Milyen háborús játék lenne jó?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez überjó, eddig kb. a 20. sornál járok, de már visítva röhögök a gép elõtt 😄DDDDDDDDD
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
12 éves kisgyereknek:Így kell betárazni fuss és lõdd a gonosz csúnya amerikaiakat.
Van valami kép ahol elkaptak egy õrmester és mellette ott áll fölsorakozva a szakasza ami 16-15 éves gyerekekbõl áll.
Amúgy a COD2 nemannyira jó mint az UO és azt sem szeretem hogy nekem kell megnyerni a háborút ezért jáccok WWII Onlinet 😄
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Amúgy a topikra visszatérve, még az elképzeléseimhez hozzávenném a HL2, 1-2 dolgát. pl. a fizikát, és a részletességet.Valamint végre egy zsír történetet,
a Bia-ban már volt ilyen de egy idõ után itt is belemerülhettünk az unalomba.
Sajna ilyen játék úgy se lesz 😞((( <#rinya>#rinya><#violent>#violent><#falbav>#falbav>
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
"Az ardenneki támadás kudarcát követõen Dietrich-et és páncéloshadseregét Magyarországra irányították, hogy a Balaton térségében ellentámadást indítson a szovjetek ellen (1945. március). Amikor az akció meghiúsul, Hitler dührohamot kapott és megparancsolta, hogy az SS egységei távolítsák el az egységek nevét feltüntetõ mendzsettajelzéseiket az egyenruháikról. Ditrich-et felháborította, hogy így megalázzák az õ önfeláldozó katonáit, ezért figyelmen kívül hagyta a parancsot. Hitler és Dietrich viszonya ezt követõen meglehetõsen fagyossá vált."
De leállok, mielõtt leölnek offé'
Kérlek szépen amikor a náci tisztekre gondoltam legfõképpen Dietrich-re gondoltam.
Õ tökéletesen illusztrálja a Hitler sereget.
Dietrich inkább volt náci mint hadvezér.
Ha nem hiszed nézd meg a Waffen SS-t.
Három részes.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Üdv.
Ne haragudj, de erre muszáj adnom egy egyéni véleményt. Véleményt, és nem objektív valamit, mert igazság nincs. 😊
"Hitler magánhadserege az SS egy tökéletesen képzetlen, náci eszméket valló hadvezetésen alapult."
Tökéletesen képzetlen hadvezetés? Ez a ló túlsó oldala. Például egy Kurt Meyer-re, vagy egy Joseph Dietrich-re ilyent nagyon nem mondanék.
"Az amerikai és angol csapatok 2 évig készültek a partraszállásra, sokkal 10* képzettebbek voltak mint a németek."
Ez pedig magától értetõdõ, egyrészt, mivel erõdített területet támadtak, ami feltételezi az abszolút túlerõt (hacsak nem kamikázék), minõségileg is. A németek pedig, miután keleten mozgó háborút vívtak (ja, hátrafelémozgót 😄), erõik zömét ott koncentrálták, nyugaton a vízbe hugyozni meg maradt egy-két reguláris mellett egy rakás Ost-egység, amelyek harci értékérõl annyit, hogy ha az a tizenkét lengyel lelövi az egy szem német õrmestert, röhögve megy ki a bunkerbõl megadni magát...
ON
(többiegneg-e: ja, és nem kell anyázni. Nem volt kötelezõ elolvasni)
Klánom is volt az 1-ben
Több is
Igazad van. Csak már régi. Jöhetne valami újabb
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
1. Túl nagy területet foglaltak el, s ezt lehetetlen volt visszavdeni
2. Hitler sokkal jobban bízott képzetlen náci hadvezéreiben mint a wehrmacht vezetésében akik sokkal nagyobb harci tapasztalattal rendelkeztek.
Visszatérve elõzõ hozzászólásomhoz, nagyon sok olyan képet és beszámolót láttam illetve olvastam a partraszállásról, ami bizonyítja, hogy a németek sok esetben puskalövés nélkül, vigyorogva adták meg magukat a bevonuló szövetségeseknek.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Bocsássatok meg nekem, hogy esetleg okoskodónak fogok tûnni és hogy nem teljesen a topik címéhez igazodó hozzászólást fogok megejteni.
Oppika 59. hozzászólásához szeretnék véleményt formálni.
Elõször is szeretném leszögezni, hogy történelmet tanítok, egyenlõre még csak általános iskolásoknak, kedvenc témám a II. világháború.
Sajnos nagyon sokan tévhitben élnek azzal kapcsolatban, hogy a német katonák mennyire erõsek, mennyire képzettek voltak.
A német hadsereg a nagy propaganda nyomásnak köszönhette legfõbb erejét.
A propaganda volt ami a környezõ országokat (Francia, Belgium, Hollandia, Norvégia) megadásra kényszerítette.
Ha jól megnézzük az említett országok közül többen is puskalövés nélkül zajlott a bevonulás.
Hitler magánhadserege az SS egy tökéletesen képzetlen, náci eszméket valló hadvezetésen alapult.
Rengeteg volt a veszteségük a keleti fronton.
Ezért volt az, hogy eliben árjákat, késõbb már német származásúakat, majd a legvégén bárkit besoroztak az SS-be.
Persze minél nagyobb volt a tapasztalat annál jobban és bátrabban harcoltak, sõt egy isõ után a Werhmacht-nál is nagyobb hadierõt képviseltek, köszönhetõen fõként annak, hogy õk kapták a legmodernebb fegyvereket.
Félreértés ne essék nem azt mondom, hogy a németek gyengék voltak, de nem igaz az a megállapítás miszerint 5 GI Joe vagy tommy ért fel egy némettel, fõként nem igaz ez a partraszállás idején.
Az amerikai és angol csapatok 2 évig készültek a partraszállásra, sokkal 10* képzettebbek voltak mint a németek.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Pénzen vett csít <#levele>#levele>

-"ehetne terroristákkal lenni, és RPG-7-el lõnénk a házak közû kiugorva az amcsi tankokat, meg ak47-el a "felszabadító" amcsi katonákat"
ez mi ha nem a special forces <#mf2>#mf2>az már mellékes hogy a bf2-t is meg kell vásárolni hozzá de úgy teljes a kör <#hehe>#hehe> a sok ingyen mod-ról meg nem is beszélve <#worship>#worship>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
hányszor kell még elmondanom <#hehe>#hehe>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ahhoz pedig nagy tudomány kell, hogy egy PC-s játékot C64 játéknak nézzenek. :-))
Az háborús lesz, azt elhihetitek.
Függetlenül ettõl továbbra is szúrja a szemem a lámázásod, mert ez alapján minden nettel nem rendelkezõ ürge láma. Ja, én meg akkor kijelentem, hogy aki FPS-sel játszik, az agyatlan láma. Ugyanott tartunk, ugyanannyi igazságtartalommal. <#idiota>#idiota>
Egyébként ez a progi már akkor 3D-t használt, mikor a dûne Emperor-ja még csak épp kezdett összeállni, nem tehetek róla, hogy a monitor blokkolja a térlátásod. <#mf2>#mf2>