Még mindig oltják Európa legnagyobb tüzét

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Európa valaha látott legnagyobb ipari tüzét idézve elõ
A hangsúly az ipari tüzön van.

hidrogénre sem fognak áttérni. az egy blöff.
fél franciaország méretû? azt ezt hol nézted ki a képbõl? mer nekem nem ugy tünik, vagy megvaqltam? 😄

Bingo Fuel Reactor? 😉

Nem teljesen van igazad. Az erdõk "gyorsan" leégnek az olajtelephez képest, és ha jól megnézed, akkor egy majd fél franciaország méretû füstfelhõcske van a képen, nem nevezném kicsinek ...

FtranX
akkor mondd meg, hogyan állítsák elõ a hidrogént.

Az ilyentol teljesen kesz vagyok. Hogyan tortenhet egy ilyen katasztrofa?? Nyilvan eleg komoly biztonsagi korulmenyek kozott letezhet csak a telephely, hiszen ez nem egy falerakat..

Majd rafogjak a portasra.

Leginkabb az oriasi kornyezetszennyezes aggaszt, nehogy bemagyarazzak mar, h nem karos a legkori vagy a foldi eletre. <#boxer>
craesh
Már nem azért de ez mitõl lenne Európa legnagyobb tüze????????? Attól hogy nagy fekete gomolyag van fölötte?? hallotak már ezek több 1000 hektáros erdõtüzekrõl??? azok akkorák, mint ha egy fél ország leégettt volna... na mind1. hirhajhászás az van. <#circling>

TothLaci
Ez egy borzalmas katasztrófa! Lekéne már állniuk az olajjal, és hidrogénre áttérni... De ez úgy sem lesz soha, amíg lesz kõolaj.
Shan
Sõt, lehet, hogy még direkt jó is...Lehet, lelicencelik, és máshol is robbantanak majd az áldásos hatása miatt..(má megin' cigizett vki az O2 palack mellett...)
SuperCow
lehet valahol fris mûholdképeket nézni?

egyszer nagyon el fogok esni de addig is he he...

"nem érhet el olyan magas koncentrációt, ami súlyos környezeti hatásokkal járna"

"alapvetõen semmi olyat nem tartalmaz a felhõ, ami már ne lenne a légkörben"

A végén kiderül, hogy még a talajt is trágyázza...
gz8
Bolond likból bolond szél fúj. <#kocsog>

Két éve voltam Londonban, az Eye-on is mentem egy kört, akkor elég messze el lehetett látni. Kíváncsi vagyok, mi lesz a hivatalos magyarázat a tûz keletkezési okára.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ

Tök szép! Kár, hogy nem láthatom! <#shakehead>
← ElőzőOldal 2 / 2