1532
War Rock Regisztrációs Útmutató (Koreai verzióhoz)
WarRock - Ingyenes online FPS
Magyar WR rajongói oldal
-
#491 22-en. abból jelenleg 14-en vagyunk aktívak. mindenki akkor jön , amikor akar.
ha kiváncsi vagy, regisztrálj és akkor láthatod a felhasználók listáját.
értelemszerűen tudsz azonosítani.
ha kijön a nemzetközi verzió, akkor teljes egészében átalakul a társaság. az inaktivak repülnek.a többit meglátjuk. -
#490 Igen.Szerintem legyenek fent.Csak kiváncsisádból hogy mennyien vagytok. -
#489 vannak tagok. ha regizel a honlapunkra, aminek linkje a fórumon is megvan, láthatod őket (minket). egyébként szted mindig fenn kéne legyenek a tagok? -
#488 ez valóban igy van. nem regisztrálunk, mert nem akartunk a koreai első magyar wr klán lenni. mi a nemzetközi játékban szeretnénk eredményt elérni.
és nem azt mondtuk, hogy az első regisztrált, hanem az első WarRockra alakult magyar társaság vagyunk.
mert azt is tudjuk, hogy játékon belül nem így van a klánosdi ;) -
#487 nem kötözködni jöttem ide..
de:
1. nem vagyunk eltájolódva, tudjuk a játékkal kapcsolatban mire számíthatunk.pl: a repülők irányítása a gyakorláson és nem a pikkpakkon múlik. ez igy van :)
2. ha nem lesz ingyenes, mi akkor is játszunk vele, mert megvesszük.
3. jó lenne, ha normálisan tudnánk egymással beszélni.
Neked is további szép napot! -
#486 és írja de a vengég könyvbe http://www.egriati.gportal.hu -
#485 el is felejtettem hogy vagy 1000 betű van benne de aki tud most regisztrálni az légyszíves tegye meg
-
#484 És az a baj hogy egy klán tagot sem találtam a godzilla.extra oldalon.Egyáltalán vannak????????
Szita -
#483 Osztom Rapid barátom álláspontját Godzilla hozzászólásával kapcsolatban. Ja, és a nexonon a klánok között sehol sincsenek, ígyhát megbukott az az állítás miszerint övék az első (regisztrált) magyar warrock klán. :D -
#482 Picit el vagytok tájolva a játékkal kapcsolatban. Először is a repülő ojetktuomkat nem fogjátok pikkpakk irányítani, a lehető leglehetetlenebb módon lehet őket kezelni.
Továbbá a nemzetközi verzióval is el vagytok tévedve. Soha többé nem fogtok tudni jáccani vele, legalábbis nem ingyért. Ugyanis a játék fizetős lesz, hiába is hajtja pár ember az ellenkezőjét. Nem, nem vagyok hülye, meg ilyenek, mert ilyenkor a hívők ezt szokták írni. Legegyszerűbb ha felmegy mindenki a nemzetközi honlapjára és a FAQ-ban elolvassa az első bejegyzést. "A játék addig lesz ingyenes amíg béta változat". Szóval csak ennyit lett volna. További szép napot! -
#481 Fórumunk címe, amit lentebb PyroMax barátom linkelt, megváltozott. a szolgáltató sql frissítése miatt előző fórumunk kipurcant, az újat most elindítottam. nagy veszteség szerencsére nem ért, nem volt sok tartalom. a mostani sokkal jobb :)
mindenkit szeretettel várunk. mi is szeretjük a WarRockot. :)
segíthetnénk egymásnak a WR témákban.
címünk: www.godzilla.extra.hu -
#480 tudod te hány karakterből áll a koreai abc????
