néha msn-en és megoldanánk. -
#427 Na akkor legyen nyáron napsütés amikor az international olyan lesz, mint a koreai! A nemzetközi gárda a pénzre hajt! Egyébként meg a nemzetközi verzió semmit nem ér, hemzseg a cheaterektől, és játszhatatlanná teszik. -
#426 "extra
file letöltés
Ez a link kívülről nem elérhető, az eléréséhez kattintson ide!
extra.hu"
ez meg a te bajod :)
(az ipb amúgy se szereti az ingyenes tárhelyeket, meg ez a kötelező reg is faszság, de hajrá) -
Pyromax #425 elöször regelned kell, ha nem, akkor a te bajod:) -
#424 nemtok belépni, emiatt meg nem fogok reggelni
mitől jobb az a fórum, hátha mégis reggelnék? :) -
masterc #423 Nálam ma ment az állítólag béta verzió
egész délután talán még most is megy.Viszont tegnap előtt halott volt
ezt magyarázzátok meg. -
Pyromax #422 Üdv!közlök veletek egy félre értést, a nemztetközi Warrock NEM LESZ FIZETÖS, soha, nem tudom melyik angol nyelvtudo forditotta azt a szöveget ami a warrock.neten van de sztem olvasgassa ujra végig a szótárt<_<, és egy kis idö után minden olyan lesz a mint a koreai verzsöben van. üdv:Pyromax
mutatok egy jobb magyar warrock fórumt ennél: ITT -
#421 Hát, nem hogy a koreait életre kelteni nem sikerült, hanem még az international verzió sem megy már három napja...nem tudtok erről valamit?? -
kreator #420 Hello
tudnátok segiteni hogyan kell használni a Teamspeeket? szerver??? stb?
köszi -
#419 Na megnéztem, nem rossz, talán még teccik is, csak annyi a gondom, hogy miért hívják pluginnek, mikor nem épül be semibe, hanem egsy sima program. Ja, és nem találtam telepítőjét, csak fogja és feltelepszik. Tudnál egy linket a telepítőjéhez? -
#418 Mondjuk inkább nem töltök le semmilyen plugint, elég, hogy az IE gondot okozhat az ActiveX-el, nem akarom elrontani a FireFoxomat is! Legalább valami legyen biztonságos! -
#417 Plugin nélkül mindenkinek megy aki IE-t használ! Nálunk senki nem pluginozik. De majd megnézzük, bár személy szerint másra úgysem használom az IE-t, erre meg elmegy. -
nonamegyerek #416 Én azzal indítom és nekem működik. Igaz délelőtt kb 12:30-ig nem igazán akart működni, nem jött be au oldal sem, ahonnan lehet indítani, de most megjavult... -
HWS leader #415 Hello,
Meg van a Koreai verzió is , én nme IE vel indítom hanem nexon plugin -nal
eddig ment rendesen de most ki ir valamiot! Mi lehet az? Nem lehet ,hogy fizetős lett?? Egyépként Plugin nélkül senkinek nem megy a nexon.com rol tudjátok leszedni,,,
UI: lehet ,hogy klánunk átáll koreai klánná! És akkor majd leeht szó 1 klanwarrol.
-
nonamegyerek #414 Nálatok sem megy a koreai war??? mert nálam most nem akar felmenni az olalra.
-
#413 Megy.....vagyis most nem, me a server too buzy.....de megy csak még nem töltöttem le me tegnap nem volt időm.... -
#412 A CJB-s oldal mostantól 100%-on üzemel, mindenkit várunk!