TrackMania Nations (+Forever)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

examinee
Gondolom az updatnek az hogy letöltötted a játékot ami ingyenes gondolom, dehát az nem full gém hanem az ilyen triál mod és nem lehet updatelni.

geri777
sziasztok nekem az lenne a problémám hogy letöltötem ezt a játékot de nem indull ell vista allat . mert nem kompatiblis egymásal a másik probléma hgy fel updateltem es amikor a 179 180 akkar csinálni ezt irja ki The setup files are corrupted. Please obtain a new copy of the game

mi lheet a baja ??

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

ngcsnet
Legelsõ kategóriában lévõ elemet használva, Page Up/Down avagy egérgörgõvel tudsz emelni.

Azaz hogy lehet földdombot csinálni? valaki help :S
Sziasztok!

Az a problémám hogy van az az új "földes cucc" és abban van az emelkedõs rész amit sehogy nem tudok letenni:S Mi kell ahhoz?
Elõre is kösz a választ!
Köszi szépen.
ha lehet kapni egy közel esõ boltba megveszem, remélem nem járok úgy mint a TM original al, mert azt mikor venni akartam, 2 hónapig jártam utánna a helyi MM ba, de nem tudták meghozatni, egész országba nem kapható.

Cogito Ergo Sum

gabi89
Rossz helyre raktad be a Dokumentumok\TrackMania\Skins\Vehicles\CarCommon
könyvtárba kell berakni és akkor kitudod majd választani,de a többiek nem fogják látni csak te.Ahhoz ,hogy mindenki lássa Trackmania United 4ever kell ami 1990Ft szóval nem sok.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Sziasztok. Kipróbáltam a TMN 4Ever t
sztem nagyon állat csak 1 bajom van vele.
beraktam a
TmNationsForever\GameData\Skins\Vehicles\StadiumCar\
ba a verdát amit használtam Nations ba
ahol az alap verdák vannak, és a játék nem látja.
Plz help.

Cogito Ergo Sum

whiskeyman
csá 😄

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

sziasztok
MerlinW
Igen

[merlinw.org]

Beast Machine
szevasztok! TMN skinek/pályák kompatibilisek a TMNF-el?

...vágod?

MerlinW
www.trackmania.com

ki hitte volna mi?😊

[merlinw.org]

Sati
Sziasztok rég járatm itt.
lehet nagyon hülye kérdés de TrackMania Nations Forever - TELJES JÁTÉK ezt megnyitom 1 ftp-t hoz be van valmi kod meg user ?
vagy hogy lehet letölteni ?

Sati

Balintrial
az 😄
de játszani is tud 😊
autoszimulator
na azért az picit kocka, nem? 😄D

.: mobilize.hu :.

Balintrial
jaja, egyik haverom is 2 nap alatt 22000 pontot szerzett :\
gabi89
A pontozás jó volt,hogy mindenki kap.Csak azóta szar mióta ilyen irreálisan nagy pontot kap mindenki...Pont azért ami te is említettél,hogy ha valaki nem kockul egész nap a gép elõtt akkor visszaesel...A régi pontrendszernél pont ez nem volt 😊

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

MerlinW
Én mindig tojtam a globális helyezésre. Játszom, mert élvezem, teljesen mindegy hogy 10ezredik vagy 100ezredik vagyok.

[merlinw.org]

Szánalmas, ami a magyar szervereken folyik, én sem voltam már hetek óta, de tényleg igaz, hogy akár 1 nap alatt is eshetsz 20-30 ezer helyeket. Ami enyhén szólva is nevetséges, hiszen ahhoz, hogy legaláûbb szinten maradj, a napjaid nagy részét ott kéne tölteni a játékban.

Alapvetõen elhibázott ez a pontrednszer, sokkal jobb lett volna, ha csak az elsõ három kap pontokat, vagy ha mondjuk csak a gyõzelmek száma alapján történik a rangsorolás.

Engem eléggé ki tud ábárndítani az, ami a Forvever esetében megy, pedig nagyon kedvelem magát a játékot.

www.gamedroid.hu

[HUN]FaTaL
Nem igazán a játék témájához tartozik de azért megkérdezem hátha. A trackmania model fájljaiból (.gbx) lehet valahogy 3ds-t exportálni? Vagy bármilyen fájl jó amit a 3dsmax, a deep exploration vagy a zmodeler1-2 tud olvasni. Konvertálnék egy-két autót a wr2be a tmu(n)f-bõl.

http://goo.gl/gd6Zi5

gabi89
Én is most tértem vissza kicsit több mint 1hónap után és ugyanezt tünt fel.Sajna választ nem tudok adni,de 1hónapja a TMNF (és a TMUF) pontrentszere még nem ilyen volt.Ma volt,hogy kaptam 225pontot is csak néztem 😄 (27en voltak a szerveren és második voltam)

