Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A nemrég megnyitott avi-s topicomat légyszi töröljétek! (duplicate)
kösz
köszönöm
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Chaos Anno Domini
sztem nem kell commentálni
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
ezt lehet zárni,mert már nem tudom mióta egyetlen egy üzenet sincsen a topikban
1. Várható magyar megjelenés: Február vége
2. Minden másra ott a FAQ
engem is érdekelt volna a válasz. ha már van ilyen, urlt plz.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
© panama007
ma 11:14 | privát | válasz erre | #239
Hi!!
Ha akar valaki pénzt keresni, akkor dobjon össze nekem egy olyan
levelet, amelyet ha elküldök egy bizonyos illetõnek (csajom) emailben,
valahogyan kicsalja tõle a gmail jelszavát, de ne legyen neki feltünõ!!
SEGÍTSEN valaki, fizetni is hajlandó vagyok érte!!!
Email: [email protected]
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Köszönöm.
végülis ide tartozik, és a topik címébe az ékezetet is javítani kéne. köszi szépen
Viszont én is elkövettem egy hibát (mea culpa!).
HTML szerkesztés kezdõknek!!! topik 5022-es hozzászólása kissé kilóg.
Nem lehetne egy kicsit átszerkeszteni (vesszõk után szóköz)?
Köszönöm.
miez a hitelesítés izé?
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Bazinga!