TrackMania Nations (+Forever)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
ez sárgába nincs?😞

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

ngcsnet
gamedata/skins/vehicles/stadiumcar

Hova kell ezeket bemásolni?

"Everything that happens, happens for a reason"

Nem hiába mondják hogy találékonyak a magyarok, de szerintem a többi kelet-európaira is jellemzõ 😊 De talán mi vagyunk elég becsületesek is hozzá, hogy ne csináljuk. Remélem mások is...

ngcsnet
csalás, én biztos nem fogok ilyesmihez folyamodni

Erre szerintem már sokan rájöttek, de azért leírom, hogy támadt egy ötletem😊

Arról van szó, hogy országunk pontjait úgy tudjuk a legjobban növelni, ha csinálunk pár új account-ot, és mivel az elején rengeteg pontot kapunk, ezért azt a pár accountot felnyomjuk úgy 500 pontig, akkor mindjárt több ezer ponttal növeltük országunk pontszámát, és ezáltal segítettük elõrelépését...
Persze ez csak egy ötlet, akiben van egy kis becsületesség, az nem fogja megtenni, mellesleg én sem teszem...

Köszönöm!
ngcsnet
nem tudok, leírást de akkor nekiállok kibõvíteni ezt a FAQ-t és beleirom, de nemígérem hogy még ma meglesz

És neten nem tudsz valami leírást? ja! és köszi a választ
ngcsnet
várjál, míg feltöltõdik

nxfn
amikor én próbáltam, csak az alapkocsit látták :C

ngcsnet
én tudom hogy lehet intrót csinálni, de elég bonyodalmas lenne azt elmagyarázni

Sland
érdekes. én láttam másét, és amikor kipróbáltam egy régebbi ferrarit, látták az enyémet is...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

nxfn
ezeket többiek nem látják :-c

Sland
F1 McLaren

http://skincenter.tm-community.com/skins/screens/835a.jpg
http://skincenter.tm-community.com/skins/screens/835b.jpg
http://skincenter.tm-community.com/skins/screens/835c.jpg

Sland

Sland
rárakod hogy HUN

Sland

akyyy
én ezeket azért nem szeresem mert ninc rajta hogy HUN😞

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Sland

Sland

Sziasztok! Nem tudtok segítséget az intro készítéshez (valami Magyar leírás) köszi
Sland

nxfn
agyatok nekem, htx _._

Sland
kéne csinálni egy SG.HU szervert. Én nem tudom sajnos megcsinálni mert nem engedi nekem vmiért ha meg engedi akkor meg nem látnak a többiek ha meg látnak akkor nem tud elindulni a verseny. 😞 szal valaki másra maradt a dolog...

ngcsnet
nem lehet😊

Sland
én magamnak szeretnék adni de nemhinném hogy lehet 😛

Sland
veled is játszottam ma. nem debár???? jól el is vertelek... 😛

ngcsnet
www.trackmania.com > bejelentkezel majd, ameik sofõrre úgy gondolod hogy jól vezet annak adhatsz csillagot😊 maximum 10 embernek adhatsz assszem

HöfEE
Már láttam néhány embernél hogy van ilyen csillag a helyezése mellett , azt honnan lehet szerezni?
Ma volt egy élményem , Blighster el játszottam aki az összetet lista 1. helyezettje <#wink> Elsõ kör elsõ checkpointnál még jobb volt az idõm mint az övé, csak a végére kaptam vagy 10 másodpercet <#nyes>

ngcsnet
mert egy átlag napom amikro hazajövök 200 új üzenet érkezik egy este + délelött alatt, és ezért sokan nem kapnak választ

nxfn
el-sl mindég jelszóval védett, ráadásul sosem megy rajta senki :-c

sziasztok!

Én innen töltöttem le az ingyenes TrackMania-t és amikor szeretném telepíteni akkor kiírja, hogy a setup fájl corrupted és nem engedi telepíteni. Nagyon nincs kedvem letölteni mégegyszer. Valakinek van hasonló problémája?

Software is like sex! It\'s better when it\'s free! ;) - Linus Torvalds -

DJ Bee18
paszmek ÁÁÁÁÁÁÁ!!!! <#falbav><#falbav><#falbav> 😄DDDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

az azert jelszavas mert csak egy tarsasag, szuk barati kor hasznalhatja
azok akik a servert letrehozo ismer valamilyen modon

ez nem az a jatek ahol valamit fel kell torni!!!!!!!!!!!!!!!

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

Guer
vársz
ez a forum miért nem jo? 😊

LSL
Az is át van állítva. Mégis mikor csatlakozok más nemzetben vagyok 😞

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

StephenKing
A jelszavas szerverekre hol lehet jelszavat szerezni?

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Mikiller
Hi!
XBOX-ra hajtasz?<#nevetes1><#taps>

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

GameCNN
Saját verda

Íme az én gépem.

ngcsnet
TM Hungary Forum
Kész a TM Hungary fórum, ide jöhet minden TM-es, és itt tapasztalt TM-esek fognak örömmel választ adni kérdéseitekre😊

ngcsnet
ne csak a zászlót állísd át. a Nations gombra nyomj rá

Visszacsusztunk a 12.ik helyre...

alias Mr.M@ff1@

LSL
Help! hiába állítom át magyarra pan-t ír ki nemzetiségnek, de magyar zászlóval.
Most mi van?

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

HöfEE
Azért nem rossz egy nap alatt 7 helyet javitott az ország

HöfEE
WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! MEGYEK ÜNNEPELNI <#banplz>

Bekerültünk: 10. vagyunk
HöfEE
Legalább az elsõ 10 be kerüüljünk be !

HöfEE
Hajrá MAgyarok!!!!!