WarRock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

paja007
milyen mail címet adtál meg? használj gmail-t, vagy hotmail-t, vagy bármi usa illetõségût... a .hu-s címekre nehezen érkezik meg a validation mail

AMD Athlon 2800+, ATI Radeon 9600 PRO 256 MB, 512 MB DDR 400 Mhz, 160 GB HDD, SAMSUNG SyncMaster 739DF 17\", Creative Live! Cam, WinFast TV2000XP TV tuner \"Te is fiam Bluetooth?\"

grebber
Na már haladok eljutottam az email validációig ott meg ezt irja :

Your email address has not been validated. You will need to validate your email address before being able to play War Rock.

Már vagy 50x rákattintottam a Re-send validation mailre meg is kapom a leveleket klikkelek a linkre kiirja csak be kell lépnem és frankó lesz erre ugyanugy visszaadja ezt a validációs szöveget 😞

Mi lehet a gáz?

Next PC upgrade: 2022

grebber
Ez a regisztráció nagyon komoly kb 50x nickemre panaszkodik utánna meg a számkod nem jó neki aztán meg valami más a baja.
Remélem azért valaha elfogadja majd mert tolnám nagyon!

Next PC upgrade: 2022

regisztráltam is ,de nem tudom hova kell betenni az email validation lin ket

wapolok

hello! megkaptam az Email Validation Link-et de ezt pontosan hova is kell beszurni? tenx

wapolok

paja007
hali

szóval az új warrock...
regisztrálj a warrock.net oldalon (az open beta-ban használt email címmel) ezután küldenek egy validation mailt. ezt a freemailra 72 óra után sem kaptam meg. ezért miután az open betaban használt email címeddel regeltél, módosítsd a megadott mail címet. gamailra 1 percen belül megjött. aztán szedd le a klienst innen,
telepítsd, loginolj, és játsz. a hangol néhol baszott jók, néhol nagyon gagyik. a jármûvek (repülõk fõleg) sérülékenyebbek. ha majd kikalapálják a hibákat, gizda lesz.

AMD Athlon 2800+, ATI Radeon 9600 PRO 256 MB, 512 MB DDR 400 Mhz, 160 GB HDD, SAMSUNG SyncMaster 739DF 17\", Creative Live! Cam, WinFast TV2000XP TV tuner \"Te is fiam Bluetooth?\"

Amikor elindítom azt írja ki h cannot get a file vs.zip! Léccives segítsetek!<#wow2><#szomoru1><#szomoru1>
kas123
amit küldenek emailt abab van 1 link és arra NEM rá kell kattintani, hanem kijelölöd és beszúrod az egészet! és akkro ne mfogja kiírni

Nekem is ezt írja ki:Email validation failed. Please try again.Mi a baj?
nem tudja még valaki hogy hol lehet átálítani ezt
Nem leszel képes, hogy érvényes email cím nélkül War Rockot játszd. Adjad hozzá [email protected] az emailügyfeleidhez biztonságos küldõlista parancsban, hogy szavatolják az érvényesítésedet, emailt kapnak meg. Engedjed meg, hogy akár 10 perccel korábban megkapják az érvényesítési emailodat.
és miért?
és miért?
és miért?
mert ezt írja ki mikor regisztrálni akkarok
Email validation failed. Please try again.
a 602 mb-os at?
azt már letöltöttem
azt hol lehet mert nem toom bocsika
mohamed
töltsd le az uj clienst, a régit instaláld ki.

Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...

nem tudja valaki hogy ha fekragisztráltam akkor miért nem enged be a játékba meg hogy hogy kell aktiválni amit e-mailba kültek
Solid Snake
nekem még van egy óra bibi 😊 gyertek este játszani<#pias>
sikerult megkezdenem a letoltest de marha lassan...

crazyclone
de van a warrock.net en lehet regelni ugye ??

crazyclone
nemtudom srácok de nekem az istenneksem telepiti az activex et a language mittommit telepitette a windows cd jerol de tovabb nem megy a regisztracio nincs valami mas megoldas ??

