1532

War Rock Regisztrációs Útmutató (Koreai verzióhoz)

WarRock - Ingyenes online FPS

Magyar WR rajongói oldal

• finaltrekker
    Ha az újratelepítéssel és a punkbuster telepítésével is próbálkoztál akkor nem tudom mi lehet.
    Még mindig a pb miatt dob ki vagy más hibaüzenetet ír ki?
  • dani92
    mi az a kartya ami a item shop-ban talalhato, es nem irja ki az arat???Valami 5 slot,vagy mi....
  • Blinkye
    Updating PunkBuster with PBSetup ezt szedtem le pontosan megtalálta a war rockot és le is szedte hozzá a legfrisseb PB-t,de semmi :(
  • Blinkye
    Leszedtem ezt Punkbuster de nem megy igy sem :( faszért frissitették?
  • mohamed
    A frissités után sokkal jobb lett, megszüntek a csalók is, legalább élvezni a játékot.
  • finaltrekker
    A Punkbuster a magas ping, vagy a cheatek miatt dobhat ki. Ahhoz, hogy ne dobjon ki telepíteni kell. A frissítésben benne volt.
    De ha neked nem installálta fel, akkor telepísd manuálisan, a WR honlapjáról régen lelehetett tölteni a Punkbustert. Ha ott nem találod keres rá a gugliban.
  • Blinkye
    Áááááááááááááááááááááááá fasz kivan. ujraraktam és igy is kibasz a kurva punkbaster miatt pofázik valamit,de mi a picsa baja van?
  • Blinkye
    belépni betudokm ár én is,de a punkbaster miatt kidob kb fél perc után
  • finaltrekker
    Jaja ma frissítették. Engem beenged lépni.
    Egyébként amit a végleges verzióval elrontottak, úgy tűnik most kijavították. A lövéseknél már egyáltalán nem szaggat be és a lag is enyhült.
    Ami érdekes, hogy az összes hang effektet lecserélték a régire, a zenéket is. (Pl. a lépéseknek ugyanolyan hangjuk van a házban, mint a homokon vagy füvön.)
  • grebber
    Aktiválás már megvolt de a gamebe nem enged be mert nemfogadja el a kodomat :(
  • Blinkye
    Azzal én is szenvedtem.. a végén internet explorerből kértem a mailt és onnan is nyitottam meg. úgy aktiválta csak rendesen.
  • grebber
    Nekem nincs szerencsém ezzel a game-el.
    Nagynehezen tudtam regisztrálni de a game-en belül hiába irom be a nevet meg jelszót nem fogadja el :(
    Persze megváltoztatni sem engedi mert miért is tenné.
  • Blinkye
    wazzz. beléptem ma és letöltött frissitést. azóta kidob mindenhonnan. most legutóbb nem tudtam beloginolni sem. mi lehet a gáz?
  • dani92
    sztem nem kellet volna elkapkodni a vegleges verziot...Nyugodtan varhatott volan meg par honapot.
  • finaltrekker
    Én a cheaterek és a lag miatt megis untam a játékot. Szerintem a béta verzió jobban be volt fejezve, mint a végleges változat.
  • Blinkye
    szasztok. jó sok cheater van :( kurvasokat toltam ma és még csak lvl 87 % vagyok :( Csak quick joinnal tudok joinolni... ha simán akarok akkor nem enged
  • Pyromax
    ehez meg kell venni a játékot...
  • dani92
    sztem azert mert meg nem erted el azt a szintet...
  • ivoka
    Sziasztok!
    Az miért van, hogy nem ha szobát váltok nem tudom beállítani hány pontos legyen a meccs és nem minden térképeet tudok elindintani>
  • Maximus4
    Nekem is volt ilyen.Csak amikor én játszottam akkor a köcsög állandóan a tetőkre ugrott vissza és onnan szedte le az embereket.Ami a legjobban idegesített az egészben,hogy állandóan lámázta a többieket.Egyébként nekem tetszik a játék.Hála istennek laggal nem nagyon találkoztam még,viszont a hangok tényleg lehetnének jobbak de majd csak javítanak rajta.
  • kas123
    Készítik nekik =). Kemény pénzekért csinálják a csitkészítők ezeket a sz@rságokat ezeknek a kis hülyegyerekeknek...(ezt régebben hallottam/olvastam vmi megbízható forrásból :D de nemtom h hol :D)
  • dani92
    ez nalam is megtortent...+az eggyik haverom mondta,hogy ma reggel jatszott 2 menetet es mindeggyikben volt a cheater...sztem naon idegesitőek.Csak azt nem ertem hogy ezek honnan tudjak ezeket a cheat-eket????
  • finaltrekker
    Nem tudom mi volt 1 óra körül, de akármelyik szerverre mentem mindegyikben voltak cheaterek, egymás után hatszor. Felmennek a levegőbe, gránátokat dobálnak és mindenki meghal. Még a user listát sincs idő behozni, hogy kickelni lehessen. Dúrva...
  • Bence94
    helo kipróbáltam a gamet... hát többet vártam a nagyon sok gondom van pl.
    laggol mint állat be akarok szálni a járgányba és csak joval később szál be a fegyver hangok gyengék még ezt is elnézném de ha többen vannak előttem szaggat a játék pedig másnál csak akkor van ez ha vannak legalább 30-an.egyébként nem rossz csak a laggolást csinálják meg.
  • levi19711023
    Hol is van az item shop?
  • kas123
    akkor bug ^^
  • báttyó02
    nemhiszem,nekem is előszokott fordulni sajna :S
  • kas123
    vírus?!
  • lacaaa2
    a kib...ott ...va annyát mááá játszok mint állat és a hibakonzol bejön a hibajelentős bárcás szemét
  • lacaaa2
    nemtudja valaki miért jön be a hiba jelentés mikor játszom?
  • htlecso
    én kaptam egy emailt, benne egy promo kóddal, s ajándékba jött egy AK-47 egy hétre. Amúgy nem lehet minden fegyvert megvenni, szinthez kötötték a vásárlást. AMúgfy az AK-47 szart sem ér, a medikus alap(!) kis MP-4 jószágával hatékonyabban játszottam. Baszottul idegesít hogy belenyomok egy tárat valakibe aki elrohan én meg 3 golyótol elfekszem.
  • mohamed
    item shop
  • kas123
    veszel :D
  • levi19711023
    Helllo mindenki!Nem tudná valaki hogyan lehet beszerezni az új fegyvereket?Annyira idegesítő hogy mások Ak-val a kezükben rohangásznak nekem meg egy csak ilyen kis szarságom van. Valaki segítsen
  • htlecso
    Még mindig van sajnos az a jelenség, hogy beleeresztek egy tárat valakibe, és nem hal meg..
  • lacaaa2
    sziasztok köszi kas a segítséget 4-szer változtattam meg a passwordot mire felengedett:Dnem rossz játék csak azt nem értem miért jelenik meg a windows hibajelentő egy idő után elég szar így játszani:))
  • dani92
    en hunkosza92-neven nyomom, USA szerver es vagy az elso vagy a masodik jatekfajtaba
  • báttyó02
    menj 8játékos szerverekre
    én mindig ott tolom,ezeken nincs lag (legalábbis nálam)
    viszont a nagyobb férőhelyes szervereken sokszor iszonat durva kadások vannak
  • kas123
    én semmilyen mer mindig akad :D de ha véletlenül mégis fennvagyok akkor: kas123 ill. ava123
  • báttyó02
    am ki milyen néven szokta nyomni? én Patay02