157
Ki milyen hangszeren játszik?
-
#117 Köcc! :)) -
#116 ójje :DD
ügyi vagy :D
én csak a für elise egy részét tom gitározni ilyen komolyzenéből :DD -
#115 Én még ált sulis vagyok 8.-os...:D és zenei osztályos vagyok...:D
És a kórusra sincs időm az előkészítő miatt...:D pedig imádok énekelni, de marad a szobámba, meg a fürdőszobában való dalolás, mert ugye éneken már hiába van heti 4 alkalom egyszer se éneklünk........csak zeneirodalom van végig, de röhögtem amikor betett a tanár egy darabot Bachtól, hogy találjuk ki mi a műfaja..:D hehh én nem csak hogy azt tudtam hogy menüett, hanem azt is G-dúr menüett....:DD mivel zongoráztam azt a darabot...:DD
-
#114 Egyébként 7 éve zongorázok, és szeretem is, de egyébként szolfézs-zeneszerzés szakon vagyok :D, illetve később ének szakot is felveszem úgynéz ki -
#113 te hova jársz suliba? :D én is hasonló helyzetbe vagyok, alig van szabadidőm zene szaközép miatt
bár én mondjuk nem unom, inkább leszek rosszabb tanuló de ZENE FOREVER!
Órarendemet nem linkelem be, átlagba 5-re érek haza (csütörtökön fél 7-re ha nem lógom el a zeneirodalmat, sőt ha van valami nagyobb szereplés akkor van mikor este 9-ig kórus van, bár ez szerencsére nem olyan sűrű)
Egyébként a zeneirodalmon meg 1-2x a szolfézsot kivéve szeretem csinálni -
#112 Tanulás.......sokat romlottak a jegyeim miatta, meg szabadidőm se volt szinte semmi, akkoriban egy hetem olyan volt hogy minden nap 6 óra suliban, utána hétfőn, szerdán zongora pluszba, kedden, csütörtökön szolfézs meg kórus plusszba, sokszr 6-ra értem haza......na nem mintha most kedden meg csütörtökön nem így lenne az előkészítő miatt.......de hát van ami kötelező, és van ami nem.......:/
Bár szerettem csinálni, mai napig hallgatom a tanáraimtól hogy kár hogy abbahagytam meg ilyenek...:DDD kicsit jó esik, de néha már unom hogy baszogatnak...:DDD -
#111 És miért hagytad abba? -
#110 Én hát csak 5 évig zongoráztam, de idén februárba abba hagytam........ -
#109 én is így voltam..számomra egy kicsit monotonná vált az "egy-két"hangos trappolás.. a blues-ban legalább lehet improvizálni annyit, amennyit nem szégyellsz.:D
jah... már megy a honlapunk:) -
GYILOKOLI #108 Én szitetizátoron+trombitán(a trombita már nem nagyon:(:():D:D
-
#107 én zongora, 7 éve :) -
#106 Én is régebben metal-t játszottam basszusgitáron, de már valahogy meguntam. Túl kevés szerepe van a basszusgitárnak ebben a stílusban (persze van sok kivétel). No meg aztán ahogy elkezdtem egyre több hangszer iránt érdeklődni, amik nem voltak a metal-ban, mégjobba elvesztettem az érdeklődésem.
Azért rockot még szívesen játszom -
#105 jah velem is így volt...manapság inkább régiségeket hallgatok -
#104 sry...de nem értelek....miröl beszélsz...? -
#103 nem az ebben a topicban nyújtott teljesítményed miatt...
</off> -
#102 lopjál poroltót, jó áron el lehet sózni, ha van megfelelő ismerettséged. -
#101 csak nem....?! te kis okostojás.....pff -
#100 gitár, bőgő, eszrádzs, van némi közöm a billentyűhöz, de nem sok. -
#99 neked is érik egy ban... -
#98 8 éve jointon játszom....
[vérprofi] -
#97 -
#96 Fitymának hallatszott... -
#95 it iz :D -
#94 Ki milyen hangszeren játszik?
Eric Clapton pl gitáron -
#93 én karddal csattogtattam :) -
Vegas #92 billentyűzetem zenéltetem mozstizs :c -
#91 Időnként oboa, de nem mindegy, a hangszer melyik végén állsz...
-
mod #90 Dob, 6 éve. Stílusom: jazz-metal-rock-pop-fusion-hiphop egyben. ;) -
AnonymouS #89 Gitározok 8 éve. Akusztikuson, klasszikuson, 12-húroson, de főleg elektromoson. :-) -
#88 Avantgardot kihagytam -
#87 én régen metálban nyomultam, de valahogy "kinőttem" belőle... manapság a blues fekszik nagyon.. szerintem nem játszani nehéz, hanem jól játszani... ahogy sok nagy ember (pl Jimi Hendrix is:) ) megmondta: Blues is easy to play, but hard to feel.
de hát próbálkozunk.:)
a jazz is érdekelne, de nem merek még komolyabban belevágni, elméletben még elébbé le vagyok maradva... -
#86 Múltkor Mezzo Tv-n láttam egy improvizatív jazz koncertet, ahol a basszusgitáros pasi kb. egy perces solo-t adott elő, nagyon változatosan, gyors és lasú ritmust keverve, nagyon profi módon. Az ilyen emberek előtt le a kalappal. -
Szonár #85 Elképzelhető, amikor én kezdtem el, akkor pont hogy a vonóhoz nem nyúltunk vagy fél évig, és csak pengettünk. -
#84 Rock, Power Metal, Viking Metal, Heavy Metal, egy kis Black is, és komolyzene. -
#83 én klasszikus rockot hallgatok, 70-80-as évek
jazzt meg bluest téelg nagyon nehéz játszani, sztem azok a legjobb zenészek, akik olyanokat játszanak...bár minden stílusban előfordulnak kiemelkedő egyének -
#82 miskolci vagyok...vágom a zenész életet :D
de amikor ti alakultatok akkor már felköltöztem pestre, tehát magát a zenekart nem ismerem. -
#81 Jazz az alap, mondjuk olyat jól csinálni tényleg nehéz... ugyanígy a blues. Engem érdekel még a rock n roll, a klasszikus kemény rock (acdc és tsai), és a heavy metal. -
#80 És ki melyik stílus iránt érdeklődik? Én személy szerint a népzenéket, a chill out-ot és valamelyest a rockot részesítem előnyben. Szeretnék Jazz-t is játszani, de egy normális jazz-hez komolyabb tusás kéne, mint amivel én rendelkezem. -
szunyisa #79 DOBOS voltam ,de abba hagytam. -
#78 Elfér itt a hülyéskedés meg a komolyság is. Eleddig kb. egyforma arányban vannak, ami egészséges szerintem. :)