2614
-
nagyi87 #2374 jah értem!Köszi, és mik azok a garasok? -
#2373 kell egy eredeti united játék, csak akkor látja más az autódat ha megveszed, a ntaionsel (az ingyenessel) csak te látod, és elesel még az avatar, az üzenet funkciótól, és nem gyűjthetsz garasokat sem -
nagyi87 #2372 hi!kérdésem az lenne h a játékban hogyha csinálok egy saját festésű autót, akk azt mért csak én látom?mert ha kérdem haverom akkor ö csak anatur magyart látja de én azt amit csináltam!
ötlet? -
#2371 Ezt a clan még anno én alapítottam :D elég jól nyomtuk :) -
#2370 http://vtm-clan.extra.hu/ még nem törölték a honlapot xD -
#2369 Régi csapattársat nem szoktam elfelejteni:)Igen az nagy fájdalmam volt nekem is,hogy megszünt a csapat.Nagyon ütőképes banda voltUtána sokáig nem is játszottam de aztán elkezdtem gurulgatni meghívtak azFC-be ami szintén nagyon jó formákból áll,ezt az mcsb-t még végitoltam aztán azóta megint pihi van.Azért hétvégente tolhatnádRemélem azért még összefutunk az aszfalton. -
#2368 Jahm, év vége van, sok a munka, na meg mostanában LFS-el bohóckodom:)
De szeretem TM-et, majd szakítok rá is időt:) -
#2367 rég láttalak lol minin :) -
#2366 szevasz freed :o
nemtudom emlékszel-e még rám, trial vagyok, gt-ből...
bár mióta megszűnt nem játszok :) -
#2365 Én meg (mily meglepő) MerlinW:) -
#2364 Akkor lehet,hogy akkor én pont nem játszottam^^hálistennek én magamon kívül nem találkoztam ilyen névvel csak külfödiek közül. -
#2363 Sok Freed volt akkor amikor én játszottam :) nekem VTM-Nevano volt a nevem. -
#2362 Sziasztok
Imádom ezt a játékot bár az új rész óta kicsit elveszett a hangulata számomra.Pedig csak pozitív változások történtek és az emberekkel sincs gond.Lehet sok volt kicsit:)Egy ideje pihentetem én is,de biztos vagyok benne,hogy még fogok kockulni vele.Látom sok olyan játékos van itt aki szintén régóta játszik vele.Akkor lehet néhányotokkal már gurultam.Freed voltam üdv -
#2361 ja jó olyat láttam
majd hasznát veszem ha eszembejut mikor bennvagyok :] -
#2360 jaja erre thx
-
#2359 tudod amit a neved elé kell beírni pl: $00f=kék $w=vastagítás ezek
-
#2358 ezekre gondolsz?
link -
#2357 mik ezek a színkódok? -
#2356 hi all visszatértem önkéntes számüzetésemből és akarva akaratlanul de elfelejtettem a színkódokat a trackmania.hu-n meg nemtalálom... valaki leírná hol tehetek rá szert? thx -
#2355 Ja, és volt egy rekordom is E4-en, amit azóta már sokan megdöntöttek... már majdnem egy másodperccel jobb az első annál, amit anno én mentem, bár az mázlival készült rekord (jelzi ezt az is, hogy a második legjobb is le van maradva 82 századdal, én meg tőle 15-el) -
#2354 Fú én is milyen rég toltam... kb akkor hagytam abba, amikor a hunstars magyar szero megszűnt. Pedig az jo volt... szerettem oda járni :) Nadeo pályák nagy részét ott tanultam be. Azt nem tudom, hogy hányadikként hagytam abba, de asszem 5000en belül voltam (: -
#2353 én meg már több, mint 3 éve
Kb a 170. voltam amikor abbahagytam egy jó időre, a magyarok között pedig az 5. lehettem. -
#2352 én másfél évig tmn-eztem ano még a top50-ben is benne voltam csak el kezdett szaggatni a game és letöröltem -
#2351 én 2 és fél éve TM-ezek...:D:D:D:D -
#2350 2 hónapja nem toltam :|
ideje lenne visszatérnem :) -
#2349 Hát csak megnéztem Steam-en milyen játékok vannak (végigzongoráztam mindet) aztán megláttam ezt, és emlékeztem hogy ja igen ezt egyszer már kipróbáltam (a Trackmania Nations-t), aztán újra feltelepítettem (a Forevert) :)
Mostanában nem annyira játszom vele, mivel TF2-őztem amúgy is mellette, de most megvettem az Audiosurf-ot, így mostanában azt tolom, meg amúgy is szűkösen tudom megválogatni hogy a vizsgaidőszakban minek engedek időt Egyébként a nevem "Bluewave_" -
#2348 te TM-ezel?? ezt nem is tudtam!!
és mi a neved a gémbe?
mármint a Nationsban! -
#2347 Kegyetlen :O -
#2346 Jópofa vidi :) -
#2345 ezt még nem láttam, tökjó :)
-
#2344 Én láttam a kiinduló kocsiállásnál a magyar zászlót a Nationsben, de a Foreverben most nem látom :|
Kivették a szemetek!!4 :C -
#2343 *összes
*vele -
#2342 én nations-ban anno megcsináltam sszes alappályát nadeora... de szerintem semmit nem értem vel :F -
#2341 Nadeo-s medált ha kapsz, akkor azon a pályán 4 medálos vagy. Mindegyiken lehet elvileg, úgy lehet kihozni a maximumot :D -
#2340 és az is egy pontot érő medált ér? Vagy csak örülhetek a fejemnek? Szóval mennyire érdemes megcsinálni őket? :) -
#2339 Foreverben és Unitedben is :) -
#2338 nations-ben a nadeo a készítő rekordját jelenti -
#2337 mi a különbség az arany és a nadeo helyezés között? talán hogy mások ellen is küzdöttem a pályán és nyertem? -
#2336 Ha ezt nekem akartad volna válaszolni:
Én nem a pálya letöltését és működését kérdeztem :)
Hanem hogy itt csak a koordinátákat tölti e le, de ezt már megválaszolták...
És egyszer már válaszoltam, hogy nem véletlen generált pályákról beszéltem, most ez a második :) -
#2335 Oké akkor még egyszer:)
Az esetek 99%-ban minden tartalom a gépedre kerül így vagy úgy.
Garry azért "kicsi", mert a half life állományait használja, amelyekben ugye megtalálható az x GB-nyi tartalom.
Tehát. Telepítesz egy játékot, felkerülnek az állományok. Mikor online csatlakozol egy szerverhez, ami olyan tartalmat használna ami nincs a gépeden (új pálya, logók, modellek, bármi) akkor azt a kliens (a telepített játékod) letölti egy ideiglenes (vagy álladó) könyvtárba, majd ugyanúgy betölti mint a többi offline tartalmat.
Innentől már a sima online kommunikáció folyik. Poziciók, helyzetek, egyebek.
Van olyan játék is amire Te gondolsz, de nem sok (általában azok a játékok amelyekben véletlen generált megoldások vannak pl. Diablo, Hellgate London - de egy warcraft/starcraft esetében letölti az aktuális térképet)
Remélem ez volt a kérdés, és sikerült érthetően megválaszolnom:)