157
Ki milyen hangszeren játszik?
-
#77 szó sincs róla, hogy komolyan vennék bárkit is, csak egyszerűen értelmetlennek tartom az ilyet...
megláttam a topic-címet, idejöttem, ohh..mondom még csak ilyen kevés, nosza végigolvasom, hátha megtudok valami érdekeset meg jót.. erre meg nem ez lett.:) -
#76 ...az uw sz*rakodik...
a SajnoS nem nagyon ugrik be...
meglep, hogy ismered... vagy honnan? vagy mi? öö..egyáltalán melyiket?:)
-
#75 "i can play the radio"
de komolyra fordítva a szóra, gitározgatok. -
Aspyrin #74 Egy ismerősöm mesélte, hogy kb. egy évig csak a vonót rángatták, addig nem is nyúltak a hangszerhez :D -
#73 Te mást ilyen görcsösen komolyan veszel? -
#72 ismerem a gitárosotokat :D
a honlapotok meg nem igazán akar menni :(
amúgy a neve nem jut eszembe....
ha a régi SajnoS-ra emléxel (csabi, gergő, chockey), akkor abban gitároztam :D -
#71 fú gyerekek..elég érdekes ez a topik. ha valakinek nincs értelmes hozzáfűznivalója, akkor minek szól bele? kb a tizede ha arról szól, amiről kéne..
Szal én személy szerint basszusgitározom, kb 4-5 éve, szal még van mit tanulnom...
(zenekarom)
Rég voltam már Kalapács koncerten (az az igazság, hogy más irányba húzok mostanság:)), de majd lehet, hogy elnézek
-
#70 Ja a kongára gondoltam. :D -
#69 elég korán kezdted....:) -
Aspyrin #68 Gitáron játszom(amatőr szinten kb. egy évtizede). Mostanság kezdtem el komolyabban elmerülni a témában(jazz).
-
#67 :)) -
#66 pszt! :) -
#65 én röplabdán -
#64 LOL! :D -
#63 furulya mi ? :DDDDDDD -
#62 én is 7 éves koromban kaptam a furulyám, de eddig nem nagyon vettem elő, csak most kb 1.5 hónapja. De ezért is akarok egy kavalt. Sokkal jobb hangja van. -
#61 7 éves korom óta furulyázom , mostanában zongorán próbálkozgatok inkább kevesebb mint több sikerrel. Dorombolni én is tudok... -
#60 2 évig zongoráztam (még gyerekkoromban), most gitározni szeretnék megtanulni -
#59 Journey to Arnhemland -
#58 a kongára gondolsz? -
#57 Tongazni (ha így kell leírni) is jó lenne megtanulni. -
#56 Ja és szeretnék egy kavalt! -
#55 Én kb. hangszermániás vagyok. Bongo-zom, didgeridoo-zom, gitározom, basszusozom, mandolinozom, dorombolok. -
#54 Trombitázok már 7 éve -
#53 Aham járok, most perpill a rocksulin belül mek hetente 3x1 órát gyakorolni, plusz 1 órás maga az óra. Mondjuk elvár olyan dolgokat, hogy következő hétre vágjak, hogy csak nézek, de hát istenem "ezért fizetik" :D -
#52 én gitározok nagyon szeretem :)) -
Vegas #51 drágák a franko dobszerkóak :( -
#50 jársz tanárhoz is gondolom (?)..hát pedig egy idő után elkél majd a szerkó. -
Vegas #49 Furulyázok sörösüveggel :c -
#48 Háromnegyed év. Kb. CSak nincs dobom, mert nincs hely neki... Meg akkor még midnig össze kellene szedni 80ezret, ami ugye középsuliba nehéz meló... -
#47 mert minden kezdet nehéz.. az új topicok nagy része nem éli meg a 2-3 órát.
Remélem ez igen
mennyi ideje dobolsz? -
#46 Én szeretnék tudni gitározni, de az nekem bonyolult. :D A Dob az valahogy binárisabb... Leütöm or nem ütöm... :D -
#45 jah, pl jöhetne ide egy jó énekes, aki szeretne gitározni, és megbeszélhetnénk hoyg én tanítom gitározni, ő meg tanít énekelni :D -
#44 Miért zárnák le? -
#43 +G -
#42 [off]
ok, majd megbeszéljük, még sokára lesz. -
#41 Ha esetleg ezt lezárnák itt egy hasonló, ami szercsére működőképes
veszett jó hanszerek.
-egyébként zongorázom, szintizem.. -
#40 [off]
hát már nempreferálom a heví metált :D
de majd iszogathatnánk vmit :) -
#39 én játszok...akkor írhatok? :D
egyébkén prezi! március 3-án miskolcon leszünk..megnézel minket? :D aláírom a melledet :D (vegyvédelmi ruhában :D)
[poénkodni próbál, nem cseszegetni :D] -
#37 nah elég az offbol... aki játszik hangszeren az írjon ide, aki meg nem az menjen máshova spammelni!