-
#479 nem tudtok egy olyat ahol az össze koreaia betűt megtalálom és kitudom másolni szöveges formában! -
Zooz #478 TeamSpeak segítség -
#477 Frissült a magyar WarRock oldal! -
#476 A segítség alapján már sztem vagy félszázan regeltek be, de most kicsit frissült, azonban a te problémádra neked kell megoldást találnod, valami a böngészóddel lehet esetleg, biztos, hogy IE-ben próbálod??? -
lesleehu #475 Tudtok segíteni? A koreai változatot próbáltam regisztrálni, de az útmutató és a valóság nincs közel. Eljutok az első lépésig, majd az acceptálás már nem jön be. Mit lehet tenni? kösz a segítséget -
kilogramm #474 -
kilogramm #473 Szevasztok,ha valaki tud segíteni a TS használatában kérem segítsen. Előreis kösz KILOGYILOK -
masterc #472 Köszi! -
#471 és így elárultam hogy nem nekem kell a regisztrálás -
#470 ja a Dinar a fejlődésnél nő 5000-el meg mecsenként is csak lassan -
#469 Nő.........én AK-val + MP5K-val tolom................:D -
masterc #468 Működik az Item shop, köszi a segítséget.
Még 1 dolog
Az a dinár az nő valamitől? -
#467 előre is KÖSZi -
#466 ja igen ha megvan a regisztrálás akkor ide írjátok a neveket :
www.egriati.gportal.hu -nak a vendégkönyvébe -
#465 nekem nem megy az amit Rapid ajánlott de nam tudna valaki nekem regisztrálni mindegy milyen néven -
Zooz #464 Nem a külön szobában kell rákattintani, hanem a bal oldali menüből kell kiválasztani. -
masterc #463 Nekem nem aktív az Item Shop. -
#462 meg kell venni. a józsefvárosi piacon érdeklődj :) vagy az item shopban ;)
egyébként semmi nem kell, csak virtuális dínár...az meg van valamennyi -
masterc #461 Nagyon sok embernél látok AK47 est mi kell ahhoz hogy nekem is az legyen? -
#460 regiszráláshoz még egy kis plusz....talán...
http://www.xs4all.nl/~wjsn/korean.htm -
#459 Repülőgépet a wsad és az egér segítségével irányíthatsz. Titka maximum a gyakorlás. a w-vel gyorsul helinél emelkedik, s-el lassul vagy süllyed, ad - balra-jobbra, egérrel meg amerre húzod arra. Helikopternél még a space a fontos mert egyenesbevágja a koptert.
Nem teljesen cheater mentes sajnos, de a Nexon folyamatosan bannolja akik cheatelnek.
Délután, este felé, és ahol max zöld a szerver terheltésge, hogy ne legyen nagy a lag. Amúgy ha írsz privit megadhatok pár adatot, valamint ha összeismerkedünk beléphetsz a klába is. -
masterc #458 Na ugynéz ki marad a gép.Sok erő feszítéssel de sikerült köszi szépen. -
masterc #457 na én ezt nem értem de mingyá kidobom az egész gépet...
Nem vágom ezt a bill kiosztás dolgot most át állítottam, de mivel vagyok előrébb?? Mi az hogy copyzzam? illetve mit és hova? -
ryek #456 Üdv!
Szeretnem megköszönni a honlap készítőnek és a fórumozóknak az infókat. Se perc alatt sikerült beregisztrálni, és részt vennem az első küzdelmekben. :)
Kérdés:
1. Mi a titka a repülők/helikopterek iránytásának? Ok, hogy felszállok, de általában vagy lezunahon vagy lelőnek.
2. Biztos, hogy cheater mentes ez a játék? Már kétszer fordult elő, hogy hátulról szó szerint egy lépésről egy teljes tárat eresztettem az ellen háta közepibe, mire az szó nélkül megfordult és egyetlen lövéssel hazavágott... :(
3. Mikor és hol játszottok? -
Zooz #455 Keresd ki a szövegből azt a hármat, ami kell és copyzd be.
Vagy telepítsd a wincd-ről a kelet-ázsiai nyelv támogatást és állítsd koreaira a kiosztást, majd rajzold be a 3 karaktert ami kell és copyzd őket.
Itt egy kis segédlet:
http://www.declan-software.com/korean_ime/korean_ime.htm#XPinstall -
masterc #454 Valaki tudna segíteni a regisztrációban , sehol nem találom azt a 3 karaktert
amit bekell írni ellenőrző számnak. HELP!! -
#453 hi...a graf valtozott mar valamit?ugy ertem hogy 3 honap alatt...viz efekt meg ilyenek? -
#452 gyerekek....koreai warrock rulez!!!