Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali!légyszíves töröljétek az összes topikom...leegyszerûsítve!köszi szépen
Pheel
A reklamált topic címét kéretik belinkelni!
fifi
torrent topik: 14816

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

zvaragabor
Üdv! Legyen szíves valaki EZT berakni bannernek EBBEa topikba. Köszönöm szépen!

Chaos Anno Domini

Hali!
A nemrég megnyitott avi-s topicomat légyszi töröljétek! (duplicate)
kösz
Met

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

KOXX
Helyesbítek, ez a kép lenne az!

KOXX
Hali!
Ennek a topiknak kéne ezt a bannert beszúrni, és a "Winfos suxx, Linux Rulez!" szöveg helyett ezt beilleszteni: "Mindenki azt használja, amit megérdemel..."
Köszi!

zvaragabor
Köszönöm!

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Üdv! nod32 topikban reklám a #2124-es hsz. Gyanítom csak reklámozni regelt az illetõ.

Chaos Anno Domini

DJ Skyline
hali, szeretnék megkérni egy moderátort, hogy törölje ebbõl a topikból a következõ kommenteket, mert nagyon zavaros lett a topik: #418, #419, #420, #421, #422, #424
köszönöm

Légyszives töröljétek az Office címû topicom! Köszönöm.
Harly18
Ebben a topicban töröljétek az 5498, 5489, 5490, 5492-es hozzászólásaimat, mert csak bekavarnak és fölöslegesek...Köszi!

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

desigo
ezt a képet
kérhetném berakni bannernak az emule topikba?
kopa1

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

kopa1
Amikor méf írtam, akkor csak kb. 15 volt 😄

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Pheel
105 hsz van benne.
kopa1
Ebben a topikban Cmdr anyázik, fenyegetõzik stb.! (lsd. #18251 #18231 #18226 #18160 #18137 #18130 #18126) Kéretik a hsz.-eket törölni, felnégyelni stb... Cmdr-t pedig elküldeni melegebb éghajlatra egy idõre! Thx!

gz8
#71, 72 dózer 😊

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

zvaragabor
Üdv modik! Kérhetném, hogy ENNEKa topiknak a nevét, és a bannerban szereplõ nevét is írja át valaki "Comodo Firewall Pro"-ra? Köszönöm!

Chaos Anno Domini

kopa1
Erre a topikra ráférne egy alapos takarítás vagy lakat a topikra (lsd. 13# hsz.)

itt a #13787
sztem nem kell commentálni

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

kopa1
Plusz a kéne törölni a #16162-#16166 és 16173-16174! Köszi!

kopa1
Itt #16161 reklám!

kopa1
Ezt a topikot kéne átnevezni erre: Windows Vienna (Blackbomb)

bardocz
02.23. BitDefender Av. plus v10
ezt lehet zárni,mert már nem tudom mióta egyetlen egy üzenet sincsen a topikban
kopa1
Ennek a topiknak a tetejébe kéne kiírni ezt:
1. Várható magyar megjelenés: Február vége
2. Minden másra ott a FAQ

Pheel
A kérdés simán belefér mind a DVD írás, mind a merevlemezek, mind a Windows XP topikba.
PíszLávJuniti
a dvd írás usb 1.1 en keresztül topik miért lett bezárva?
engem is érdekelt volna a válasz. ha már van ilyen, urlt plz.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Vaxi
pont most akartam bevágni. modik bannoljátok már plz köszi.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

[Jakuza]
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1162993290

© panama007
ma 11:14 | privát | válasz erre | #239
Hi!!

Ha akar valaki pénzt keresni, akkor dobjon össze nekem egy olyan
levelet, amelyet ha elküldök egy bizonyos illetõnek (csajom) emailben,
valahogyan kicsalja tõle a gmail jelszavát, de ne legyen neki feltünõ!!
SEGÍTSEN valaki, fizetni is hajlandó vagyok érte!!!
Email: [email protected]

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

kopa1
Szerintem ez Nyugodtam elfér az XP-s topikban, elvégre egy téma!

Pheel
Jó helyen van az.
Dj Faustus
Kéream az mp3 hiba kiszûrése topikban kicsit rendbeszedni társaságot (vagy a hozzászólásokat) - egymás szidalmazására nincs szükség...
Köszönöm.

Hello! a Hackerkedés topicot tegyétek át légyszives ide felhasználói programok közé!
végülis ide tartozik, és a topik címébe az ékezetet is javítani kéne. köszi szépen

Pheel
Ha beleszerkesztek, az oldal benyeli a HTML kódokat. Sajnos csak kitörölni tudtam, de szerintem így is értelmes a hozzászólásod.
Dj Faustus
No problemo.
Viszont én is elkövettem egy hibát (mea culpa!).
HTML szerkesztés kezdõknek!!! topik 5022-es hozzászólása kissé kilóg.
Nem lehetne egy kicsit átszerkeszteni (vesszõk után szóköz)?

Pheel
Gyomláltam. Bocs a késésért!
Dj Faustus
Kérem a tisztelt moderátorokat, hogy a HTML szerkesztés kezdõknek!!! topik #4990, #4992, #4993, #4995, #4996, #4997, #4998 hozzászólásait kissé gyomlálják már ki, tele a topik felesleges flooddal.
Köszönöm.

Pheel
Mert okostóni szarul linkelt képet.
mila69en
pont ezt akartam kérdezni😄
miez a hitelesítés izé?

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Met
Itt miért kér jelszót?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Rexor
Tudom, hogy én is nagy topik nyitogató vagyok, de akkor is: http://www.sg.hu/forumkereso.php?mit=gimp&hol=topic

Max7
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1043617395 #3941 hozzászólás delete pls és bann-t a gyereknek de más topikokból is lehetne törölni a hozzászólásait!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

whiskeyman

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Pheel
Kösz!
precision
Itt a #11602 -ben lévõ emberke visszatérõ alkalommal reklámoz, már többször szóltunk neki hogy tilos, már többször töröltem is a reklám hsz -eit, de mindig visszaírja...

Bazinga!