5c0rp330n
egy kérdésem lenne: most pár hét játékot kihagytam, talán egy hónapot is, visszatértem erre meglepõdve látom h ennyi idõ alatt 15000-rõl 50000-re csúsztam a toplistán. ezután fény is derül a dolog miértjére: abszolút irreális pontokat osztottak minden szerveren újonnan. egy 30 fõs láma szerveren a 25. kap 50 pontot, annyit, amennyit korábban egy 40 fõs pro szerveren kapott a legjobb esetben az elsõ. nevetséges idõkkel szereztem újonnan 100-200 pontokat, amikért egy hónapja órákon át küzdöttem. meg is kérdeztem egy magyar szerveren (dTb | Mini maps), hogy ez mióta van és miért lett így szétb@szva a régen jól mûködõ pontrendszer erre egybõl nekem ugrott több láma, hogy biztos csak a TMN-et ismerem ez pedog már a forever, azért más a pontosztás, amikor hónapok óta játszok ezzel a játékkal és minden elõdével ráadásul az egyik fasz azt állította, hogy 5 éve játszik már ezzel a játékkal. ugyanez a f@szláma miután továbbra is sokkolt a hülyeségeivel és nem volt képes választ adni a kérdésemre, kibannolt. gondoltam vki itt választ tud adni: mióta cseszték el a pontosztó rendszert és mi szükség volt erre?

MerlinW
Akkor bocs😊 Igen, saját autót csak United accounttal lehet "megmutatni" a többieknek. Te is betehetsz magadnak, de azt Nations-ben csak Te fogod látni.

[merlinw.org]

autoszimulator
Hm, kicsit félreértetted, de már megoldódott 😊 Épp az volt a furcsa, hogy egy új acc-al próbálkoztam, és úgy estem vissza egy napon belül, de aztán rájöttem, hogy csak kis bug lehetett, mert a következõ verseny után már a régit írta ki 😊

Azt jól gondolom, hogy akik saját kocsival mennek, azok Uniteddel tolják?

MerlinW
Attól, hogy te nem játszol a többiek még szerzik a pontokat(LP), így õk elõrébb kerülnek a ranglistán, te meg hátrébb😊

[merlinw.org]

autoszimulator
üdv

most kezdtem megint kicsit játszani a játékkal, egy teljesen uj acc-al, mai nap folyamán a global rankingban, online versenyek viszonylatában feljöttem a 120ezredik helyre, majd kiléptem, mert dolgom volt, s mikor visszamentem, megint 800ezredik voltam.. Mitõl van ez?

na mit találtam az RPJ-n??? http://rosszpcjunior.blog.hu/2008/06/09/game_spy_adventures_trackmania_nations_forever_1#comments
kár, h nem egy igazán igényes bemutatót hozott össze, de korához képest türhetõ vidit csinált
azt megértettem, h ki kell hívni vkit, de a módját nem tudom 😞
MerlinW
Fejbõl nem tudom, de kiírja, ha rákattintasz.

[merlinw.org]

#2275???
MerlinW
El kell szaladni boltba TM United-ért (1900Ft).

[merlinw.org]

Balintrial
united account kell...
kurucz22
hi all.
valoszinu már kérdezték, de rákerestem és nem talált semmit, FAQ ba se találtam meg,
szoval az lenne a bajom hogy festettem egy kocsit, és betettem saját zászlot, de egyik se látszik más embernek a gépéröl, csak én látom öket, miért van ez?

Ha megcsinálom a fekete utolsó pályát azzal mit nyerek? Meglesz minden nadeora vagy ilyesmi? Csak mert 60 kör és 1óra de inkább ezt csinálom meg mint elõröl nadeora 😄 .
Balintrial
én végig belsõ nézetbe játszok 😊
Köszi, akkor a script okozhatja, hogy nem tudom kikerülni a kameraváltást.

A loopokat én is belsõbõl szeretem, viszont amikor oldalra kell átugrani a másik rámpára, ott jobb lenne külsõ nézetbõl + van amikor egy ilyen után oszlopok közt kell ezerrel átmenni, ott se nyerõ nálam a belsõ nézet.
MerlinW
Kameraállítás 1,2,3 -as gombok, de ha scriptelt a loop akkor nem lehet változtatni. Egyébként közeliben könnyebb a loop mint távoliban, mikor az út takarja az autót, illetve nem látod a folytatását.

[merlinw.org]

Mivel tudom kiiktatni a játék közbeni kamera-váltásokat? Nagyon zavar, mikor a rámpára felfutva átvált a nézet lökhárítóra.
Hi, megtudnátok mondani, hogyan tudom feloldani a zöld pályák utolsó elõttijét, és a pirosak közül az uccsót???
RAZOR27
nm 😊

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Megoldottam, már világos, KÖSZI RAZOR!😊

AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600

Köszi, csak hát eléggé nehezen igazodok ki rajta, mivel hogy gyér az angol tudásom!

AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600

RAZOR27

Sziasztok!

Nekem lenne egy kérdésem, hogy lehet szinezni a nevemet??
Kérem sgítsetek benne!

examinee
Sziasztok!
Olyan problámám van hogy játszok és ugy randomra fogjaé s kilép a gém.
De olyan mintha bezértam volna mert bejön a steam felugro ablak meg minden.
Szval igy hirtelen kilép semmi hibaüzenet nélkül.
Tudja valki mi lehet?
Jah online nyomom mindig.

RAZOR27
Hát sajna nationsba nemsokat 😞

Doki17
Ez nagyon nem felvágás akart lenni csak kiváncsi voltam rá mit jelent.

RAZOR27
Ha majd red-be is lesz, akkor jere vissza 😄

MerlinW
Ha van united-od akkor plusz pontot/garast, stb.
Ha nincs united akkor semmit. Megdöntöttél egy rekordot az arany felett, oszt annyi.

[merlinw.org]