2614
-
#1209 -
#1208 -
#1207 Na, kezdek belejönni :)
-
TommoT #1206 thx a gyors választ ;) -
#1205 2350 -
TommoT #1204 márpedig másoknak sokkal gyengébb géppel is akadásmentesen futott
melyik portot használja a gém? -
#1203 hitelesíteni kell a pályákat, ekészítés után, zászló gombocska -
matta #1202 MItől függ, hogy hálozaton melyik pályát rakhatom be, mert szerkesztettem pályát és elmentettem, de ahol ki lehet választani hogy mely pályák legyenek a játékban (lanon)ott nem az összeset jeleníti meg, pedig mindegyiket ugyan úgy menettem el. -
#1201 lehet hogy pont egy olyan bazi nagy mapon jáccottál, ott nekem is laggol mint állat -
#1200 ha a játék szaggat az nem a kapcsolat kérdése -
TommoT #1199 *gémet -
TommoT #1198 Hello!
Most tettem fel a gépmet és rohadtul szaggat. A net és a gép is jó, nem azzal van a gond. Sztem a router lehet a probléma. Melyik portokat kell megnyitni a routeren, hogy normálisan fusson a játék? -
Reyes #1197 OK, ok, thx, már működik, csak először magyar szerveren próbáltam, ami alapból lagzott, gondolom ott az volt a baj, de felmentem egy külföldire, és pár perc múlva már LoL-oztak is:DDD -
#1196 a TieFighter tmn kompatibilis autó, főleg hogy nincs kereke, szal, ha van hozzá loc fájl akkor tök mind1 hogy nálad mennyire van terhelve a feltöltés, mint már soxor mondtam, tessék néhány mapot várni míg az autó letöltődik, -
Reyes #1195 De más is segítsen pls, aki tud, csak hirtelen ngcsnet jutott eszembe:) -
Reyes #1194 PLS help ngcsnet!!!
Letöltöttem a banner-ben lévő linkről a tie fighter skint, loc fájlal együtt, de megkérdeztem magyar szerveren , hogy látják-e, és azt hiszem, kitalálod, hogy mi volt a válasz:)
A kérdésem az lenne, hogy a skin jó-e, mert lentebb írtad a porschera, hogy az nem jó.
Másik kérdésem, hogy szted az befolyásolja-e, hogy közben ment a bitcomet, és az behatárolta-e a feltöltési sebességet?
A loc fájlt ugyanoda másoltam, ahol a többi skin van!
Különben nagyon faintos a tie fighter, én jót mulattam rajta replay-nél, amikor repült a levegőben...tiszta Star Wars:DD -
#1193 FAQ
"A zenéidet a pályaszerkesztőn belül a kamera gombra kattintva a "Choose Custom Music" gomb alatt választhatod ki"
a zenéket csak egy bizonyos pályához tod hozzárakni -
#1192 beraktam az ogg számokat a játékba, tehát HELP->Convert Music, de eddig nemnagyon hallottam a játékba őket, vagyis nemszolallt fel egyiksem.Rakjak be többet, hogy nagyobb esélye legyen hogy az alap zene mellett az enyém is megszólaljon, vagy valamit elrontottam? -
#1191 ezt magyarázom énis már egy ideje -
Wanille #1190 Haggyátok má' azokat a pontokat hogy ad meg mér' nem ad!
MINDIG AD!!!Még ha ERR. van akkor is csak nem látod.
Csak van amikor kell egy kis idő, amíg hozzáadja a meglévőhöz, meg ugyre a túlterheltség miatt baszaxik.
Én is tegnap vagy fél óráig a 10. voltam,de aztán helyreállt a rend, és a helyezésemnek megfelelő pontot kaptam.
Akkor nem ad amikor kiírja hogy Ladder Error van, és nem officialban játszol tovább -
#1189 TM Skin Center FAQ -
#1188 What is a locator and where to put it?
A locator is a very light small file (a few kb) which allows the TMS peer2peer to find a skin on a server. Within the loc is written the url of the skin zip file. If the locator exists, the p2p will go and download directly the skin from the server instead of downloading it from the user's computer who use the skin online. Using locators is strongly advised because far faster.
SkinCenter automatically generates a loc file during a skin upload. A locator is of the form name_of_the_skin.zip.loc and must be placed in the same directory as the skin zip file (GameData/Skins/Vehicules/+appropriate environment). -
#1187 érdekesen műxik ez a ladder, mosmá kezd a tököm tele lenni vele:@
tennap mikor írtam, h sakeenak milyen sok pontja van akkor nálam azt is írta ki és nekem meg 960 pontom volt! Ma meg belépek és sakeenak újra a rendes pontállása van nekem meg 870 na mennyenek a csába! -
#1186 igen, netről letölteni nekik gyorsabb mint a te gépedről feltölteni -
#1185 az a lényege h ott legyen a gamedata/skins/vehicles/stadiumcar mappában, ahol az autóskinek is vannak és ugyanaz legyen a neve, mint a zipnek(pl ha az autód neve viper.zip, akkor a loc-nak viper.zip.loc-nak kell lennie), ez azért van mert a locban egy cím található(ha nézted), ahonnan a többiek le tuggyák tölteni az épp aktuális autódat és nem te töltöd föl egyesével nekik! -
#1184 visszaolvastam de nemértem mire jó az a location fájl, mit kell vele csinálni? -
#1183 az még nincs 70 pont -
#1182 Télleg? Az jó! Remélem is mer ezé kb 70 pontot kellett volna h kapjak mer egy csomó 2000-et meg 1000-et levertem én meg csak 8000-ik vok! -
#1181 Jah!
12:60 :) az se rossz:) -
#1180 kapsz pontot csak nem jelzi ki, mert még nem számolta össze -
#1179 ez az a bizonyos elindulok balrakanyar aztán jobbra elszállás és ott van fent a cél?
mert akkor 12:60 ha jól emlékszem -
#1178 I3 -
#1177 Jah és persze pont ilyenkor nem ment az a rohadt ladder és nem kaptam pontot!:((( -
#1176 melyiken?xÐ -
#1175 Azt a durvás!
Mit csinált Sakeee, h most 3szor annyi pontja van mint kb fél nappal ezelőtt? Kíváncsi lennék rá, h h csinálta!
Végre sikerült elvernem a szájukat! És pont ezen a gagyi pályán!:)))
Az időm 13,85 volt nem nagyon láccik, mennyi ezen a legjobb időtök? -
#1174 nekem csatlakozott, igaz, hogy rohatt sokat töltött :) -
#1173 :( mindegy legalább nem nálam van a hiba:) -
#1172 én sem.... -
#1171 megy valakinek most az official mode? nekem nem tud csatlakozni a szerverhez:( -
Sam16 #1170 thx köszi nem kell