Ki milyen hangszeren játszik?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Starcraft + Diablo III - esemve
Remélem ez igen<#nyes>#nyes>
mennyi ideje dobolsz?
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
ok, majd megbeszéljük, még sokára lesz.
veszett jó hanszerek.
-egyébként zongorázom, szintizem.. <#hawaii>#hawaii>
hát már nempreferálom a heví metált 😄
de majd iszogathatnánk vmit 😊
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
egyébkén prezi! március 3-án miskolcon leszünk..megnézel minket? 😄 aláírom a melledet 😄 (vegyvédelmi ruhában 😄)
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
nézd meg az elsõ hozzászólásod....
Semmi köze a témához, csak beírtál, hogy itt is lássuk azt a gyönyörûszép logodat...
szpemmer vagy...mikor gyûlik már össze a 20 büntipontod? miden naptárba kiszínezem a napot pirosra...
Ellentétben a te hozzászólásoddal, az elõtted lévõk poénos dolgokat írtak...erre jössz te, és veled együtt a flém...de nem baj, mert így lehet még pár hozzászólásod...
fogadjunk amikor kivették az infóból a hozzászólás számlálót, kuporogtál az ágyadon és sírtál mi?
Egyébként nem pont erre a témára gondoltam,mind1 már.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
ezt mondtad
de szerintem kuspicsába, mert a moderátorok eldöntik majd maguk, hogy mi zárható és mi nem, de azt nyugodt szívvel merem mondani, hogy téged be kéne zárni egy börtönbe, ahova minen héten firss szappant küldenék neked.
Úgy érzed nyomott vagy?
egyébként csak h ne térjünk el nagyon,Én nem játszom semilyen hangszeren....
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Mondjuk beszélek én, aki még csak most tanulja... Mármint a dobolást <#idiota>#idiota>
sazl : c
Sajnos nem, pedig a gitár vonzott de sajnos nem jött össze.
Carmen25
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.