WarRock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
sry, úgylátom igazad volt, megyek és kidobom nagyanyám macskáját 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Rapid81
Mikor itt nappal, ott éjszaka van, tehát nem terhelt a szerver, ezért gyorsabb. <#email>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Kovács legény
nekem 130K

www.czekoart.hu

ScarY MAN
az a gaz hogy 30 kbps al jon csak 😞(((
Jah es rapid master koszi a segitséget😄

...

Rapid81
És egy újabb gyöngyszem!!
Na mi van a hölgyemény kezében??

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Hát persze, hogy egy P90-es! Potom 8900 dinárba került 15 napra!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

ScarY MAN
tenk ju másztör....Dö forsz bí vit juu😄

...

Rapid81
Na ha már ilyen szépen kértél megmondom:
Elõször is megnézed ezt az oldalt, és ennek segítségével regisztrálsz a kóreai verzióhoz egy account-ot (Ha igény van rá akkor csinálok belõle magyart):
Registration Guide
Ezután letöltöd a full játékot vagy a registration guide-ban megadott
warrock.nexon.com
oldalról (a program tölti le a full játékot belépés után), vagy innen a teljes telepítõt:
Warrock Installer

Ezt követõen a warrock.nexon.com-on belépsz és katt a Start Game gombra. Ja, és csak IE-bõl megy, Firefox-szal meg se próbáljátok.
Ha a játék indítás után a Connection gombra katintás után megáll, majd nem csinál semmit, akkor ADSL modem kikapcs, majd bekapcs, és az újonnan kapott új IP-vel már menni fog. Ilyenkor még a játék rákérdez a Nickname-re, add meg amit akarsz, majd jácc!

Remélem megfelel!

Rapid Master 😄

ScarY MAN
Es hogy tudtad elinditani ???😊
osztd meg velunk master

...

Rapid81
Na szóval akkor ki nem tud jáccani a kóreai verzióval?
Nesztek képek, amiket én mentettem ki, ma végre sikerült elindítani!

Nesztek!

Fingom nincs. Az AA -nak mi a célja, miért ingyenes? Ki az aki ki igazodik itt már ?
_Atti_
mármint hogy érted a hasonló célt? hogy ezzel toboroznának hadsereget?😄

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Rapid81
Olvasd el figyelmesebben, az nem warning, hanem warring, és oda van írva alá, hogy Development, vagyis azt a fejlesztõk használják tesztelésre, úgyhogy egy darabig akárki biztos nem tud rá csatlakozni.

Rapid81
A tesztek végéig

Ahhoj
ingyenes marad

ScarY MAN
Akkor dontsetek mar el hogy mi lesz vele....ingyenes lesz e vagy sem...vagy milyen updatek jonnek es mikkel...csak palyak es nuku jarmu?
szal akkor nem ertek egyet ezzel: "WarRock - Ingyenes online FPS"
meg "WarRock: ingyen FPS az ünnepekre"
Nahát...akkor magyarországot félrevezették 😄
De az is lehet hogy Rapid81 egy tok ugyi srac es o mar kikerdezte a keszitoket😄

ScarY vótam...ha nem tetszik uss meg😄

...

DummyBoy
És Gf4-en elindul? Jó a Single része? <#hehe><#idiota><#banplz>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

joebacsi
milyen magyar híreket??
zsolt1 is ugyanúgy bújja külföldi forrásokat, és a tények eddig õt igazolják (itt senkinek sem megy a korei verzió)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Rapid81
Amit angolul írnak le az nem tutiigaz, de azt a kevés és eléggé szegényes magyar híreket meg végképp nem lehet hitelesnek nevezni.

Akkor A.A. style ? Másért miért van ez szent jóság ?
Istencsászár
Rapid81 irták a készítõk hogy ingyenes mer már mentek a pletykák hogy havidijas lesz januártól... pénztõl még 1 deka szó nem esett és amint a banner alatt látod ingyenesnek hirdették ki, ha most pénzessé tennék akkor omg lenne de nemfogják..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Hallottál már olyan szofverfejlesztõt aki azt mondta, hogy én csak a saját hazámban akarok eladni. Szerintem ilyen nincs. Lessz full kész játék a nemzetközi piacra aztán lehet pénztárhoz vonulni. Vagy ki tudja.
ui.: Apró popó az Americas A. is ingyenes. Az nem lehet, hogy a kis koreaiak is ilyen céllal hozták létre a game-t ?
uui .: Estleg probáljatok a koreaival ugy játszani, hogy állítsatok be egy koreai proxy -t. Hátha.
nxfn
loál :c

joebacsi
aha, szóval amit angolul írnak le az tuti igaz...akkor inkább a drága nagyanyám macskáját használom, mint hiteles hírforrást...