nekem sima win letöltéssel jön, igaz meglehetösen lassan

en is azt probaltam,de mikor ramegyek a letoltesre akkor kidob 1 oldalt, ahol regeln kell es utanna letolteni...Regeltem es megrobaltam letolteni,de nem csinal semmit.(flash get-el probaltam )

a www.warrock.net oldalról le lehet tölteni az uj verziot (602M😎, azthiszem a régi rangokat nem lehet átvinni benne, mert ujbol reggelni kell, és a régi adataimmal simán tudtam.

aha...kösz
Valaki tudja honnana kell letolteni a war rock uj verziojat???

kas123
leköll tölteni az új verziót (nemtom honnan lehet...)

nem tom elinditani a war rock-ot.Vmi olyasmit ir, hogy az URL hibas,de miert?

mohamed
sikerült valakinek leszedni az uj verziót?

GodzillaHUN
2007 febr 7-tõl lehet az új klienst letölteni és játszani. ingyenes része is marad a játéknak. meg is lehet venni. aki megveszi, az sok plusz dolgot kap. bõvebb infó a honlapunkon.

http://www.gportal.hu/portal/bia-warrock-clan/

mohamed
Ha jól értelmezem, akkor 02.07 12.00- tól indulnak ujra a szerverek, de ez már nem ingyenes, ez a verzió nemfog müködni.

Már volt 1x, de aki nem olvas vissza, magára vessen...
Szal RefreshForce

Sör. Ami belül van, az számít igazán.

60Hz probléma:

Ha van akinek 60Hz en jön be a játék (mert nekem így jött be) és nem tudja átálítani az opciókban, (mert én sem tudtam) akkor windows vagy alt+tab gombokkal ki lehet szálni a játékból és ha vissza álítod a "megjelenítés > beállítások > speciális > monitor" menüben tetszõleges Hz re akkor úgy marad. Talán a következõ rendszerindításig, most nem tudom, de viszonyleg használható ha nem tudunk más megoldást.
Sziasztok!
Valaki nem tudja véletlenül, hogy hogyan lehet regelni a megújult (koreai) Warrock oldalon? Egyenlõre nem találtam hozzá semmilyen leírást. Ha valaki tudja, az szóljon!
Elõre is köszi
kas123
hülyén megfogalmazva olyan mintha szaggatnál 😄

mohamed
Helló! Egy pár menetben azt irják nekem, hogy "lagger". Felhomályositanátok ez mit jelent?

Csõ!
Promo kód azoknak jár, akik elõre megrendelik a full játékot.
Ugyanúgy ingyenes marad, de aki akar, az fizet a szép csomagolásért, meg gondolom lesz benne vmi leírás, ilyesmi. Meg ugye ez a promo-kód ami ad m60-at és/vagy minigun-t. Én nagyjából ennyit tudok róla, ill ezt gondolom.
Amúgy a regeléshez nem kell, ott is van h (optional).

Ilyen vén rókákat is látni újra mint a drunzaggafe 😄 még koreai warrockból gecó de régen volt izé na van gondom mi az a promo kód? Ha tudod drunzaggafe akkor írd meg lécci mert elég régen játszottam már hogy tudjak ilyeneket elõre is kösz csá
kas123
Olvass vissza baszod<#lama><#lama><#lama><#lama><#nezze><#boxer>

akinek nem megy az indítsa a System mappából! De nekem nem mûxik!<#mf1><#mf2><#vigyor1><#beka3><#alien>
<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>
Valaki nme tudná megmondani hogy honnan tudom letölteni a War Rock pathcét hogy ne kérje a vs.zip-et?<#szomoru1>
GodzillaHUN
A koreai verzió installerét honnan lehet letölteni? A nexonon azt írja, hogy nincs meg az oldal...Ujrakellene raknom a gépemet, de nem merem addig míg nincs ez meg ..

http://www.gportal.hu/portal/bia-warrock-clan/

valami ss.zip et még mindig kiír😞
Holkell regelni??:S
okés köszi😊
Itt szedjétek le a 148 megás frissítést és menni fog. (Akinek a VS.zip-es probléma van, annál is)

kas123
vmit tuti ki kell írnia, cannot get file (as a zip)? v vmi?
am szedd le a patchet anélkül nem indul el a game 😛