Milyen háborús játék lenne jó?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Ebbõl a címbõl én azt hoztam ki, hogy írjam le, nekem milyen háborús játék feküdne leginkább, HA LENNE olyan. <#idiota>#idiota>
Egyébként ilyen
Mégpedig teljesen olyan, mint a Combat Mission: Barbarossa to Berlin, csak még kidolgozottabb gyalogság-kezeléssel, még fejlettebb AI-vel és brutális grafikával.
Köszöntem.
Elõbb tanulj róla kicsit, és utána beszélj hülyeségeket.
Egy német katona felért min. 5 akármilyen szuper dzsíáj dzsóval, és nem az volt ami a mostani fps-ekben van, hogy egy 5 személyes elit alakulat jön és felszabadítja európát ... <#hehe>#hehe>
http://epica.nl
Csak unom a sok jenki szart, aminek semmi köze a valósághoz.
http://epica.nl
ezzel mire céloztál <#ejnye1>#ejnye1>
sztem a németekkel jobb lenne
lejátszanád a hires csatákat német szempontból pl.:
Sztálingrád, Leningrád ,Moszkva és még a nyugati hadjáratokról nem is beszélve.
Vmi olyat kitalálhatnának FPS-re is, ami 1-2 stratégiaiban már megjelent, hogy átirhatod a történelmet a küldetés sikerének kimenetelétõl függõen. Azért a kitalált sztorikat nehéz kivitelezni... nagy valószinûséggel negatívan fogadná mindenki, mert nem az várná...
MoHAA+CoD+RtCW + kiegészítõk, amik jok (voltak) (MoHAA kiegek nemmennek fel kompatibilitási hiba miatt; vki HELP esetleg?:S)
Olyan játékot szivesen kipróbálnék ahol váltogatni lehetne FPS nézet és a stratégiai játékokra jellemzõ nézet közt (kezdetlegesen megvolt a BiA-ban...)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
csapatirányítás van benne mint a bia-ban
több emberrel mozoghatsz együtt mint cod -ban
olyan graf mint a Pacific assault-ban
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Vietcong pedig igenis jó játék volt, a második részt nem láttam. Viszont Vietnámi téma több is volt Vietcongon kívül. NAM, Line of Sight: Vietnam, Gunboat (kicsit már öreg, de nagyon frankó kis játék)...
Egyébként a modern háborús cuccok leginkább a Tom Clancy féle akció-taktikai-FPS mûvek. Ghost Recon és társai. :-)
Battlefield Vietnam - vietnámi háború
Battlefield 2 - jelenkor
Mindegyik oldal játszható (német és japán is), van gyalogos tengeri és légiharc, minden jármûvet lehet használni stb. kicsit árkádos de a játékélmény javára 😊
50-bõl ha egyszer elérném az ellen árkát és nagy esélyel rögtön azután lelõnének ahogy beugrom, az elsõ világháborúról legfeljebb repcsiszimulátort lehet csinálni (csináltak is) de a gyalogos harc mészárszék volt, rég elavult taktika modern fegyverek ellen hihetetlen emberáldozatokkal, aki túlélte azt nem is veteránnak tartotta magát hanem mázlisnak, egyáltalán nem a skillen múlt hanem a szerencsén 😊
Egyébként 12346-tal 1et értek iszonyat elcsépelt már.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
pl Dózsa-féle parasztfelkelés,azt rohannánk kiegyenesített kaszával-mondjuk ezt kint lehet nem zabálnák
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Az sem lenne rossz. Nem csak 2. vagy 1. világháborús játék kell.
Szóba jöhetne még a vietnámi háborús játékok. Ott is lehetne még sokat alakítani, mert a vietcong elég gyatra :S
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
én természetesnek vettem hogy multi-ról írtok mert single-ben mindegyik csak egykörös ratyi <#levele>#levele>
a battliefieldben lehetsz bármelyik oldalon mindenféle jármû foglalható bázisok csíterek sehol max bug user-ok de az nem tilos mi kell mééég <#nemtudom>#nemtudom>