Ja, és emilt váltottam a készítõbrigádból az egyik sráccal!
úú lehetek a barátod?

Rapid81
Én tudok angolul és nem csak a magyar nagyanyád macskájának a kutyájára hallgatok aki kóreai, hanem olvasom az angol fórumokat! De amúgy aranyos vagy, tetszel nekem! <#puszi>
Ja, és emilt váltottam a készítõbrigádból az egyik sráccal! <#beka2>

Istencsászár
😊))))))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

joebacsi
te olyan okos vagy, mindig megmondod a tutit 😊

joebacsi
énmeg ismerek olyat, akinek a nagyapjának az ükonokája szerint létezik egy olyan asszony, akinek 2 gyereke közül az egyiknak fut, pedig egyiknek sincs koreai macskája <#idiota>

Rapid81
Sohasem lesz a nemzetközi verzióban hajó, meg repülõ, meg shop, meg új cuccok pályák, mivel ez a demó verzió. A kóreai a teljes, ha neked fut akkor azt ajánlom, nekem sajnos nemtommér nem indul el. Szóval ne várd a cuccokat, mert sose lesz, kivéve ha majd befejezõdik a tesztelés, de akkor meg már pénzért!

ScarY MAN
Mikor lesz mar heli , hajo , repülo???
azert egy kis orom hogy kaptunk egy uj mapot...de ezen nincs viz 😄 nincs hajo , repcsi & heli

😄
wwááááá

...

Zs0lt1
valószínû

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Rapid81
És ezt honnan vetted, mert ismerek olyat akinek megy, és köze sincs a kóreaiakhoz! Szóval téged szopattak be!

Zs0lt1
a jobb oldali szerverre még nem lehet csatlakozni, ki is van rá irva, h warning ...
a másik kettõ (ida, montana) az megy rendesen

Zs0lt1
lol a koreai verzióval beszoptad, rég megcsinálták, h ne lehessen nem koreaiaknak használni.

jointeer
meddig lesz ingyenesmá :@@@@

köcsög

Rapid81
Van akinek megy a kóreai verzió? Mert nekem föltelepszik, viszont indítás után, mikor a connect-re nyomok megáll a progi, egy percig semmi, aztán mikor folytatja megintcsak semmi, vagyis nem lép fel a szerverre. A nemzetközi verzió minden gond nélkül megy. Valaki tud segíteni?
Ja, a nemzetközire azért nem lehet most csatlakozni mert frissítik a szervert.

mi van a seggverrel nem tudjatok? nem lehet konektalni.
Zs0lt1
jah :Ð

DummyBoy
De a banner is ... legalábbis "majdnembéka" 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Zs0lt1
bééékaaa 😛

Ahhoj

0Fritz0
Késõ! <#hehe>
<#wink>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Zs0lt1
<23:57:20> Ahhoj: hmm, tényleg lehet fegyvereket letölteni? 😊)))
<23:57:26> Zs0lt1: dehogy
<23:57:27> Zs0lt1: 😄
<23:57:30> Ahhoj: ja jól van
<23:57:34> Ahhoj: már megijesztettél 😛
<23:57:37> Zs0lt1: lol 😄

csak hogy nehogy tényleg bunkónak látszódjak ;P

BEAST
<#wilting>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kovács legény
.

www.czekoart.hu

Kovács legény
õõõõõõõõõõõõõõ

www.czekoart.hu

Zs0lt1
én is tudom, én meg azért nem mondom, meg mert szimplán bunkó vagyok 😛
egyébként gugli a barátod, bár ez esetben neked az sem segít 😛P

Ahhoj
én tudom, de a stílusod miatt nem mondom meg 😛

Istencsászár
nemvagyunk vakok veled ellentétben szal 1szer elég leirni, ha valaki tudja ugyis segít!!

hogyan lehet letölteni fegyvert? mert valakinek ott van az ak47
hogyan lehet letölteni fegyvert?hogyan lehet letölteni fegyvert?
léci monnyátok meg mert beleõrülök<#nemtudom><#rinya>

CoD,CoD2,Age of Empires III,Empire Earth II, Age of Mythology - The Titans,Commandos Strike Force,Rise and Fall, LotR-BfME II...

Istencsászár
Online bf2 szerû fps ( kasztok, jármûvek stb.. )