WarRock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon 2800+, ATI Radeon 9600 PRO 256 MB, 512 MB DDR 400 Mhz, 160 GB HDD, SAMSUNG SyncMaster 739DF 17\", Creative Live! Cam, WinFast TV2000XP TV tuner \"Te is fiam Bluetooth?\"
Your email address has not been validated. You will need to validate your email address before being able to play War Rock.
Már vagy 50x rákattintottam a Re-send validation mailre meg is kapom a leveleket klikkelek a linkre kiirja csak be kell lépnem és frankó lesz erre ugyanugy visszaadja ezt a validációs szöveget 😞
Mi lehet a gáz?
Next PC upgrade: 2022
Remélem azért valaha elfogadja majd mert tolnám nagyon!
Next PC upgrade: 2022
wapolok
wapolok
szóval az új warrock...
regisztrálj a warrock.net oldalon (az open beta-ban használt email címmel) ezután küldenek egy validation mailt. ezt a freemailra 72 óra után sem kaptam meg. ezért miután az open betaban használt email címeddel regeltél, módosítsd a megadott mail címet. gamailra 1 percen belül megjött. aztán szedd le a klienst innen,
telepítsd, loginolj, és játsz. a hangol néhol baszott jók, néhol nagyon gagyik. a jármûvek (repülõk fõleg) sérülékenyebbek. ha majd kikalapálják a hibákat, gizda lesz.
AMD Athlon 2800+, ATI Radeon 9600 PRO 256 MB, 512 MB DDR 400 Mhz, 160 GB HDD, SAMSUNG SyncMaster 739DF 17\", Creative Live! Cam, WinFast TV2000XP TV tuner \"Te is fiam Bluetooth?\"
Nem leszel képes, hogy érvényes email cím nélkül War Rockot játszd. Adjad hozzá [email protected] az emailügyfeleidhez biztonságos küldõlista parancsban, hogy szavatolják az érvényesítésedet, emailt kapnak meg. Engedjed meg, hogy akár 10 perccel korábban megkapják az érvényesítési emailodat.
Email validation failed. Please try again.
azt már letöltöttem
Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...
Valaki tudja honnana kell letolteni a war rock uj verziojat???
http://www.gportal.hu/portal/bia-warrock-clan/
Szal RefreshForce
Sör. Ami belül van, az számít igazán.
Ha van akinek 60Hz en jön be a játék (mert nekem így jött be) és nem tudja átálítani az opciókban, (mert én sem tudtam) akkor windows vagy alt+tab gombokkal ki lehet szálni a játékból és ha vissza álítod a "megjelenítés > beállítások > speciális > monitor" menüben tetszõleges Hz re akkor úgy marad. Talán a következõ rendszerindításig, most nem tudom, de viszonyleg használható ha nem tudunk más megoldást.
Valaki nem tudja véletlenül, hogy hogyan lehet regelni a megújult (koreai) Warrock oldalon? Egyenlõre nem találtam hozzá semmilyen leírást. Ha valaki tudja, az szóljon!
Elõre is köszi
Promo kód azoknak jár, akik elõre megrendelik a full játékot.
Ugyanúgy ingyenes marad, de aki akar, az fizet a szép csomagolásért, meg gondolom lesz benne vmi leírás, ilyesmi. Meg ugye ez a promo-kód ami ad m60-at és/vagy minigun-t. Én nagyjából ennyit tudok róla, ill ezt gondolom.
Amúgy a regeléshez nem kell, ott is van h (optional).
http://www.gportal.hu/portal/bia-warrock-clan/