1532

War Rock Regisztrációs Útmutató (Koreai verzióhoz)

WarRock - Ingyenes online FPS

Magyar WR rajongói oldal

• Blinkye
    regeltem újra most ezt irja: connection terminated from server
  • kas123
    énis annyi lettem. és énse tok =)
  • Blinkye
    nemtom mi a fak van. LVL 1 0 százalékos lettem és nemtok joinolni a szerverekhez. mostmár mind a 4 et látom...
  • kas123
    én 4 szerót látok, amik szitne tök üresek, meg nagy a lagg rajtuk meg belépni se enged beléjük =)
  • Blinkye
    Te látod mindet?
  • Blinkye
    Most az van,h nem látom a szervereket LOL scak egyet.. Az amcsu EU n szoktam tolni,de most csak asszem a német van. az hogy lehet?
    Hogy érték volna cheatelésen? sosem csaltam. Annyi a pontom is amennyit szereztem LVL 2 es vagyok :D
  • kas123
    Am most jutott eszembe valami! Próbálj meg másik accaunttal bejelentkezni! Mer lehet h ezt csitelésen érték és azé nem tudsz bejelentkezni.
  • kas123
    sikerült? [reménykedik]
  • Maximus4
    Na már találkoztam speed cheat-el is,hogy rohadjanak meg
  • Blinkye
    lefuttatok egy Ad awaret hátha lesz vmi
  • kas123
    Am a frissítést követően:
    -visszarakták a régi hangokat =)
    -nincs laggolás (nálam már nincs)
    -még mindig szar a sebzés :D 1 tárat lőttem 1 ellenfélbe és túlélte
    -már 1re kevesebb bug van benne

De én akkro se játszok vele =) a béta jobb volt
  • Blinkye
    nemtom. vmi nem tetszett benne.. ez egyszerű legalább.. :)
  • kas123
    cod2...sztem ezerszer jobb mint a WR =)
  • Blinkye
    faszom leültem Wolf ET-zni onnan is kibaszott egy pár perc game után
  • Blinkye
    Mind1 szarok. rá.. csak nincs kedvem mást tolni ami online fps. Aztán kicsit felbasdzta az agyam...
  • kas123
    :( azabaj h én se =( fél éve tanulok angolt...

Sztem szedd el onnan ahonnan én szedtem =) hátha...
  • Blinkye
    Irni m eg nemtok az evenbalance-nak,mert nemtok annyira angolul...
  • Blinkye
    Nem megy :(
  • Blinkye
    Én innen :)

Most szedi a gamehez a frissitést.. kiv vagyok megy-e..
  • kas123
    Nekem netes van =). ezt tőttem le
  • Blinkye
    Neked milyen verzió van? Mert én képfile ban töltöttem le warezról.. nem netről.. vagyis onnan is.. :)
  • Blinkye
    Az nem is gáz csak nincs hely hova másolnom azt ami kell a Wines winyórol... Rendszer visszaállitottam,most meg datalog faszomal van baja. ujrarakom és meglátsjuk mizu
  • kas123
    uh :D:D:D:D az faja, am ha 1szer rászánod magad, csinál 1 külön partíciót a win-nek amin csak az+progik vannak, és így nem kell fétlened a többi adatodat a törlődétől
  • Blinkye
    A wint azért nem szeretném reinstallálni. 3 200Gb os winyóm van mind tele. lehet,h rendszer visszaállitás megoldja..
  • kas123
    esteleg 1 win reistall? :/ lehet h az segítene
    Mer őtletem sincs hogy mivel leehtne működésre bírni...
  • Blinkye
    fasza... de utálom,mikor csak úgy magától elbaszodnak a dolgok
  • kas123
    akk nemtom :/, írj mailt nekik h 1ik megoldás se segíített és h próbáljanak segíteni =)
  • Blinkye
    Nem talált semmit.. guardian log szürke. nem lehet megnyoni. a többbi kettőt kipróbáltam,de semmi
  • kas123
    töltsd e ezt a progit, ami megfogja találni azt az adwaret ami megakadályozza hogy tudjál PB-vel játszani.
    ezte
    A VX2 adware szerkeszti a felhasználói jogaidat, amikor ez megfertőzi a számítógépedet, és sok program nem javítja meg ezt, amikor eltávolítják azt.

Amikor megtalálta a progi az adwarekat akkor nyomd meg a törlés gombot. A progi törölni fog minden fertőzött cuccost, de csak az újraindításnál, engedd meg neki h újrainduljon:
    és nyomd meg a 'Guardian.reg'.-t
    utánna a 'User Agent'.-t
    és végül a 'Restore Policy'.-t
    Azt csőő =)
  • kas123
    Ez azt írja h csukj ki minden olyan alkalmazást ami megfoghatja a PB-t.
    pl: vírusírtó, tűzfal...
    Vagy ha nem csukod ki játsz olyan szerveren ahol nincs pb =)
    Ha rendszergazda vagy a gépen akkor úgy indítsd a játékot hogy jobb klikk rá és futtatás mint...és ekkro meg kéne engeni h vmi lekorlátozott emebrként használd az adott alaklmazást (ezt nem vágtam :D)
  • Blinkye
    I keep getting kicked by PunkBuster for "Blocked O/S Privileges"?

Please temporarily disable other security type programs you have running such as anti-virus, process guard, SDProtector, etc. to find out which of them is blocking PB's access to resources on your computer. You either need to run PB without the blocking program(s) or play on non-PB servers. Also make sure you run the game under an Administrator or equivalent account under Windows. If you do have access an admin account, you can right click on the application you want to run and select "Run As". This will allow you to give admin access to that program and should allow you to play with a limited user.
  • Blinkye
    találtam ilyet:

I keep getting kicked by PunkBuster for "Insufficient O/S Privileges"?

Download and run this file from any location, it will check for adware that stops you from being able to play on PB servers. The VX2 adware edits your user rights when it infects your computer, and many programs do not repair this when they remove it.

http://www.greyknight17.com/spy/VX2Finder(126).exe

Click the "Find VX2.betterinternet info" button to make sure that you don't have this adware. If there are no files listed, go on to the last step. If you find the adware files, (it is usually 3 random named dll files) Select all the files found.

Press 'Delete These Files'. The program will delete all files but one that will be deleted on reboot. Allow program to reboot. Once Restarted:
    Press 'Guardian.reg'.
    Press 'User Agent'.
    Press 'Restore Policy'.

Clicking on "find vx2.BetterInternet info" again should show all fields blank.
    If you have no adware files, just click on the "Restore Policy" Button
  • Blinkye
    Ez eddig oké :) És akkor most? megnéztem az evenbalance.com ot,de semmi extra
  • kas123
    Ha kirúgott téged a PB, és kérdésed van h miért tette, kérdezd meg a www.evenbalance.com szerkesztőit.

Megszorítás: Nincs elegendő o/s jogod.
  • Blinkye
    Ezt irja ki kb fél perc után ha loginolok...

• dani92
    ok kösz
  • kas123
    kis hazánkba nemtom h lehet e már kapni, de van vmi Premiumizé azt lesd meg =)
  • dani92
    ja ok es hol lehet megvenni a jatekot?????
  • Zooz
    Azokat szereti kidobálni akik netlimitert használnak...
  • kas123
    azt csak azok tudják megvenni akik megvették a játékot, amúgy az 5dik slotot-ad ahova be tudsz rakni pl.: füstgranyót, másik fegyvert...