120
Véleményeket arról, hogy milyen háborus game lenne a legjobb
-
#80 Meg akinek nincs hálozata, meg aki csak kikapcsolódni akar, s nem hallgatni a "láma vagy, csíter, én vagyok a király"... üzeneteket egy játékban. :-)
-
Torry #79 Majd lesz a Red Orchestra HL2 motorral!
Az háborús lesz, azt elhihetitek. -
#78 Tudtam, hogy hamar rátér ez a csúcsszuper topic is a kioktatásokra, meg hogy szegény ez a fél, szegény az a fél... Szép munka srácok. :-) -
#77 legjobb 2.vh game= Hearts of Iron 1-2
és a Soldiers Hereos of the World War 2 -
#76 Mire céloztam volna? Hogy béna a grafikája, és maga a játék is béna... Mit nem lehet ezen megérteni!? -
#75 Hát a Flashpoint inkább a szimulátor kategóriába illik jobban, mint fps :) -
#74 Öö, ja, valahol biztos igazad van, de ez sem a címben nem jelenik meg, sem az első hozzászólásban. Így meg...
Függetlenül ettől továbbra is szúrja a szemem a lámázásod, mert ez alapján minden nettel nem rendelkező ürge láma. Ja, én meg akkor kijelentem, hogy aki FPS-sel játszik, az agyatlan láma. Ugyanott tartunk, ugyanannyi igazságtartalommal.
Egyébként ez a progi már akkor 3D-t használt, mikor a dűne Emperor-ja még csak épp kezdett összeállni, nem tehetek róla, hogy a monitor blokkolja a térlátásod. -
#73 cod rulez -
#72 Esetleg a Norvégokkal a a Német,Norvég háborút. -
#71 szerintem olyan WW2-es játék kéne, ahol kisországok katonái lehetünk. Pl magyar, lengyel, cseh, finn, stb. Szívesen lejátszanám mondjuk a 39-es téli háborút a finnekkel. Vagy Jugoszlávia lerohanását, olaszokkal, magyarokkal. -
#70 mááár elnézést kérek de az egyik fontos elvárás az volt hogy FPS legyen ami az általad belinkelt oldalról nem derült ki mivel hogy C64-nek nem volt erőssége a 3D és így nyílvánvalóan az FPS se -
#69 a szűklátókör mindenkinek jár. -
#68 "Véleményeket arról, hogy milyen háborus game lenne a legjobb"
Ebből a címből én azt hoztam ki, hogy írjam le, nekem milyen háborús játék feküdne leginkább, HA LENNE olyan.
Egyébként ilyen -
#67 minek AI csak a játszanak single be -
#66 Sajna -
#65 Combat Mission?Az megmilyen,egyébként nincs olyan game amire te gondolsz! -
#64 öhm-öhm,4-5 hónapot jáccottam vele multiban...faxa,csak acod2miatt abbahattam...sajnos,ujra felrkom,de elöször a speckó fórszot próbálom ki...:) -
#63 Taktikai kellene nekem.
Mégpedig teljesen olyan, mint a Combat Mission: Barbarossa to Berlin, csak még kidolgozottabb gyalogság-kezeléssel, még fejlettebb AI-vel és brutális grafikával.
Köszöntem. -
#62 kijött - kijött de amíg ezzel nem játszott a sok lámi addig mit akarnak ilyen-olyan csadacsatákat -
#61 ott a pont.... -
#60 Azt hittem ez már rég kijött -
#59 14 alatt
Előbb tanulj róla kicsit, és utána beszélj hülyeségeket.
Egy német katona felért min. 5 akármilyen szuper dzsíáj dzsóval, és nem az volt ami a mostani fps-ekben van, hogy egy 5 személyes elit alakulat jön és felszabadítja európát ... -
#58 -
#57 Egyáltalán nem gondolom viccesnek.
Csak unom a sok jenki szart, aminek semmi köze a valósághoz. -
#56 "Van "anti oszama" FPS is már. Jó gány a grafikája, meg úgy az egész."
ezzel mire céloztál -
#55 Te szerintem maradj a Raymannél. :/ -
Syry #54 De a magyarországi WW2-s eseményeket is végigjátszanám:) Csak ott az a baj, hogy mindigcsak vesztenénk:S -
#53 Bizony az kéne mert a sok nácigyilkolást kezd unalmas lenni egy kicsit mert nemsokára minden partszakaszról lesz egy játék a normandiai partraszállásnál és minden utcasarkot lemodelleztek sztálingrádban :( -
Realtibi #52 de télleg most már ideje lenne egy jó FPS-es játékot kiadni ugy hogy a németekkel vagy, nem pedig a szovetségesekkel mert őket "halálra,, unjuk már
sztem a németekkel jobb lenne
lejátszanád a hires csatákat német szempontból pl.:
Sztálingrád, Leningrád ,Moszkva és még a nyugati hadjáratokról nem is beszélve.
-
Syry #51 Soldiers - Heroes of World War II FPS nézetböl!!!!!!!!! :) -
#50 Jeee UZSA rulz!!! JEEEE!!! Hajrá UZSA!!!!
Elborzadok néha az új generációkon. -
Syry #49 Jaja!!!!
Vmi olyat kitalálhatnának FPS-re is, ami 1-2 stratégiaiban már megjelent, hogy átirhatod a történelmet a küldetés sikerének kimenetelétől függően. Azért a kitalált sztorikat nehéz kivitelezni... nagy valószinűséggel negatívan fogadná mindenki, mert nem az várná...
MoHAA+CoD+RtCW + kiegészítők, amik jok (voltak) (MoHAA kiegek nemmennek fel kompatibilitási hiba miatt; vki HELP esetleg?:S)
Olyan játékot szivesen kipróbálnék ahol váltogatni lehetne FPS nézet és a stratégiai játékokra jellemző nézet közt (kezdetlegesen megvolt a BiA-ban...) -
#48 nem olyan vicces, mint amilyennek gondolod... -
#47 -
#46 Olyan, amibe egyenként ki lehet |----|ni a nácikat! -
#45 II. Vh németekkel -
#44 ott a pont! -
lord nihilus #43 aminek a játékélménye mohaa -s
csapatirányítás van benne mint a bia-ban
több emberrel mozoghatsz együtt mint cod -ban
olyan graf mint a Pacific assault-ban -
#42 Amit még igazán szerettem: Operation Wolf, Airborne Ranger. Klasszikusok. :-) -
#41 Vagy esetleg az Operation Flashpoint, vagy az Americas Army.