Milyen háborús játék lenne jó?

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forza milan
Bf2 faxa multiban....

joebacsi
bf

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

forza milan
jaja...

Speedbreaker
kinek mi teccik 😊

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Istencsászár
cod,cod2 sztem a legjobb legélvezetesebb háborus gém mint a hanghatások, effektek, környezet ottvan a toppon, viszont nem tökéletes játék sõt egy szar a multi miatt és arcados beütése miat ( mer tökélesetes gém nemlétezik ) de cod2 single része verhetetlen nálam..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

forza milan
A Bia unalmas,az alapot végigvittem,de a kieget nem,nem teccik,tul taktikai,nem annyira jó...

forza milan
Ja,ezjó,viszaverni a nácikkal,tökjó lenne mgböl figyelniazamcsikat!😊

Speedbreaker
szerintem meg a cod és a brothers in arms volt eddig a legélvezhetõbb. A cod nagyon élvezetes, és jól játszható volt, csak az volt vele a baj, hogy túl vontatott, és rövid volt. A brothers in arms meg szerintem eddigi legjobb háborús játék 😊

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
ezen már én is gondolkoztam
Milyen jó lenne, ha már nem az unalmas 6x végigjátszott, csak más pályán, de a helyszín ugyan az. Pl: Moha-ban is van D-day, Cod1, cod2-ben is van. Miért mindig csak usa, meg angol, meg a szövetségesekkel megyünk?!
Jó lenne kipróbálni a németek sikeres hadmûveleteit, vagy a japánok pearl harbori nyereségét is.

BBird
Elsõ világháborús FPS már van, bár kissé meg van spékelve fantáziával: Iron Storm. :-)
Darukezelő
már bocs eléggé bicskanyitogató a stílusod!<#ticking><#confused>

schrank
battlefield sorozat <#nezze> de ha ti megelégedtek a gyalogos ugri-bugrizással meg az 1000x látot ll.vh-s környezettel akkor ti azt is érdemelitek <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Na meg magyar történelem! Jöhetne már egy igazi jó magyar FPS. Világháborús vagy '56-os.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

- mert nem voltak benne gonosz démonizálható nácik
- mert nagyrészt állóháború volt, nem voltak látványos offenzívák
- mert az USA csak a végén lépett bele
- mert az USA katonák nem voltak hõs felszabadítók csak védekeztek
- mert 1 cm2 német földet sem foglaltak el, a németek saját maguk omlottak össze
- mert nem volt Pearl Harbour meg Midway, az meg kit érdekel mi megy Európában
Ha már 2. vh olyan FPS kéne, amiben a németekkel lehetne játszani. Pl. visszaverni a normandiai partraszállást, megnyerni a sztálingrádi csatát meg elfoglalni Moszkvát.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Apus
elsõ világháborús télleg jó lenne, de csinálhatnának Napoleoni csatát is, vagy valami polgárháborús gémet. én is rohadtul unom már a második vh-ra készitett gémeket meg a modern tactical szarokat.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

forza milan
Érdekes,hogy elsö vh-s gamma nincs,nemis készitenek!Vajon azért,mertabba több élethüség kéne???😊

forza milan
Az volt eddig gond mindegyik 2. vh-sal,hogy egyikbe se csempésztek egy kis élethüséget sem,kivétel a mohpa!!!A Medal of Honorban,és a Cod1ben is azt teccet,hogy váratlanul támadunk,izgalmas,tökjó,náci hangulat,mind1,érted!A cod2 olyan gagyi,hogy az el nem lehet mondani!A single része valami iszonyat,csak futsz és lösz,jó lenne,de a cod1 hangulathoz képest szar...

szerintem egy hogyan használjuk a szóköz-t game

Egyébként meg 1-2 elsõ VH-s játék jó lenne (persze központi hatalmakkal)

deep
Valóban, viszont már a könyökömön jön ki a World War II. Make love, not war. PEACE😄D
forza milan
Hi all!Sztem eddig a Medal of Honor sorozat voltalegjobbhangulatban,és élményben!

← ElőzőOldal 3 / 3