1532

War Rock Regisztrációs Útmutató (Koreai verzióhoz)

WarRock - Ingyenes online FPS

Magyar WR rajongói oldal

• Idegroncs
    Sziasztok! Van egy problémám WR-al... Vista van telepítve a gépemen, és mikor elkezdtem a játékot egyik este kb 65% ig jutottam el 1es szinten és kidobott a server PB miatt. Megprobálok viisszalépni és mikor eljutok a server kiválasztása részhez kidob mindig, nem tudjátok h hogy oldjam meg? Köszi előre is
  • Cat 02 #931
    van angol is ^^
  • chilios
    PLS valaki segitsem koreai játék beüzemelésében..regisztáltam leszedtem azt a programotbe is tuodk jelentkezni,bejelent kezek az oldalon és mikor rákatintok a start game re akor kiír egy,mitcsináljak?? hibáról egy kép
  • sadi57
    hi felraktam a warrockot minden jó elindítottam bejoinolok a german serverre és mikor belépek kiírja hogy a windows hibát észlelt:( probléma?
  • chilios
    Üdv all
    egy viszonylag pro gamert keresek játszani,mikrofon kötelező!msn em :[email protected]
  • tomeek
    Azt a 148 megásat nem találom!!!
  • tomeek
    Akkor most melyik frissítést kell letölteni ha a vs.zip-es vmit írja ki???
  • Frosty01
    hali!
    amikor kiválasztom (pl.) az UK servert, utánna rákatt a joinra, 2 mp-ig látom a játékokat, utánna kiírja a windóz hibát észlelt címü kedvenc hibaüzenetemet. Mit tehetek ellene?
    valaki segítsen, bajban vagyok :/
  • sharpwrz
    Szia! Lekell tölteni a PunkBuster című progit! Feltelepíted, megkeresed benne a játékot, rányomsz arra hogy check update, és kész!
    Nekem azóta megy normálisan!
  • UnknownAsshole
    kösz, végre sikerült.
    megizzadtam mire olyan user meg nicknamet találtam ami nemvolt foglalt :D
  • Cat 02 #922
    kisbetúvel csak és egy számnak kell benne lennie
  • Blinkye
    Nekem is ez a szar van azóta nemtudok játszani.. sehogy sem megy :(
  • UnknownAsshole
    hi
    problem: ha regelni akarok minden ok csak az USERNAME-re van mindig kifogása. egyszer azt irja ki hogy mind kisbetünek kell lennie ha meg csak kis betüvel irom akkor azt hogy nagy betünek és számnak is kell benne lenni. ezt nemértem és nagyon idegesít már :@
    itt
  • sharpwrz
    honnan tudom megrendelni a játékot? ha megrendelem akkor fizetős tag leszek?
  • Cat 02 #918
    jó a gém ? D:
  • sharpwrz
    + ha megveszem az eredeti játékot boltban akkor én is a fizetős userek közé fogok tartozni?
  • sharpwrz

sziasztok!
    Ilyenkor mi van?
  • Blinkye
    wazz mindig nem megy nekem :(
  • Maximus4
    Automatikusan lép,ha eléred a 100%-ot rangonként.
  • sharpwrz
    és hogy tudok rangot lépni?
  • báttyó02
    minnél több rangot lépsz,annál jobb fegyvereket tudsz venni

az items mappában
  • sharpwrz
    Sziasztok!

Hogy tudok fejlődni, fejleszteni a fegyvereket?
  • báttyó02
    magától frissít ha van valami:)
  • ZPapp23
    Sziasztok! Feltettem én is sztem nagyon király, igazság szerint nekem semmi gondom nem volt még vele szerencsére:) Olyan kérdésem lenne hogy ezt az overdue-s verziót tettem fel, amikor elindítottam egy csomó mindent még letöltött azok mik, de ami a lényeg kell még vmi plusszt nekem külön feltennem hozzá? (javítást ilyesmik, vagy azt magától frissíti?)
  • Balumann
    Hy!
    Kipróbáltam a játékot én is, és szerintem jó játék. Viszont van egy nagy problémám, hogy a játékban csak 60 Hz-es a képernyő frissítés. Állítottam játékban is felbontást meg mindent, windows-ban is próbáltam az atitraytools-ban is beállítani a 85 Hz-et, RefreshLock-al is megpróbáltam, egyikkel se lett jó (ezek más játékban működtek pedig. Tud valaki ötletet adni?
  • Maximus4
    Akkor jó,köszi
  • kas123
    nem
  • Maximus4
    Ha újra rakom a játékot akkor elveszik a szintem?
  • Blinkye
    LOL ugyan azt irja ki Wolf ET nél is mint ennél.. Mi rááááááááák vaan
  • Blinkye
    az a hülye progi sem talál semmit valami vx2 finder...
  • Blinkye
    semmit nem használok. Meg tökéletesen ment mielőtt nem frissitették a game-t..
  • paja007
    Blinkye! esetleg használsz netlimitert vagy cfost? mert azokat nem szeretei a game...illetve a punkbuster.
  • Blinkye
    Filóztam,h az egyik wincsire feldobom winfost,de egy game miatt ami tök magától egyszercsak nem megy nincs sok kedvem
  • kas123
    kérj kölcsön 1 wincsesztert, rakd rá a windwosot, emg midnent ami kellene és próbáld ki =) és ha müxik akk tudod mi a dolgod =)(megcsinálni a saját wincsesztereden =))
  • báttyó02
    jahh,hibát észlel dolgot mostmár nekem sem csinál:)
  • paja007
    egy darabig engem is kidobált. sőt a warrock.exe hibát észlelt ezért leállt....de már nem csinál ilyet...gyorsan le is kopogom, kop kop kop :)
  • Blinkye
    Hát én mindent kipróbáltam. Feladatkezelőben mindent lállitottam ami nem rendszer és igy is kidob :(
  • Blinkye
    Mostmár lehet csatlakozni,csak engem állandóan kidob :(
  • Maximus4
    Egész nap nem tudok csatlakozni sehova.Én is álltalában az amerikain szoktam játszani,de hol látom a szerver hol meg nem.A többi háromnál meg semmi.Rányomok a join-ra és semmi sem történik.
  • paja007
    na, hangok kijavítva, és annyi lagot sem látni már :D