WarRock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van a punkbusterhez 1 kis progi, amivel tudod frissíteni, ha esetleg játék közben nem frissülne. Add hozzá a warrockot, add meg hova van telepítve a game és update-elj. Remélhetõleg ez megoldja a gondod.

http://websec.evenbalance.com/downloads/windows/pbsetup.exe

Sör. Ami belül van, az számít igazán.

paja007
Wask, ez egy nagyon jó kérdés. Az üzeneteben arra hivatkozik, hogy a PunkBusterrel van valami baja. Ez egy anticsít program. Tehát azt feltételezi, hogy nincs fent ez a PB és akkor csítelsz. A vicc az egészben, hogy ezt a PB-t a játékkal egyidõben telepíti fel a cuccos. Remélem érthetõen írtam le, elég korán van már. Gyógyszert egyenlõre nem tudok....de a kutatás folyamtaban, csak idõ hiányában lassan halad. Addig marad a koreai verzió.

Üdv!

AMD Athlon 2800+, ATI Radeon 9600 PRO 256 MB, 512 MB DDR 400 Mhz, 160 GB HDD, SAMSUNG SyncMaster 739DF 17\", Creative Live! Cam, WinFast TV2000XP TV tuner \"Te is fiam Bluetooth?\"

Wask
Sziasztok! Nagyon jó a game, de miért dob ki 10 perc után igy?

paja007
szerintem sem menit el. sem a nemzetközi sem a koreai verzió...

AMD Athlon 2800+, ATI Radeon 9600 PRO 256 MB, 512 MB DDR 400 Mhz, 160 GB HDD, SAMSUNG SyncMaster 739DF 17\", Creative Live! Cam, WinFast TV2000XP TV tuner \"Te is fiam Bluetooth?\"

nem menti el
a kapott %-ot meccs közben is elmenti, szóval amikor szakadsz vagy kilépsz a játékból akkor az aott pont alapján kapott %-ot elmenti a többihez
paja007
szia csizy!

elõre láthatólag ingyenes marad a játék késõbb is. Dínárt játék közben gyûjtheted, az elért teljesítmény arányában kapod (konkrétumra ne kérdezz rá légyszi 😊 ) illetve amikor szintet lépsz kapsz minden alkalommal 5000 dínárt.

Hali !

Lehet már volt rá egyértelmû válasz, de nem találtam, igaz nem olvasgattam a topikot annyira részletesen... Ez a játék ha teljes lesz, akkor is ingyenes lesz ? és mibõl kapok dínárt ?
Sippie
szedd le máshonnan a fájlt.
Danecay
Hi All!
Az a gondom, hogy 2X röltöttem le a WarRock_OpenBeta.zip-et, egyszer letöltésvezérlõvel, egyszer pedig simán a böngészõvel, de min a 2X hibásnak jelzi a zip file-t. Innen töltöttem le: http://www.gamedaily.com/download/info/?packageid=0078701314
Aszem a hivatalos oldal linkelt ide. Próbáltam átnevezni a ZIP-et EXE-re de nem lett jó. Letöltöttem a legújabb ZIP-et, és azt írja, hogy helyreállíthatatlan hiba, és azt hogy, nem tûnik tömörített filenak, ha jól értelmeztem.

Nalam is neha befigyel DRWatson. 8(

Gerbill
Szerintem csak a meccs végén menti. De ha következõleg belépsz és magasabb a százalékod akkor elmenti.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

mindig lefagy a játék épp amikor a legjobban állok<#falbav><#falbav><#falbav>
ilyenkor elmanti vagy nem?<#nemtudom>
<#help><#help><#help><#help><#help>
Sajna ez van,bar en meg ilyennel nem talalkoztam.

Gerbill
Nekem meg most délelõtt annyira laggolt (kb 200-as ping) hogy azt mondták hacker vagyok, meg láthatatlanító cheatet használok. Az ilyen azért elég szívás, mert elég nehéz kimagyarázni magamat, mert minél jobban mondom hogy nem vagyok az annál inkább azt gondolják.

Nah nalam is +oldodott a dolog,szerintem regi verziom volt,letoltottem az ujat es gond nelkul megy a hent.

rendben köszi<#worship><#worship>
Jaja ugyhogy lehet(ne) nyomni siman.

