TrackMania Nations (+Forever)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mi lheet a baja ??
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Az a problémám hogy van az az új "földes cucc" és abban van az emelkedõs rész amit sehogy nem tudok letenni:S Mi kell ahhoz?
Elõre is kösz a választ!
ha lehet kapni egy közel esõ boltba megveszem, remélem nem járok úgy mint a TM original al, mert azt mikor venni akartam, 2 hónapig jártam utánna a helyi MM ba, de nem tudták meghozatni, egész országba nem kapható.
Cogito Ergo Sum
könyvtárba kell berakni és akkor kitudod majd választani,de a többiek nem fogják látni csak te.Ahhoz ,hogy mindenki lássa Trackmania United 4ever kell ami 1990Ft szóval nem sok.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
sztem nagyon állat csak 1 bajom van vele.
beraktam a
TmNationsForever\GameData\Skins\Vehicles\StadiumCar\
ba a verdát amit használtam Nations ba
ahol az alap verdák vannak, és a játék nem látja.
Plz help.
Cogito Ergo Sum
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
lehet nagyon hülye kérdés de TrackMania Nations Forever - TELJES JÁTÉK ezt megnyitom 1 ftp-t hoz be van valmi kod meg user ?
vagy hogy lehet letölteni ?
Sati
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
[merlinw.org]
Alapvetõen elhibázott ez a pontrednszer, sokkal jobb lett volna, ha csak az elsõ három kap pontokat, vagy ha mondjuk csak a gyõzelmek száma alapján történik a rangsorolás.
Engem eléggé ki tud ábárndítani az, ami a Forvever esetében megy, pedig nagyon kedvelem magát a játékot.
www.gamedroid.hu
http://goo.gl/gd6Zi5
[merlinw.org]
Azt jól gondolom, hogy akik saját kocsival mennek, azok Uniteddel tolják?
.: mobilize.hu :.
[merlinw.org]
most kezdtem megint kicsit játszani a játékkal, egy teljesen uj acc-al, mai nap folyamán a global rankingban, online versenyek viszonylatában feljöttem a 120ezredik helyre, majd kiléptem, mert dolgom volt, s mikor visszamentem, megint 800ezredik voltam.. Mitõl van ez?
.: mobilize.hu :.
kár, h nem egy igazán igényes bemutatót hozott össze, de korához képest türhetõ vidit csinált
valoszinu már kérdezték, de rákerestem és nem talált semmit, FAQ ba se találtam meg,
szoval az lenne a bajom hogy festettem egy kocsit, és betettem saját zászlot, de egyik se látszik más embernek a gépéröl, csak én látom öket, miért van ez?
A loopokat én is belsõbõl szeretem, viszont amikor oldalra kell átugrani a másik rámpára, ott jobb lenne külsõ nézetbõl + van amikor egy ilyen után oszlopok közt kell ezerrel átmenni, ott se nyerõ nálam a belsõ nézet.
[merlinw.org]
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Nekem lenne egy kérdésem, hogy lehet szinezni a nevemet??
Kérem sgítsetek benne!
Olyan problámám van hogy játszok és ugy randomra fogjaé s kilép a gém.
De olyan mintha bezértam volna mert bejön a steam felugro ablak meg minden.
Szval igy hirtelen kilép semmi hibaüzenet nélkül.
Tudja valki mi lehet?
Jah online nyomom mindig.