Gerbill
Már nem kell meghívó, Open Béta állapotnál tart a játék.

Valaki küldjön nekem egy meghívót lécci.
Nagyon hálás lennék érte.<#worship>
Ok,update mostmar elindul a progi,de nemtudok belepni a jatekba azt mondja hogy unregistered user id.

SRacok nem tudjatok honnan lehet letolteni a progit?Ami a reg utan kijon link a fileplanetre az nem mukodik.Szerintem nekem egy regebbi verziom van meg,mert amikor elinditom egy halom koreai karaktart ir ki,update-el egy kicsit utanna meg semmit nem csinal kijon desktopra.Ami a system konyvtarban van az meg egy guardcat nevu progit indit el,ami lemegy az ora melle,de utanna bezarodik magatol.

nem tudja vki hány órától lehet reggelni?

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Koszonom a meghivot.MegaTHX.

ja már utánajártam 😊))

eszt hogy érted? én le vok maradva...

Köszi a meghívót!
Most látom csak, hogy holnaputántól nyílt béta veszi kezdetét! Szóval már nem kell szerencsétlenkedni a meghívókkal...
Tulajdonképpen én is megköszönném ha meghívnátok, ígérem én is meghívok akit csak tudok!

[email protected]
#645?
Kivancsi vagyok erre a gammara en is,ha valaki tudna kuldeni +hivot nagyon [email protected]

ok thx
GodzillaHUN
London szerveren Infantryban szinte mindig. ha kevesen vagyunk nincs saját szoba, beállunk valakikkel játszani. 😊

http://www.gportal.hu/portal/bia-warrock-clan/

Pontosan melyik serveren jatszotok?
GodzillaHUN
minden este. 😊 én általában 18.00 után csatlakozom. gyere ha van kedved 😊

Udv Godzilla! Mikor mecseltek?
GodzillaHUN
azért szólj ha már kaptál, nehogy többen küldjenek!!

A www.warrock.net-en a weapons/items menu alatt levo fegyverek amik nem elerhetok mint pl: a 357 Magnum, K-2, PSG1, AK-47, AUG, M60, M134 ezek mikor lesznek elerhetok a jatekban?
Valaki küldene nekem is egy meghívót ? Érdekelne a játék nagyon... elõre is köszi
email: [email protected]
te a Gamestar Forumon-is szoktál lenni?
Küldene valaki egy meghívót? ata.nagygmail.com Elõre is nagyon köszönöm!
Tudtommal nem.<#love11>

Lehet a jatekba uj fegyvereket tenni?
Hi! Nekem nemrégiben sikerült a War Rockot kicsit megnyomni és kiszedtem belõle egy asp-t az lesi meg, hogy érvényes-e a meghívó kódunk. De a legnagyobb gond az hogy feltûnt nekik hogy én már kb a 30. embert hívom meg a rendszerbe.
Ennek meghálálására átépítették a rendszert és egy másik gép nézi a kódot amit nem sikerül megpiszkálni. Sajna <#wilting> ha sikerül valami megoldást új találnom szólok

Üdv!

ScarY MAN
Nemtom kinek van meg😄 en elosztogatta azt a 4et amit kaptam...

...

valaki esetleg tudna még nekem egy meghívót küldeni? nekem is volt accountom de LoMAX-hoz hasonlóan nekem is törölték 😞
igazán hálás lennék érte<#worship><#puszi>, elõre is köszi 😊
[email protected] a címem, mégeccer köszi

ScarY MAN
nekem mar nincs... sry😄

...

SZiasztok!

Valaki tud adni meghívót?
[email protected]

Régen volt egy account-om, de azt letörölték vagy mi, mert nem enged be, és tuti mindent jól adtam meg 😞

elõre is kösssz, aki küld 😉
Ark Imo
Köszi szépen.😄

IA! IA! ZI AZAG! IA! IA! ZI AZKAK! IA! IA! KUTULU ZI KUR! IA!

Ez jó 😄 csatkai bucsu lol, de akkor már mért nem kéred hogy húzzon elõ a gömbbõl egy Invitation cod-ot 😉